Z.L.U. vluchten

                                                                                                        

Vluchten ZLU marathon 2024.                                                       Vluchten West Europese Super Marathon 2024

Agen oude,  Barcelona, Marseille, Narbonne.                                  Pau,  Barcelona,  St.Vincent,  Perpignan.
 

Perpignan

08-08-2020
Parking Salle Joseph Iche Rieux-Minervois
>  Provincialeweg 73 Bunnik


WEDVLUCHT PERPIGNAN

Inmanden : maandag 3 augustus
Los : vrijdag 7 augustus.

Internationaal georganiseerd door:

BELGISCHE VERSTANDHOUDING


GPS Coördinaten: Noord + 423623.0 Oost + 025848.0

De vrachtkosten bedragen € 3,80 per duif. Afdacht door inrichter aan de KBDB € 0,10 per duif (verplicht) dit bedrag is niet opgenomen in de vrachtkosten. Internationale uitslag € 8,00 en is niet verplicht. Alle duiven nemen zonder verdere kosten deel aan de internationale wedstrijd.

Deelname met jaarlingen toegestaan in het ZLU-concours en internationale concours.

Dubbeling duivinnen: u dient een aparte poulebrief in te vullen.

- internationaal: € 0,25 per duif; uitslag in internationale uitslag.

Extra ereprijzen:

 • De eerste 25 duiven van de uitslag


De ZLU stelt 2 horloges ter beschikking aan het meerjarig asduif kampioenschap over 3 en 4 jaar. Een liefhebber kan met de zelfde duif maar een horloge winnen.

De extra ereprijzen worden gesponsord door:

Transport Bauwens & Zoon bvba
STEKENE en OLEN


De 10 geboden, niet van Mozes maar van :

A. Saarloos & Zn.
Wonende te: Klaaswaal
Provincie: Zuid-Holland.1. Hoe is de voorbereiding seizoen 2020 verlopen ?

 • Al jaren bereid ik de duiven voor door in de derde week van februari de duiven te koppelen. De jaarlingen brengen dan wat jonkies groot en de oude blijven op overbroeden. In de derde week van april herkoppel ik alles en gaan ze na vijf dagen broeden op weduwschap. Ik heb dit corona jaar hetzelfde systeem aangehouden als voorgaande jaren. Er wordt hier nooit verduisterd. Door het corona virus zijn alle activiteiten op de vereniging stil komen te staan. Toch ben ik half april de duiven al weg gaan brengen in verband met het prachtige weer wat er toen was. Korte vluchtjes maar wel minimaal 50 kilometer vanuit Zeeland, Utrecht, Reuzel en zo. Dit om de onervaren jaarlingen de benodigde ervaring op te laten doen. Er zaten nog wat jaarlingen bij die vorig jaar niet verder waren geweest dan 25 kilometer. Dit was de gelegenheid om de voorbereidingen zelf te regelen gezien het seizoen nog niet gestart was. Alles gaat dan mee wanneer ik zelf lap. De oude, de duivinnen, de jaarlingen en zo heb ik in de corona tijd wat gereden. Natuurlijk met de beperking dat de Belgische grens ook dicht was. We roeiden met de riemen die we hadden.2. Verzorgt U de duiven alleen of ……………………… ?

 • Ik schrapte tot voor kort mijn duiven alleen. Maar ik heb twee dochters en eentje is er geheel ongevraagd toch ingerold. Het lijkt pedagogisch onverantwoord gezien het feit ze nog wat jong is. Maar we kunnen het niet meer tegen houden. Ze komt iedere ochtend om 06.00uur zelfstandig uit bed, trekt haar oude kleren aan en komt helpen. Schrappen, voeren, drinkpotten, kletsen en de weduwnaars voorzien van een pinda. Samen verzorg ik de duiven met haar. Ze is nog maar 10 jaar maar het maakt haar heel blij en geeft haar de energie om naar school te gaan. Verslaapt ze het een keer dan is ze boos. Daarbij doet mijn vrouw alles rondom onze sport administratief gezien. Ons gezin is een echt duivengezin waardoor er niemand moppert. En daardoor gaat het verzorgen met plezier en geduld. Er is tijd voor en we maken er graag tijd voor. Alle hokken worden dagelijks tot in de puntjes onderhouden.

3. Hoe groot is de vliegploeg die straks aan de ZLU vluchten gaat deelnemen ?

 • Ik heb 45 weduwnaars, jaarlingen en oude. En ik heb 45 lesbische duivinnen. De lesbische duivinnen zitten in een apart hok en komen nooit bij de doffers. De meeste zijn met elkaar gekoppeld. Tweeënhalve week voor inkorven Pau krijgen ze een broedschotel. En worden daarna op eitjes ingekorfd. Zo wordt er naar elke vlucht toegewerkt. Het voordeel van de lesbische duivinnen is dat ze altijd terug gaan naar hun nest. Het komt voor dat er wel 6 eieren in de schotel liggen.

  a) Heeft U verschillende ploegen gevormd, zo ja waarom !

 • Ik heb geen verschillende ploegen. Ik kijk altijd in de weken voor aanvang van Pau welke duiven er goed naar huis kwamen. Voor Barcelona zijn het wel ervaren duiven die de jaren ervoor al aardig wat ZLU vluchten gehad hebben. Een enkele keer probeer ik een tweejarige. Maar vaak is dat een duivin die zijn toch net wat taaier.
Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst !!
Dochter Linda Saarloos met The Blue Dusk.

4. In welk lokaal gaat U inkorven, welke toppers ontmoet U daar ?

 • Ik heb de luxe om een inkorfcentrum ZLU in het eigen dorp hebben. Mijn eigen vrouw is de centrumleider ZLU met een goed team om haar heen. Dit is ontstaan uit noodzaak doordat de vorige centrumleider onverwachts overleed. Met fantastische hulp van Jan Habraken en Frans Verbaandert uit Brabant is het in korte tijd gelukt dit op de rails te krijgen in Klaaswaal. Zo krijg je onderling leuk contact en het loopt als een trein. Als we tijdens het seizoen ergens tegenaan liepen konden we bellen, appen en mailen. En nog steeds eigenlijk want doordat ook zij een inkorfcentrum zijn delen zij de kennis en zorgen omtrent het ZLU inkorven.
 • Op de vereniging is het ook altijd weer gezellig en moet ik eerlijk bekennen dat ik regelmatig hoor bij de mensen die het licht uit doen. De toppers die ik daar ontmoet zijn bijvoorbeeld Jan van Nederpelt, AP Overwater, Ad Fortuin, Wouter van Nederpelt en Marien Orgers. En nu vergeet ik vast nog een topper want met de internationale vluchten zijn er regelmatig liefhebbers die flink kunnen pieken in de kop van de uitslag. Een sterk inkorfcentrum en ik hoop aan dit lijstje dit jaar nieuwe sterke spelers toe te kunnen voegen. Want het is een gezellige vereniging en iedereen is welkom om de ZLU bij ons in te korven.

5. Zoekt U een speciale vlucht uit om te “pieken “ ?

 • Voor mij zijn alle vluchten even waardevol. En iedere vlucht heeft zijn eigen charme. Zo is Pau de openingsvlucht en altijd weer spannend om te zien hoe ze komen. Agen zijn vaak veel duiven en veel jaarlingen waar je dan ook weer andere verwachtingen van hebt. En de laatste jaren is Agen een vlucht waarbij het erg zwaar is gezien de warmte. Hier wordt er dit jaar voorzichtig gespeeld met de jaarlingen door wat verliezen laatste jaren op deze vlucht. De jaarling weduwnaars worden daarom om de dagfond verder gespeeld. Natuurlijk is Barcelona een grote klassieker waar iedereen denk ik wel op wil pieken.

6. Is het aantal duiven per mand en het aantal manden per auto maatgevend voor de goede conditie waarmee de duiven thuiskomen na de vlucht ?

 • Ik heb persoonlijk nooit klachten dat de duiven er slecht uit zien bij thuiskomst. Het aantal duiven is netjes en de manden zijn ruim. Ze maken een lange reis en ik vertrouw erop dat het onderweg goed gaat. Filmpjes en foto‘s van het vervoer naar de losplaats zijn erg leuk om te zien. Dat betrekt je bij het geheel.

7. Hoe volgt U de aankomsten van de duiven tijdens de vlucht ?

 • Via alle kanalen. ZLU meldingssite, Pipa, Facebook, Appjes en mijn vrouw is ook nog meldcentrum bij een aantal vluchten dus dan weet je vrij vlot wat er valt zeg maar. De vernieuwingen worden soms als negatief bestempeld maar ook dat heeft zijn charme weer die digitale wereld.

8. Gaat Uw voorkeur uit naar Internationaal of Nationaal spel ?

 • Mijn voorkeur gaat ten eerste uit naar het Nationaal spel. Het is prachtig als je internationaal vroeg zit natuurlijk. Maar wanneer er een duif valt in Frankrijk is het anders dan wanneer er eentje in bijvoorbeeld Buggenum valt voor mij. De ZLU uitslag wordt bij mij beter bekeken dan de inter-nationale uitslag. Zeker de weersinvloeden zijn daar meer van belang.Jong geleerd is oud gedaan !!


9. Hoe ervaart U de huldiging op de ZLU Sterrenshow ?

 • De huldiging is goed maar het geheel is anders dan voorgaande jaren. Het podium gedeelte is hetzelfde en netjes. Toppigeons met de promotie en de foto‘s van de 1e prijswinnaars is een hele goede zet geweest. De liefhebbers krijgen echt hun podium. Het geheel erom heen is veranderd. Er is minder show, minder zang, minder aankleding van het geheel. Voor iedereen was het altijd een welkome afwisseling dat er een show was met dansgroepen. Nu bloeit het dood na de laatste huldiging.

10. Is het leuk voor de aanhang / partner bij de sterrenshow ?

 • Voor mijn vrouw wel omdat ze oprechte interesse heeft in duiven. Maar een show of een bekende artiest of een minder bekende zou heel leuk zijn. Onze voorkeur gaat ten eerste uit naar een Hollandse artiest maar een ander optreden is ook meer dan welkom. Als dit van te voren aangekondigd is dan spreekt dan vrouwen aan denken wij. En jullie mogen ook hulp vragen aan ons als het nodig is. Want meedenken willen wij vanuit deze kant van het land echt doen. Want wij komen graat op de ZLU sterrenshow.


Aldus de comb. A. Saarloos & Zn.

Wedvluchtverslaggeving vluchten wordt mogelijk gemaakt door:

ZLU.

Uitvoerige reportage van de winnaar 2020 is te vinden in het :

Duivensportblad De Duif,

Website ZLU en Op de Hoogte NPO.

Reportage wordt gemaakt door:
Marcel Görtzen.

Namens bestuur ZLU,
Hub Wetzelaer, PR wedvluchten.Reisverslag Perpignan.


Voor deze Perpignan werden alle duiven ingecheckt via het WCS systeem in Rucphen. Zonder enige problemen is de WCS controle uitgevoerd bij de duiven voor Perpignan 2020. De aantallen volgens het WCS systeem: 3351, het Nederlands aandeel in het convooi van 11.205 duiven. De ZLU plaatste deze duiven in 210 manden. Gezien het hitte protocol, 16 duiven per mand. Volgens schema werd er gezamenlijk vertrokken. Op het eerste gedeelte van de reis geen noemenswaardige problemen. Verzorging en water geven conform de voorschriften en op de vaste stopplaatsen.


Gevoerd en eten in alle rust !!


Op donderdag, pech onderweg, waarschijnlijk door de hitte remmen vastgelopen, thuishaven gebeld, pech-hulp onderweg. In de loop van de avond de losplaats bereikt, tijdig genoeg om de duiven alsnog goed te verzorgen.

Vrijdagmorgen om 7.30, mist, uitgesteld naar zaterdag !
Er was op deze vrijdagmorgen geen sprake van ochtendgloren, zwaar bewolkt en dompig weer. De vooruitzichten voor de komende dagen zijn niet goed, onderling overleg met de inrichter is gaande. In de loop van de morgen wordt besloten korter bij te gaan. Op de diverse sites verschijnt een bericht van de inrichter.

Mededeling inrichter:
Ook voor morgen en overmorgen wordt er gedurende een groot deel van de voormiddag, hardnekkige bewolking en mist voorspeld in de regio rond Perpignan. Omdat het in de huidige extreem warme temperaturen totaal onverantwoord is om meerdere dagen in Elne te blijven staan, heeft de Belgische Verstandhouding samen met de Sportvoorzitter van de K.B.D.B. beslist om de duiven deze namiddag naar een nieuwe lossingsplaats te brengen. Bij gunstige weersomstandigheden zullen de duiven morgen zaterdag gelost worden in RIEUX – MINERVOIS op de Parking Salle Joseph Iche. Deze nieuwe plaats is gelegen in de omgeving van Carcasonne.
Coördinaten van RIEUX – MINERVOIS : 43° 16‘ 57"/ 02° 34‘ 49".

Bedankt voor uw begrip.

Filip Norman en Yvan Eeckhout,
Belgische Verstandhouding.

-------------------------------------------------------------------------------------------------


Al snel wordt er gegoogeld door het thuisfront, al snel kwamen dus ook de 1e meningen over de losplaats. Achteraf bleek het allemaal flink mee te vallen, ruimte voor deze noodoplossing meer dan genoeg. Op het filmpje dat ik kreeg doorgespeeld is de lossing en de aanwezige ruimte goed te volgen.


Zaterdagmorgen bij opkomende zon.
Er moest tot 7.45 gewacht worden alvorens gelost kon worden, duiven hadden een goed vertok en worden gade geslagen door de plaatselijke bevolking. Frappant detail: een 2 tal duiven kon i.v.m. verwondingen niet starten. Een plaatselijk aanwezige maakt direct na de lossing een kort filmpje dat rond 8.15 op Facebook verscheen. A.P. Overwater snuist veel op Facebook, en warempel hij herkende een van de gefilmde duiven als de zijne. Even na 10 uur appte hij mij al met deze informatie. De 2e duif was na opvraag van Dhr. Willems uit Balgoij. In goed overleg met de convoyeur heeft Mickel Roumans de gewonde duiven direct bij aankomst in Geleen opgevangen en contact opgenomen om de duiven bij de liefhebbers terug te krijgen. Liefhebbers hebben hun gewonde kanshebber inmiddels terug. Overigens het is niet de 1e keer dat A.P. Overwater een duif herkent op de foto of film. Dat het weer een knoert van een vlucht werd stond bij voorbaat vast. Niet teveel van dit soort, het leidt tot frustraties over en weer.

Nu nog Narbonne en 2020 is voorbij maar nog lang niet vergeten.

Namens ZLU,
Hub Wetzelaer, Pr. vluchten.
No NPO-Lidnr Naam Plaats Afstand J-Aluring Dag/tijd M/Min Mee
1 10471212 A.J. VAN AMERONGEN B BUNNIK 995733 6-1352480 09-08 10:57.49 0846,84 4
2 06540115 JELLE JELLEMA N NIJVERDAL 1048885 8-1542052 09-08 12:11.17 0839,59 26
3 16041352 BEN DE KEYZER B BERKEL EN RODENRIJS 980386 8-1054700 09-08 11:25.21 0814,71 9
4 18160888 CARLO DOMINICUS G GOES 919383 6-1490833 09-08 10:23.52 0805,16 10
5 18050916 JAC VAN DE BOSCH H HENGSTDIJK 902372 6-3606768 09-08 10:02.45 0805,15 30
6 20069001 HOEFNAGELS-BEENS C CHAAM 932468 8-3801492 09-08 10:45.29 0801,44 7
7 09039201 GEBR. JANSSEN G GENNEP 969015 8-3818480 09-08 11:39.01 T103744 9
8 23251330 G. DE RENET S STRAMPROY 911025 5-1047404 09-08 10:30.19 T104132 7
9 18050916 JAC VAN DE BOSCH H HENGSTDIJK 2 8-3819707 09-08 10:24.37 T104639 30
10 16140185 A.P. OVERWATER S STRIJEN 951968 8-1061965 09-08 11:27.00 T104702 20
11 19800376 G.J. VAN DER MATTEN W WOUDRICHEM 965223 8-3811218 09-08 11:43.37 T104705 8
12 08490217 PIET EEUWES H HUISSEN 993530 6-1290633 09-08 12:23.12 T105117 7
13 13001291 ED MAAT L LIMMEN 1044979 8-1776763 09-08 13:28.09 T105155 10
14 16220992 P.A. DE VOGEL O OUDE TONGE 942934 8-1068911 09-08 11:24.01 T105521 15
15 16269082 GEBR. HAGENS A ACHTHUIZEN 943728 8-1072087 09-08 11:36.20 T110640 15
16 18260614 ANGELO VD VEEKEN C CLINGE 895776 6-3609631 09-08 10:36.57 T110713 4
17 13169001 J. HOMMES & ZONEN A AKERSLOOT 1043271 7-1174567 09-08 13:42.00 T110754 11
18 06540115 JELLE JELLEMA N NIJVERDAL 2 8-1684187 09-08 13:49.33 T110826 26
19 19800376 G.J. VAN DER MATTEN W WOUDRICHEM 2 7-3724224 09-08 12:08.40 T111208 8
20 06540115 JELLE JELLEMA N NIJVERDAL 3 8-1542045 09-08 14:00.13 T111906 26
21 16269082 GEBR. HAGENS A ACHTHUIZEN 2 7-1247333 09-08 11:51.29 T112149 15
22 22589111 VERHAGEN V/D STEEN S ST. OEDENRODE 946672 7-1448720 09-08 11:55.36 T112215 5
23 16269082 GEBR. HAGENS A ACHTHUIZEN 3 8-1072165 09-08 11:59.26 T112946 15
24 16220992 P.A. DE VOGEL O OUDE TONGE 2 7-1856854 09-08 12:05.38 T113658 15
25 16140185 A.P. OVERWATER S STRIJEN 2 7-1236897 09-08 12:17.03 T113705 20
26 16149044 A. SAARLOOS & ZN K KLAASWAAL 954463 7-1237283 09-08 12:22.42 T113937 9
27 18261130 FRANK CALON C CLINGE 894880 8-3821871 09-08 11:12.04 T114328 3
28 20069001 HOEFNAGELS-BEENS C CHAAM 2 7-3714312 09-08 12:00.03 T114427 7
29 18421336 MARTIN DE POORTER S SLUIS 893473 8-1151864 09-08 11:12.06 T114515 14
30 09039227 COMB. KROON & ERREN V VEN-ZELDERHEIDE 972417 4-1716826 09-08 12:51.29 T114557 17
31 04330021 PIETER WOORD U URK 1066943 8-1005957 09-08 14:49.45 T114604 9
32 03299248 C. & G. KOOPMAN E ERMERVEEN 1097586 8-1455811 09-08 15:37.13 T115514 38
33 14160200 JOHN HARDEBOL C CASTRICUM 1040898 7-1182901 09-08 14:28.49 T115741 9
34 13160002 C.J. VAN DER LAAN C CASTRICUM 1042963 7-1181934 09-08 14:31.27 T115744 11
35 16041352 BEN DE KEYZER B BERKEL EN RODENRIJS 2 8-1476992 09-08 13:19.40 T120411 9
36 23040504 R. STEVENS R REUVER 928283 6-1711229 09-08 12:16.20 T120558 4
37 06540115 JELLE JELLEMA N NIJVERDAL 4 7-1732401 09-08 14:48.52 T120745 26
38 18041438 KLAAS V/D GRAAFF A ARNEMUIDEN 917574 4-3406013 09-08 12:05.12 T120814 4
39 19280004 H DE JONG N NIEUW - VOSSEMEER 931740 7-1374174 09-08 12:23.04 T120823 6
40 16740184 M.A. ORGERS H HEKELINGEN 958326 6-1507622 09-08 12:57.51 T120956 6
41 16269082 GEBR. HAGENS A ACHTHUIZEN 4 8-1072141 09-08 12:39.39 T120959 15
42 21670002 NICO PRONK M MILL 964355 8-3850082 09-08 13:05.46 T121019 6
43 23450942 W. SCHAEFER R ROERMOND 916859 6-1732922 09-08 12:09.03 T121258 5
44 12069338 COMB VERWEIJ-DE HAAN M MIJDRECHT 1008064 8-1760105 09-08 14:04.17 T121412 31
45 16759306 BATENBURG V.D. MERWE K KLAASWAAL 952693 8-4190120 09-08 12:57.59 T121707 27
46 23370810 J. NIJSSEN H HAELEN 920657 8-1293689 09-08 12:20.01 T121911 4
47 12069338 COMB VERWEIJ-DE HAAN M MIJDRECHT 2 8-1750879 09-08 14:11.53 T122148 31
48 19071304 J. VAN MEER W WOUW 926122 6-3617248 09-08 12:29.53 T122213 6
49 18040521 P. DE NOOIJER A ARNEMUIDEN 917416 6-3605770 09-08 12:25.28 T122841 2
50 18500811 C. PAAUWE K KRUININGEN 914239 8-1154928 09-08 12:24.48 T123200 6
51 21371128 J. VAN HEUMEN O OSS 965908 8-3848670 09-08 13:34.49 T123725 10
52 18100711 RONALD TRAAS L LEWEDORP 917413 8-3825590 09-08 12:34.18 T123732 35
53 19189003 G. KOUTERS EN ZN N NOORDHOEK 940372 7-3723005 09-08 13:05.20 T123952 3
54 19350411 C.J.DE HEIJDE M MADE 947909 8-3830206 09-08 13:16.00 T124106 7
55 06900005 H. ZWIERS D DEN HAM 1062971 8-1525818 09-08 15:41.30 T124247 10
56 16269082 GEBR. HAGENS A ACHTHUIZEN 5 6-1494088 09-08 13:13.22 T124342 15
57 18100711 RONALD TRAAS L LEWEDORP 2 8-1141603 09-08 12:41.01 T124415 35
58 18299126 COMB BRUGGEMAN W WEMELDINGE 921763 7-1326542 09-08 12:46.56 T124443 4
59 12649006 KRAMER - OUWEHAND W WORMER 1038624 8-1770843 09-08 15:13.24 T124507 15
60 15390107 A. BRANSEN JR N NAALDWIJK 975872 7-1209102 09-08 13:55.17 T124526 16
61 23290428 MARC GIELEN M MAASBREE 933246 6-1725673 09-08 13:04.15 T124741 2
62 16269040 JAN EN TWAN NOBELS A ACHTHUIZEN 943103 6-1493792 09-08 13:16.44 T124751 7
63 25810422 E.J.M. HOEDEMAKERS G GELEEN 889770 4-1349502 09-08 12:11.41 T124928 3
64 18100363 P. HERMES L LEWEDORP 917188 5-3502541 09-08 12:48.10 T125140 14
65 19280006 MEVR M VAN GEEL N NIEUW VOSSEMEER 931706 7-3729938 09-08 13:07.21 T125243 15
66 25660424 MEVR. TROISFONTAINE R REIJMERSTOK 871228 8-5106891 09-08 11:53.10 T125407 6
67 12509124 COMB VAN TILBURG N NIEUW-VENNEP 1010660 7-1141361 09-08 14:47.32 T125412 7
68 12649007 DIRK&ELITSA VELDHUIS D DIEMEN 1023149 7-1135968 09-08 15:03.54 T125457 3
69 17660002 D. VAN DAM Z ZEGVELD 996348 9-1667764 09-08 14:31.27 T125600 4
70 06540115 JELLE JELLEMA N NIJVERDAL 5 8-4295023 09-08 15:38.30 T125723 26
71 12069338 COMB VERWEIJ-DE HAAN M MIJDRECHT 3 8-1750840 09-08 14:50.04 T125959 31
72 09019173 TH. & B. BURGERS W WEURT 983426 8-1679526 09-08 14:20.19 T130102 26
73 16379423 GEBR. VOETS R ROTTERDAM 973372 3-1209043 09-08 14:08.22 T130139 4
74 16220488 J. KOESE S SOMMELSDIJK 950585 8-1067960 09-08 13:41.54 T130340 6
75 21301491 HARM LAMERS H HEESCH 965236 6-3641810 09-08 14:00.14 T130341 10
76 16220500 JAN POLDER M MIDDELHARNIS 949541 5-1672171 09-08 13:40.47 T130351 10
77 20131081 F. LAROS K KAATSHEUVEL 949407 7-3727750 09-08 13:41.08 T130422 5
78 21670002 NICO PRONK M MILL 2 8-3850079 09-08 13:59.50 T130423 6
79 17350301 C. MUILWIJK H HARDINXVELD GIESSEND 965627 5-1718151 09-08 14:02.00 T130458 15
80 18630055 ANDRE HAVERMANS O OUD VOSSEMEER 929473 6-1588546 09-08 13:17.15 T130524 6
81 23120769 H.E.F. VAN WEGBERG E ECHT 903732 7-1464481 09-08 12:45.40 T130600 10
82 17660002 D. VAN DAM Z ZEGVELD 2 8-1131942 09-08 14:41.55 T130628 4
83 16759306 BATENBURG V.D. MERWE K KLAASWAAL 2 8-5173668 09-08 13:48.01 T130709 27
84 19479001 COMB DE PIJPER H HOEVEN 934893 8-3803547 09-08 13:26.50 T130813 32
85 13290619 C.J. SCHERMER C CASTRICUM 1043625 7-1173183 09-08 15:43.57 T130925 5
86 19119088 COMB B. JANSEN & CO. B BAVEL 936859 5-3534522 09-08 13:30.35 T130930 4
87 19390335 J.W. VAN GILS O OOSTERHOUT 945115 7-1362427 09-08 13:41.51 T131027 9
88 18100258 CEES JOOSSE N NIEUWDORP 914596 8-1140868 09-08 13:05.17 T131202 3
89 14160002 JOHN LAAN B BEVERWIJK 1035335 8-1012141 09-08 15:36.51 T131240 8
90 12069338 COMB VERWEIJ-DE HAAN M MIJDRECHT 4 8-1750807 09-08 15:05.13 T131508 31
91 25790466 S.A. DECKERS M MEERS 886691 8-5105306 09-08 12:34.27 T131605 6
92 12069338 COMB VERWEIJ-DE HAAN M MIJDRECHT 5 8-1750932 09-08 15:07.10 T131705 31
93 20130621 R. VAN DER VELDEN K KAATSHEUVEL 950927 8-1208219 09-08 13:56.14 T131734 11
94 18500358 S.J. OP 'T HOF K KRUININGEN 914730 8-1155238 09-08 13:11.30 T131805 3
95 10311379 R. VAN MOORSELAAR W WADENOIJEN 976735 7-1091159 09-08 14:31.42 T132046 4
96 18630055 ANDRE HAVERMANS O OUD VOSSEMEER 2 6-1588539 09-08 13:32.44 T132053 6
97 25810210 L. MARTENS S STEIN 887223 8-1353083 09-08 12:41.40 T132238 10
98 19390335 J.W. VAN GILS O OOSTERHOUT 2 8-3805269 09-08 13:54.19 T132255 9
99 19790460 KEES DE GRAAF E EETHEN 957416 8-1194999 09-08 14:10.48 T132401 11
100 24040404 R. SOETELMANS S SPAUBEEK 886532 8-1309339 09-08 12:42.26 T132416 3
101 25030211 A. EUSSEN R RANSDAAL 879405 8-1332283 09-08 12:33.47 T132431 6
102 23090707 MICHAEL SCHMELL H HUCKELHOVEN 909173 6-1849443 09-08 13:11.51 T132523 5
103 23090707 MICHAEL SCHMELL H HUCKELHOVEN 2 8-1276446 09-08 13:11.56 T132528 5
104 12640007 YSBR. KAPTEIN A AKERSLOOT 1044222 4-1850144 09-08 16:01.33 T132616 11
105 23189042 COMB J. VULLERS EN Z R ROGGEL 922567 7-1464790 09-08 13:29.42 T132629 5
106 18649002 GEBRAAD-DE WILDE S ST. MAARTENSDIJK 925487 8-3828592 09-08 13:33.27 T132635 3
107 14161167 C.K. NIESTEN U UITGEEST 1038854 8-1010804 09-08 15:55.16 T132642 3
108 16220500 JAN POLDER M MIDDELHARNIS 2 6-1491794 09-08 14:04.01 T132705 10
109 16379211 KOOTKAR P. EN ZN R ROTTERDAM 973082 8-1076346 09-08 14:35.04 T132842 30
110 15179002 ED & NICK DE VROOME R RIJSWIJK 984874 7-1192353 09-08 14:50.09 T132903 11
111 23370526 JOHAN BOONEN B BUGGENUM 920350 6-1731009 09-08 13:29.36 T132909 11
112 14160002 JOHN LAAN B BEVERWIJK 2 7-1176755 09-08 15:53.32 T132921 8
113 12509124 COMB VAN TILBURG N NIEUW-VENNEP 2 6-1399374 09-08 15:22.55 T132935 7
114 16820444 I. MEERKERK Z ZUIDLAND 957679 5-1692909 09-08 14:19.49 T133243 12
115 24440019 H.WIJNANDS EN ZN V VROENHOVEN 872616 8-1337428 09-08 12:34.16 T133329 9
116 16820444 I. MEERKERK Z ZUIDLAND 2 8-1089008 09-08 14:21.55 T133449 12
117 03299248 C. & G. KOOPMAN E ERMERVEEN 2 6-1072615 09-08 17:17.12 T133513 38
118 18050916 JAC VAN DE BOSCH H HENGSTDIJK 3 8-3819872 09-08 13:13.22 T133524 30
119 12649006 KRAMER - OUWEHAND W WORMER 2 8-1770821 09-08 16:03.50 T133533 15
120 16041352 BEN DE KEYZER B BERKEL EN RODENRIJS 3 8-1054732 09-08 14:51.43 T133614 9
121 23090251 THEI. WOLFS M MARIA HOOP 904000 8-1275299 09-08 13:18.51 T133851 6
122 17561366 PETER V.SINTMAARTENS P PAPENDRECHT 963026 4-1089123 09-08 14:33.10 T133923 8
123 18100711 RONALD TRAAS L LEWEDORP 3 8-1141538 09-08 13:37.28 T134042 35
124 23370593 WIL BOONEN B BUGGENUM 920236 7-1476814 09-08 13:42.03 T134145 16
125 19500606 JACCO SCHIPPEREN D DUSSEN 956234 8-1184303 09-08 14:27.35 T134217 3
126 16140185 A.P. OVERWATER S STRIJEN 3 7-1236683 09-08 14:22.55 T134257 20
127 20072130 GERARD SCHELLEKENS R RIEL 933215 7-3749520 09-08 13:59.35 T134303 7
128 21280861 A. POULISSE K KERKDRIEL 966654 3-1394027 09-08 14:42.06 T134347 11
129 19479001 COMB DE PIJPER H HOEVEN 2 8-3803549 09-08 14:04.16 T134539 32
130 24040006 F. MERTENS N NUTH 884625 9-1099423 09-08 13:01.42 T134555 2
131 10169188 COMB. VAN BEKKUM G GELDERMALSEN 978020 6-1335611 09-08 14:58.43 T134611 9
132 18299126 COMB BRUGGEMAN W WEMELDINGE 2 7-1326514 09-08 13:48.38 T134625 4
133 13160539 P. ZUURBIER H HEILOO 1049987 8-5121260 09-08 16:29.11 T134642 2
134 16759306 BATENBURG V.D. MERWE K KLAASWAAL 3 8-1084452 09-08 14:27.36 T134644 27
135 16140827 J.P. VAN NEDERPELT K KLAASWAAL 952898 8-1061244 09-08 14:28.05 T134657 10
136 12069338 COMB VERWEIJ-DE HAAN M MIJDRECHT 6 7-1129744 09-08 15:37.30 T134725 31
137 17381278 W. VAN DEN BERG H HENDRIK-IDO-AMBACHT 963305 7-1294251 09-08 14:41.40 T134732 18
138 21300810 G.J.L. VAN NIFTRIK O OSS 968945 8-3847725 09-08 14:50.10 T134859 15
139 18500447 SJAAK DE KEIJZER H HANSWEERT 914455 5-3508463 09-08 13:42.18 T134913 3
140 18500447 SJAAK DE KEIJZER H HANSWEERT 2 7-3709617 09-08 13:42.29 T134924 3
141 17660903 TIM HAGE W WOERDEN 994389 5-1741198 09-08 15:22.30 T134930 9
142 17381359 I VAN DER RHEE A ALBLASSERDAM 966992 8-1116135 09-08 14:48.53 T135008 10
143 17560352 M. HELDEROP P PAPENDRECHT 964599 7-1306172 09-08 14:47.38 T135153 2
144 21670006 DOUWE ROETERS V VEGHEL 952528 6-4024252 09-08 14:32.39 T135159 8
145 18050916 JAC VAN DE BOSCH H HENGSTDIJK 4 4-1103063 09-08 13:30.11 T135213 30
146 12060004 H. HENDRIKS V VINKEVEEN 1008627 8-1752571 09-08 15:44.00 T135313 6
147 13180684 KEES DROOG A ANDIJK 1070455 7-1165920 09-08 17:01.23 T135318 29
148 19390335 J.W. VAN GILS O OOSTERHOUT 3 7-1362441 09-08 14:25.07 T135343 9
149 18160026 PETER OELE O OUDELANDE 908582 5-3501903 09-08 13:39.40 T135356 9
150 19350411 C.J.DE HEIJDE M MADE 2 8-3830242 09-08 14:29.04 T135410 7
151 18100711 RONALD TRAAS L LEWEDORP 4 9-1706269 09-08 13:51.07 T135421 35
152 18290925 S. DIJKEMA W WEMELDINGE 921454 8-1147488 09-08 13:56.49 T135500 5
153 21511459 A. VAN LEUKEN N NISTELRODE 963436 7-3740328 09-08 14:49.24 T135506 7
154 12060004 H. HENDRIKS V VINKEVEEN 2 8-1752523 09-08 15:46.40 T135553 6
155 16820444 I. MEERKERK Z ZUIDLAND 3 5-1692904 09-08 14:43.03 T135557 12
156 18160026 PETER OELE O OUDELANDE 2 6-3607402 09-08 13:41.54 T135610 9
157 12160005 M. KOK R RANSDORP 1028730 4-1808343 09-08 16:13.09 T135714 12
158 24259080 KURVERS-DE WEERD H HULSBERG 880880 5-1082688 09-08 13:08.30 T135724 3
159 17070509 R.A.M. DE JONG R ROELOFARENDSVEEN 1002293 6-1519702 09-08 15:40.25 T135733 7
160 17660270 FRANK HAGE W WOERDEN 993680 7-1311061 09-08 15:29.57 T135751 10
161 13160002 C.J. VAN DER LAAN C CASTRICUM 2 7-1181906 09-08 16:31.42 T135759 11
162 23190641 W. GOMMANS E EGCHEL 928842 4-1268351 09-08 14:09.04 T135800 3
163 17070509 R.A.M. DE JONG R ROELOFARENDSVEEN 2 6-1519603 09-08 15:41.07 T135815 7
164 03299248 C. & G. KOOPMAN E ERMERVEEN 3 8-1455763 09-08 17:40.22 T135823 38
165 23370810 J. NIJSSEN H HAELEN 2 7-1475042 09-08 13:59.32 T135842 4
166 23370526 JOHAN BOONEN B BUGGENUM 2 8-1293404 09-08 14:00.00 T135933 11
167 24440019 H.WIJNANDS EN ZN V VROENHOVEN 2 8-1337481 09-08 13:00.27 T135940 9
168 03299248 C. & G. KOOPMAN E ERMERVEEN 4 8-1455967 09-08 17:41.55 T135956 38
169 20139001 NIEUWENHUIZEN & ZN. S SPRANG-CAPELLE 950579 7-1387752 09-08 14:38.10 T135956 9
170 18049318 GEBR. DINGEMANSE A ARNEMUIDEN 917491 7-1317358 09-08 13:57.41 T140049 6
171 21309157 VAN SCHIJNDEL & ZNN G GEFFEN 963708 8-3846171 09-08 14:55.50 T140111 20
172 21309157 VAN SCHIJNDEL & ZNN G GEFFEN 2 7-3738353 09-08 14:56.32 T140153 20
173 18040004 T. RADINGS O OOST SOUBURG 912467 6-4005431 09-08 13:52.37 T140202 1
174 16220992 P.A. DE VOGEL O OUDE TONGE 3 7-1245269 09-08 14:31.09 T140229 15
175 16070820 TOM VAN ZWIENEN C CAPELLE A/D IJSSEL 972992 8-1799706 09-08 15:09.14 T140259 6
176 23090271 JOS HERMENS E ECHT 902839 4-1262335 09-08 13:42.41 T140408 6
177 22589111 VERHAGEN V/D STEEN S ST. OEDENRODE 2 8-3849109 09-08 14:38.31 T140510 5
178 18320898 A.J. MALJAARS Z ZOUTELANDE 916109 7-3707035 09-08 14:00.47 T140538 6
179 15030438 N. KEIJZER D DELFT 980180 7-1204012 09-08 15:21.17 T140603 5
180 23290428 MARC GIELEN M MAASBREE 2 7-1471480 09-08 14:22.41 T140607 2
181 24040006 F. MERTENS N NUTH 2 9-1099453 09-08 13:21.56 T140609 2
182 24500042 J. HABETS H HEERLEN 886820 9-1115902 09-08 13:25.25 T140653 5
183 24490545 M.T.C. POETH H HEERLEN 885318 5-1089095 09-08 13:23.45 T140706 4
184 19390335 J.W. VAN GILS O OOSTERHOUT 4 7-1362401 09-08 14:39.12 T140748 9
185 12640026 R. KOEMAN-KOK W WORMERVEER 1036954 7-1174504 09-08 16:34.40 T140828 3
186 21510534 R. KRANCHER U UDEN 959156 7-1422115 09-08 14:58.07 T140910 5
187 25380003 A. FRISCHE H HOLTUM 897255 8-1278866 09-08 13:40.50 T140915 4
188 09039227 COMB. KROON & ERREN V VEN-ZELDERHEIDE 2 8-5163377 09-08 15:15.07 T140935 17
189 19280008 C. SUIJKERBUIJK L LEPELSTRAAT 928134 6-1590768 09-08 14:20.40 T141030 3
190 15399001 J.M. DE WIJS & ZN D DEN HOORN 978388 5-1767435 09-08 15:23.50 T141050 12
191 13160001 J. VERMAAS H HEEMSKERK 1038847 4-1860412 09-08 16:40.06 T141132 2
192 18290925 S. DIJKEMA W WEMELDINGE 2 8-1147494 09-08 14:13.56 T141207 5
193 10209001 COMB VERHEIJ THEULEN L LOPIK 980144 8-5115246 09-08 15:27.44 T141233 17
194 21670006 DOUWE ROETERS V VEGHEL 2 6-4024239 09-08 14:53.20 T141240 8
195 24509353 COMB. M.& R. HERMANS V VOERENDAAL 881552 8-1324655 09-08 13:25.03 T141306 3
196 17071016 J.A.M.DE JONG R ROELOFARENDSVEEN 1002403 4-1052760 09-08 15:56.25 T141324 5
197 23370593 WIL BOONEN B BUGGENUM 2 7-1476442 09-08 14:14.57 T141439 16
198 16820444 I. MEERKERK Z ZUIDLAND 4 7-1266588 09-08 15:01.47 T141441 12
199 17350301 C. MUILWIJK H HARDINXVELD GIESSEND 2 6-1537939 09-08 15:11.46 T141444 15
200 18500901 J.J. LINDENBERG Y YERSEKE 918823 7-1334270 09-08 14:13.58 T141526 8
201 21309157 VAN SCHIJNDEL & ZNN G GEFFEN 3 5-3542613 09-08 15:10.06 T141527 20
202 23120572 ALB. BEUNEN O OHE EN LAAK 904842 7-1462671 09-08 13:56.50 T141546 5
203 18290925 S. DIJKEMA W WEMELDINGE 3 8-1147485 09-08 14:17.45 T141556 5
204 21371128 J. VAN HEUMEN O OSS 2 8-3848647 09-08 15:13.50 T141626 10
205 25639002 CROMBACH-TROMPETTER K KERKRADE 881194 8-1347131 09-08 13:28.15 T141645 6
206 16220992 P.A. DE VOGEL O OUDE TONGE 4 8-1068857 09-08 14:45.27 T141647 15
207 16140185 A.P. OVERWATER S STRIJEN 4 7-1236723 09-08 14:56.52 T141654 20
208 10209001 COMB VERHEIJ THEULEN L LOPIK 2 8-1707521 09-08 15:32.56 T141745 17
209 18630055 ANDRE HAVERMANS O OUD VOSSEMEER 3 8-5134873 09-08 14:29.50 T141759 6
210 12060373 G. RIGTER A AMSTELVEEN 1017348 8-1751772 09-08 16:20.02 T141820 25
211 25790055 RUDI LOOMANS S STEIN 887317 7-1536249 09-08 13:37.49 T141840 2
212 23120769 H.E.F. VAN WEGBERG E ECHT 2 8-1277942 09-08 13:58.29 T141849 10
213 14160200 JOHN HARDEBOL C CASTRICUM 2 8-1012360 09-08 16:50.12 T141904 9
214 22160472 P. VAN DEN EIJNDEN D DEURNE 938838 8-4051374 09-08 14:42.40 T141907 21
215 17380132 H.P. VERHEIJ H HENDRIK IDO AMBACHT 963374 7-1316018 09-08 15:13.44 T141931 7
216 23129032 PAULSSEN & ZN. R ROOSTEREN 901759 6-1717450 09-08 13:57.11 T141959 4
217 18050916 JAC VAN DE BOSCH H HENGSTDIJK 5 8-3819803 09-08 13:58.38 T142040 30
218 12640007 YSBR. KAPTEIN A AKERSLOOT 2 8-1795408 09-08 16:56.33 T142116 11
219 12069338 COMB VERWEIJ-DE HAAN M MIJDRECHT 7 7-1129842 09-08 16:11.40 T142135 31
220 21300810 G.J.L. VAN NIFTRIK O OSS 2 8-1232653 09-08 15:23.12 T142201 15
221 24250587 WIM JANISSEN M MEERSSEN 878477 8-1318302 09-08 13:30.26 T142220 3
222 16371226 A.H.M. POT R ROTTERDAM 972091 7-1132036 09-08 15:27.35 T142228 10
223 03299248 C. & G. KOOPMAN E ERMERVEEN 5 8-1455692 09-08 18:04.39 T142240 38
224 23469031 COMB GEBR GOMMANS S SEVENUM 940656 8-1296498 09-08 14:48.41 T142251 5
225 16221220 G.M. KOESE S SOMMELSDIJK 950570 7-1243382 09-08 15:01.41 T142328 2
226 23251330 G. DE RENET S STRAMPROY 2 7-1469167 09-08 14:12.21 T142334 7
227 19831852 PH. GEERDINK H HOOGERHEIDE 914320 5-1814253 09-08 14:16.49 T142355 6
228 03299248 C. & G. KOOPMAN E ERMERVEEN 6 8-4718298 09-08 18:07.54 T142555 38
229 18500935 A.C. VAN DE LINDE R RILLAND 912407 8-3832833 09-08 14:16.42 T142611 4
230 17660002 D. VAN DAM Z ZEGVELD 3 5-1730241 09-08 16:02.28 T142701 4
231 17380132 H.P. VERHEIJ H HENDRIK IDO AMBACHT 2 6-1541219 09-08 15:21.17 T142704 7
232 09039201 GEBR. JANSSEN G GENNEP 2 8-3818469 09-08 15:28.59 T142742 9
233 19479001 COMB DE PIJPER H HOEVEN 3 8-3803569 09-08 14:46.46 T142809 32
234 16220500 JAN POLDER M MIDDELHARNIS 3 7-1244682 09-08 15:05.29 T142833 10
235 16220992 P.A. DE VOGEL O OUDE TONGE 5 7-1245162 09-08 14:57.25 T142845 15
236 13180684 KEES DROOG A ANDIJK 2 6-1884553 09-08 17:37.37 T142932 29
237 16130629 H. TIMMERS O OOSTVOORNE 966012 8-1059863 09-08 15:27.07 T142936 8
238 04290637 W. MULDERIJ V VINKENBUURT 1071067 8-1499546 09-08 17:39.31 T143041 4
239 17070509 R.A.M. DE JONG R ROELOFARENDSVEEN 3 6-1519651 09-08 16:13.39 T143047 7
240 24250161 H. NIJSTEN G GEULLE 882664 7-1857877 09-08 13:44.12 T143052 3
241 15071160 A.J.A TEN TIJE V VOORBURG 985834 8-1022003 09-08 15:54.39 T143221 3
242 19959037 GEBR MAAS & ZN Z ZUNDERT 926015 7-3725675 09-08 14:40.41 T143309 23
243 15530764 AAD ZWINKELS K KWINTSHEUL 979448 6-1468784 09-08 15:47.40 T143321 3
244 16759306 BATENBURG V.D. MERWE K KLAASWAAL 4 8-5173665 09-08 15:14.24 T143332 27
245 25790466 S.A. DECKERS M MEERS 2 7-1536600 09-08 13:52.01 T143339 6
246 16759306 BATENBURG V.D. MERWE K KLAASWAAL 5 8-1084500 09-08 15:14.33 T143341 27
247 13160002 C.J. VAN DER LAAN C CASTRICUM 3 7-1182036 09-08 17:07.40 T143357 11
248 16221220 G.M. KOESE S SOMMELSDIJK 2 7-1243373 09-08 15:14.11 T143558 2
249 19280006 MEVR M VAN GEEL N NIEUW VOSSEMEER 2 6-3631816 09-08 14:50.41 T143603 15
250 16759306 BATENBURG V.D. MERWE K KLAASWAAL 6 6-1509044 09-08 15:17.10 T143618 27
251 17660270 FRANK HAGE W WOERDEN 2 7-1311029 09-08 16:09.06 T143700 10
252 16140185 A.P. OVERWATER S STRIJEN 5 7-1236886 09-08 15:16.58 T143700 20
253 18630008 MARCO MEIJER S ST. PHILIPSLAND 936529 6-3616834 09-08 14:57.55 T143715 5
254 13160002 C.J. VAN DER LAAN C CASTRICUM 4 7-1181801 09-08 17:11.25 T143742 11
255 12640241 G. NEIJZING JR. Z ZAANDAM 1035340 5-1572092 09-08 17:02.02 T143751 6
256 03500763 SIP DE JONGE N NIEUW AMSTERDAM 1095370 6-1083876 09-08 18:17.26 T143813 2
257 23250440 M. WETEMANS K KELPEN-OLER 915263 7-1468860 09-08 14:32.38 T143833 3
258 18100711 RONALD TRAAS L LEWEDORP 5 8-1141511 09-08 14:36.31 T143945 35
259 23379096 COMB. BEURSKENS H HAELEN 920213 5-1053730 09-08 14:40.15 T143959 5
260 16140185 A.P. OVERWATER S STRIJEN 6 7-1236900 09-08 15:20.36 T144038 20
261 18630730 ADRIE VAN LUIJK S ST. MAARTENSDIJK 926015 6-1588708 09-08 14:48.58 T144126 6
262 16041352 BEN DE KEYZER B BERKEL EN RODENRIJS 4 8-1054701 09-08 15:56.57 T144128 9
263 16220488 J. KOESE S SOMMELSDIJK 2 8-1067941 09-08 15:21.11 T144257 6
264 16269082 GEBR. HAGENS A ACHTHUIZEN 6 8-1072101 09-08 15:12.55 T144315 15
265 16220500 JAN POLDER M MIDDELHARNIS 4 7-1244663 09-08 15:20.15 T144319 10
266 20072130 GERARD SCHELLEKENS R RIEL 2 8-3831075 09-08 15:00.30 T144358 7
267 22160952 L.M. VAN DEN BERG D DEURNE 939782 9-4077367 09-08 15:08.43 T144359 3
268 18049318 GEBR. DINGEMANSE A ARNEMUIDEN 2 7-1317371 09-08 14:41.04 T144412 6
269 17189445 GEBR. BRAS D DORDRECHT 959752 8-1104744 09-08 15:34.05 T144423 19
270 18501078 J.J. DUINKERKE W WEMELDINGE 921523 6-1569476 09-08 14:47.01 T144506 2
271 16140258 W.L. VAN NEDERPELT K KLAASWAAL 953770 6-1483432 09-08 15:27.37 T144524 6
272 19280006 MEVR M VAN GEEL N NIEUW VOSSEMEER 3 7-3729974 09-08 15:00.28 T144550 15
273 18160888 CARLO DOMINICUS G GOES 2 7-1245255 09-08 14:45.54 T144640 10
274 24440019 H.WIJNANDS EN ZN V VROENHOVEN 3 5-1105600 09-08 13:47.59 T144712 9
275 16220500 JAN POLDER M MIDDELHARNIS 5 8-1069575 09-08 15:24.40 T144744 10
276 22589111 VERHAGEN V/D STEEN S ST. OEDENRODE 3 5-3548747 09-08 15:22.18 T144857 5
277 12060373 G. RIGTER A AMSTELVEEN 2 8-1751720 09-08 16:51.05 T144923 25
278 21309001 COMB VOS-VAN WANROOI G GEFFEN 963982 8-3845567 09-08 15:44.47 T144948 4
279 15390009 F. VAN VIANEN M MONSTER 979976 8-1033093 09-08 16:05.20 T145021 7
280 13160423 N.B. KONIJN A ALKMAAR 1056522 8-1784043 09-08 17:41.54 T145114 13
281 16220992 P.A. DE VOGEL O OUDE TONGE 6 7-1245202 09-08 15:20.34 T145154 15
282 21510534 R. KRANCHER U UDEN 2 7-4046255 09-08 15:41.13 T145216 5
283 19280006 MEVR M VAN GEEL N NIEUW VOSSEMEER 4 5-3530666 09-08 15:06.58 T145220 15
284 06540115 JELLE JELLEMA N NIJVERDAL 6 8-1542143 09-08 17:33.28 T145221 26
285 12649006 KRAMER - OUWEHAND W WORMER 3 7-1149431 09-08 17:20.51 T145234 15
286 19831852 PH. GEERDINK H HOOGERHEIDE 2 7-1378635 09-08 14:45.50 T145256 6
287 18040006 L. VAN SCHOUWEN N NW. & ST. JOOSLAND 915237 8-3819441 09-08 14:47.08 T145305 2
288 17561366 PETER V.SINTMAARTENS P PAPENDRECHT 2 7-1305384 09-08 15:47.14 T145327 8
289 21371128 J. VAN HEUMEN O OSS 3 8-3848689 09-08 15:51.00 T145336 10
290 12509124 COMB VAN TILBURG N NIEUW-VENNEP 3 8-1764645 09-08 16:47.10 T145350 7
291 23120769 H.E.F. VAN WEGBERG E ECHT 3 8-1277930 09-08 14:34.39 T145459 10
292 10311379 R. VAN MOORSELAAR W WADENOIJEN 2 5-1511188 09-08 16:06.21 T145525 4
293 19280004 H DE JONG N NIEUW - VOSSEMEER 2 7-1374160 09-08 15:10.15 T145534 6
294 15329321 BORSBOOM-STEENVOORT M MONSTER 979941 8-1032793 09-08 16:11.13 T145617 6
295 12160005 M. KOK R RANSDORP 2 4-1808361 09-08 17:12.54 T145659 12
296 13169001 J. HOMMES & ZONEN A AKERSLOOT 2 6-1432481 09-08 17:31.05 T145659 11
297 25810333 TH. DAALMANS E ELSLOO 885533 8-1352208 09-08 14:13.55 T145700 9
298 16759306 BATENBURG V.D. MERWE K KLAASWAAL 7 8-1084430 09-08 15:37.54 T145702 27
299 25779077 BUSSCHER-ALBERTZ E ELSLOO 885658 6-1793013 09-08 14:14.35 T145730 3
300 19471218 L. ROKS S STANDDAARBUITEN 937257 8-3806601 09-08 15:19.19 T145744 3
301 16220488 J. KOESE S SOMMELSDIJK 3 7-1243388 09-08 15:36.14 T145800 6
302 24250587 WIM JANISSEN M MEERSSEN 2 8-1318336 09-08 14:06.16 T145810 3
303 13180587 J. SWAGERMAN B BOVENKARSPEL 1065415 6-1423208 09-08 18:00.36 T145849 11
304 18290046 J.H.M. ALLEMEKINDERS K KAPELLE 918080 7-1326333 09-08 14:56.34 T145858 4
305 24449082 GEBR. SAYA M MAASTRICHT 872747 6-1760770 09-08 14:00.15 T145919 4
306 21309157 VAN SCHIJNDEL & ZNN G GEFFEN 4 6-3640488 09-08 15:54.14 T145935 20
307 20131081 F. LAROS K KAATSHEUVEL 2 7-3727747 09-08 15:37.01 T150015 5
308 18320898 A.J. MALJAARS Z ZOUTELANDE 2 5-1758483 09-08 14:56.09 T150100 6
309 19831852 PH. GEERDINK H HOOGERHEIDE 3 8-1196983 09-08 14:54.11 T150117 6
310 08530973 M.F. JACOBS B BENNEKOM 997105 7-1037826 09-08 16:38.05 T150142 3
311 08650383 P. HEIKAMP & V.DOORN Z ZETTEN 989005 8-1671711 09-08 16:28.56 T150240 25
312 10311379 R. VAN MOORSELAAR W WADENOIJEN 3 6-1348497 09-08 16:14.17 T150321 4
313 12069044 GEBR. JACOBS N NES A/D AMSTEL 1013449 8-1751406 09-08 17:00.17 T150328 5
314 21670002 NICO PRONK M MILL 3 9-3944205 09-08 15:59.00 T150333 6
315 21300810 G.J.L. VAN NIFTRIK O OSS 3 7-3737862 09-08 16:04.50 T150339 15
316 18261130 FRANK CALON C CLINGE 2 6-3609162 09-08 14:33.40 T150504 3
317 17660002 D. VAN DAM Z ZEGVELD 4 8-1132133 09-08 16:41.32 T150605 4
318 04330021 PIETER WOORD U URK 2 8-1005938 09-08 18:09.52 T150611 9
319 18329201 COMB. VERHAGEN-BUYL W WESTKAPELLE 918863 7-3707282 09-08 15:06.48 T150813 3
320 21371128 J. VAN HEUMEN O OSS 4 8-3848680 09-08 16:05.49 T150825 10
321 22020551 A. JANSSEN N NEERKANT 932933 7-1429357 09-08 15:24.38 T150828 7
322 19189003 G. KOUTERS EN ZN N NOORDHOEK 2 5-3521894 09-08 15:34.04 T150836 3
323 17350301 C. MUILWIJK H HARDINXVELD GIESSEND 3 6-1537960 09-08 16:06.02 T150900 15
324 08530973 M.F. JACOBS B BENNEKOM 2 4-1699712 09-08 16:45.48 T150925 3
325 09150118 G. GESTHUIZEN I ILLINGEN A/D RIJN 988717 7-1060078 09-08 16:35.20 T150926 5
326 16820444 I. MEERKERK Z ZUIDLAND 5 6-1512560 09-08 15:56.45 T150939 12
327 17140522 MARTIN WIJTMAN B BODEGRAVEN 990835 6-1383389 09-08 16:38.26 T150953 8
328 10471212 A.J. VAN AMERONGEN B BUNNIK 2 5-1517164 09-08 16:44.38 T150958 4
329 18100711 RONALD TRAAS L LEWEDORP 6 8-1141617 09-08 15:06.47 T151001 35
330 18100711 RONALD TRAAS L LEWEDORP 7 9-3901834 09-08 15:06.47 T151001 35
331 07720162 BAS JANSEN Z ZUTPHEN 1021066 8-1627160 09-08 17:16.44 T151024 2
332 14160002 JOHN LAAN B BEVERWIJK 3 8-1012146 09-08 17:35.34 T151123 8
333 15391137 A.W.M. VAN DIJK H HONSELERSDIJK 979182 7-1210076 09-08 16:25.35 T151136 5
334 17350301 C. MUILWIJK H HARDINXVELD GIESSEND 4 7-1307953 09-08 16:08.48 T151146 15
335 18290925 S. DIJKEMA W WEMELDINGE 4 8-1147490 09-08 15:13.40 T151151 5
336 16149044 A. SAARLOOS & ZN K KLAASWAAL 2 6-1484619 09-08 15:55.10 T151205 9
337 12060004 H. HENDRIKS V VINKEVEEN 3 7-1146661 09-08 17:02.53 T151206 6
338 22209287 VAN HAM-BARTELS W WINTELRE 930948 6-3648048 09-08 15:26.00 T151218 10
339 16759306 BATENBURG V.D. MERWE K KLAASWAAL 8 8-1084390 09-08 15:53.32 T151240 27
340 09240006 R V. HILTEN-V. ELK N NIJMEGEN 981901 7-1061403 09-08 16:31.10 T151347 5
341 17380981 M. VONK N NDRIK IDO AMBACHT 963446 5-1721152 09-08 16:08.08 T151349 9
342 18320898 A.J. MALJAARS Z ZOUTELANDE 3 6-1576128 09-08 15:09.42 T151433 6
343 18100711 RONALD TRAAS L LEWEDORP 8 9-1718821 09-08 15:11.27 T151441 35
344 14160002 JOHN LAAN B BEVERWIJK 4 8-1012168 09-08 17:39.06 T151455 8
345 16379423 GEBR. VOETS R ROTTERDAM 2 7-1253602 09-08 16:21.42 T151459 4
346 17561366 PETER V.SINTMAARTENS P PAPENDRECHT 3 7-1305360 09-08 16:10.04 T151617 8
347 16759306 BATENBURG V.D. MERWE K KLAASWAAL 9 8-4190135 09-08 15:57.59 T151707 27
348 25639066 MAASSEN GEBR. U UBACHSBERG 879673 6-1788748 09-08 14:27.12 T151736 7
349 16169050 MUDDE - HERPST K KRIMPEN AAN DEN IJSS 970693 6-1487741 09-08 16:21.04 T151742 1
350 18100363 P. HERMES L LEWEDORP 2 6-3607849 09-08 15:14.31 T151801 14
351 18050916 JAC VAN DE BOSCH H HENGSTDIJK 6 8-3819626 09-08 14:56.09 T151811 30
352 21670006 DOUWE ROETERS V VEGHEL 3 6-4024221 09-08 15:59.00 T151820 8
353 22160952 L.M. VAN DEN BERG D DEURNE 2 6-4027305 09-08 15:43.15 T151831 3
354 17660903 TIM HAGE W WOERDEN 2 8-5191472 09-08 16:52.03 T151903 9
355 25850141 ANNA MERRY E ECHT 904774 7-1539526 09-08 15:00.02 T151904 7
356 16759306 BATENBURG V.D. MERWE K KLAASWAAL 10 8-4190126 09-08 15:59.56 T151904 27
357 18040006 L. VAN SCHOUWEN N NW. & ST. JOOSLAND 2 7-3702850 09-08 15:13.21 T151918 2
358 16379423 GEBR. VOETS R ROTTERDAM 3 7-1253566 09-08 16:27.05 T152022 4
359 21309157 VAN SCHIJNDEL & ZNN G GEFFEN 5 6-3638415 09-08 16:15.24 T152045 20
360 18100363 P. HERMES L LEWEDORP 3 7-3704055 09-08 15:17.48 T152118 14
361 18100711 RONALD TRAAS L LEWEDORP 9 9-1706041 09-08 15:18.12 T152126 35
362 22020551 A. JANSSEN N NEERKANT 2 7-1429360 09-08 15:37.58 T152148 7
363 19020001 JAN VAN DEN BERG M MERKSPLAS 917875 7-1830190 09-08 15:20.08 T152247 2
364 16269040 JAN EN TWAN NOBELS A ACHTHUIZEN 2 2-1579892 09-08 15:52.08 T152315 7
365 23120769 H.E.F. VAN WEGBERG E ECHT 4 7-1464518 09-08 15:03.05 T152325 10
366 22591471 W. VERBAAL V VALKENSWAARD 923585 7-1451030 09-08 15:28.12 T152343 5
367 08650383 P. HEIKAMP & V.DOORN Z ZETTEN 2 7-1045408 09-08 16:50.18 T152402 25
368 18630730 ADRIE VAN LUIJK S ST. MAARTENSDIJK 2 7-1340320 09-08 15:31.40 T152408 6
369 08180308 ARNOLD JANSEN ' 'S-HEERENBERG 994277 8-1643345 09-08 16:57.23 T152432 7
370 23370526 JOHAN BOONEN B BUGGENUM 3 6-1731184 09-08 15:25.25 T152458 11
371 23189042 COMB J. VULLERS EN Z R ROGGEL 2 7-1464728 09-08 15:28.20 T152507 5
372 16070820 TOM VAN ZWIENEN C CAPELLE A/D IJSSEL 2 7-1231833 09-08 16:31.39 T152524 6
373 16379423 GEBR. VOETS R ROTTERDAM 4 7-1253579 09-08 16:32.09 T152526 4
374 18050916 JAC VAN DE BOSCH H HENGSTDIJK 7 8-3819920 09-08 15:03.48 T152550 30
375 23540823 H. TUBEE T THORN 910404 8-1299751 09-08 15:14.32 T152631 6
376 21280861 A. POULISSE K KERKDRIEL 2 6-1664800 09-08 16:24.55 T152636 11
377 15400170 H.J. JORDAAN M MAASLAND 970465 8-1038042 09-08 16:30.26 T152721 5
378 24259012 GEBR. VAN DE WEERDT M MEERSSEN 878619 8-1317603 09-08 14:36.26 T152809 9
379 16269040 JAN EN TWAN NOBELS A ACHTHUIZEN 3 8-1071511 09-08 15:57.04 T152811 7
380 18050916 JAC VAN DE BOSCH H HENGSTDIJK 8 8-3819844 09-08 15:06.14 T152816 30
381 21300810 G.J.L. VAN NIFTRIK O OSS 4 7-3738723 09-08 16:30.13 T152902 15
382 16041352 BEN DE KEYZER B BERKEL EN RODENRIJS 5 8-1054669 09-08 16:44.47 T152918 9
383 21309157 VAN SCHIJNDEL & ZNN G GEFFEN 6 8-3846077 09-08 16:24.04 T152925 20
384 21309157 VAN SCHIJNDEL & ZNN G GEFFEN 7 5-3542643 09-08 16:24.04 T152925 20
385 10209486 C.J.J. VAN WIJK & ZN B BENSCHOP 986587 4-1769170 09-08 16:52.44 T152930 16
386 16269082 GEBR. HAGENS A ACHTHUIZEN 7 6-1494024 09-08 15:59.21 T152941 15
387 25639066 MAASSEN GEBR. U UBACHSBERG 2 7-1531847 09-08 14:39.19 T152943 7
388 17359254 COMB. DE BRUIJN S SLIEDRECHT 963654 6-1536636 09-08 16:24.54 T153020 6
389 25859051 GEBR. COX B BUCHTEN 896452 7-1848815 09-08 15:01.03 T153029 3
390 25810210 L. MARTENS S STEIN 2 8-1352909 09-08 14:49.32 T153030 10
391 22591293 A. VAN LIESHOUT V VALKENSWAARD 922516 4-3454311 09-08 15:34.21 T153112 2
392 18500811 C. PAAUWE K KRUININGEN 2 8-1154918 09-08 15:24.10 T153122 6
393 17381359 I VAN DER RHEE A ALBLASSERDAM 2 8-5173608 09-08 16:30.33 T153148 10
394 14160200 JOHN HARDEBOL C CASTRICUM 3 8-1012380 09-08 18:03.21 T153213 9
395 23120807 TH. WOLFS E ECHT 903628 4-1264800 09-08 15:11.49 T153216 6
396 18049318 GEBR. DINGEMANSE A ARNEMUIDEN 3 7-1317345 09-08 15:29.34 T153242 6
397 25630008 G. JANSSENS E EPEN 870148 6-1802977 09-08 14:30.27 T153245 14
398 03299248 C. & G. KOOPMAN E ERMERVEEN 7 4-4750875 09-08 19:15.14 T153315 38
399 18160026 PETER OELE O OUDELANDE 3 5-3501917 09-08 15:19.05 T153321 9
400 16371226 A.H.M. POT R ROTTERDAM 2 8-1076532 09-08 16:38.39 T153332 10
401 19280791 J. SEVERIJNEN L LEPELSTRAAT 927711 7-1358280 09-08 15:43.22 T153343 2
402 19119088 COMB B. JANSEN & CO. B BAVEL 2 6-3618130 09-08 15:55.03 T153358 4
403 03299248 C. & G. KOOPMAN E ERMERVEEN 8 7-1644043 09-08 19:16.03 T153404 38
404 25630008 G. JANSSENS E EPEN 2 9-1135227 09-08 14:32.16 T153434 14
405 18500447 SJAAK DE KEIJZER H HANSWEERT 3 7-3709587 09-08 15:27.43 T153438 3
406 12640007 YSBR. KAPTEIN A AKERSLOOT 3 6-1432688 09-08 18:10.36 T153519 11
407 15420932 S. VAN DER HULST-WIR V VOORHOUT 1006380 5-1643069 09-08 17:23.45 T153546 3
408 16740184 M.A. ORGERS H HEKELINGEN 2 6-1507832 09-08 16:23.51 T153556 6
409 18620014 ED DE WAAL O OSSENISSE 907955 7-3710937 09-08 15:21.19 T153622 3
410 23251330 G. DE RENET S STRAMPROY 3 7-1469206 09-08 15:25.11 T153624 7
411 25049141 BECKERS-WILLEMS S SITTARD 894322 8-1335204 09-08 15:05.49 T153754 3
412 24500042 J. HABETS H HEERLEN 2 6-1764384 09-08 14:57.16 T153844 5
413 16759306 BATENBURG V.D. MERWE K KLAASWAAL 11 8-5173629 09-08 16:20.07 T153915 27
414 23120769 H.E.F. VAN WEGBERG E ECHT 5 8-1277941 09-08 15:19.14 T153934 10
415 23370526 JOHAN BOONEN B BUGGENUM 4 8-1293448 09-08 15:40.24 T153957 11
416 18100711 RONALD TRAAS L LEWEDORP 10 8-1141491 09-08 15:36.48 T154002 35
417 21670006 DOUWE ROETERS V VEGHEL 4 6-3604070 09-08 16:21.37 T154057 8
418 16759306 BATENBURG V.D. MERWE K KLAASWAAL 12 8-5175457 09-08 16:22.28 T154136 27
419 21301491 HARM LAMERS H HEESCH 2 8-3845736 09-08 16:38.41 T154208 10
420 24041019 TH. PETERS E ELSLOO 885679 8-1307421 09-08 14:59.30 T154224 5
421 13160002 C.J. VAN DER LAAN C CASTRICUM 5 7-1181887 09-08 18:17.03 T154320 11
422 21371128 J. VAN HEUMEN O OSS 5 8-1232641 09-08 16:41.30 T154406 10
423 16220992 P.A. DE VOGEL O OUDE TONGE 7 8-1069096 09-08 16:12.54 T154414 15
424 18160026 PETER OELE O OUDELANDE 4 8-3820829 09-08 15:30.04 T154420 9
425 21281328 G. VAN TUYL H HELLOUW 969844 8-1228741 09-08 16:46.39 T154420 12
426 25859051 GEBR. COX B BUCHTEN 2 8-1343485 09-08 15:15.00 T154426 3
427 19471218 L. ROKS S STANDDAARBUITEN 2 8-3806616 09-08 16:06.45 T154510 3
428 13001526 N.C. VOLKENS B BERGEN 1054914 6-1412573 09-08 18:33.55 T154516 3
429 12509124 COMB VAN TILBURG N NIEUW-VENNEP 4 8-1764634 09-08 17:38.39 T154519 7
430 21281263 G.A. KNOOP E EST 974553 7-1409468 09-08 16:53.32 T154520 8
431 16140827 J.P. VAN NEDERPELT K KLAASWAAL 2 5-1666105 09-08 16:26.37 T154529 10
432 23090707 MICHAEL SCHMELL H HUCKELHOVEN 3 8-1276477 09-08 15:32.00 T154532 5
433 15010456 J. BOERS ' 'S-GRAVENZANDE 974934 8-1017491 09-08 16:54.59 T154619 4
434 22160812 A. VAN DIJK D DEURNE 939984 6-4028045 09-08 16:11.25 T154626 5
435 16759306 BATENBURG V.D. MERWE K KLAASWAAL 13 8-1084375 09-08 16:27.36 T154644 27
436 15420370 W. SCHAAP W WASSENAAR 995159 6-1465700 09-08 17:20.46 T154649 4
437 21400401 N. VAN DEN HURK O OSS 968965 7-3739555 09-08 16:50.38 T154925 8
438 10209001 COMB VERHEIJ THEULEN L LOPIK 3 8-1119646 09-08 17:04.38 T154927 17
439 13160539 P. ZUURBIER H HEILOO 2 8-1785177 09-08 18:32.07 T154938 2
440 21300810 G.J.L. VAN NIFTRIK O OSS 5 7-3738717 09-08 16:50.55 T154944 15
441 23370526 JOHAN BOONEN B BUGGENUM 5 4-1278968 09-08 15:50.22 T154955 11
442 23120807 TH. WOLFS E ECHT 2 7-1462505 09-08 15:29.31 T154958 6
443 12410012 FRED VAN PAREEN A AMSTERDAM NOORD 1028062 8-1764003 09-08 18:05.22 T155017 1
444 21670002 NICO PRONK M MILL 4 8-1751016 09-08 16:45.54 T155027 6
445 20131081 F. LAROS K KAATSHEUVEL 3 7-1861724 09-08 16:27.34 T155048 5
446 19280006 MEVR M VAN GEEL N NIEUW VOSSEMEER 5 7-3729970 09-08 16:05.34 T155056 15
447 23710314 H. JOOSTEN G GRATHEM 913034 8-1305603 09-08 15:42.16 T155058 6
448 23660918 M. CLAUWERS N NEDERWEERT 920842 7-1488304 09-08 15:52.14 T155110 5
449 15399122 COMB. P.&S. VERBEEK N NAALDWIJK 976140 9-1605822 09-08 17:01.22 T155111 12
450 25819065 SMEETS & PENRIS U URMOND 890167 7-1774287 09-08 15:14.29 T155146 4
451 25850141 ANNA MERRY E ECHT 2 8-1353399 09-08 15:33.19 T155221 7
452 13180684 KEES DROOG A ANDIJK 3 7-1165861 09-08 19:00.34 T155229 29
453 12649127 GEBR. BRUGEMANN A ASSENDELFT 1036297 8-1770135 09-08 18:18.53 T155330 24
454 16220500 JAN POLDER M MIDDELHARNIS 6 6-1491815 09-08 16:30.34 T155338 10
455 25790466 S.A. DECKERS M MEERS 3 8-5105310 09-08 15:12.45 T155423 6
456 23090251 THEI. WOLFS M MARIA HOOP 2 7-1459087 09-08 15:34.38 T155438 6
457 21309157 VAN SCHIJNDEL & ZNN G GEFFEN 8 8-3845856 09-08 16:49.21 T155442 20
458 18500358 S.J. OP 'T HOF K KRUININGEN 2 6-3614149 09-08 15:48.19 T155454 3
459 16269040 JAN EN TWAN NOBELS A ACHTHUIZEN 4 6-1493828 09-08 16:23.50 T155457 7
460 08389089 J. MEIJER EN ZOON H HENGELO 1014522 7-1028590 09-08 17:54.46 T155636 2
461 19280006 MEVR M VAN GEEL N NIEUW VOSSEMEER 6 5-3530556 09-08 16:11.28 T155650 15
462 14161167 C.K. NIESTEN U UITGEEST 2 8-1010798 09-08 18:25.49 T155715 3
463 23190641 W. GOMMANS E EGCHEL 2 6-1720969 09-08 16:09.18 T155814 3
464 25810333 TH. DAALMANS E ELSLOO 2 8-1352061 09-08 15:15.14 T155819 9
465 14160200 JOHN HARDEBOL C CASTRICUM 4 8-1012340 09-08 18:30.11 T155903 9
466 12480258 A. PASTOR A AMSTERDAM NOORD 1030482 6-1413756 09-08 18:17.19 T155912 2
467 13001291 ED MAAT L LIMMEN 2 8-1776752 09-08 18:35.33 T155919 10
468 06540115 JELLE JELLEMA N NIJVERDAL 7 7-1732302 09-08 18:40.28 T155921 26
469 16140185 A.P. OVERWATER S STRIJEN 7 8-1061936 09-08 16:39.22 T155924 20
470 09039227 COMB. KROON & ERREN V VEN-ZELDERHEIDE 3 7-1053668 09-08 17:05.10 T155938 17
471 25810210 L. MARTENS S STEIN 3 8-1353094 09-08 15:18.44 T155942 10
472 23129032 PAULSSEN & ZN. R ROOSTEREN 2 6-1717336 09-08 15:37.30 T160018 4
473 18160888 CARLO DOMINICUS G GOES 3 6-1570830 09-08 15:59.59 T160045 10
474 18100258 CEES JOOSSE N NIEUWDORP 2 7-1320793 09-08 15:54.18 T160103 3
475 08430525 A.H.J. PETERS Z ZELHEM 1009854 5-1451262 09-08 17:53.45 T160126 2
476 19959037 GEBR MAAS & ZN Z ZUNDERT 2 6-3629683 09-08 16:09.00 T160128 23
477 06540115 JELLE JELLEMA N NIJVERDAL 8 8-1542133 09-08 18:43.43 T160236 26
478 21301491 HARM LAMERS H HEESCH 3 7-3736034 09-08 16:59.54 T160321 10
479 18050916 JAC VAN DE BOSCH H HENGSTDIJK 9 7-3733990 09-08 15:41.26 T160328 30
480 23370526 JOHAN BOONEN B BUGGENUM 6 8-1293384 09-08 16:04.03 T160336 11
481 23120572 ALB. BEUNEN O OHE EN LAAK 2 7-1462666 09-08 15:44.55 T160351 5
482 15369075 P.SOLLEVELD & PALOMA M MAASDIJK 972039 5-1637100 09-08 17:08.55 T160352 8
483 12649006 KRAMER - OUWEHAND W WORMER 4 7-1149471 09-08 18:32.25 T160408 15
484 08019125 GERT&JANNI VISSER A AALTEN 1004937 4-1663332 09-08 17:50.19 T160408 7
485 21519266 VERSTEEGDE-DOMMELEN B BOEKEL 954575 6-3603788 09-08 16:47.28 T160414 5
486 24041035 W. LEMMENS B BEEK 885132 5-1074533 09-08 15:20.53 T160428 4
487 18261504 WIM KOOREMAN K KLOOSTERZANDE 904356 5-3503650 09-08 15:45.03 T160436 4
488 19959037 GEBR MAAS & ZN Z ZUNDERT 3 7-3725740 09-08 16:12.09 T160437 23
489 10209002 R.KUIJER EN ZN. M MAARSSENBROEK 1001386 6-1354671 09-08 17:46.28 T160444 4
490 22020186 J. VAN KEULEN A ASTEN 933340 8-3839438 09-08 16:21.47 T160506 2
491 13180684 KEES DROOG A ANDIJK 4 4-1839897 09-08 19:13.17 T160512 29
492 16820622 A. MEERKERK G GEERVLIET 962066 5-1692994 09-08 16:58.09 T160534 1
493 15419002 BERT EN JOKE N NOORDWIJK 1005577 7-1215201 09-08 17:52.42 T160543 6
494 25639066 MAASSEN GEBR. U UBACHSBERG 3 7-1531877 09-08 15:15.23 T160547 7
495 19959037 GEBR MAAS & ZN Z ZUNDERT 4 8-3812630 09-08 16:14.10 T160638 23
496 23129032 PAULSSEN & ZN. R ROOSTEREN 3 6-1717342 09-08 15:44.04 T160652 4
497 24500042 J. HABETS H HEERLEN 3 8-1324497 09-08 15:26.14 T160742 5
498 12100891 O. PALS B BOVENKERK 1015722 7-1132116 09-08 18:07.56 T160816 6
499 12640241 G. NEIJZING JR. Z ZAANDAM 2 7-1148019 09-08 18:32.52 T160841 6
500 21281263 G.A. KNOOP E EST 2 8-1229384 09-08 17:17.15 T160903 8

NPO Inkorf Lokaal Plaatsnaam DuivenGezet DuivenGemeld Percentage
0429 NIEUWLEUSEN 62 15 24,2
0617 BORNE 71 14 19,7
0751 LOCHEM 22 3 13,6
0763 PUTTEN (GLD) 85 0 0,0
0803 GIESBEEK 44 9 20,5
0850 LICHTENVOORDE 42 5 11,9
0865 ZETTEN 133 8 6,0
1020 IJSSELSTEIN UTR 110 23 20,9
1139 SOEST 104 0 0,0
1264 WORMERVEER 153 37 24,2
1300 ALKMAAR 85 21 24,7
1536 MAASDIJK 35 7 20,0
1539 NAALDWIJK 110 25 22,7
1542 NOORDWIJKERHOUT 104 26 25,0
1614 KLAASWAAL 83 23 27,7
1622 MIDDELHARNIS 112 34 30,4
1738 HENDRIK IDO AMBACHT 206 52 25,2
1766 WOERDENSE VERLAAT 116 21 18,1
1850 KRUININGEN 169 52 30,8
1859 HOEK 169 22 13,0
1980 WERKENDAM 142 11 7,7
1983 HOOGERHEIDE 188 70 37,2
2021 TILBURG 53 14 26,4
2128 VELDDRIEL 52 9 17,3
2139 OSS 147 61 41,5
2201 HELMOND 84 21 25,0
2259 VALKENSWAARD 73 16 21,9
2312 ECHT 95 34 35,8
2337 NEER 136 34 25,0
2404 BEEK LB 151 49 32,5
2444 GRONSVELD 63 16 25,4
2449 HEERLEN 84 14 16,7
2563 SIMPELVELD 69 16 23,2
Totaal - 3352 762 22,7
Aantal prijzen - 838 762 90,9

Jurrian van Amerongen uit Bunnik (Utrecht)
wint 1ste Nationaal Rieux-Minervois/PerpignanVerleden jaar waren een hevige mistralwind in het Rhônevallei en een voorspelde regen over de gehele vluchtlijn de boosdoeners om uit te stellen naar zaterdag. Dit jaar was er vrijdag 7 augustus op de losplaats motregen en hing er mist, die maar heel langzaam oploste en het voor de organisatie, de Belgische Verstandhouding, niet mogelijk maakte om vroeg te kunnen lossen. Dus werd het ook nu uitstellen naar zaterdag. De weersvoorspellingen in het weekend na de klassieker Barcelona, welke onder zware omstandigheden werd vervlogen, waren van dien aard dat het voor de duiven welke in Perpignan stonden, eveneens zware omstandigheden zouden worden. Terwijl de temperatuur op de losplaats in Perpignan en later Rieux-Minervois in de vroege ochtenden van het weekend tussen de 21 en 25 graden lag, zou het tijdens de terugreis op plaatsen in Frankrijk zelfs meer dan 38 graden kunnen worden en daarbij een kalme wind uit een oostelijke hoek. In de Benelux zou de wind later naar het noord-oosten draaien.


Op de ZLU-site verscheen volgende mededeling van de Belgische Verstandhouding. “Ook voor morgen en overmorgen wordt er gedurende een groot deel van de voormiddag, hardnekkige bewolking en mist voorspeld in de regio rond Perpignan. Omdat het in de huidige extreem warme temperaturen totaal onverantwoord is om meerdere dagen in Elne te blijven staan, heeft de Belgische Verstandhouding samen met de Sportvoorzitter van de K.B.D.B. beslist om de duiven deze namiddag naar een nieuwe lossingsplaats te brengen. Bij gunstige weersomstandigheden zullen de duiven morgen zaterdag gelost worden in RIEUX – MINERVOIS op de Parking Salle Joseph Iche. Deze nieuwe plaats is gelegen in de omgeving van Carcassonne".

Zaterdag 8 augustus
Op de nieuwe losplaats is het goed weer, geen bewolking en ca. 24 graden. Het is er windstil. Op de vluchtlijn is de wind overwegend uit het oosten met een snelheid van 3 km/h.
Gelost werd er in Rieux-Minervois om 7.45 uur Aan de start van internationaal Rieux-Minervois/Perpignan kwamen dit seizoen 11.205 duiven en dit waren er 1.556 minder dan verleden jaar. Alleen in Frankrijk waren er 650 duiven meer de manden ingegaan.In Nederland gingen er 935 duiven minder de manden in. Nu waren het er 3.352. In België waren het er zelfs 1.268 minder dan verleden jaar. Nu 2.643 duiven. Duitsland, Verenigd Koninkrijk en Luxenburg brachten samen 1.018 duiven samen en dit waren er 7 minder dan 2019.

De eerste melding kwam uit Trélivan, een gemeente in het Franse departement Côtes-d‘Armor in het Noord-Westen van Franrijk. Hier klokte vader en zoon Rouxel om 18.09 uur de eerste duif op een afstand van 678 km. Snelheid 1085 m/min. De volgende gemelde duiven zaten eveneens aan de westkust en al snel daalde de snelheid beneden de 1000 m grens. ‘s Avonds waren er 42 duiven gemeld in Frankrijk. De overige landen moesten wachten tot zondagmorgen. Zondagmorgen was het wachten op de eerste meldingen uit België en Nederland. De eerste gemelde duif uit België kwam om 8.24 uur en wel uit het dorp Heestert ten oosten van Kortrijk in West-Vlaanderen. Hier klokte Paul Callens zijn duif op 839 km en dit gaf een snelheid van 818 m/min. In Duitsland en Luxenburg kwamen de eerste duiven door om resp. 10.30 uur en 10.19 uur op afstanden van 742 en 747 km. Snelheden van 646 en 656 m/min.


In Nederland kwam de eerste melding uit het Zeelandse Hengstdijk waar vedette Jac van de Bosch om 2 minuten over 10 een duif klokte op een afstand van 902 km. Dit gaf een snelheid van 805,15 m/min. Even later werd de eerste melding overgenomen door Carlo Dominicus uit Goes die op 919 km om 10.23 uur klokte en een snelheid gaf van 805,16 m/min. Amper een verschil van 0,01 m/min. in zijn voordeel. Nu was het verder wachten op arriverende duiven op de verdere afstanden. En dit gebeurde in Bunnik, een plaats in de provincie Utrecht. Hier klokte Jurrian van Amerongen zijn eerste inzet “September Girl" om 10.57 uur en dit op een afstand van 995 km. Dit zou nationaal een winnende snelheid geven van 846 m/min. Internationaal zal het een voorlopige 40ste plaats gaan worden. Internationaal was een overwicht te zien van de Franse liefhebbers. Achtendertig plaatsen van de top veertig internationaal gingen naar Frankrijk. Dit gaf duidelijk aan dat het voor de verdere afstanden een zware strijd werd onder de tropische omstandigheden. Jurrian van Amerongen had 4 duiven mee waaronder één duivin, welke zondag zijn nationale winnares zou gaan worden. Om 16.44 uur zit zijn tweede inzet ook in de klok. Allen waren de mand in gegaan met de zorg voor een pieper van ca. 5 dagen oud.Dit was de drijfveer om als 1e van Nederland thuis te komen !!
“ September Girl “"


“September Girl"
Is een laat jong van 2016 en vandaar de naam “September Girl". Ze zag in haar geboortejaar geen mand.Zij draagt ringnummer Nl16-1352480 en is gekweekt en geringd op het hok van Richard Kuijer uit Maarssenbroek (Utrecht). Vader is de “Schone Strik" een doffer van het soort van Van der Wegen op het hok van Richard Kuijer. Moeder: “De Marseille" van Richard. 2de Asduif Marseille (over ‘16 en ‘17) 15de en 56ste Nat. Marseille. “September Girl" won als jaarling op Agen ZLU, 1ste in Sector in 3 en 4 en 39ste Nat. tegen 5.935 duiven. In 2018 : 1ste in Sector 3 en 4 op Agen ZLU en 4de Nat. tegen 5.754 duiven. In 2019 : 53ste Nat. Pau tegen 3.785 duiven en 139ste Nat. Perpignan tegen 4.283 duiven. Om nu te excelleren op Rieux-Minervois/Perpignan met de 1ste Nat. tegen 3.352 duiven en 40ste Int. tegen ca. 11.205 duiven. Een toppertje van de bovenste plank. Jurrian had haar eigenlijk al voorbestemd voor het kweekhok en nu na haar nationale overwinning zeer zeker. Ze was dit seizoen speciaal uitgekozen om op Rieux- Minervois/Perpignan te worden ingezet. Tot twee weken voor Pau was ze enkel op de programmavluchten opgeleid. De laatste 14 dagen had Jurrian haar meegenomen bij het oplaten (70 km) van de Barcelona duiven en ook de week voor ze naar Rieux-Minervois/Perpignan ging ze eveneens enkele keren naar 40 km. Zij aasde een jong van ca. 5 dagen.


Een onvergetelijke morgen.
Jurrian had vakantie en zijn vriendin Laura met hun kinderen Jesse (4) en Mees (1) was al enkele dagen op vakantie in Cadzand in Zeeland. Voor de duiven van Rieux-Minervois/Perpignan zou hij in het weekend nog thuisblijven en op maandag nareizen naar Zeeland. Nu vernam hij dat de duiven voor Narbonne pas op woensdag ingemand gaan worden i.p.v. zondagavond. Dit i.v.m. met de hoge temperaturen. Dit gooide roet in het eten voor zijn plannen op Narbonne. Nu is het even wikken en wegen wat te doen om toch de voorbereide duiven te kunnen inmanden. Zondagmorgen was hij al vroeg uit de veren en was zijn Narbonne groep nog even gaan oplaten op 40 km. Om 8 uur was hij weer thuis en reed die ochtend enkele keren op en neer van de hokken naar zijn huis om nog e.e.a. voor zijn vakantie te regelen. Aan zijn moeder had hij gevraagd om af en toe even op het klokje te kijken. Na 10nen was hij weer bij de hokken en verzorgde de weggebrachte duiven nog even verder af. Via de meldsite had hij al zitten rekenen dat hij rond de klok van 11 uur moest kunnen klokken om vroeg te zitten.
Toen hij even op het klokje keek zal hij een ringnummer “…..480" staan en kreeg het even benauwd.Beter kan het geluk niet zichtbaar gemaakt worden !!.


Doch al snel zag hij dat het nog een jaarling van het leervluchtje van die morgen was wiens ringnummer eveneens op ‘480‘ eindigde. Toen hij even binnenshuis was, zei moeder Ineke dat ze een piepje had gehoord. Jurrian ging even kijken en warempel, het was “September Girl". Hij had haar niet zien aankomen. Van alles schoot er toen door zijn hoofd en was hij even zijn goede doen kwijt. Na melding prijkte zijn naam boven aan de meldlijst en zou er voor niets en niemand meer wijken. Een nieuwe nationale zege was een feit. En daarna begon het een hectische dag te worden en vergat dat hij vakantie had. Fotografen en controleurs op het erf, reporter aan de lijn en van alle kanten kwamen App-jes met felicitaties.Ringnummer bij controle !WCS controle winnaar !.


ZLU Fondspel
Jurrian, 41 jaar, zit in het slagersvak en is hierdoor vaak in zijn tijd beperkt met betrekking tot het verzorgen van de duiven. Met twee kleine kinderen van 4 en 1 jaar is het soms schipperen met de beschikbare tijd. Hij is tevens iemand die zeer gedreven en ook zeer secuur is. “Half werk is geen werk" is zijn motto. Gelukkig kan hij op de hulp van moeder Ineke rekenen.
Jurrian was al vrij jong betrokken bij de duivensport. Vader Arend was een fervent liefhebber en opa Arend eveneens. Met grootvader Arend heeft hij nog een tijd samen gevlogen. Toen vader in 2006 overleed nam Jurrian het roer op de duivenhokken over en ging op de hokken van vader onder zijn eigen naam verder. De grote fond kreeg steeds zijn aandacht en zeer zeker de ZLU vluchten en nam die uitdaging aan. De eerste fondduiven kwamen van de bekende familie Van Houten uit IJsselstein. Meteen zat hij op het goede pad. Ook toog hij naar vedette Gerard van Tuyl uit Hellouw en er kwamen een twintigtal duiven van Gerard. De rush naar de top op de marathon was ingezet. Met diverse goede fondliefhebbers uit de regio doet hij graag samenkweek. Met het bijhouden van stamkaarten in een computerprogramma is hij nog druk bezig en daarbij wil hij zich graag onthouden van het noemen van namen om er geen te willen missen en betreffende liefhebber te kort te doen. Via inteelt/lijnenteelt tracht hij de goede eigenschappen vast te houden en de jongen hieruit te kruisen met aanwinsten.

In de tuin achter de woning van moeder Ineke vliegt hij vanaf twee tuinhokken van samen 20 meter. Een hok met vijf afdelingen is bestemd voor 20 oude- en 20 jarige vliegkoppels. Oude en jarige duiven zitten gescheiden van elkaar. Op het tweede hok zijn de jonge duiven, ca. 80 stuks, ondergebracht in drie afdelingen. In de schuur zijn de 10 kweekkoppels ondergebracht. Met Richard Kuijer uit Maarssenbroek en met Jay Lissenberg uit Utrecht doet hij al enige jaren aan samenkweek en het bevalt prima. Uit de kweekduiven en enkele beste vliegduiven kweekt ca. 80 jonge duiven voor eigen gebruik. De jonge duiven worden niet verduistert en na enkele opleervluchtjes op de nalijn ingevlogen. Ze gaan allen naar de sluitingsvlucht van 440 km. Alles wat goed en gezond thuiskomt verhuisd naar de afdeling van de jarige duiven.

Nestspel
Half januari is de koppeldatum op de hokken en zet hij zijn kweek- en vlieg samen. Na de kweek worden de vliegduiven weer gescheiden en tijdens het inspelen worden ze op weduwschap gespeeld. Daarna koppelt Jurrian de duiven in groepjes, zodanig dat het groepje welk op een fondvlucht waarvoor ze wordt ingemand op een jong van enkele dagen aast. Vanaf begin van de zomertijd worden de vlieghokken een achttal weken verduisterd om de rui en forme enigszins af te remmen. Dit jaar werd er iets langer verduisterd i.v.m. het later starten van het vliegprogramma. Een maand voor de wedvlucht Pau worden ze dan van 5 tot 23 uur bijgelicht. Inmiddels woont Jurrian op zichzelf met zijn vriendin Laura en zonen Jesse en Mees op een kilometer afstand van zijn ouderlijke huis. Voordat Jurrian ‘s morgens naar zijn werk gaat, wipt hij even bij moeder binnen en laat de doffers los voor de training. De vlag gaat in de lucht. Na het binnenkomen vinden ze volle bak voer. Jurrian vertrekt dan naar zijn werk. Moeder Ineke laat in de loop van de ochtend de jonge duiven los. Zonder haar was het een stuk moeilijker om alles goed voor elkaar te krijgen, meent Jurrian. In de namiddag is Jurrian dan weer present en dan gaan de duivinnen los voor een training en dam gaat eveneens de vlag de lucht in.

Jurrian mand het liefst zijn duiven in op de nationale/internationale ZLU vluchten. Hij plant per vlucht en kijkt welke duiven er dan mee gaan en op welke neststand hij ze wil inmanden. Zijn voorkeur gaat uit naar een neststand met jongen van ca. 5 dagen oud als hij ze inzet. De jaarlingen krijgen hun fonddoop op Agen ZLU. In de invliegperiode van de oude duiven, voert hij ze in het begin van de week een lichte mengeling van Patagoon waarin nogal wat gerst zit. Na de vlucht toe voert hij dan iets zwaarder. Eenmaal op nest krijgen ze volle bak van een mengeling welke bestaat uit Beyers Kweek en Mariman Sport. De duiven welke meegaan naar een vlucht worden in hun woonbak bijgevoerd met snoep, pinda‘s, Tovo en vetrijk voer. Mineralen, grit en uit een bak allerhande staat steeds ter beschikking. De duiven worden voor het seizoen gecontroleerd door de veearts dr. Van der Sluis. Na de vlucht krijgen ze een geelpil en twee dagen voor een vlucht iets voor de luchtwegen. Hiervoor gebruikt hij afwisselend producten van Pharma Van der Sluis en Travipharma om resistentie te voorkomen.

Eindelijk op vakantie
Als men een beetje door de uitslagen van de ZLU vluchten van de laatste jaren turft, kom je heel vaak de naam A.J. van Amerongen in de top van de uitslag tegen. Zoals 2016 met een 4e Nationaal Pau. In 2018 vloog hij o.a. de 1ste Nat. Pau met “Laura Pau" en een 4de Nat. Agen Oude duiven met “September Girl". Dit seizoen werd hij als 1ste afgevlagd in Sect. 3 en 4 op Agen ZLU-jaarlingen met zijn “Nonnetje". En nu voegt hij er een 1ste Nat. Rieux-Minervois/Perpignan aan toe met “September Girl". Opnieuw beleefde hij een onvergetelijke dag. Nu mag hij van zijn vakantie met zijn gezin gaan genieten.
Jurrian proficiat.

Marcel Görtzen
Wedvlucht: Internationaal - RIEUX-MINERVOIS (PERPIGNAN)
gelost: 08-08-2020, 07:45 uur
Nederland 3352
Belgie 3911
Duitsland 855
Frankrijk 4192
Engeland 99
Luxemburg 64
Internationaal 11.205 DuivenLossing Rieux-Minervois (Perpignan) om 07.45 uur
Wij vragen jouw akkoord voor het gebruik van cookies op onze website. Meer informatie over wat cookies zijn, welke cookies op onze website worden gebruikt en wat ze bijhouden is beschikbaar in het onderdeel cookies van ons privacy statement    Akkoord Niet akkoord