Z.L.U. vluchten

                                                                                                        

Vluchten ZLU marathon 2024.                                                       Vluchten West Europese Super Marathon 2024

Agen oude,  Barcelona, Marseille, Narbonne.                                  Pau,  Barcelona,  St.Vincent,  Perpignan.
 

Narbonne

15-08-2020
Rue de la Pinède Narbonne
>  Neerbeekerstraat 9 Beek


WEDVLUCHT NARBONNE

Inmanden : woensdag 12 augustus
Los : zondag 16 augustus
Internationaal georganiseerd door:

" INDEPENDANTE DE LIEGE "

GPS Coördinaten: Noord + 430836.0 Oost + 030000.0

De vrachtkosten bedragen € 3,70 per duif. Afdracht door inrichter aan de KBDB € 0,10 per duif (verplicht) dit bedrag is niet opgenomen in de vrachtkosten. Internationale uitslag € 8,00 en is niet verplicht. Alle duiven nemen zonder verdere kosten deel aan de internationale wedstrijd.

Als u een uitslag wenst van de oude duiven en jarige duiven dan dient u op de poulebrief bij uitslag een 2 aan te geven, zet u een kruisje dan ontvangt u de uitslag van de oude.

Deelname met jaarlingen toegestaan in het ZLU- concours. Internationale zijn twee aparte concoursen voor oude en jaarlingen.

Indien u de jaarlingen niet wilt poelen dan kunt u internationaal volstaan met een poulebrief, oude en jarige Wilt u op de jaarlingen wel poelen dat moet u een aparte poulebrief internationaal invullen

Dubbeling duivinnen: u dient een aparte poulebrief in te vullen. Oude en jarige duivinnen vliegen Internationaal in een concours
- internationaal: € 0,25 per duif; uitslag in internationale uitslag.Extra ereprijzen:
 • De eerste 25 duiven van de uitslag

De ZLU stelt 2 horloges ter beschikking aan het meerjarig asduif kampioenschap over 3 en 4 jaar. Een liefhebber kan met de zelfde duif maar een horloge winnen.

Ereprijs voor de eerste prijswinnaar is beschikbaar gesteld door:

AFDELING LIMBURGDe 10 geboden, niet van Mozes maar van :


Marc Gielen.
Recentelijk winnaar Agen jaarlingen 2020.
Wonende te: Maasbree
Provincie: Limburg.


1. Hoe is de voorbereiding seizoen 2020 verlopen ?
 • Ja ondanks een vertraagde start heb ik daar weinig hinder van ondervonden.Onze afdeling Limburg heeft een prima programma neer gezet zodat de duiven toch voldoende vlieguren hebben kunnen maken ter voorbereiding. Eigenlijk ben ik er voorstander van om een maand later te beginnen maar dit voorjaar was de maand april een super voorjaar om duiven in te spelen maar helaas kwam er een addertje onder het gras vandaan. Omdat ik nestspel speel komen mijn duiven nooit voor het seizoen bij elkaar. Hun 1e grote krachtmeting is ook direct hun 1e nest van het jaar en tot die tijd worden ze gescheiden ingespeeld waarbij bij thuiskomst even de remmen los mogen. Qua pennenstand hebben de meeste duiven 2 pennen gewisseld. Het spelen op een plat jong dat na de vlucht weer opgepakt wordt is wel een voordeel.


2. Verzorgt U de duiven alleen of ………………………
 • Ja ik doe alles alleen waarbij een gedeelte op roosters zit, de vliegduiven erwtenstro in het hok krijgen als ze zich mogen koppelen. Ja mogen koppelen want vooral de jaarlingen laat ik vrije koppeling toepassen.De oudere duiven kan ik nog wel eens zelf samen zetten zoals bijvoorbeeld voor Barcelona. Soms kan mijn zoon of dochter wel eens een handje helpen maar dan gaat het vooral om wat kleinere hand- en spandiensten die toch even gedaan moeten worden. Voor mij is het ook een uitlaatklep om lekker tussen de duiven te zitten en er mee bezig te zijn dus echt geen straf.3. Hoe groot is de vliegploeg die straks aan de ZLU vluchten gaat deelnemen ?
 • Normaal gesproken wordt na Perpignan direct de selectie doorgevoerd en gaan de duiven die mogen blijven een weekje in een rust. Daarna koppel ik de duiven en laat ik ze een jong groot brengen. Daarna meestal nog een 2e ronde dood broeden. Ze blijven dan zo lang mogelijk bij elkaar. Dan begint voor mij al een eerste concept planning zodat ik zicht krijg op wat ik naar welke vluchten zou willen spelen. Voor dit jaar zal dat een 40 stuks zijn die in eerste instantie naar de eerste ZLU vluchten verstuurd zullen worden.
 1. Heeft U verschillende ploegen gevormd, zo ja waarom !
 • Ja ik plan altijd in ploegen, meer ook omdat ik nestspel speel en duiven wel zo uiterst gemotiveerd wil spelen. Dit jaar een ploeg Pau, ploeg Agen en ploeg Barcelona gemaakt. Voor de eerste en laatste 5 duiven en de rest naar Agen. Dit doe ik vooral om er voor te zorgen dat er een ideale situatie voor iedere duif gecreëerd wordt. Op die manier kan ik ook weer vooruit denken en plannen als de duiven van de eerste vlucht goed hersteld zijn of dat ze nog meer tijd nodig hebben


4. In welk lokaal gaat U inkorven, welke toppers ontmoet U daar ?
 • Sinds de sluiting van het NIC Beesel met ingang van dit jaar ben ik nu voor het eerst naar Echt gereisd. Nieuwe omgeving, andere liefhebbers, althans deels. Dus ja ik ken niet alle liefhebbers dus wil voorkomen dat ik namen noem die wellicht niet meer spelende zijn of anderen te kort doe5. Zoekt U een speciale vlucht uit om te “pieken “ ?
 • Ja mijn voorliefde gaat uit naar Marseille. Wijlen Thei Hermans uit Helden-Beringe had het altijd over deze befaamde vlucht. Naast dat het een gevaarlijk route is ook een gunstige ligging voor ons zuiderlingen aan de oostkant. Helaas dit jaar geen Marseille voor Nederland maar hopelijk komend jaar beter. Maar dat betekent dat we nu onze pijlen moet verleggen naar een andere vlucht en ik hoop dat de rui nog even op zich laat wachten zodat ik daar een mooi ploegje voor kan samenstellen. Maar ja ik kan nu ook niet maken om niets over Agen te vermelden na een superweekend met de 1e en 9e Nationaal Jaarlingen!


6. Is het aantal duiven per mand en het aantal manden per auto maatgevend voor de goede conditie waarmee de duiven thuiskomen na de vlucht ?
 • Zeker, het verschil met de duiven die hutje mutje bij elkaar zitten worden onrustig, houden elkaar continue bezig waardoor rust niet mogelijk wordt. Ik vind de verzorging ten opzichte van de Nationale concoursen een wereld van verschil. Dus ja mooi zo houden zou ik zeggen


7. Hoe volgt U de aankomsten van de duiven tijdens de vlucht ?
 • PIPA wordt als 1e opgestart voor de ZLU vluchten. Daarna komt de online meldpost ZLU erbij en kunnen de remmen los. Vooral plezierig vind ik om een richtlijn te hebben wanneer de eerste duif zou moeten komen. Als ze een maal aan het komen zijn dan schakel ik PIPA uit en rest de ZLU meldingslijst.De controle gegevens opgenomen door Roy de Bresser,
bij Marc Gielen op Agen 2020.


8. Gaat Uw voorkeur uit naar Internationaal of Nationaal spel ?
 • Beiden, ik vind dat het een uitdaging is om de degens te kruizen met de andere landen. Als je mij de vraag had gesteld duivinnen concours Nationaal of Internationaal dan zou ik voor een duivinnen koers gaan.


9. Hoe ervaart U de huldiging op de ZLU Sterrenshow
 • Precies nu is dat een vervelende vraag want net nu er geen feestelijke happening georganiseerd wordt mis ik toch wel het unieke gevoel om als overwinnaar van een der vluchten een mooie huldiging te verkrijgen. Verder vind ik het wel leuk om lekker met andere liefhebbers te buurten maar het duurt allemaal zo lang. Vooral de zondag is oersaai. Weg met die zaalverkoop, gewoon op internet en klaar is kees.

De gouden vleugel van de winnares Agen Jaarlingen 2020.

10. Meer of minder vluchten organiseren internationaal?
 • Wat mij betreft zijn 5 vluchten meer dan voldoende en zou de sport denk ik ook goed doen. Meer focus op minder vluchten, grotere concoursen en ook denk ik aansprekender voor de kleinere liefhebbers. En juist deze groep is nodig om de sport levende te houden. Kunnen kosten omlaag dat denk ik dat de ZLU spekkoper is voor de toekomst en dus wij als liefhebbers ook die voor deze klassiekers opveren en er volledig voor gaan om een goed eindresultaat neer te zetten.

Aldus Marc.


Wedvluchtverslaggeving vluchten wordt mogelijk gemaakt door:

ZLUUitvoerige reportage van de winnaar 2020 is te vinden in het :

Duivensportblad De Duif,Website ZLU en Op de Hoogte NPO.
Reportage wordt gemaakt door:

Ad van Gils.Namens bestuur ZLU,
Hub Wetzelaer, PR wedvluchten.


Reisverslag Narbonne 2020.


Narbonne is voor de ZLU de afsluiting van 2020. Het was een historisch jaar niet alleen de corona maar ook de hitte speelde dier en mens parten.


Ook in Middelharnis was er nog ruim voldoende belangstelling voor deze sluitingsvlucht !Beste,
Het comité van l'Indépendante de Liège bedankt al de duivenliefhebbers , de maatschappijen voor hun werk en de leden van ZLU voor hun vertrouwen.

Tot zaterdag s'morgens !


Klaaswaal maakt meteen al ruimte voor de winteractiviteiten,
voorraad ZLU manden 2021 voor Pau !!


Verslag WCS werkzaamheden te Rucphen.

Beste mensen,
de laatste vlucht van dit coronajaar 2020 was voor de werkers nog een taaie. Ruim 6.700 duiven zijn opgehaald en gecontroleerd onder een behoorlijke tijdsdruk in tropische omstandigheden. Met vereende krachten is dit gelukt en rond 14:30 uur vertrokken de laatste 2 wagens van Bauwens richting Chateauroux, de overnachtplaats voor de duiven en begeleiders. Johan Bauwens kunnen we ook bedanken voor de oplossing voor het inzetten van een extra auto en Mickel Roumans voor het inzetten van een extra begeleider. Samen met de Duitse duiven pasten de 466 manden keurig in 3 wagens. Een wagen van 182, een wagen van 140 en een wagen van 98 manden (aangevuld met 46 Duitse manden). Totaal 6.714 duiven zijn door de controle van het WCS gebeuren geregistreerd. Telefonisch doorgegeven waren 6.747 duiven. Keer op keer blijkt dat de telefonische opgaven niet volledig overeenstemmen met de werkelijkheid. De telling van de aantallen manden gaf het volgende resultaat: 418 volle manden 418 x 16 = 6.688 en 2 resten, 15 en 9 duiven. Totaal 6.712 duiven.


Op de rustplaats te Chateauroux , aankomst ca. .3.00 uur in de nacht.


In de loop van de morgen zal het resterende deel van de rit worden afgelegd zodat het convooy met
ca. 21.394 duiven tijdig in Narbonne zal aankomen.


Inrichter Narbonne:

Beste,
Gisteren hebben de vrachtwagens om 16u België vertrokken. Na hun aankomst in Chateauroux om 2u in de nacht zijn ze daar gebleven. Vanmorgen hebben de convoyeurs de duiven verzorgd en ze zijn om 11u naar Narbonne gereden. Ze kwamen om 19 u30 in Narbonne aan. Mooi weer, geen wind, de foto is om 21u35 genomen. De contrôleur denkt dat de lossing tussen 7u en 7u30 mag zijn.

Tot morgen vroeg !


Opstelling lossing !!


Omgeving losplaats, op de achtergrond de wagens !!
Losplaats Narbonne gezien vanuit Google Earth.


BERICHT AAN DE MAATSCHAPPIJEN EN DE DUIVENLIEFHEBBERS

In samenspraak met alle betrokkenen (Nationaal en internationaal) heeft het comite van L‘Independante de Liege , beslist om de duiven van de Internationale vlucht uit Narbonne te lossen op zaterdag 15 augustus zo vroeg als mogelijk. Het comité doet er alles aan om jullie duiven in de beste omstandigheden naar Narbonne te brengen.
Het comite L‘Independante Liege.

Lossingsinfo Francine Lagot :

Lâcher à 7h15 vent ouest faible, très bonne visibilité
Lossing om 7u15 zwakke westenwind, zeer goed zicht
Liberation at 7.15 am light west wind, very good visibility
Tevredenheid in Urmond !!


Felicitaties in Klaaswaal !!Weer samen bij Gert Jan Hendriks in Zuiderwolde !!
De eerst aankomende ® en de laatste (l)
aankomende van Narbonne !WCS controle Narbonne !Gezins sport van de bovenste plank.
Van harte proficiat !!


Dankzij de inzet van velen binnen de organisatie was het mogelijk om op woensdag in te korven, gezien de moordende temperatuur, en werd het ook nog mogelijk gemaakt om 1 dag eerder te lossen dan gepland. Maar weinigen weten hoe spannend dit was om alles tijdig voor elkaar te hebben.

Dame, heren hartelijk dank hiervoor.


Namens Zuid Limburgse Unie,

Hub Wetzelaer, Pr. vluchten
No NPO-Lidnr Naam Plaats Afstand J-Aluring Dag/tijd M/Min Mee
1 24049055 FAM. JACOBS B BEEK 893529 9-7006966 15-08 21:16.04 1062,38 22
2 24440002 JEAN-MARC JACQUEMAIN O OUPEYE 864482 9-1111882 15-08 20:53.35 1056,07 10
3 25630822 HELMUT-GEERT SCHMITZ E EIJS 882591 6-1788948 15-08 21:14.05 1051,85 11
4 24440002 JEAN-MARC JACQUEMAIN O OUPEYE 2 9-1111881 15-08 20:58.03 1050,34 10
5 24449082 GEBR. SAYA M MAASTRICHT 879704 8-1320718 15-08 21:14.37 1047,75 8
6 25790466 S.A. DECKERS M MEERS 893749 8-5105303 15-08 21:30.40 1044,51 6
7 24440002 JEAN-MARC JACQUEMAIN O OUPEYE 3 9-1111913 15-08 21:03.59 1042,82 10
8 24449058 G. HEIJNEN EN ZN. G GRONSVELD 877494 8-1340956 15-08 21:18.55 1039,79 14
9 19351298 R. DE LEEUW M MADE 958081 8-3804281 16-08 01:03.43 1021,04 15
10 25979111 G. LINDELAUF & ZN. V VIJLEN 879857 8-1355665 15-08 21:37.21 1020,30 3
11 19770837 F. ZWIERS T TERHEIJDEN 954778 8-3810324 16-08 01:15.58 1016,23 41
12 24440002 JEAN-MARC JACQUEMAIN O OUPEYE 4 9-1111822 15-08 21:26.47 1014,91 10
13 24440002 JEAN-MARC JACQUEMAIN O OUPEYE 5 8-1320745 15-08 21:27.49 1013,68 10
14 25630008 G. JANSSENS E EPEN 876475 9-1135218 15-08 21:46.51 1005,30 24
15 19390335 J.W. VAN GILS O OOSTERHOUT 955216 8-3805259 16-08 03:36.21 0997,13 6
16 24229062 H. PEKEL & ZOON B BRUNSSUM 895719 8-1314406 15-08 22:20.45 0992,36 12
17 19770837 F. ZWIERS T TERHEIJDEN 2 9-3919788 16-08 06:14.40 0979,39 41
18 16220992 P.A. DE VOGEL O OUDE TONGE 954783 8-1068879 16-08 06:19.43 0974,35 12
19 25630512 GEERT SCHMITZ S SIMPELVELD 885343 6-1788842 16-08 01:16.37 0942,26 45
20 13169001 J. HOMMES & ZONEN A AKERSLOOT 1054305 7-1175031 16-08 08:42.46 0938,86 20
21 16220488 J. KOESE S SOMMELSDIJK 962613 9-1637565 16-08 07:06.29 0937,60 13
22 19350411 C.J.DE HEIJDE M MADE 958246 8-3830193 16-08 07:02.38 0936,86 9
23 19770837 F. ZWIERS T TERHEIJDEN 3 9-3919775 16-08 06:59.10 0936,64 41
24 16759306 BATENBURG V.D. MERWE K KLAASWAAL 963872 8-1084357 16-08 07:12.01 0933,79 38
25 19770837 F. ZWIERS T TERHEIJDEN 4 9-3919747 16-08 07:02.42 0933,40 41
26 12069338 COMB VERWEIJ-DE HAAN M MIJDRECHT 1018588 9-1531803 16-08 08:11.32 0933,00 66
27 21309001 COMB VOS-VAN WANROOI G GEFFEN 972607 9-3939305 16-08 07:28.53 0927,10 49
28 19479001 COMB DE PIJPER H HOEVEN 945703 9-3916219 16-08 07:01.03 0926,03 44
29 20069001 HOEFNAGELS-BEENS C CHAAM 942511 9-3910841 16-08 07:01.35 0922,42 12
30 19770837 F. ZWIERS T TERHEIJDEN 5 9-3932185 16-08 07:20.24 0917,53 41
31 16049143 GEBR.DE VREEDE JR. B BLEISWIJK 993330 7-1227837 16-08 08:02.53 0917,13 55
32 20130621 R. VAN DER VELDEN K KAATSHEUVEL 960503 8-1208355 16-08 07:29.23 0915,13 19
33 22209287 VAN HAM-BARTELS W WINTELRE 939641 9-3946592 16-08 07:08.14 0913,66 50
34 19351298 R. DE LEEUW M MADE 2 8-5180742 16-08 07:28.46 0913,36 15
35 10209290 W.H. MURK & ZN. I IJSSELSTEIN 999432 8-1708713 16-08 08:14.10 0913,25 26
36 12069338 COMB VERWEIJ-DE HAAN M MIJDRECHT 2 9-1531730 16-08 08:35.50 0912,69 66
37 06540115 JELLE JELLEMA N NIJVERDAL 1055701 9-1328528 16-08 09:17.44 0911,71 93
38 04330021 PIETER WOORD U URK 1076062 7-1004713 16-08 09:40.05 0911,70 14
39 06540115 JELLE JELLEMA N NIJVERDAL 2 9-1328599 16-08 09:17.53 0911,59 93
40 24049055 FAM. JACOBS B BEEK 2 8-5145069 16-08 06:20.33 0911,07 22
41 18169003 COMB. FRANSE - -HEER ARENDSKERKE 931320 9-3901493 16-08 07:03.29 0909,77 20
42 10471212 A.J. VAN AMERONGEN B BUNNIK 1005347 8-1721573 16-08 08:26.04 0908,77 22
43 12419197 FAM. HENDRIKS Z ZUIDERWOUDE 1044395 7-1136643 16-08 09:10.55 0907,29 81
44 16221220 G.M. KOESE S SOMMELSDIJK 962597 8-1068029 16-08 07:41.10 0906,94 26
45 10200738 GERARD SCHALKWIJK L LOPIK 992141 9-1488018 16-08 08:13.48 0906,89 22
46 21281328 G. VAN TUYL H HELLOUW 979301 8-1228665 16-08 07:59.43 0906,83 27
47 15340044 A V BERGENHENEGOUWEN P POELDIJK 991386 7-1204857 16-08 08:13.52 0906,15 5
48 16169050 MUDDE - HERPST K KRIMPEN AAN DEN IJSS 981691 8-1064784 16-08 08:03.22 0905,98 6
49 16759306 BATENBURG V.D. MERWE K KLAASWAAL 2 8-4190116 16-08 07:43.46 0905,92 38
50 17070509 R.A.M. DE JONG R ROELOFARENDSVEEN 1013362 7-1272204 16-08 08:38.50 0905,57 10
51 12060076 MIKE PEEREBOOM A AMSTELVEEN 1028653 8-1751588 16-08 08:56.35 0904,88 18
52 12419197 FAM. HENDRIKS Z ZUIDERWOUDE 2 7-1136623 16-08 09:14.13 0904,70 81
53 04320010 K. VAN URK U URK 1076900 8-1005164 16-08 09:51.11 0903,91 19
54 17660270 FRANK HAGE W WOERDEN 1004111 9-1696747 16-08 08:30.48 0903,79 20
55 21309157 VAN SCHIJNDEL & ZNN G GEFFEN 972340 5-3542679 16-08 07:57.09 0902,53 32
56 10209002 R.KUIJER EN ZN. M MAARSSENBROEK 1011448 9-1489809 16-08 08:40.44 0902,33 27
57 17660270 FRANK HAGE W WOERDEN 2 7-1311016 16-08 08:33.35 0901,53 20
58 24229062 H. PEKEL & ZOON B BRUNSSUM 2 9-1105818 16-08 06:33.26 0901,46 12
59 11071594 T. MAASSEN A AMERSFOORT 1018038 9-1514090 16-08 08:50.25 0900,43 10
60 12060373 G. RIGTER A AMSTELVEEN 1027839 8-1751771 16-08 09:01.36 0900,19 2
61 21309001 COMB VOS-VAN WANROOI G GEFFEN 2 9-3939322 16-08 08:00.51 0899,69 49
62 09039201 GEBR. JANSSEN G GENNEP 976301 9-1463641 16-08 08:05.11 0899,50 15
63 25540305 JOHN VAN KAN G GELEEN 896581 7-1529271 16-08 06:37.35 0898,57 7
64 06530221 J.T.E. MORSINK M MARLE 1062867 8-1709436 16-08 09:43.12 0898,15 40
65 11430002 RONNIE LIEFTINK N NIJKERK GLD 1025697 8-1609330 16-08 09:02.06 0897,92 13
66 13169074 DUO DE GROOT- LEIJEN E EGMOND AAN DE HOEF 1060798 9-1564333 16-08 09:42.08 0897,21 2
67 10471212 A.J. VAN AMERONGEN B BUNNIK 2 6-1352354 16-08 08:41.18 0896,43 22
68 17530010 VINCENT VORK N NOORDEN 1013039 7-1300684 16-08 08:51.26 0895,20 25
69 16269040 JAN EN TWAN NOBELS A ACHTHUIZEN 954753 7-1408585 16-08 07:47.48 0893,96 11
70 06530221 J.T.E. MORSINK M MARLE 2 8-1540229 16-08 09:50.37 0892,55 40
71 12419197 FAM. HENDRIKS Z ZUIDERWOUDE 3 4-1809101 16-08 09:29.58 0892,52 81
72 09371265 TON WILLEMS B BALGOY 982317 8-1693859 16-08 08:21.04 0891,99 21
73 13160002 C.J. VAN DER LAAN C CASTRICUM 1054104 8-1784520 16-08 09:41.38 0891,92 21
74 04100440 H. KALTER I IJSSELMUIDEN 1071999 8-1481926 16-08 10:01.59 0891,71 22
75 07720162 BAS JANSEN Z ZUTPHEN 1028291 9-1413346 16-08 09:13.20 0891,43 7
76 17660270 FRANK HAGE W WOERDEN 3 9-1696705 16-08 08:46.26 0891,25 20
77 17460005 D.BOELHOUWER JR R ROTTERDAM 984988 8-1066289 16-08 08:25.18 0890,99 20
78 16379211 KOOTKAR P. EN ZN R ROTTERDAM 984487 5-1680806 16-08 08:25.53 0890,07 57
79 20130621 R. VAN DER VELDEN K KAATSHEUVEL 2 8-1282221 16-08 07:59.14 0889,82 19
80 19959037 GEBR MAAS & ZN Z ZUNDERT 936624 8-3812488 16-08 07:32.39 0889,61 67
81 25810333 TH. DAALMANS E ELSLOO 892506 8-1352160 16-08 06:43.07 0889,56 20
82 10471212 A.J. VAN AMERONGEN B BUNNIK 3 8-1721510 16-08 08:50.00 0889,53 22
83 21280764 J. HOOYMANS K KERKDRIEL 976684 8-1224446 16-08 08:17.52 0889,46 34
84 15530111 RAOUL BOULAND W WATERINGEN 991854 7-1219744 16-08 08:35.18 0889,16 57
85 08690009 H. ELSWEYER B BORKEN-BURLO 1013594 8-0000296 16-08 08:59.50 0889,09 32
86 13160012 M. TROMP E EGMOND BINNEN 1057324 7-1164625 16-08 09:49.13 0888,94 15
87 12069338 COMB VERWEIJ-DE HAAN M MIJDRECHT 3 7-1129825 16-08 09:06.53 0887,98 66
88 19351298 R. DE LEEUW M MADE 3 8-3804270 16-08 07:59.17 0887,54 15
89 17660270 FRANK HAGE W WOERDEN 4 7-1311003 16-08 08:51.33 0887,22 20
90 16041352 BEN DE KEYZER B BERKEL EN RODENRIJS 991729 8-1054622 16-08 08:38.23 0886,59 70
91 13070933 D. RUITER L LUTJEBROEK 1074745 8-1778746 16-08 10:12.03 0886,57 26
92 08151167 J. PETERS B BEMMEL 996203 8-1642297 16-08 08:44.00 0886,14 9
93 15030007 M.V.D.HELM P PIJNACKER 991547 8-1054348 16-08 08:39.29 0885,56 12
94 06540115 JELLE JELLEMA N NIJVERDAL 3 9-1328533 16-08 09:52.09 0885,40 93
95 17530441 SIL VAN VLIET T TER AAR 1014740 8-1123034 16-08 09:06.33 0884,88 5
96 12069338 COMB VERWEIJ-DE HAAN M MIJDRECHT 4 8-1751062 16-08 09:10.54 0884,88 66
97 12419197 FAM. HENDRIKS Z ZUIDERWOUDE 4 8-1759564 16-08 09:40.09 0884,82 81
98 08151167 J. PETERS B BEMMEL 2 8-1642329 16-08 08:46.00 0884,57 9
99 19770141 F.L.A. SLIEDREGT L LANGEWEG 953736 8-1193728 16-08 07:58.02 0884,54 14
100 12419197 FAM. HENDRIKS Z ZUIDERWOUDE 5 5-1559440 16-08 09:40.54 0884,26 81
101 12509124 COMB VAN TILBURG N NIEUW-VENNEP 1021781 8-1764665 16-08 09:15.28 0884,15 21
102 13160002 C.J. VAN DER LAAN C CASTRICUM 2 8-1784609 16-08 09:52.05 0884,11 21
103 21280861 A. POULISSE K KERKDRIEL 975649 8-1805082 16-08 08:23.32 0883,95 29
104 04100440 H. KALTER I IJSSELMUIDEN 2 8-1481934 16-08 10:12.34 0883,93 22
105 12419197 FAM. HENDRIKS Z ZUIDERWOUDE 6 6-1394812 16-08 09:41.30 0883,81 81
106 12540898 H. KOOPMAN A ALMERE 1039250 7-1144138 16-08 09:36.31 0883,18 20
107 21309157 VAN SCHIJNDEL & ZNN G GEFFEN 2 7-3738406 16-08 08:21.01 0882,97 32
108 25819065 SMEETS & PENRIS U URMOND 897178 9-1143635 16-08 06:56.06 0882,79 15
109 06540115 JELLE JELLEMA N NIJVERDAL 4 9-4195277 16-08 09:56.25 0882,24 93
110 18630055 ANDRE HAVERMANS O OUD VOSSEMEER 941268 8-1160159 16-08 07:47.36 0881,50 7
111 07310409 W. KUIJT L LUNTEREN 1013008 8-1586181 16-08 09:09.01 0881,48 10
112 13160002 C.J. VAN DER LAAN C CASTRICUM 3 8-1784553 16-08 09:55.51 0881,32 21
113 12540898 H. KOOPMAN A ALMERE 2 8-1767027 16-08 09:39.09 0881,21 20
114 16049143 GEBR.DE VREEDE JR. B BLEISWIJK 2 5-1658150 16-08 08:47.03 0881,20 55
115 12069338 COMB VERWEIJ-DE HAAN M MIJDRECHT 5 8-1750881 16-08 09:16.14 0880,80 66
116 24500042 J. HABETS H HEERLEN 893210 7-1509761 16-08 06:54.35 0880,20 3
117 11289024 COMB. HARTOG L LAREN 1026310 7-1810906 16-08 09:26.23 0879,76 9
118 12069338 COMB VERWEIJ-DE HAAN M MIJDRECHT 6 8-1750907 16-08 09:18.35 0879,02 66
119 15391137 A.W.M. VAN DIJK H HONSELERSDIJK 991147 8-1037263 16-08 08:47.47 0878,69 18
120 16049143 GEBR.DE VREEDE JR. B BLEISWIJK 3 8-1055654 16-08 08:50.45 0878,32 55
121 20139001 NIEUWENHUIZEN & ZN. S SPRANG-CAPELLE 960335 8-1206681 16-08 08:13.31 0878,05 5
122 16740184 M.A. ORGERS H HEKELINGEN 969881 7-1260121 16-08 08:24.41 0877,81 55
123 19831852 PH. GEERDINK H HOOGERHEIDE 925710 7-1378674 16-08 07:34.27 0877,74 9
124 23290428 MARC GIELEN M MAASBREE 939916 8-1288201 16-08 07:50.42 0877,69 34
125 04241413 G. KNOL Z ZWOLLE 1068814 8-1497063 16-08 10:17.40 0877,61 10
126 19770837 F. ZWIERS T TERHEIJDEN 6 8-3810336 16-08 08:07.47 0877,57 41
127 07429001 COMBINATIE TER BEEK B BIDDINGHUIZEN 1054022 7-1799366 16-08 10:01.08 0877,38 6
128 19831852 PH. GEERDINK H HOOGERHEIDE 2 8-1196995 16-08 07:35.19 0877,02 9
129 17700969 JACO WERVENBOS Z ZWIJNDRECHT 972067 8-1137051 16-08 08:29.34 0875,92 14
130 12410008 R. TIMMERMANS S SCHELLINGWOUDE 1037581 6-1392170 16-08 09:44.34 0875,77 21
131 18501230 F. SCHOEMAKER O OOSTDIJK 926124 9-1720211 16-08 07:37.25 0875,67 34
132 16820444 I. MEERKERK Z ZUIDLAND 969461 7-1266561 16-08 08:27.14 0875,41 20
133 13160012 M. TROMP E EGMOND BINNEN 2 7-1164579 16-08 10:07.59 0875,14 15
134 12509124 COMB VAN TILBURG N NIEUW-VENNEP 2 6-1399375 16-08 09:27.36 0874,96 21
135 16169050 MUDDE - HERPST K KRIMPEN AAN DEN IJSS 2 8-1064780 16-08 08:41.55 0874,86 6
136 10209002 R.KUIJER EN ZN. M MAARSSENBROEK 2 9-1488370 16-08 09:16.11 0874,67 27
137 17700969 JACO WERVENBOS Z ZWIJNDRECHT 2 6-1447855 16-08 08:31.20 0874,53 14
138 14160002 JOHN LAAN B BEVERWIJK 1046499 8-1012184 16-08 09:56.36 0874,42 7
139 16269082 GEBR. HAGENS A ACHTHUIZEN 955369 8-1072144 16-08 08:12.23 0874,41 17
140 15369075 P.SOLLEVELD & PALOMA M MAASDIJK 984016 8-1034055 16-08 08:45.15 0874,33 30
141 09039227 COMB. KROON & ERREN V VEN-ZELDERHEIDE 979620 8-1681590 16-08 08:40.35 0874,05 52
142 21309157 VAN SCHIJNDEL & ZNN G GEFFEN 3 5-3542660 16-08 08:32.33 0873,82 32
143 22580227 JOHAN VAN BOXMEER S ST. OEDENRODE 954058 8-3843139 16-08 08:11.41 0873,77 4
144 24049055 FAM. JACOBS B BEEK 3 9-1099940 16-08 07:02.31 0873,68 22
145 23120084 HANS BODELIER O OHE EN LAAK 911505 9-1073987 16-08 07:23.38 0873,23 12
146 04100440 H. KALTER I IJSSELMUIDEN 3 8-1481865 16-08 10:27.26 0873,22 22
147 21280861 A. POULISSE K KERKDRIEL 2 8-1805096 16-08 08:37.09 0873,18 29
148 10209125 P.J. V.D. BERG & ZN. B BENSCHOP 996771 8-1708874 16-08 09:01.23 0873,15 39
149 19770837 F. ZWIERS T TERHEIJDEN 7 9-3919743 16-08 08:13.36 0872,90 41
150 10010003 CORNE VAN OEVEREN O OVERBERG 1006961 8-1701479 16-08 09:13.35 0872,75 10
151 24049055 FAM. JACOBS B BEEK 4 8-1308315 16-08 07:03.37 0872,74 22
152 10471212 A.J. VAN AMERONGEN B BUNNIK 4 8-1721518 16-08 09:12.03 0872,51 22
153 14161167 C.K. NIESTEN U UITGEEST 1049932 8-1010880 16-08 10:04.25 0871,59 21
154 16169050 MUDDE - HERPST K KRIMPEN AAN DEN IJSS 3 8-1064824 16-08 08:46.13 0871,52 6
155 16049143 GEBR.DE VREEDE JR. B BLEISWIJK 4 6-1477674 16-08 08:59.43 0871,41 55
156 04330021 PIETER WOORD U URK 2 8-4297531 16-08 10:34.40 0871,40 14
157 06540115 JELLE JELLEMA N NIJVERDAL 5 8-1542069 16-08 10:11.22 0871,35 93
158 15019056 BURGER-STARRE-VBERG ' 'S-GRAVENZANDE 987280 6-1834776 16-08 08:52.52 0871,33 6
159 17660270 FRANK HAGE W WOERDEN 5 7-1124208 16-08 09:12.38 0870,99 20
160 06540115 JELLE JELLEMA N NIJVERDAL 6 8-4190098 16-08 10:11.56 0870,95 93
161 15390003 CINTH VOGELS D DEN HAAG 993009 8-1037514 16-08 09:00.01 0870,90 1
162 12069338 COMB VERWEIJ-DE HAAN M MIJDRECHT 7 9-1531856 16-08 09:29.29 0870,82 66
163 17561366 PETER V.SINTMAARTENS P PAPENDRECHT 973746 8-1126626 16-08 08:38.01 0870,80 17
164 19351298 R. DE LEEUW M MADE 4 8-3804284 16-08 08:20.16 0870,61 15
165 10471212 A.J. VAN AMERONGEN B BUNNIK 5 8-1720756 16-08 09:14.40 0870,53 22
166 06900005 H. ZWIERS D DEN HAM 1069876 8-1525731 16-08 10:29.14 0870,22 38
167 18049318 GEBR. DINGEMANSE A ARNEMUIDEN 930637 6-3605264 16-08 07:49.24 0870,08 2
168 08650383 P. HEIKAMP & V.DOORN Z ZETTEN 997232 8-1671790 16-08 09:06.05 0869,97 94
169 15369075 P.SOLLEVELD & PALOMA M MAASDIJK 2 9-1603007 16-08 08:51.26 0869,55 30
170 12419197 FAM. HENDRIKS Z ZUIDERWOUDE 7 5-1559796 16-08 10:01.31 0869,09 81
171 06901186 ROBIN BAKHUIS E ESTERHAAR.VR.WIJK 1070317 8-1567334 16-08 10:31.39 0868,87 2
172 06540115 JELLE JELLEMA N NIJVERDAL 7 8-1542044 16-08 10:15.07 0868,66 93
173 10471212 A.J. VAN AMERONGEN B BUNNIK 6 7-1096703 16-08 09:17.28 0868,43 22
174 21400401 N. VAN DEN HURK O OSS 977465 8-3848994 16-08 08:45.28 0868,34 8
175 17660270 FRANK HAGE W WOERDEN 6 4-1096062 16-08 09:16.11 0868,32 20
176 10319002 MEVR WOUTERSE & ARIE V VARIK 982243 5-1851081 16-08 08:51.23 0868,03 24
177 17381774 H. DE JONG P PAPENDRECHT 973835 7-1294132 16-08 08:41.48 0867,95 20
178 10471212 A.J. VAN AMERONGEN B BUNNIK 7 6-1352406 16-08 09:18.10 0867,90 22
179 10209125 P.J. V.D. BERG & ZN. B BENSCHOP 2 8-1708887 16-08 09:08.22 0867,84 39
180 10209486 C.J.J. VAN WIJK & ZN B BENSCHOP 996689 9-3936567 16-08 09:08.16 0867,84 37
181 21371128 J. VAN HEUMEN O OSS 974418 9-3942669 16-08 08:42.44 0867,74 25
182 17530010 VINCENT VORK N NOORDEN 2 7-1300779 16-08 09:27.16 0867,72 25
183 12640007 YSBR. KAPTEIN A AKERSLOOT 1055249 7-1174806 16-08 10:16.33 0867,27 21
184 17660270 FRANK HAGE W WOERDEN 7 7-1311014 16-08 09:17.47 0867,12 20
185 17660270 FRANK HAGE W WOERDEN 8 8-1132826 16-08 09:17.48 0867,11 20
186 12509124 COMB VAN TILBURG N NIEUW-VENNEP 3 8-1764649 16-08 09:38.14 0867,07 21
187 19479001 COMB DE PIJPER H HOEVEN 2 9-3916182 16-08 08:10.35 0866,99 44
188 13079070 VERTELMAN EN ZNN H HOOGKARSPEL 1074594 8-1780206 16-08 10:39.27 0866,85 15
189 12649006 KRAMER - OUWEHAND W WORMER 1049386 8-1770926 16-08 10:10.45 0866,58 21
190 13079070 VERTELMAN EN ZNN H HOOGKARSPEL 2 7-1158334 16-08 10:39.59 0866,48 15
191 19479001 COMB DE PIJPER H HOEVEN 3 9-1796189 16-08 08:11.21 0866,39 44
192 10209125 P.J. V.D. BERG & ZN. B BENSCHOP 3 9-1489200 16-08 09:10.21 0866,34 39
193 10200738 GERARD SCHALKWIJK L LOPIK 2 9-1487984 16-08 09:05.02 0866,32 22
194 15391137 A.W.M. VAN DIJK H HONSELERSDIJK 2 8-1820105 16-08 09:04.09 0866,12 18
195 23129001 DAMEN - HILKENS E ECHT 912893 8-1278077 16-08 07:33.58 0865,99 17
196 04100440 H. KALTER I IJSSELMUIDEN 4 8-1481920 16-08 10:37.54 0865,84 22
197 12060076 MIKE PEEREBOOM A AMSTELVEEN 2 7-1128442 16-08 09:47.55 0865,79 18
198 04100440 H. KALTER I IJSSELMUIDEN 5 8-1481874 16-08 10:38.11 0865,64 22
199 19280006 MEVR M VAN GEEL N NIEUW VOSSEMEER 943475 6-3631848 16-08 08:09.47 0865,59 50
200 12060076 MIKE PEEREBOOM A AMSTELVEEN 3 7-1128445 16-08 09:48.35 0865,30 18
201 24049055 FAM. JACOBS B BEEK 5 9-1099958 16-08 07:12.34 0865,18 22
202 17070509 R.A.M. DE JONG R ROELOFARENDSVEEN 2 7-1272217 16-08 09:31.07 0865,15 10
203 21309258 COMB.F&J V.SCHIJNDEL N NULAND 973418 8-3845415 16-08 08:45.09 0864,99 3
204 02260119 B. HOMMA B BALK 1101243 8-4300146 16-08 11:13.11 0864,82 18
205 10209125 P.J. V.D. BERG & ZN. B BENSCHOP 4 8-1708895 16-08 09:12.32 0864,70 39
206 08690009 H. ELSWEYER B BORKEN-BURLO 2 8-0000279 16-08 09:32.11 0864,56 32
207 17700969 JACO WERVENBOS Z ZWIJNDRECHT 3 8-1137024 16-08 08:44.13 0864,51 14
208 16759306 BATENBURG V.D. MERWE K KLAASWAAL 3 8-1084465 16-08 08:34.48 0864,46 38
209 21309157 VAN SCHIJNDEL & ZNN G GEFFEN 4 7-3738344 16-08 08:44.36 0864,46 32
210 16220488 J. KOESE S SOMMELSDIJK 2 8-1067959 16-08 08:33.27 0864,38 13
211 12509124 COMB VAN TILBURG N NIEUW-VENNEP 4 9-1545673 16-08 09:41.55 0864,37 21
212 19770837 F. ZWIERS T TERHEIJDEN 8 9-3932182 16-08 08:24.27 0864,33 41
213 14161167 C.K. NIESTEN U UITGEEST 2 8-1010807 16-08 10:14.47 0864,15 21
214 06540115 JELLE JELLEMA N NIJVERDAL 8 9-1225915 16-08 10:21.32 0864,10 93
215 14161167 C.K. NIESTEN U UITGEEST 3 8-1010875 16-08 10:14.54 0864,07 21
216 04320010 K. VAN URK U URK 2 9-1293484 16-08 10:46.11 0864,02 19
217 16041352 BEN DE KEYZER B BERKEL EN RODENRIJS 2 8-1054646 16-08 09:07.38 0864,00 70
218 25639147 W. KICKEN & ZN. S SIMPELVELD 884040 8-1346927 16-08 07:03.10 0863,85 35
219 21511459 A. VAN LEUKEN N NISTELRODE 971805 9-1034663 16-08 08:44.56 0863,72 30
220 21281328 G. VAN TUYL H HELLOUW 2 8-1228704 16-08 08:53.56 0863,48 27
221 12100891 O. PALS B BOVENKERK 1026359 5-1556912 16-08 09:48.39 0863,32 30
222 13169001 J. HOMMES & ZONEN A AKERSLOOT 2 8-1795176 16-08 10:21.09 0863,23 20
223 15419002 BERT EN JOKE N NOORDWIJK 1017100 8-1040997 16-08 09:38.08 0863,17 6
224 25639003 COMB. DE BRESSER B BERG EN TERBLIJT 883708 6-1750913 16-08 07:03.42 0863,08 7
225 24440002 JEAN-MARC JACQUEMAIN O OUPEYE 6 8-1320744 16-08 06:41.27 0863,06 10
226 18050916 JAC VAN DE BOSCH H HENGSTDIJK 914611 9-1704681 16-08 07:39.36 0863,00 180
227 21400401 N. VAN DEN HURK O OSS 2 9-3942933 16-08 08:52.38 0862,85 8
228 10471212 A.J. VAN AMERONGEN B BUNNIK 8 6-1352366 16-08 09:24.57 0862,85 22
229 02260119 B. HOMMA B BALK 2 3-4243634 16-08 11:16.06 0862,84 18
230 15399122 COMB. P.&S. VERBEEK N NAALDWIJK 988159 8-1036724 16-08 09:05.14 0862,70 12
231 19280004 H DE JONG N NIEUW - VOSSEMEER 943494 9-1738708 16-08 08:13.40 0862,53 6
232 10319002 MEVR WOUTERSE & ARIE V VARIK 2 8-1228453 16-08 08:58.43 0862,44 24
233 19479001 COMB DE PIJPER H HOEVEN 4 9-3916174 16-08 08:16.58 0861,95 44
234 19351298 R. DE LEEUW M MADE 5 8-3804285 16-08 08:31.20 0861,95 15
235 25630008 G. JANSSENS E EPEN 2 7-1545351 16-08 06:56.48 0861,82 24
236 15429001 TEAM VOLLEBREGT W WASSENAAR 1006206 7-1215556 16-08 09:27.20 0861,82 16
237 02260119 B. HOMMA B BALK 3 8-4300203 16-08 11:17.44 0861,74 18
238 21371128 J. VAN HEUMEN O OSS 2 6-3642518 16-08 08:50.34 0861,73 25
239 24440019 H.WIJNANDS EN ZN V VROENHOVEN 879718 6-1778663 16-08 07:00.51 0861,58 10
240 17660466 H. GERRITSEN W WOERDEN 1004583 7-1311206 16-08 09:25.55 0861,48 12
241 11071594 T. MAASSEN A AMERSFOORT 2 8-1732872 16-08 09:41.37 0861,42 10
242 17660903 TIM HAGE W WOERDEN 1004799 8-5191494 16-08 09:26.36 0861,16 12
243 15420932 S. VAN DER HULST-WIR V VOORHOUT 1017739 7-1213717 16-08 09:41.50 0861,01 14
244 17460005 D.BOELHOUWER JR R ROTTERDAM 2 8-1066250 16-08 09:03.59 0860,87 20
245 09111143 J.W.H. JANSSEN G GROESBEEK 985371 8-1684454 16-08 09:04.47 0860,60 14
246 21309157 VAN SCHIJNDEL & ZNN G GEFFEN 5 8-3846021 16-08 08:49.45 0860,52 32
247 11289024 COMB. HARTOG L LAREN 2 9-1520545 16-08 09:52.32 0860,47 9
248 21309157 VAN SCHIJNDEL & ZNN G GEFFEN 6 6-3640551 16-08 08:49.54 0860,40 32
249 12509124 COMB VAN TILBURG N NIEUW-VENNEP 5 9-1545706 16-08 09:47.36 0860,23 21
250 16269082 GEBR. HAGENS A ACHTHUIZEN 2 8-1072107 16-08 08:30.29 0860,16 17
251 17660067 WIEBE BENSCHOP W WOERDEN 1003763 7-1311601 16-08 09:26.45 0860,16 8
252 06540115 JELLE JELLEMA N NIJVERDAL 9 9-1328505 16-08 10:27.12 0860,11 93
253 19770837 F. ZWIERS T TERHEIJDEN 9 9-3932195 16-08 08:30.02 0859,98 41
254 06540115 JELLE JELLEMA N NIJVERDAL 10 8-1542122 16-08 10:27.27 0859,94 93
255 16070820 TOM VAN ZWIENEN C CAPELLE A/D IJSSEL 984038 8-1799705 16-08 09:04.08 0859,92 6
256 24250587 WIM JANISSEN M MEERSSEN 885479 7-1502408 16-08 07:09.48 0859,69 17
257 21309001 COMB VOS-VAN WANROOI G GEFFEN 3 9-3939339 16-08 08:51.11 0859,66 49
258 04040667 ARJAN BEENS G GENEMUIDEN 1078201 8-1477028 16-08 10:54.04 0859,63 29
259 19770141 F.L.A. SLIEDREGT L LANGEWEG 2 8-3832579 16-08 08:29.18 0859,61 14
260 16049143 GEBR.DE VREEDE JR. B BLEISWIJK 5 5-1658148 16-08 09:15.24 0859,58 55
261 10209125 P.J. V.D. BERG & ZN. B BENSCHOP 5 6-1339517 16-08 09:19.39 0859,40 39
262 21280764 J. HOOYMANS K KERKDRIEL 2 9-1021353 16-08 08:56.26 0859,28 34
263 15190593 H. KNETSCH LZ K KATWIJK A/D RIJN 1011688 6-1453162 16-08 09:37.13 0859,24 5
264 09111127 B. VAN DER HORST G GROESBEEK 982359 8-1684223 16-08 09:03.10 0859,18 10
265 06540115 JELLE JELLEMA N NIJVERDAL 11 8-1542028 16-08 10:28.37 0859,12 93
266 12020001 R. VAN DER WAL M MIJDRECHT 1017366 8-1716749 16-08 09:44.14 0858,95 14
267 17660890 A. VAN DER BIJL JR. W WOERDEN 1003604 6-1558376 16-08 09:28.13 0858,94 13
268 16220008 J.C. WAGNER S STAD A/H HARINGVLIET 960180 8-1069385 16-08 08:37.43 0858,90 2
269 14161167 C.K. NIESTEN U UITGEEST 4 7-1183662 16-08 10:22.42 0858,56 21
270 10109071 COMB STEENBEEK & ZN D DE BILT 1009967 6-4431093 16-08 09:36.19 0858,44 14
271 16269040 JAN EN TWAN NOBELS A ACHTHUIZEN 2 8-1071582 16-08 08:32.05 0858,37 11
272 16260001 J. MELAARD O OOLTGENSPLAAT 955110 7-1246194 16-08 08:32.45 0858,18 6
273 17259230 COMB.HAUSER & BULLEE G GORINCHEM 977009 8-1107244 16-08 08:58.47 0857,79 4
274 13160002 C.J. VAN DER LAAN C CASTRICUM 4 8-1784710 16-08 10:28.59 0857,56 21
275 10209290 W.H. MURK & ZN. I IJSSELSTEIN 2 8-1708770 16-08 09:25.18 0857,51 26
276 12649006 KRAMER - OUWEHAND W WORMER 2 0-1770841 16-08 10:23.37 0857,47 21
277 12649006 KRAMER - OUWEHAND W WORMER 3 8-1770841 16-08 10:23.37 0857,47 21
278 18261130 FRANK CALON C CLINGE 906800 8-3821882 16-08 07:37.22 0857,44 4
279 17359254 COMB. DE BRUIJN S SLIEDRECHT 974161 7-1289577 16-08 08:56.05 0857,32 12
280 12540898 H. KOOPMAN A ALMERE 3 9-1547242 16-08 10:12.26 0857,02 20
281 25819065 SMEETS & PENRIS U URMOND 2 9-1143691 16-08 07:26.41 0857,00 15
282 25030211 A. EUSSEN R RANSDAAL 885911 9-1123295 16-08 07:13.45 0856,82 17
283 17460005 D.BOELHOUWER JR R ROTTERDAM 3 8-1066241 16-08 09:09.40 0856,61 20
284 12419197 FAM. HENDRIKS Z ZUIDERWOUDE 8 8-1759423 16-08 10:19.06 0856,55 81
285 19831852 PH. GEERDINK H HOOGERHEIDE 3 8-1197027 16-08 08:00.45 0856,39 9
286 24040007 P. THISSEN B BEEK 891059 8-1307199 16-08 07:20.29 0856,23 3
287 06540115 JELLE JELLEMA N NIJVERDAL 12 5-1321068 16-08 10:32.47 0856,22 93
288 14160200 JOHN HARDEBOL C CASTRICUM 1052089 7-1299224 16-08 10:28.36 0856,19 10
289 10200096 G.J. VAN HOUTEN I IJSSELSTEIN 999102 8-1707142 16-08 09:26.48 0856,13 6
290 10209002 R.KUIJER EN ZN. M MAARSSENBROEK 3 9-1489845 16-08 09:42.12 0855,42 27
291 21309157 VAN SCHIJNDEL & ZNN G GEFFEN 7 7-3738513 16-08 08:56.33 0855,37 32
292 16759306 BATENBURG V.D. MERWE K KLAASWAAL 4 9-1651006 16-08 08:46.44 0855,31 38
293 23370810 J. NIJSSEN H HAELEN 927478 7-1475045 16-08 08:04.23 0855,15 4
294 24049055 FAM. JACOBS B BEEK 6 7-1492673 16-08 07:24.43 0855,12 22
295 07429418 G. HAMSTRA EN ZOON H HARDERWIJK 1040608 7-1787877 16-08 10:16.47 0855,07 9
296 04100440 H. KALTER I IJSSELMUIDEN 6 8-1481868 16-08 10:54.09 0854,63 22
297 17050706 GERO DIJK A ALBLASSERDAM 978131 9-1658972 16-08 09:04.42 0854,34 4
298 19351298 R. DE LEEUW M MADE 6 8-3804339 16-08 08:41.33 0854,10 15
299 15399122 COMB. P.&S. VERBEEK N NAALDWIJK 2 9-1036811 16-08 09:16.52 0854,02 12
300 19280006 MEVR M VAN GEEL N NIEUW VOSSEMEER 2 8-3830145 16-08 08:24.34 0854,00 50
301 17660466 H. GERRITSEN W WOERDEN 2 7-1311263 16-08 09:36.14 0853,92 12
302 18160888 CARLO DOMINICUS G GOES 931961 7-1245171 16-08 08:11.56 0853,34 10
303 24499137 COMB H. BEUGELS & ZN L LANDGRAAF 889295 8-1322260 16-08 07:22.01 0853,27 3
304 04320010 K. VAN URK U URK 3 8-1005180 16-08 11:01.58 0853,22 19
305 12640007 YSBR. KAPTEIN A AKERSLOOT 2 7-1174794 16-08 10:36.52 0853,03 21
306 18640318 JAC VAN DIJKE T THOLEN 935666 8-1161122 16-08 08:16.45 0852,97 2
307 14161167 C.K. NIESTEN U UITGEEST 5 8-3048669 16-08 10:31.09 0852,67 21
308 15530111 RAOUL BOULAND W WATERINGEN 2 7-1219743 16-08 09:23.03 0852,66 57
309 13169001 J. HOMMES & ZONEN A AKERSLOOT 3 7-1174479 16-08 10:36.21 0852,62 20
310 13070933 D. RUITER L LUTJEBROEK 2 8-1778794 16-08 11:00.25 0852,56 26
311 06540115 JELLE JELLEMA N NIJVERDAL 13 9-4195242 16-08 10:38.09 0852,51 93
312 16379211 KOOTKAR P. EN ZN R ROTTERDAM 2 8-1076361 16-08 09:14.41 0852,46 57
313 12649127 GEBR. BRUGEMANN A ASSENDELFT 1047278 7-1148429 16-08 10:28.22 0852,44 14
314 13160002 C.J. VAN DER LAAN C CASTRICUM 5 8-1784717 16-08 10:36.24 0852,42 21
315 17561366 PETER V.SINTMAARTENS P PAPENDRECHT 2 8-1126683 16-08 09:02.25 0852,21 17
316 08690009 H. ELSWEYER B BORKEN-BURLO 3 7-0002855 16-08 09:49.17 0852,13 32
317 08690009 H. ELSWEYER B BORKEN-BURLO 4 7-0282855 16-08 09:49.17 0852,13 32
318 21280861 A. POULISSE K KERKDRIEL 3 7-1411732 16-08 09:05.13 0851,79 29
319 19770837 F. ZWIERS T TERHEIJDEN 10 9-3919759 16-08 08:40.45 0851,76 41
320 06179252 COMB. BOS A AZELO-AMBT-DELDEN 1054784 8-1541263 16-08 10:38.45 0851,35 7
321 10010003 CORNE VAN OEVEREN O OVERBERG 2 8-1701362 16-08 09:42.42 0851,26 10
322 24440019 H.WIJNANDS EN ZN V VROENHOVEN 2 7-1523146 16-08 07:13.16 0851,23 10
323 19280006 MEVR M VAN GEEL N NIEUW VOSSEMEER 3 7-3734431 16-08 08:28.14 0851,18 50
324 19280006 MEVR M VAN GEEL N NIEUW VOSSEMEER 4 8-3830147 16-08 08:28.27 0851,01 50
325 03500763 SIP DE JONGE N NIEUW AMSTERDAM 1101777 8-1467693 16-08 11:34.29 0851,00 13
326 08650383 P. HEIKAMP & V.DOORN Z ZETTEN 2 9-1454596 16-08 09:31.41 0850,97 94
327 19479001 COMB DE PIJPER H HOEVEN 5 9-1796195 16-08 08:31.12 0850,91 44
328 21280764 J. HOOYMANS K KERKDRIEL 3 9-1021330 16-08 09:07.54 0850,70 34
329 06540115 JELLE JELLEMA N NIJVERDAL 14 8-1684183 16-08 10:40.58 0850,57 93
330 14160200 JOHN HARDEBOL C CASTRICUM 2 8-1012401 16-08 10:36.46 0850,54 10
331 06540115 JELLE JELLEMA N NIJVERDAL 15 9-1328590 16-08 10:41.01 0850,54 93
332 06540115 JELLE JELLEMA N NIJVERDAL 16 9-4195209 16-08 10:41.06 0850,48 93
333 06540115 JELLE JELLEMA N NIJVERDAL 17 9-1328522 16-08 10:41.07 0850,47 93
334 13169001 J. HOMMES & ZONEN A AKERSLOOT 4 8-1795134 16-08 10:39.40 0850,34 20
335 16759306 BATENBURG V.D. MERWE K KLAASWAAL 5 8-4190128 16-08 08:53.35 0850,14 38
336 15530111 RAOUL BOULAND W WATERINGEN 3 8-1046313 16-08 09:26.40 0850,02 57
337 13070933 D. RUITER L LUTJEBROEK 3 8-1778735 16-08 11:04.16 0849,96 26
338 16221220 G.M. KOESE S SOMMELSDIJK 2 8-1067926 16-08 08:52.21 0849,94 26
339 19800376 G.J. VAN DER MATTEN W WOUDRICHEM 975126 8-3811250 16-08 09:07.05 0849,94 6
340 17660067 WIEBE BENSCHOP W WOERDEN 2 9-1697668 16-08 09:40.47 0849,94 8
341 12060076 MIKE PEEREBOOM A AMSTELVEEN 4 8-1750862 16-08 10:10.04 0849,94 18
342 15399001 J.M. DE WIJS & ZN D DEN HOORN 990148 8-5179878 16-08 09:24.55 0849,83 13
343 12419197 FAM. HENDRIKS Z ZUIDERWOUDE 9 8-1759437 16-08 10:29.08 0849,56 81
344 25790466 S.A. DECKERS M MEERS 2 8-1349860 16-08 07:31.59 0849,42 6
345 12509124 COMB VAN TILBURG N NIEUW-VENNEP 6 9-1545712 16-08 10:02.47 0849,37 21
346 17630091 W.G. GRIFFIOEN S STREEFKERK 985009 6-1541864 16-08 09:19.33 0849,33 4
347 12419197 FAM. HENDRIKS Z ZUIDERWOUDE 10 5-1559487 16-08 10:29.40 0849,19 81
348 21309258 COMB.F&J V.SCHIJNDEL N NULAND 2 6-1666570 16-08 09:06.15 0849,07 3
349 17660890 A. VAN DER BIJL JR. W WOERDEN 2 9-1697877 16-08 09:41.53 0849,01 13
350 21371128 J. VAN HEUMEN O OSS 3 7-3739169 16-08 09:07.32 0848,99 25
351 06530007 W. TUTEN D DALMSHOLTE 1065760 8-1489073 16-08 10:55.16 0848,90 29
352 17350824 W. MUDDE S SLIEDRECHT 974505 8-5158445 16-08 09:07.52 0848,82 3
353 19180005 TIMMERMANS-THEUNIS D DONKERBROEK 943723 9-1216022 16-08 08:31.45 0848,71 14
354 03030005 H. HOEKS B BOVENSMILDE 1123405 8-1470581 16-08 12:03.51 0848,46 7
355 16221220 G.M. KOESE S SOMMELSDIJK 3 8-1067925 16-08 08:54.26 0848,38 26
356 24259012 GEBR. VAN DE WEERDT M MEERSSEN 885548 9-1108655 16-08 07:23.42 0848,31 28
357 16221220 G.M. KOESE S SOMMELSDIJK 4 8-1068027 16-08 08:54.41 0848,19 26
358 08650383 P. HEIKAMP & V.DOORN Z ZETTEN 3 9-1455883 16-08 09:35.39 0848,09 94
359 21309157 VAN SCHIJNDEL & ZNN G GEFFEN 8 5-3542408 16-08 09:06.26 0848,00 32
360 12060076 MIKE PEEREBOOM A AMSTELVEEN 5 6-1386315 16-08 10:12.50 0848,00 18
361 12060076 MIKE PEEREBOOM A AMSTELVEEN 6 5-1552101 16-08 10:12.53 0847,97 18
362 12419197 FAM. HENDRIKS Z ZUIDERWOUDE 11 6-1394819 16-08 10:31.28 0847,95 81
363 13160012 M. TROMP E EGMOND BINNEN 3 8-1437323 16-08 10:46.55 0847,82 15
364 14161167 C.K. NIESTEN U UITGEEST 6 8-1776584 16-08 10:38.12 0847,81 21
365 17550766 ARNO BUIJS L LOPIK 992657 8-1124831 16-08 09:30.43 0847,76 11
366 21371128 J. VAN HEUMEN O OSS 4 9-3942581 16-08 09:09.14 0847,74 25
367 13160423 N.B. KONIJN A ALKMAAR 1067559 8-1784068 16-08 10:59.09 0847,71 24
368 04040667 ARJAN BEENS G GENEMUIDEN 2 8-1477016 16-08 11:11.52 0847,60 29
369 18590890 H. ZEGERS S SLUISKIL 906456 8-3827369 16-08 07:49.25 0847,46 7
370 17350301 C. MUILWIJK H HARDINXVELD GIESSEND 975926 7-1290542 16-08 09:11.24 0847,45 25
371 07510274 E. FLEMING L LOCHEM 1033609 8-1605312 16-08 10:19.33 0847,39 1
372 12069338 COMB VERWEIJ-DE HAAN M MIJDRECHT 8 9-1531875 16-08 10:01.53 0847,35 66
373 13160012 M. TROMP E EGMOND BINNEN 4 8-1794432 16-08 10:47.41 0847,29 15
374 10471212 A.J. VAN AMERONGEN B BUNNIK 9 8-1721514 16-08 09:46.24 0847,25 22
375 12060076 MIKE PEEREBOOM A AMSTELVEEN 7 7-1128447 16-08 10:13.59 0847,20 18
376 21670002 NICO PRONK M MILL 972208 7-3746828 16-08 09:07.32 0847,07 12
377 06900005 H. ZWIERS D DEN HAM 2 8-1525719 16-08 11:03.03 0846,92 38
378 19770837 F. ZWIERS T TERHEIJDEN 11 9-3932188 16-08 08:47.24 0846,74 41
379 20131081 F. LAROS K KAATSHEUVEL 959127 8-3814957 16-08 08:52.35 0846,70 6
380 04040667 ARJAN BEENS G GENEMUIDEN 3 8-1476851 16-08 11:13.20 0846,62 29
381 10209486 C.J.J. VAN WIJK & ZN B BENSCHOP 2 9-1488469 16-08 09:37.10 0846,54 37
382 19280006 MEVR M VAN GEEL N NIEUW VOSSEMEER 5 8-3830089 16-08 08:34.25 0846,46 50
383 12419197 FAM. HENDRIKS Z ZUIDERWOUDE 12 7-1136666 16-08 10:33.40 0846,44 81
384 12509124 COMB VAN TILBURG N NIEUW-VENNEP 7 9-1545676 16-08 10:07.02 0846,38 21
385 13169001 J. HOMMES & ZONEN A AKERSLOOT 5 8-1795298 16-08 10:45.29 0846,37 20
386 06070684 W. WEERINK W WIERDEN 1058756 6-1134544 16-08 10:51.03 0846,16 11
387 06900005 H. ZWIERS D DEN HAM 3 8-1525715 16-08 11:04.18 0846,09 38
388 02260119 B. HOMMA B BALK 4 8-4300145 16-08 11:41.33 0845,97 18
389 06900005 H. ZWIERS D DEN HAM 4 8-1525720 16-08 11:04.32 0845,93 38
390 22010662 JOHAN MEULENDIJKS B BAKEL 951362 8-3839012 16-08 08:44.29 0845,89 19
391 16379211 KOOTKAR P. EN ZN R ROTTERDAM 3 8-1139231 16-08 09:23.41 0845,86 57
392 08650383 P. HEIKAMP & V.DOORN Z ZETTEN 4 9-1454682 16-08 09:38.45 0845,86 94
393 18501230 F. SCHOEMAKER O OOSTDIJK 2 9-1694314 16-08 08:14.48 0845,78 34
394 25630008 G. JANSSENS E EPEN 3 8-1359453 16-08 07:16.06 0845,77 24
395 10209290 W.H. MURK & ZN. I IJSSELSTEIN 3 8-1708737 16-08 09:41.30 0845,76 26
396 12060076 MIKE PEEREBOOM A AMSTELVEEN 8 8-1751576 16-08 10:16.14 0845,63 18
397 16221220 G.M. KOESE S SOMMELSDIJK 5 8-1068033 16-08 08:58.26 0845,40 26
398 12509124 COMB VAN TILBURG N NIEUW-VENNEP 8 9-1545677 16-08 10:08.33 0845,32 21
399 16160009 J. KRIJGSMAN R RIMPEN A/D IJSSEL 982022 5-1668891 16-08 09:21.34 0845,28 3
400 12419197 FAM. HENDRIKS Z ZUIDERWOUDE 13 6-1394949 16-08 10:35.40 0845,07 81
401 04040667 ARJAN BEENS G GENEMUIDEN 4 8-1476918 16-08 11:15.44 0845,03 29
402 19100522 BERNARD BROUWER B BREDA 949660 9-3910472 16-08 08:43.43 0844,96 10
403 19119088 COMB B. JANSEN & CO. B BAVEL 947014 8-3801382 16-08 08:40.35 0844,96 7
404 17660903 TIM HAGE W WOERDEN 2 0-5191466 16-08 09:49.11 0844,81 12
405 17660903 TIM HAGE W WOERDEN 3 8-5191466 16-08 09:49.11 0844,81 12
406 16049259 GEBR.DE ZWART D DELFT 989452 7-1230554 16-08 09:31.23 0844,54 23
407 19770837 F. ZWIERS T TERHEIJDEN 12 9-3919766 16-08 08:50.29 0844,43 41
408 10200738 GERARD SCHALKWIJK L LOPIK 3 9-3936471 16-08 09:34.46 0844,40 22
409 10010003 CORNE VAN OEVEREN O OVERBERG 3 8-0091255 16-08 09:52.25 0844,33 10
410 17660890 A. VAN DER BIJL JR. W WOERDEN 3 8-1132000 16-08 09:48.31 0844,28 13
411 12540898 H. KOOPMAN A ALMERE 4 9-1547256 16-08 10:30.55 0844,15 20
412 17460005 D.BOELHOUWER JR R ROTTERDAM 4 8-1066284 16-08 09:26.44 0844,08 20
413 21511459 A. VAN LEUKEN N NISTELRODE 2 9-1034677 16-08 09:11.19 0843,94 30
414 12069338 COMB VERWEIJ-DE HAAN M MIJDRECHT 9 8-1751051 16-08 10:06.48 0843,90 66
415 10010003 CORNE VAN OEVEREN O OVERBERG 4 8-1701473 16-08 09:53.21 0843,67 10
416 06540115 JELLE JELLEMA N NIJVERDAL 18 8-1542111 16-08 10:51.23 0843,49 93
417 25540305 JOHN VAN KAN G GELEEN 2 7-1529266 16-08 07:42.50 0843,42 7
418 06179252 COMB. BOS A AZELO-AMBT-DELDEN 2 7-1730507 16-08 10:50.30 0843,36 7
419 21511459 A. VAN LEUKEN N NISTELRODE 3 7-1422309 16-08 09:12.17 0843,23 30
420 19770837 F. ZWIERS T TERHEIJDEN 13 9-3919756 16-08 08:52.13 0843,13 41
421 16140827 J.P. VAN NEDERPELT K KLAASWAAL 964077 8-1061254 16-08 09:03.18 0843,09 19
422 18160478 S. DE VOS ' 'S-HEERENHOEK 925402 7-3732680 16-08 08:17.30 0843,04 12
423 12069338 COMB VERWEIJ-DE HAAN M MIJDRECHT 10 9-1531779 16-08 10:08.02 0843,04 66
424 21281328 G. VAN TUYL H HELLOUW 3 8-1228617 16-08 09:21.42 0842,84 27
425 17660903 TIM HAGE W WOERDEN 4 9-1664865 16-08 09:52.05 0842,75 12
426 17660903 TIM HAGE W WOERDEN 5 0-1664865 16-08 09:52.05 0842,75 12
427 09039227 COMB. KROON & ERREN V VEN-ZELDERHEIDE 2 8-1681559 16-08 09:22.16 0842,71 52
428 13290619 C.J. SCHERMER C CASTRICUM 1054836 8-1794477 16-08 10:51.41 0842,60 7
429 10240002 J POELSTRA & ZONEN 2 U UTRECHT 1005221 9-1492554 16-08 09:52.53 0842,54 42
430 18630055 ANDRE HAVERMANS O OUD VOSSEMEER 2 9-1723937 16-08 08:37.00 0842,52 7
431 16220500 JAN POLDER M MIDDELHARNIS 961519 8-1069527 16-08 09:01.07 0842,46 13
432 21510316 HANS VERSTEEGDE U UDEN 967665 9-1035568 16-08 09:08.32 0842,38 4
433 21309001 COMB VOS-VAN WANROOI G GEFFEN 4 8-3845640 16-08 09:14.28 0842,33 49
434 04101585 TONY BERLIJN K KAMPEN 1068196 9-1269316 16-08 11:08.04 0842,25 20
435 11399361 E.V.D.BRAKEL&ZNN S SOEST 1019810 8-1753517 16-08 10:10.43 0842,18 2
436 11289024 COMB. HARTOG L LAREN 3 8-1740083 16-08 10:18.37 0842,06 9
437 16820444 I. MEERKERK Z ZUIDLAND 2 8-1089018 16-08 09:11.17 0841,92 20
438 16041352 BEN DE KEYZER B BERKEL EN RODENRIJS 3 8-5173108 16-08 09:37.49 0841,86 70
439 16269040 JAN EN TWAN NOBELS A ACHTHUIZEN 3 7-1247963 16-08 08:54.02 0841,76 11
440 17119041 GEBR. HOLLEMAN T TIENHOVEN 990471 8-1098929 16-08 09:36.28 0841,76 4
441 25540004 ROY ABELS P PUTH 895574 8-1320599 16-08 07:43.50 0841,68 29
442 11071594 T. MAASSEN A AMERSFOORT 3 9-1324413 16-08 10:09.21 0841,67 10
443 10209125 P.J. V.D. BERG & ZN. B BENSCHOP 6 9-1489173 16-08 09:44.15 0841,55 39
444 12060076 MIKE PEEREBOOM A AMSTELVEEN 9 7-1128449 16-08 10:22.08 0841,55 18
445 16140185 A.P. OVERWATER S STRIJEN 963031 9-1629811 16-08 09:04.43 0841,14 35
446 09039201 GEBR. JANSSEN G GENNEP 2 9-1463618 16-08 09:20.37 0841,05 15
447 10209290 W.H. MURK & ZN. I IJSSELSTEIN 4 9-1489503 16-08 09:48.13 0840,98 26
448 17381359 I VAN DER RHEE A ALBLASSERDAM 977786 8-1115335 16-08 09:22.46 0840,77 22
449 19770837 F. ZWIERS T TERHEIJDEN 14 9-3919731 16-08 08:55.34 0840,65 41
450 15369075 P.SOLLEVELD & PALOMA M MAASDIJK 3 8-1034020 16-08 09:30.21 0840,64 30
451 11289024 COMB. HARTOG L LAREN 4 8-1740032 16-08 10:20.47 0840,56 9
452 16820444 I. MEERKERK Z ZUIDLAND 3 7-1266594 16-08 09:13.17 0840,46 20
453 21511459 A. VAN LEUKEN N NISTELRODE 4 8-4061051 16-08 09:16.11 0840,38 30
454 17660512 T. VISSER W WOERDEN 1004169 8-1131874 16-08 09:54.50 0840,29 9
455 19479001 COMB DE PIJPER H HOEVEN 6 9-1746346 16-08 08:45.22 0840,20 44
456 19770837 F. ZWIERS T TERHEIJDEN 15 9-3919749 16-08 08:56.23 0840,04 41
457 19770837 F. ZWIERS T TERHEIJDEN 16 9-3919777 16-08 08:56.26 0840,01 41
458 19770837 F. ZWIERS T TERHEIJDEN 17 9-3919782 16-08 08:56.31 0839,94 41
459 08650383 P. HEIKAMP & V.DOORN Z ZETTEN 5 8-1671804 16-08 09:47.06 0839,92 94
460 10209125 P.J. V.D. BERG & ZN. B BENSCHOP 7 7-1083169 16-08 09:46.34 0839,91 39
461 12069338 COMB VERWEIJ-DE HAAN M MIJDRECHT 11 8-1750868 16-08 10:12.34 0839,89 66
462 19770837 F. ZWIERS T TERHEIJDEN 18 9-3919740 16-08 08:56.36 0839,88 41
463 21511459 A. VAN LEUKEN N NISTELRODE 5 7-4046400 16-08 09:17.01 0839,78 30
464 16041352 BEN DE KEYZER B BERKEL EN RODENRIJS 4 8-1054626 16-08 09:40.44 0839,78 70
465 12069338 COMB VERWEIJ-DE HAAN M MIJDRECHT 12 9-1531791 16-08 10:12.47 0839,74 66
466 04100440 H. KALTER I IJSSELMUIDEN 7 8-1481827 16-08 11:16.26 0839,71 22
467 17460005 D.BOELHOUWER JR R ROTTERDAM 5 8-1066255 16-08 09:32.51 0839,68 20
468 22010662 JOHAN MEULENDIJKS B BAKEL 2 8-3839024 16-08 08:53.14 0839,36 19
469 25810001 TONY BOLLEN M MAASMECHELEN 890857 8-1818000 16-08 07:41.12 0839,32 3
470 19831852 PH. GEERDINK H HOOGERHEIDE 4 6-1630215 16-08 08:22.52 0839,22 9
471 16221220 G.M. KOESE S SOMMELSDIJK 6 8-1067927 16-08 09:06.59 0839,10 26
472 17110010 P.J. WESTERDIJK G GORINCHEM 977722 8-1107973 16-08 09:25.04 0839,05 9
473 20069001 HOEFNAGELS-BEENS C CHAAM 2 8-3801467 16-08 08:43.22 0838,86 12
474 12410008 R. TIMMERMANS S SCHELLINGWOUDE 2 8-1759501 16-08 10:36.45 0838,82 21
475 19280006 MEVR M VAN GEEL N NIEUW VOSSEMEER 6 8-3830074 16-08 08:44.37 0838,78 50
476 17110939 RON KRIJGSMAN H HOOGBLOKLAND 982026 9-1664461 16-08 09:30.35 0838,78 7
477 22589111 VERHAGEN V/D STEEN S ST. OEDENRODE 955188 8-3839450 16-08 08:58.38 0838,74 15
478 17460005 D.BOELHOUWER JR R ROTTERDAM 6 8-1066235 16-08 09:34.15 0838,68 20
479 17640009 GERARD GRIFFIOEN Z ZEVENHOVEN 1014863 7-1301026 16-08 10:10.00 0838,59 7
480 19770837 F. ZWIERS T TERHEIJDEN 19 9-3919723 16-08 08:58.30 0838,48 41
481 10200096 G.J. VAN HOUTEN I IJSSELSTEIN 2 7-1081743 16-08 09:51.24 0838,45 6
482 12419197 FAM. HENDRIKS Z ZUIDERWOUDE 14 7-1136628 16-08 10:45.27 0838,43 81
483 16220500 JAN POLDER M MIDDELHARNIS 2 8-1069574 16-08 09:06.41 0838,38 13
484 14160002 JOHN LAAN B BEVERWIJK 2 9-1580156 16-08 10:48.08 0838,32 7
485 03500763 SIP DE JONGE N NIEUW AMSTERDAM 2 6-1083866 16-08 11:54.16 0838,19 13
486 03319004 COMB. POELMAN E ERICA 1106058 9-1241705 16-08 11:59.25 0838,17 6
487 16220003 THEO VAN DONGEN M MIDDELHARNIS 961623 8-1412644 16-08 09:07.08 0838,14 4
488 19249052 MEVR.HOOGENDAM &ZN F FIJNAART 951369 6-1604936 16-08 08:55.05 0838,00 6
489 16759306 BATENBURG V.D. MERWE K KLAASWAAL 6 9-1650855 16-08 09:10.17 0837,80 38
490 16759306 BATENBURG V.D. MERWE K KLAASWAAL 7 8-1084400 16-08 09:10.22 0837,74 38
491 12419197 FAM. HENDRIKS Z ZUIDERWOUDE 15 8-1759426 16-08 10:46.38 0837,64 81
492 19100522 BERNARD BROUWER B BREDA 2 9-3910452 16-08 08:53.35 0837,60 10
493 17071016 J.A.M.DE JONG R ROELOFARENDSVEEN 1013470 8-1094361 16-08 10:09.48 0837,58 10
494 10200096 G.J. VAN HOUTEN I IJSSELSTEIN 3 8-1709476 16-08 09:52.44 0837,52 6
495 13160012 M. TROMP E EGMOND BINNEN 5 7-1164569 16-08 11:02.17 0837,50 15
496 16269040 JAN EN TWAN NOBELS A ACHTHUIZEN 4 7-1247944 16-08 08:59.59 0837,37 11
497 21510534 R. KRANCHER U UDEN 967345 7-1421585 16-08 09:15.06 0837,31 7
498 15391137 A.W.M. VAN DIJK H HONSELERSDIJK 3 8-1820130 16-08 09:43.38 0837,24 18
499 21670006 DOUWE ROETERS V VEGHEL 960819 8-4061217 16-08 09:07.37 0837,08 9
500 14161167 C.K. NIESTEN U UITGEEST 7 8-1776586 16-08 10:54.06 0837,07 21

NPO Inkorf Lokaal Plaatsnaam DuivenGezet DuivenGemeld Percentage
0429 NIEUWLEUSEN 185 39 21,1
0617 BORNE 348 110 31,6
0751 LOCHEM 27 9 33,3
0763 PUTTEN (GLD) 171 53 31,0
0803 GIESBEEK 55 15 27,3
0850 LICHTENVOORDE 72 22 30,6
0865 ZETTEN 222 69 31,1
1020 IJSSELSTEIN UTR 297 85 28,6
1139 SOEST 226 54 23,9
1264 WORMERVEER 222 55 24,8
1300 ALKMAAR 313 79 25,2
1536 MAASDIJK 135 34 25,2
1539 NAALDWIJK 116 14 12,1
1542 NOORDWIJKERHOUT 154 47 30,5
1614 KLAASWAAL 169 44 26,0
1622 MIDDELHARNIS 152 38 25,0
1738 HENDRIK IDO AMBACHT 447 84 18,8
1766 WOERDENSE VERLAAT 356 114 32,0
1850 KRUININGEN 285 88 30,9
1859 HOEK 382 106 27,7
1980 WERKENDAM 212 80 37,7
1983 HOOGERHEIDE 313 123 39,3
2021 TILBURG 80 20 25,0
2128 VELDDRIEL 153 27 17,6
2139 OSS 383 121 31,6
2201 HELMOND 97 29 29,9
2259 VALKENSWAARD 129 31 24,0
2312 ECHT 210 65 31,0
2337 NEER 110 28 25,5
2404 BEEK LB 280 92 32,9
2444 GRONSVELD 97 26 26,8
2449 HEERLEN 104 36 34,6
2563 SIMPELVELD 230 72 31,3
Totaal - 6732 1909 28,4
Aantal prijzen - 1683 1909 113,4


Familie Jacobs uit Beek
zegeviert groots op nationaal Narbonne


En zo wordt in het coronajaar de internationale kalender van morgenlossingen alweer afgesloten met de wedvlucht vanuit Narbonne. In maart en april was er de vrees dat er in 2020 helemaal niet gespeeld zou kunnen worden. Later leken er toch mogelijkheden te gaan komen maar wanneer? En zouden er nog vluchten op de grote fond komen? En uiteindelijk bleek een groot deel van het oorspronkelijke programma nog vervlogen te kunnen gaan worden maar werd verlaat. St. Vincent (middaglossing) werd half juli vervlogen in plaats van half juni en in hetzelfde weekeinde stond ook internationaaal Pau op de rol. En vijf weken op een rij is een internationale ochtendlossing vervlogen. Van Pau naar Agen, Barcelona en Perpignan en tenslotte Narbonne. En evenals Agen wordt Narbonne internationaal voor jaarlingen en ouden gescheiden vervlogen terwijl nationaal Narbonne één concours voor alle duiven telt. Na Agen is Narbonne de kortste ZLU-vlucht maar de vliegroute is duidelijk verschillend. Vanuit Narbonne moeten de duiven bijna puur noordwaarts om zo snel mogelijk thuis te geraken en daarbij is het Centraal Massief in het begin van de vlucht toch een redelijke hobbeltje in het landschap waarvan de toppen tot 1800 meter hoogte reiken.


Vanwege de verwachte weersomstandigheden besloot de inrichter om twee dagen later te korven en zo mogelijk een dag later (dus één dag sneller) te lossen. Al met al een dag korter in de mand: korven op woensdag en lossen op zaterdag. En dat kon op de gewenste dag om 7.15 uur gebeuren en de eerste deel van de vlucht tot aan Parijs gekregen de duiven te maken met blauwe hemel en weinig wind die eerste een beetje in de rug stond en later naar het noordwesten draaide. Vanaf Noord-Frankrijk werd het weer onbestendig en dreigend met veel bewolking en opkomende regenbuien met soms onweer. Was dat voor de voorvlucht beter en gunstiger weer over de hele vlieglijn dan voor de overvlucht? Het leek zo maar wat weten we vooraf zeker? De eerste duif werd om 17.58 uur aangemeld op 700 km vanuit het Franse Criquebeuf sur Seine. En op de site van Pipa kunnen we dan gelijk zien waar dat in Frankrijk is en dat blijkt langs de rivier de Seine en bij Rouen te zijn ongeveer halverwege tussen Parijs en Le Havre. Puur westelijk in Frankrijk dus en zou dat ook de meest gunstige vlieglijn zijn? Maar 700 km in de voorvlucht of 1100 km voor het Friese Balk is natuurlijk wel een wereld van verschil. Op 700 km is dan nog t 400 km te gaan en dat is bijna 60 procent meer te vliegen! Maar dat is een gegeven van internationaal spel waarbij meer kilometers te vliegen ook een voordeel kan zijn. De Franse duif reikte tot 1089 m.p.m. En die snelheid bleef geruime tijd op de borden als snelste duif. En we moesten wachten tot even over 20 uur toen twee Belgische Narbonnevliegers werden aangemeld met hogere vliegsnelheden. Allebei haalden ze 1095 m.p.m. De een aan de westkant van België op het drie provinciënpunt van Henegouwen en West- en Oost-Vlaanderen in Mont -de-l‘Enclus (Kluisberg) en op 846 km. De andere duif werd hemelsbreed zo'n 170 km naar het oosten in Francorchamps geklokt alwaar het bekende circuit van Spa- Francorchamps ligt. Deze twee duiven werden nog overtroffen aan 1100 m.p.m. door een klepper van R. Reybrouck en zonen in Melsen. Zij klokten om 20.25 uur op 870 km en Melsen ligt juist zuidelijk van Gent aan de Schelde.
Eerste aankomsten
Waar zou in Nederland de eerste duif gaan vallen? Aan de westkant waar de twee snelste Belgische duiven werden geklokt? Echter boven Gent hing op zaterdagavond echter een zwaar regen- en onweersgebied en dat leek bepaald niet gunstig te zijn voor die hoek. De eerste melding kwam van de oostkant en meer bepaald uit het Luikse. Jean-Marc Jacquemain klokte daar in Oupeye om 20.53 uur op 864 km en dat is de kortste afstand van alle Nederlandse deelnemers. Voor hem leek het een ‘eenvoudige‘ vlucht want om 21.27 uur had hij er reeds 5 van de 10 in de klok! Zijn eerste duif kreeg een snelheid van 1056 m.p.m. toegewezen. Na 21 uur volgde al snel meer Limburgse aanmeldingen en de snelste bleek die van de familie Jacobs uit Beek (Neerbeek). Zij klokten om 21.16 uur een jaarling op 893 km en zijn snelheid van 1062 m. ging de lijst aanvoeren. In Limburg werden in totaal 12 duiven voor de neutralisatietijd geklokt die om 22.02 uur inging en eentje om 22.20 uur. De verrassing waren drie duiven in het Noord-Brabantse en wel rond Breda/Oosterhout die midden in de nacht werden geklokt en zij hebben een afstand die 60 tot 65 km verder is dan die van de familie Jacobs. Rex de Leeuw klokte in de Made om 1.03 uur op 958 km, Jan van Gils in Oosterhout op 955 km om 3.36 uur en Frank Zwiers in Terheijden om 1.15 uur op 954 km. Rekening houdende met de neutralisatietijd zouden zij snelheden van 1080 en 1076 m. krijgen toegewezen. En dus de duif van de familie Jacobs overtreffen. Echter wie van de deelnemers zal rekening hebben gehouden met de NFO2018-regeling die voor het seizoen 2018 werd aangenomen door de NPO en de ZLU? En deze regeling gaat gelden als er in de NT één of meerdere duiven worden geklokt die sneller zijn dan de snelste duif die voor de NT is geklokt. Dan krijgen alle duiven die binnen de NT zijn geklokt extra vliegtijd toegewezen via een bepaalde ‘formule‘. Zij worden geacht in de tijd van de NT te zijn doorgevlogen en daardoor die hogere snelheid hebben kunnen realiseren. Eerlijk gezegd had ik zelf het idee dat deze regeling niet meer voor de ZLU-vluchten zou gelden toen de ZLU besloot om van de nationale neutralisatietijden weer over te stappen op de internationale tijden. Echter dat blijkt niet het geval. De NFO2018-regeling geldt nationaal nog steeds en heeft zich op deze Narbonne doen gelden. De drie Noord-Brabantse duiven zakken daardoor naar snelheden van 1021, 1016 en 997 m. Internationaal zullen deze drie duiven wel aan de hogere snelheden geklasseerd worden daar op dat vlak die regeling niet geldt.


Alom feest
Bij de familie Jacobs in Beek was het afgelopen weekeinde op meerdere vlakken raak en feest. Op Narbonne hadden ze 22 duiven gekorfd en na de winnende constatering om 21.16 uur klokten ze de volgende morgen om 6.20, 7.02, 7.03, 7.12 en 7.24 uur. En om 9.26 uur zat de 10de duif in de klok. Tussen de duiven van Narbonne viel om 9.05 uur een andere duif waarvan begrijpelijk eerst werd gedacht dat die ook van Narbonne was maar dat bleek een duif van Bergerac te zijn die bij 5 uur later was gelost. Deze duivin was de eerste melding van Bergerac van heel Nederland en gaat de 1e nationaal in de sector zuid winnen! Op Bergerac korfde de familie Jacobs 45 duiven en 14.59 uur hadden ze er 21 stuks in de klok zitten en provinciaal scoren ze ook zoveel prijzen. Voor Narbonne en Bergerac was het op zaterdag op de dagfondvlucht La Souterraine ook al prijs in Beek geweest! Op die vlucht beginnen ze provinciaal met de prijzen 3, 7 en 12 en tegen 1418 duiven scoren ze met 24 eigen duiven mee totaal 15 prijzen. Na vier dagfondvluchten zijn ze tevens 1e hokkampioen van de afdeling Limburg geworden en hebben ze de 2e beste dagfondduif van hun afdeling. Ongelofelijk allemaal! En voor deze drie vluchten hadden ze al een concours met hun jonge duiven en op de vlucht Rethel begonnen ze ook knap van voren. De familie Jacobs staat voor de drie broer Jos, Frank en Hans met hun moeder Nelly als grote supporter. Jos en Frank wonen thuis en Frank is in Meerssen woonachtig. De mannen spelen alles en doen dat met 70 koppels op totaal weduwschap. De meerderheid van hun duiven is voor de grote fond bestemd terwijl zo‘n 30 doffers en 15 duiven het speciaal op de programmavluchten moeten doen. Echter de fondduiven gaan op de vitesse en midfond ook alle vluchten mee zodat ze telkens een grote ploeg te korven hebben. En zo‘n kolonie is niet te spelen en te verzorgen met één paar handen als daarbij ook nog om den brode gewerkt moet worden. Nu is 2020 op dit vlak een ‘gunstig‘ jaar geweest omdat Jos Jacobs vanwege de corona zijn ict-werk al de tijd vanuit huis heeft kunnen doen en dus meer mogelijkheden had om bij de duiven een oogje in het zeil te houden. Broer Hans Jacobs is (helaas) zijn werk verloren en had zo ook meer tijd om aan de duiven te besteden. Bij de dagelijkse verzorging is Frank minder betrokken maar hij is wel de grote stimulator en ‘motor‘ van het driemanschap. Zijn oordeel is op alle vlakken belangrijk aangaande spelen, kweken, begeleiden en selecteren.

Winnaar
De familie Jacobs korfde een jonge ploeg op Narbonne in met allemaal duiven van 2018 en 2019. De doffer NL19-7006966 bezorgde hen het goud en Narbonne was zijn eerste test op de grote fond. Op de programmavluchten had hij dit jaar al een aantal beste prijzen gescoord zoals de 42e Sens tegen 1675 duiven. Veel goede programmaduiven zitten in zijn stamboom met ook een vleugje grote fond. Zijn vader is zo een doffer van 2004 en was dus 15 jaar oud toen hij deze zoon op de wereld zette!Deze ‘87‘ was zelf een hele goede vlieger en scoorde totaal 40 prijzen waarvan 29 stuks 1 op 10 en veel aan de kop. In 2006 won een zoon van hem de NPO-vlucht Breisach en dat is toch alweer even geleden. Zijn moeder was een duivin van B. Martens en zoon uit Elsloo. De moeder van de ‘966‘ is een dochter van de absolute stamduif in Beek en dat is de ‘Dikke Winkens‘. Deze doffer van 2012 is al vanaf 2013 een topkweker en een reeks goede zonen heeft hij op de wereld gezet en zijn kinderen gaven ook weer goede nakomelingen. De ‘Dikke Winkens‘ werd op een bon verkregen bij Harrie Winkens in Itteren die vorig jaar is overleden. Zijn vader was zelf een hele goede vlieger en was toen (op 5-jarige leeftijd) een kweker. Trouwens uit dezelfde ouders als de ‘Narbonnewinnaar‘ hebben al meer duiven kop gevlogen. Een jarige zus vloog zo dit jaar de 3e NPO Bergerac van 2055 duiven en dat was de eigen morgenlossing van de afdeling en op die vluchten had de familie Jacobs 9 van de 13 gekorfde duiven als prijsduif. Een andere zus van 2018 heeft al twee keer vroeg van Montluçon maar scoorde ook de 1e Charleville tegen 1158 duiven.


Spel
Zoals gezegd wordt alles op weduwschap gevlogen en de doffers zitten op 6 afdelingen terwijl de duivinnen beneden hun eigen verblijven hebben alwaar ze op schapjes opgesloten kunnen worden. In het volle seizoen trainen de twee ploegen elk twee keer per dag maar met de hitte werd dit terug gebracht naar één keer. De duivinnen vliegen vanuit hun eigen afdelingen in en uit bij de training. Alleen na een vlucht komen ze op het grote hok binnen. De broers Jacobs vertelden dat ze andere jaren meestal een dipje kregen op het einde van het seizoen met de ouden maar dat het dit jaar buitengewoon goed is blijven gaan. Eén grote verandering hebben ze dit jaar toegepast en dat is het afschermen van de grote ramen van de afdelingen. Daarvoor kunnen ze nu gaas aan de buitenkant laten voorschuiven zodat het bij felle zonneschijn in de verblijven minder warm wordt en de luchtvochtigheid hoger blijft. En dat heeft in hun ogen een positief effect gehad. Nog niet zo lang zijn ze afgestapt van het mengen van verschillende mengelingen en het veranderen van de mengeling naar een vlucht toe. De vliegers krijgen nu altijd Koopman-all-in-one. En naar een grote vlucht toe mogen ze zoveel eten als ze lusten. Op het medische vlak spelen ze kort op de bal en volgen ze het oordeel en advies van dierenarts Vincent Schroeder. Voorheen lieten ze hun duiven heel vaak bij hem nakijken maar dat is dit seizoen drie keer geweest. En één keer werd bij een duif licht het geel geconstateerd. Wel kuren ze hun duiven regelmatig tegen de ‘koppen‘. Zo‘n 14 dagen voor een grot-fondvlucht krijgen hun duiven een kuurtje van 2-3 dagen tegen de ‘koppen‘. Ze pogen hun grote-fondduiven twee keer te spelen en dat is dit jaar heel goed gelukt. In 2019 hadden ze op Barcelona nog 5 van de 5 in de prijzen maar op dit vlucht is dit jaar slechts één duif gespeeld en die zal internationaal wel prijs vliegen. Immers duiven die naar Barcelona gingen konden maar één keer op de grote fond mee. Een minpuntje van dit seizoen vinden ze het feit dat ze na drie vluchten met de jongen toch zo‘n 30 tot 35 jongen zijn kwijtgeraakt terwijl de hele ploeg toch goed afkomt en prijs vliegt. En om genoeg jaarlingen te kunnen overhouden vinden ze dat toch zorgelijk. Vanwege de corona hebben ze hun oude duiven heel lang flink verduisterd om zo lang mogelijk een goede pennenstand te hebben als de vluchten daar zouden zijn.


Neerbeek
De familie Jacobs is in 2000 in Neerbeek komen wonen en ze woonden voordien in Beek alwaar de laatst 5 jaar al grote successen konden worden geboekt met o.a. een Olympiaduif. In Neerbeek kon een huis met grote diepe tuin worden aangekocht met volop ruimte en mogelijkheden voor de duivensport. En een groot hok van Nico Pronk uit Mill werd er direct geplaatst. Een grote klap was het overlijden van man en vader Jan Jacobs in 2005 die op dat moment voorzitter van de afdeling Limburg was. En vele bestuursfuncties had hij in de loop van de jaren in de duivensport bekleed. Zoals ook bij zijn p.v. de Olijftak in Beek. Jan Jacobs kwam uit Schinveld en daar was hij met de duivensport begonnen. En de p.v. de Olijftak is het inkorfcentrum van de omgeving en er kan ook voor de ZLU-vluchten gekorfd worden. Jos Jacobs doet veel werk in de club en met mannen als W. Lemmens, H. Dassen en vader en zoon Roumans vormt hij de groep die het inkorven voor de ZLU-vluchten mogelijk maakt. En met zoveel duivenwerk thuis en in de club lijkt er geen tijd over voor andere zaken. Al veel decennia zijn de drie broers fervente en trouwe supporters van Fortuna Sittard en elke thuiswedstrijd wordt trouw bezocht terwijl ze in hun ‘jongere‘ jaren ook met de uitwedstrijden meegingen. Ook op het ZLU-vlak heeft de familie Jacobs al vaker vroeg weten te pakken. Op Bordeaux vlogen ze al eens de 2e nationaal, op Pau de 3e en 7e prijs en op Narbonne de 7e en 8e prijs. Dit jaar was tot Narbonnen de 12de Agen bij de jaarlingen hun vroegste prijs en op die vlucht hadden ze er 9 van de 28 in de prijzen. Toen ze hun vliegers dit jaar voor de eerste keer loslieten verloren ze wel hun beste duif op de middaglossingen in 2019 gelijk. De resten van hem werden op het eigen erf teruggevonden. De broer Jacobs zijn zeker ambitieus te noemen en doen regelmatig aankopen om zich te versterken en zeker voor de grote fond. Ze hebben 30 koppels op de kweek zitten met als opperhoofd de ‘Dikke Winkens‘ die telkens kort mag broeden met zijn duivin en dan worden ‘zijn‘ eieren verlegd en hij krijgt vaak een andere duivin. De duiven die ze nu op de grote fond gepakt hebben zijn allemaal van 2018 en 2019 en dat zijn mooie vooruitzichten voor de toekomst. Wat een weekeinde hebben ze achter de rug! Succes op zoveel fronten met twee nationale zeges! We feliciteren hen daar van harte mee.


Ad van Gils
Wedvlucht: Internationaal - NARBONNE
gelost: 15-08-2020, 07:15 uur
Nederland 6732
Belgie 8575
Duitsland 662
Frankrijk 5143
Engeland 195
Luxemburg 72
Internationaal 21.379 DuivenLossing Narbonne om 07,15 uur


Wij vragen jouw akkoord voor het gebruik van cookies op onze website. Meer informatie over wat cookies zijn, welke cookies op onze website worden gebruikt en wat ze bijhouden is beschikbaar in het onderdeel cookies van ons privacy statement    Akkoord Niet akkoord