Z.L.U. vluchten

                                                                                                        

Vluchten ZLU marathon 2024.                                                       Vluchten West Europese Super Marathon 2024

Agen oude,  Barcelona, Marseille, Narbonne.                                  Pau,  Barcelona,  St.Vincent,  Perpignan.
 

Agen / Bordeaux ( Jarige )

24-07-2020
Avenue François Mitterrand, 47550 Boe Agen - Bordeaux
>  Rinkesfort 14A Maasbree

WEDVLUCHT AGEN ( BORDEAUX ) JAARLINGEN

Inmanden : maandag 20 juli.
Los : vrijdag 24 juli


Internationaal georganiseerd door:

LES AMIS DU BORDEAUX TÉLÉVIÉ


GPS Coördinaten: Noord + 435318.0 Oost + 010023.0

Agen jarige is zowel internationaal en ZLU alleen voor jarige duiven. Oude en jaarlingen op één poulebrief is niet toegestaan. Alle duiven nemen zonder verdere kosten deel aan de internationale wedstrijd.


De vrachtkosten bedragen € 3,55 per duif.


Op deze wedvlucht is geen dubbeling duivinnen.


Afdracht door inrichter aan de KBDB € 0,10 per duif (verplicht) dit bedrag is niet opgenomen in de vrachtkosten. Internationale uitslag € 8,00 en is niet verplicht.
Extra ereprijzen:
 • De eerste 25 duiven van de uitslag.De 10 geboden, niet van Mozes maar van :


Frank Zwiers
Wonende te: Terheijden .
Provincie: Noord Brabant1. Hoe is de voorbereiding seizoen 2020 verlopen ?
 • Wat is het toch een vreemd jaar dat 2020, reeds begin dit jaar kwam het Coronavirus naar Europa en we wisten dat het slechts een kwestie van tijd was dat het virus ook in Nederland zijn opwachting zou maken. Toen dit eenmaal gebeuren trapte de overheid hard op de rem en het leven was ineens compleet veranderd. De 1,5mtr samenleven werd een feit en wat dat voor ons als duivenspelers inhield…??? Niemand wist er eigenlijk een goed antwoord op te geven dus uiteraard ik ook niet. Er volgden vele speculaties over het of en wanneer we eventueel met onze duiven aan de gang konden. Velen vergaten ook dat we als duivenspelers reeds enorm bevoordeeld waren in deze periode, wij hebben immers onze passie, de duiven zelf nooit hoeven missen. Voor mij was dit een enorm pluspunt in de sterk beperkende regelgeving die ons allen werd opgelegd. Omdat we niks wisten over een eventueel seizoen was voor mij niet zo moeilijk hoe hiermee om te gaan. Ik heb het seizoen opgebouwd zoals ik dat elk jaar doe als het gaat om training aan huis, voeding en verduisteren. Wel heb ik omdat half mei nog niks bekend was besloten om langer te gaan verduisteren en ben hier uiteindelijk 10 juni pas mee gestopt. De duiven kwamen tot die tijd nogal wisselvallig naar huis, ik heb er ook geen kilometer mee gereden alvorens de eerste daadwerkelijke inkorving en dat was te merken ook. Nu de laatste weken lijken de duiven hun ritme weer gevonden te hebben en komen naar huis zoals ik dat graag zie. Nu maar afwachten of ze ook op hetzelfde niveau gaan presteren zoals de dat de afgelopen jaren reeds hebben gedaan.


2. Verzorgt U de duiven alleen of ………………………
 • In principe ben ik als enige lid van de NPO maar echt alleen doe ik het eigenlijk niet. Hoewel de dagelijkse verzorging wel volledig op mijn schouders valt krijg ik in het weekend vaak hulp van mij dochter Viënna ( 10 jaar) en ook springt mijn vader al enkele jaren bij wanneer ik hem dat vraag.

3. Hoe groot is de vliegploeg die straks aan de ZLU vluchten gaat deelnemen ?
 • Mijn totale vliegbestand bedraagt momenteel 67 duiven, het waren er enkele meer, echter reeds in februari en maart heeft de roofvogel zijn buikje gevuld met enkele van mijn gevederde atleten.Oké het hoort bij de natuur maar als één van je favorieten gepakt word doet dat toch wel pijn. Voor dit toch wat vreemde jaar heb ik besloten uitsluitend de ZLU vluchten in mijn programma op te nemen.Het is voor mij voor het eerst dat dit zo is. In 2018 en 2019 heb ik reeds enkele vluchten meegedaan maar heb ook altijd enkele middaglossingen gespeeld omdat ik dat leuk vind. Na het seizoen 2016 ben ik verhuisd en ben totaal opnieuw begonnen met opbouwen, nu in 2020 is mijn ploeg dus weer iets breder en hoop in 2021 op volledige sterkte te zijn.
 1. Heeft U verschillende ploegen gevormd, zo ja waarom !
  Ik speel op nest en maak daarbij ploegen, ik prefereer om te spelen op een jong van een week en koppel mijn duiven daarom dus ook gefaseerd.


4. In welk lokaal gaat U inkorven, welke toppers ontmoet U daar ?
 • Ik korf mijn duiven bij de duivenclub in Werkendam in, dit is voor mij het dichtste bij en zoek daar ook graag de concurrentie op met toppers zoals Cor de Heijde, Jan van Gils en Gebr. Holleman.


5. Zoekt U een speciale vlucht uit om te “pieken “ ?
 • Voorheen probeerde ik altijd te pieken op de grootste middaglossing klassieker vanuit St. Vincent. Nu het vizier wat is verschoven naar de ZLU heb ik geen specifieke vlucht om echt op te pieken. Ik speel graag op Agen jaarlingen omdat deze vlucht altijd een verrassing is wat het gaat worden. Welke jaarling laat zien dat hij uit het goede hout is gesneden. Ook omdat het een gelijkwaardig concours is ( uitsluitend jaarlingen) geeft het me ook wel een idee waar ik sta de daarop volgende jaren. In 2018 deed ik voor het eerst mee op deze vlucht en won boven elke verwachting 3,6,11 nationaal. Deze duiven hebben in 2019 weer laten zien dat ze knap naar huis konden komen dus geloof er wil dat het een goede indicatie is voor de toekomst.


6. Is het aantal duiven per mand en het aantal manden per auto maatgevend voor de goede conditie waarmee de duiven thuiskomen na de vlucht ?
 • Omdat ik zowel de middaglossing als ZLU heb gespeeld moet ik ook toegeven dat het gebruik van de rietenmanden en het aantal duiven per mand/auto wel een wezenlijk verschil maken voor de conditie waarin een duif thuis komt. Dit is helemaal goed te zien bij heel warme vluchten, alwaar de duif van een ZLU vlucht opmerkelijk frisser ogend arriveert.


7. Hoe volgt U de aankomsten van de duiven tijdens de vlucht ?
 • Het mooie aan de marathon vluchten is dat je overal de aankomsten kunt volgen. Bij de ZLU kan dit via PIPA zelfs internationaal. Het brengt vind ik een extra spanning om te weten dat het elk moment zou kunnen gebeuren of zelfs zou moeten gebeuren.

8. Gaat Uw voorkeur uit naar Internationaal of Nationaal spel ?
 • Mijn voorkeur gaat uit naar het nationale spel en zie het internationaal als bonus. Om internationaal aan de kop te zitten moet simpelweg alles meezitten en zijn er teveel variabelen die mee of tegen kunnen werken.


9. Hoe ervaart U de huldiging op de ZLU Sterrenshow ?
 • Tja, ik ben denk ik de verkeerde persoon voor deze vraag want om eerlijk te zijn geef ik niet zoveel om prijsuitreikingen. Natuurlijk moeten de prijswinnaars in het zonnetje worden gezet echter het is zeer zeker niet het moment waar ik van geniet in de duivensport. Vaak zijn deze huldigingen maanden na de laatste vlucht dus heel het gevoel en dynamiek van het vluchtseizoen is al enigszins weggeëbd. Het is ook lastig natuurlijk om het iedereen naar hun zin te maken en daarbij ben ik 30 jaar jonger dan de gemiddelde duivenliefhebber . Ik heb dus waarschijnlijk ook een andere beleving van de huldigingen. Desalniettemin doet de ZLU het klaarblijkelijk met de Sterrenshow wel goed, ik hoor er veel positieve reacties over. Ik heb het zelf ook enkele malen mee mogen maken, het zit goed in elkaar maar het is gewoon niet helemaal mijn ding.


10. Hoe zie je de toekomst als het gaat om marathon vluchten.
 • Ik besef me dat het vanwege het internationale spel waarschijnlijk vrij onmogelijk is echter ik had graag een fondprogramma gezien waarbij de NPO en de ZLU de handen in een zouden slaan. Een programma dus met middaglossingen en ochtendlossingen en dan alleen met aansprekende losplaatsen en daadwerkelijke (inter)nationale lossingen. Om nu aan beide disciplines volledig mee te doen ( normaal 13 vluchten) moet je een enorm bestand met duiven hebben en dat is voor vele liefhebbers niet weggelegd.
 • Ik besef me dat het vloeken in de kerk is echter ik zou graag een programma zien met 3 middaglossingen ( St. Vincent, Dax, Bergerac) en 4 ochtendlossingen ( Pau, Agen, Barcelona, Perpignan).


Aldus Frank !!


Wedvluchtverslaggeving vluchten wordt mogelijk gemaakt door:

ZLUUitvoerige reportage van de winnaar 2020 is te vinden in het :

Duivensportblad De Duif,Website ZLU en Op de Hoogte NPO.

Reportage wordt gemaakt door:

Ad van Gils.Namens bestuur ZLU,
Hub Wetzelaer, PR wedvluchten.


REISVERSLAG AGEN 2020.

WEDVLUCHT AGEN (BORDEAUX) OUDE.

Internationaal georganiseerd door:
LES AMIS DU BORDEAUX TÉLÉVIÉ

GPS Coördinaten: Noord + 435318.0 Oost + 010023.0


Aantallen Internationaal Agen 2020

De duivensport leeft weer, ook in corona tijden.


Voor vertrek richting Geleen.


Verslag loodswerk, inchecken van de duiven volgens WSC systeem:

Het omvangen/inchecken van de duiven naar Agen in Geleen en Rucphen is zonder problemen verlopen. In Rucphen 6756 duiven en in Geleen 5441 duiven.Totaal 12197 duiven in WCS bestanden. In Rucphen waren de mensen ca. 14.00 uur gereed (4 kooien). In Geleen waren we gereed om ca. 19.00 uur (2 kooien).

Onderweg zijn 4 ½ wagen; Motorwagen met aanhanger 182 manden,
Oplegger 154 manden, Oplegger 131 manden (Duitse duiven bij ons bijgeladen)
Oplegger 140 manden, Oplegger 71 manden (bijgeladen bij Belgische duiven)

Totaal 678 manden.
Uitladen incheckcentrum Geleen.


Opstelling voor inchecken WCS.


Opstelling na inchecken WCS.
Compleet verzorgd, voozien van water en voer alvorens de duiven worden ingeladen.


Uit het overzicht komen de volgende gegevens:
 1. Kolom 1 De toegevoegde geheime chipcode door WCS inlezen.
 2. Kolom 2 Datum en tijdstip van inchecken.
 3. Kolom 3 Mandnummer waarin de duif geplaatst wordt na inchecken.
 4. Kolom4 Ringnummer gecheckte duif
 5. Kolom 5 De uitslag van de controles
 6. Kolom 6 Het inkorfcentrum alwaar de duiven zijn ingekorfd.


De gouden vleugel van Giel Janssens zijn topper !


De gouden vleugel van Marc Gielen zijn topper.


Gouden opmerking:
de foto‘s van de Agen winnaars zowel op ZLU site en Pipa site zijn gemaakt door Roy de Bresser, ons ZLU bestuurslid. Klasse, mijn opvolging is geregeld !!


Reisverslag AGEN 24 juli 2020

Vertrek dinsdag 4.30 uur naar eerste afspraak in Ressons. Aankomst Ressons 8.30 uur.
Vertrek Ressons met 9 wagens om 10.30 uur. Totaal 9 wagens 1 Lathouwers duiventransport, 3 wagens Martens Transport en 5 wagens Bauwens Transport. Ressons - Chateauroux niet haalbaar binnen 4,5 uur. Extra stop parking nabij Orleans. Drinkbakken bijgevuld waar nodig. Wagens gelucht. Na 45 minuten vertrek parking naar Chateauroux.

Aankomst Chateauroux rond 16.00 uur.
Alle drinkbakken van de manden gehaald en schoongemaakt. Duiven gevoerd. Drinkbakken teruggehangen aan de manden en daarna direct gevuld met vers water.


Daarna rust voor de duiven en begeleiders.
Bij de bekendste routiers van Chateauroux L'Escalle zijn alle voorzieningen zoals toiletten, douches en eetgelegenheid aanwezig.

Afspraak vertrek donderdagochtend om 6.00 richting de losplaats in Agen.

Tegen 10.00 uur vaste stopplaats Aire du Bois de Dourre gearriveerd. Luiken en deuren wagens open en drinken aangevuld. Op parking om 11.00 uur 26 graden.Nog een kleine 100 kilometer tot aan losplaats Agen Hippodrome.

Aankomst losplaats Agen 12.30 uur. Een lange reis zonder problemen. Direct de deuren en luiken van de wagens geopend en de drinkbakken bijgevuld. In goed overleg het tijdstip van voeren van de Nederlandse duiven vastgesteld tussen 16.00 uur en 17.00 uur. Dit vooral omdat de Belgen gewend zijn tussen 13.00 uur en 14.00 te voeren. Verder gerust en tussendoor zinvolle dingen gedaan ter voorbereiding op de lossing op vrijdagochtend. Kort na 16.00 uur alle drinkbakken verwijdert van de manden en schoongemaakt. De duiven een afgemeten lepel voer (mais) gegeven. Daarna de schone drinkbakken gevuld met vers water. Al deze werkzaamheden samen met mijn chauffeur Patrick van den Hurk. Petje af voor zijn rijkunsten en de inzet bij het verzorgen van de duiven. Voor Patrick van den Hurk was het al het 6e jaar op rij dat hij de duiven van Agen mee wegbrengt en verzorgd.

In de avonduren tegen 22.00 uur de drinkbakken nog een keer tot de rand gevuld. Later op de avond wat verandering van weer en onweersneigingen. Tot regenen kwam het niet wel bliksemlicht op grote afstand. Na een goede en voor ons allemaal noodzakelijke nachtrust op vrijdagochtend rond 5.30 uur weer uit de veren. Hoofdverantwoordelijke, de amicale Paul Verduyckt uit Belgie, liep al druk bellend rond. Wat donkere wolken dreven snel over en alle seinen sprongen op groen om een verantwoorde lossing om 7.00 uur mogelijk te maken.
Om klokslag 7.00 uur volgde het verlossende lossingssein en kort daarna was de lucht gevuld met meer dan 30.000 duiven.


Snel keken we of alle manden open waren en het volgende moment waren alle duiven vertrokken. Gelost met een lichte zuidwesten wind en een zeer snel vertrek. De correspondent, de heer Jean Claude Vincent, de contactpersoon voor Agen Jean Michel Havez en de uitbater van het hippodroom nodigden alle begeleiders van de duiven uit voor een heerlijk ontbijt. Uiteraard werden de schenkers uitgebreid bedankt door Paul Verduyckt die vloeiend Frans spreekt.

Daarna begon het echte werken voor ons. De manden nakijken en dicht doen. De drinkbakken leeggooien en opruimen en daarna veel, heel veel manden in andere wagens overzetten.
Dit alles door de begeleiders van Bauwens. De begeleiders van Martens en Lathouwers waren toen al lang vertrokken met achterlating van een paar honderd plastic manden die in andere wagens overgezet moesten worden om het op de juiste plaats krijgen van de lege manden makkelijker te maken. Om 10.00 eindelijk klaar. Tijd voor een douche en hierna kon de terugreis beginnen.

Aankomst in Chateauroux met een tussenstop i.v.m. de rijtijdenwet rond 16:00 uur.
In Chateauroux gegeten en rond 18.00 vertrokken om de laatste geoorloofde tijd van 4 uur te gebruiken om weer in Ressons te geraken. Na 9 uur rust om 7:30 uur de laatste kilometers naar huis afgelegd. De gehele terugreis prachtig duivenweer gehad met een overwegende zuidwesten wind.Op zaterdagmorgen kregen we regelmatig te maken met regen. We kunnen terugkijken op een mooie reis en op een mooie vlucht. Nederlandse duiven in concours 12.361 van 1.400 deelnemers. Ruim 10% van de duiven bereikte al op de dag van lossing hun hok en op zaterdagochtend al vroeg waren alle prijzen verdiend.

Rest mij om iedereen te bedanken die bijgedragen heeft tot het slagen van AGEN 2020.

Christ van der Linden.

Heren, namens alle deelnemers op deze mooie Agen vlucht hartelijk dank !!

Namens bestuur Zuid Limburgse Unie,
Hub Wetzelaer, Pr. ZLU vluchten.
Onze vrijwilligers en de duivensport:


Ooit een sticker gezien: Zonder onze vrijwilligers geen duivensport. Dit geld niet alleen voor de duivensport maar elke organisatie heeft er mee te maken. Haal de corona perikelen bij en het is duidelijk dat de grote groep vrijwilligers nog kleiner wordt. Onderstaand een kort werkverslag van onze ZLU vrijwillgers:

Beste sportvrienden,

het was weer een bijzonder zwaar weekend voor een aantal vrijwilligers van de ZLU.
 • Zaterdagmiddag arriveerden Patrick en ondergetekende rond het middaguur terug van Agen.
 • Zaterdagmiddag moesten door Wim Donks, omvang centrum Ruchpen Brabant 2000, en een aantal anderen ongeveer 300 manden uit de wagens van Agen gelost worden, schoongemaakt worden en voorzien worden van karton en voor zover mogelijk geladen worden in de juiste wagens voor het ophalen van Barcelona zondagavond.
 • Zondagmiddag moesten 358 manden van Afdeling Brabant 2000 overgeladen worden in andere wagens of in de loods gezet worden om de juiste wagens beschikbaar te hebben voor het ophalen van Barcelona waarin de manden voor de ZLU geladen moesten worden.
 • Zondagavond met 5 wagens (4 Brabant 2000 en 1 Limburg) duiven Barcelona opgehaald.
 • Maandag vanaf 7:00 tot 13:00 de WCS controles uitgevoerd, de wagens geladen enz.


Na al dit alles komen veel vrijwilligers “gebroken" thuis en moeten rusten. Andere dingen moeten dan wel eens opgeschoven worden

Christ van der Linden


Beste sportvrienden, houdt deze mensen in ere, want zonder geen duivensport !!

Namens Zuid Limburgse Unie,
Hub Wetzelaer, Pr. ZLU vluchten.
No NPO-Lidnr Naam Plaats Afstand J-Aluring Dag/tijd M/Min Mee
1 23290428 MARC GIELEN M MAASBREE 910794 9-1080918 24-07 19:58.48 1169,48 16
2 25810210 L. MARTENS S STEIN 864173 9-1764932 24-07 19:21.02 1166,17 24
3 22599427 KLESSENS-DE LEPPER V VALKENSWAARD 894818 9-3949129 24-07 19:47.59 1165,15 7
4 23450942 W. SCHAEFER R ROERMOND 894834 9-1088454 24-07 19:49.03 1163,56 9
5 19350861 J. VAN GIJZEL M MADE 911573 9-3913618 24-07 20:04.47 1161,56 3
6 24440002 JEAN-MARC JACQUEMAIN O OUPEYE 834648 9-1111824 24-07 18:58.39 1161,41 3
7 16759306 BATENBURG V.D. MERWE K KLAASWAAL 912230 9-1650749 24-07 20:10.49 1153,53 46
8 17660270 FRANK HAGE W WOERDEN 955629 9-1696821 24-07 20:50.04 1151,27 18
9 23290428 MARC GIELEN M MAASBREE 2 9-1080917 24-07 20:13.36 1147,67 16
10 25819065 SMEETS & PENRIS U URMOND 867064 9-1143635 24-07 19:35.34 1147,57 8
11 24499137 COMB H. BEUGELS & ZN L LANDGRAAF 863420 9-1114415 24-07 19:32.51 1146,87 1
12 24049055 FAM. JACOBS B BEEK 864356 9-1099986 24-07 19:36.45 1142,20 28
13 17460005 D.BOELHOUWER JR R ROTTERDAM 935030 9-1589337 24-07 20:39.32 1140,93 3
14 19770837 F. ZWIERS T TERHEIJDEN 907131 9-3932195 24-07 20:15.26 1140,42 0
15 23090707 MICHAEL SCHMELL H HUCKELHOVEN 890188 9-1069973 24-07 20:01.51 1138,57 12
16 19351298 R. DE LEEUW M MADE 910771 9-3913154 24-07 20:20.04 1138,37 10
17 10471212 A.J. VAN AMERONGEN B BUNNIK 960873 9-1502492 24-07 21:04.50 1137,35 25
18 17110939 RON KRIJGSMAN H HOOGBLOKLAND 936000 9-1661471 24-07 20:43.06 1137,16 2
19 08650383 P. HEIKAMP & V.DOORN Z ZETTEN 959680 9-1454738 24-07 21:04.07 1136,90 51
20 25440625 J. SMITS G GREVENBICHT 871981 9-1764848 24-07 19:47.03 1136,80 17
21 19180005 TIMMERMANS-THEUNIS D DONKERBROEK 894389 9-1776811 24-07 20:06.53 1136,62 16
22 21309001 COMB VOS-VAN WANROOI G GEFFEN 933432 9-3939322 24-07 20:41.48 1135,84 75
23 25770230 JAN DRIESSEN S STEIN 864277 9-1145052 24-07 19:41.05 1135,59 4
24 24440019 H.WIJNANDS EN ZN V VROENHOVEN 849446 9-1125933 24-07 19:28.04 1135,52 17
25 24509249 COMB DE COCK-CURFS W WIJNANDSRADE 861964 9-1115656 24-07 19:39.09 1135,43 4
26 16759306 BATENBURG V.D. MERWE K KLAASWAAL 2 9-1650708 24-07 20:24.01 1134,59 46
27 25810473 J. MARTENS S STEIN 864633 9-1143050 24-07 19:42.09 1134,47 12
28 25030211 A. EUSSEN R RANSDAAL 858453 9-1123217 24-07 19:37.31 1133,25 17
29 18050916 JAC VAN DE BOSCH H HENGSTDIJK 858434 9-1704548 24-07 19:38.04 1132,40 61
30 25570039 J. STEVENS S SCHINVELD 871358 9-1134137 24-07 19:50.38 1130,70 6
31 12069338 COMB VERWEIJ-DE HAAN M MIJDRECHT 969467 9-7002235 24-07 21:17.42 1130,31 53
32 21400401 N. VAN DEN HURK O OSS 938838 9-3942933 24-07 20:51.49 1128,66 15
33 10311379 R. VAN MOORSELAAR W WADENOIJEN 944449 9-1496951 24-07 20:57.07 1128,22 5
34 10499030 A. VD MEER EN ZONEN U UTRECHT 963073 9-1421591 24-07 21:13.56 1127,81 19
35 23120572 ALB. BEUNEN O OHE EN LAAK 881393 9-1073073 24-07 20:01.55 1127,22 10
36 21371128 J. VAN HEUMEN O OSS 935786 9-1030562 24-07 20:50.29 1126,80 28
37 19800246 PETER VAN ESSEN W WOUDRICHEM 929813 9-1724652 24-07 20:45.30 1126,36 3
38 19770837 F. ZWIERS T TERHEIJDEN 2 9-3919784 24-07 20:25.38 1125,98 0
39 22209287 VAN HAM-BARTELS W WINTELRE 900607 9-3946592 24-07 20:20.41 1124,80 50
40 10471212 A.J. VAN AMERONGEN B BUNNIK 2 9-1502465 24-07 21:15.12 1123,56 25
41 19770837 F. ZWIERS T TERHEIJDEN 3 9-3919782 24-07 20:27.30 1123,38 0
42 21371128 J. VAN HEUMEN O OSS 2 9-3942657 24-07 20:53.39 1122,52 28
43 19471234 L. KOEVOETS S STANDDAARBUITEN 898358 9-3915873 24-07 20:20.19 1122,50 6
44 19770837 F. ZWIERS T TERHEIJDEN 4 9-3919728 24-07 20:28.16 1122,32 0
45 18501230 F. SCHOEMAKER O OOSTDIJK 870672 9-1720173 24-07 19:55.47 1122,31 41
46 23080380 HERMAN HENDRIX B BROEKHUIZENVORST 929275 9-1079071 24-07 20:48.21 1121,84 14
47 10240899 JAY LISSENBERG U UTRECHT 964610 9-1493005 24-07 21:19.53 1121,79 26
48 17660005 SEM VISSER W WOERDEN 955799 9-1697931 24-07 21:12.51 1120,71 9
49 24220348 N . STEVELMANS B BRUNSSUM 869847 9-1105613 24-07 19:56.36 1120,07 11
50 24440019 H.WIJNANDS EN ZN V VROENHOVEN 2 9-1125905 24-07 19:38.32 1119,85 17
51 22591293 A. VAN LIESHOUT V VALKENSWAARD 893807 9-1062137 24-07 20:18.36 1119,22 5
52 25630822 HELMUT-GEERT SCHMITZ E EIJS 856043 9-1134940 24-07 19:45.02 1118,96 44
53 21371128 J. VAN HEUMEN O OSS 3 9-3942622 24-07 20:56.42 1118,42 28
54 25810422 E.J.M. HOEDEMAKERS G GELEEN 867440 9-1143444 24-07 19:56.00 1117,83 4
55 23090707 MICHAEL SCHMELL H HUCKELHOVEN 2 9-1069986 24-07 20:16.39 1117,41 12
56 19770837 F. ZWIERS T TERHEIJDEN 5 9-3919739 24-07 20:31.59 1117,18 0
57 16759306 BATENBURG V.D. MERWE K KLAASWAAL 3 9-1650831 24-07 20:37.34 1115,79 46
58 19770837 F. ZWIERS T TERHEIJDEN 6 9-3919775 24-07 20:33.02 1115,74 0
59 16140185 A.P. OVERWATER S STRIJEN 911978 9-1629811 24-07 20:37.39 1115,36 27
60 12069338 COMB VERWEIJ-DE HAAN M MIJDRECHT 2 9-1531900 24-07 21:29.22 1115,14 53
61 25630822 HELMUT-GEERT SCHMITZ E EIJS 2 9-1135044 24-07 19:48.06 1114,49 44
62 19959037 GEBR MAAS & ZN Z ZUNDERT 888191 9-3921716 24-07 20:17.49 1113,28 20
63 25810004 HOK SMEETS-PENRIS S STEIN 864711 9-1143713 24-07 19:57.37 1112,00 38
64 16759306 BATENBURG V.D. MERWE K KLAASWAAL 4 9-1650758 24-07 20:40.42 1111,53 46
65 17120013 J. KLEPPERS S SPIJK 934467 9-1673628 24-07 21:00.47 1111,42 10
66 21371128 J. VAN HEUMEN O OSS 4 9-3942637 24-07 21:02.16 1111,03 28
67 24440019 H.WIJNANDS EN ZN V VROENHOVEN 3 9-1126046 24-07 19:44.45 1110,75 17
68 19480844 JOS VAN OIRSCHOT JR P PUTTE 868450 9-3916419 24-07 20:02.24 1109,98 4
69 18421336 MARTIN DE POORTER S SLUIS 843250 9-1716420 24-07 19:39.46 1109,88 47
70 17660270 FRANK HAGE W WOERDEN 2 9-1696725 24-07 21:21.37 1109,11 18
71 25030211 A. EUSSEN R RANSDAAL 2 9-1123224 24-07 19:54.10 1108,87 17
72 19770837 F. ZWIERS T TERHEIJDEN 7 9-3919747 24-07 20:38.09 1108,76 0
73 15429001 TEAM VOLLEBREGT W WASSENAAR 951850 9-1609133 24-07 21:19.17 1107,73 10
74 18501230 F. SCHOEMAKER O OOSTDIJK 2 9-1694314 24-07 20:06.18 1107,30 41
75 18049318 GEBR. DINGEMANSE A ARNEMUIDEN 869714 9-1703092 24-07 20:05.29 1107,23 4
76 19770837 F. ZWIERS T TERHEIJDEN 8 9-3932185 24-07 20:39.22 1107,11 0
77 12069338 COMB VERWEIJ-DE HAAN M MIJDRECHT 3 9-1531730 24-07 21:35.45 1107,01 53
78 21371128 J. VAN HEUMEN O OSS 5 9-3942563 24-07 21:05.20 1107,00 28
79 24440019 H.WIJNANDS EN ZN V VROENHOVEN 4 9-1125906 24-07 19:47.28 1106,82 17
80 18169003 COMB. FRANSE - -HEER ARENDSKERKE 872580 9-3901494 24-07 20:08.31 1106,61 48
81 21280764 J. HOOYMANS K KERKDRIEL 935251 9-1021348 24-07 21:05.16 1106,46 26
82 24449082 GEBR. SAYA M MAASTRICHT 850142 9-1112104 24-07 19:48.23 1106,40 13
83 25630822 HELMUT-GEERT SCHMITZ E EIJS 3 9-1135795 24-07 19:54.45 1104,93 44
84 23191191 J. HENDRIKS K KONINGSLUST 910468 9-1076545 24-07 20:44.09 1104,74 12
85 21309157 VAN SCHIJNDEL & ZNN G GEFFEN 933135 9-3939685 24-07 21:05.12 1104,04 53
86 23090707 MICHAEL SCHMELL H HUCKELHOVEN 3 9-1069819 24-07 20:26.27 1103,83 12
87 25970562 J. LAEVEN V VIJLEN 852731 9-1146973 24-07 19:52.36 1103,72 7
88 18050916 JAC VAN DE BOSCH H HENGSTDIJK 2 9-1704538 24-07 19:58.03 1103,31 61
89 10240899 JAY LISSENBERG U UTRECHT 2 8-1712366 24-07 21:34.26 1103,13 26
90 12649127 GEBR. BRUGEMANN A ASSENDELFT 995559 9-1549210 24-07 22:02.37 1102,97 34
91 16759306 BATENBURG V.D. MERWE K KLAASWAAL 5 9-1650739 24-07 20:47.52 1101,90 46
92 21510316 HANS VERSTEEGDE U UDEN 930717 9-3926752 24-07 21:05.01 1101,42 8
93 16759306 BATENBURG V.D. MERWE K KLAASWAAL 6 9-1650804 24-07 20:48.20 1101,28 46
94 18050916 JAC VAN DE BOSCH H HENGSTDIJK 3 9-1704574 24-07 19:59.46 1100,89 61
95 16759306 BATENBURG V.D. MERWE K KLAASWAAL 7 9-1650701 24-07 20:48.51 1100,60 46
96 23669089 GEBR. LENAERS W WEERT 893712 9-1096833 24-07 20:32.07 1100,47 7
97 17110670 CARL PETERSE A AMEIDE 944227 9-1664851 24-07 21:18.06 1100,37 0
98 18421336 MARTIN DE POORTER S SLUIS 2 9-1716356 24-07 19:46.23 1100,30 47
99 21280764 J. HOOYMANS K KERKDRIEL 2 9-1021279 24-07 21:10.02 1100,25 26
100 16759306 BATENBURG V.D. MERWE K KLAASWAAL 8 9-1650799 24-07 20:49.12 1100,13 46
101 23090271 JOS HERMENS E ECHT 880274 9-1070863 24-07 20:20.11 1100,09 3
102 22610021 P.J. LOOYE V VELDHOVEN 898038 9-1063843 24-07 20:36.20 1100,09 10
103 18500811 C. PAAUWE K KRUININGEN 870312 9-1331279 24-07 20:11.09 1100,06 17
104 19959037 GEBR MAAS & ZN Z ZUNDERT 2 9-3921725 24-07 20:27.48 1099,52 20
105 18420349 FREDERIK LELIAERT A AARDENBURG 840773 9-1716125 24-07 19:45.25 1098,45 22
106 20070009 DAAN BESSELING T TILBURG 910319 9-1004418 24-07 20:49.00 1098,09 25
107 20070009 DAAN BESSELING T TILBURG 2 9-1004398 24-07 20:49.25 1097,54 25
108 25630512 GEERT SCHMITZ S SIMPELVELD 859065 9-1134803 24-07 20:04.03 1095,68 33
109 23460008 E.BOOTS H HORST 922033 9-1077687 24-07 21:01.38 1095,53 3
110 22580003 A.V. SINTEN S ST. OEDENRODE 917324 9-1059635 24-07 20:57.21 1095,51 8
111 23010308 P. WUSTMANS L LULLINGEN 934317 9-1064627 24-07 21:13.00 1095,33 41
112 10209002 R.KUIJER EN ZN. M MAARSSENBROEK 964688 9-1489803 24-07 21:40.57 1095,05 2
113 21309157 VAN SCHIJNDEL & ZNN G GEFFEN 2 9-3939739 24-07 21:12.17 1094,86 53
114 25819065 SMEETS & PENRIS U URMOND 2 9-1143692 24-07 20:12.25 1094,20 8
115 19390335 J.W. VAN GILS O OOSTERHOUT 909021 9-3914411 24-07 20:50.47 1094,17 10
116 21309157 VAN SCHIJNDEL & ZNN G GEFFEN 3 9-3939511 24-07 21:13.09 1093,75 53
117 24049055 FAM. JACOBS B BEEK 2 9-1100036 24-07 20:10.22 1093,61 28
118 24041035 W. LEMMENS B BEEK 862694 9-1101478 24-07 20:08.55 1093,52 12
119 25810473 J. MARTENS S STEIN 2 9-1143058 24-07 20:10.50 1093,32 12
120 21309001 COMB VOS-VAN WANROOI G GEFFEN 2 9-3939420 24-07 21:13.49 1093,25 75
121 24220348 N . STEVELMANS B BRUNSSUM 2 9-1105661 24-07 20:15.50 1093,00 11
122 24440019 H.WIJNANDS EN ZN V VROENHOVEN 5 9-1125908 24-07 19:57.33 1092,46 17
123 25630911 A. GEELEN W WIJLRE 855085 9-1136242 24-07 20:02.58 1092,11 25
124 25790006 G. KUHLES G GELEEN 868043 9-1142223 24-07 20:15.16 1091,51 3
125 25630512 GEERT SCHMITZ S SIMPELVELD 2 9-1135004 24-07 20:07.13 1091,27 33
126 19189003 G. KOUTERS EN ZN N NOORDHOEK 900847 9-3919463 24-07 20:46.07 1090,46 10
127 24440010 V VAN BOGAERT M MARGRATEN 852097 9-1112578 24-07 20:01.28 1090,38 18
128 23370593 WIL BOONEN B BUGGENUM 897700 9-1084698 24-07 20:43.33 1090,04 14
129 19770837 F. ZWIERS T TERHEIJDEN 9 9-3919743 24-07 20:52.42 1089,38 0
130 23290142 A. GIELEN B BAARLO 910990 9-1081654 24-07 20:56.39 1088,85 2
131 16750218 AD FORTUIN S STRIJEN 911736 9-1489517 24-07 20:57.28 1088,68 41
132 16759306 BATENBURG V.D. MERWE K KLAASWAAL 9 9-1650717 24-07 20:58.04 1088,49 46
133 19280004 H DE JONG N NIEUW - VOSSEMEER 889291 9-1738743 24-07 20:37.01 1088,46 17
134 23450942 W. SCHAEFER R ROERMOND 2 9-1088450 24-07 20:42.44 1087,64 9
135 17380965 WALTER VERHEIJ H HENDRIK IDO AMBACHT 925393 9-1680626 24-07 21:11.03 1087,35 6
136 10240899 JAY LISSENBERG U UTRECHT 3 9-1293030 24-07 21:47.25 1086,99 26
137 25810473 J. MARTENS S STEIN 3 9-1143025 24-07 20:15.34 1086,81 12
138 25630512 GEERT SCHMITZ S SIMPELVELD 3 9-1134912 24-07 20:10.29 1086,76 33
139 16759306 BATENBURG V.D. MERWE K KLAASWAAL 10 9-1650787 24-07 20:59.30 1086,63 46
140 25810473 J. MARTENS S STEIN 4 9-1143016 24-07 20:15.51 1086,43 12
141 24229062 H. PEKEL & ZOON B BRUNSSUM 868459 9-1105825 24-07 20:19.38 1086,07 18
142 19280008 C. SUIJKERBUIJK L LEPELSTRAAT 886395 9-3912402 24-07 20:36.10 1086,05 5
143 18169003 COMB. FRANSE - -HEER ARENDSKERKE 2 9-3901516 24-07 20:23.42 1085,70 48
144 18501230 F. SCHOEMAKER O OOSTDIJK 3 9-1720176 24-07 20:22.04 1085,54 41
145 17530068 G. EPPING N NIEUWVEEN 964560 9-1688507 24-07 21:48.41 1085,38 10
146 21309157 VAN SCHIJNDEL & ZNN G GEFFEN 4 9-3939555 24-07 21:19.56 1085,12 53
147 24229062 H. PEKEL & ZOON B BRUNSSUM 2 9-1105808 24-07 20:20.31 1084,87 18
148 22209287 VAN HAM-BARTELS W WINTELRE 2 9-1045708 24-07 20:50.44 1084,11 50
149 24509353 COMB. M.& R. HERMANS V VOERENDAAL 860888 9-1115827 24-07 20:14.19 1083,81 9
150 24449082 GEBR. SAYA M MAASTRICHT 2 9-1112120 24-07 20:04.37 1083,51 13
151 16149117 GEBR. VAN OORT K KLAASWAAL 912254 9-1629453 24-07 21:02.28 1082,84 4
152 22209287 VAN HAM-BARTELS W WINTELRE 3 9-3946553 24-07 20:51.56 1082,55 50
153 21280764 J. HOOYMANS K KERKDRIEL 3 9-1021286 24-07 21:23.56 1082,55 26
154 24049055 FAM. JACOBS B BEEK 3 9-1099989 24-07 20:18.31 1082,45 28
155 20069001 HOEFNAGELS-BEENS C CHAAM 896784 9-3910841 24-07 20:48.29 1082,44 9
156 24449058 G. HEIJNEN EN ZN. G GRONSVELD 848274 9-1111320 24-07 20:03.47 1082,28 16
157 10570461 R. VAN DEN BOSCH V VEENENDAAL 967110 9-1506929 24-07 21:53.52 1081,94 10
158 25810783 J. DRIESSEN S STEIN 865122 9-1143527 24-07 20:19.47 1081,70 6
159 24449082 GEBR. SAYA M MAASTRICHT 3 9-1112144 24-07 20:06.15 1081,26 13
160 18329201 COMB. VERHAGEN-BUYL W WESTKAPELLE 868569 9-3904356 24-07 20:23.23 1081,14 11
161 22591323 F.A. JANSEN V VALKENSWAARD 894822 9-1061550 24-07 20:48.08 1080,53 46
162 16130629 H. TIMMERS O OOSTVOORNE 921322 9-1627623 24-07 21:12.40 1080,52 9
163 14161167 C.K. NIESTEN U UITGEEST 997701 9-1582260 24-07 22:23.51 1079,94 3
164 20069001 HOEFNAGELS-BEENS C CHAAM 2 9-3910896 24-07 20:50.49 1079,40 9
165 19770837 F. ZWIERS T TERHEIJDEN 10 9-3919729 24-07 21:00.46 1078,93 0
166 18500004 PIETER GOEREE D DRIEWEGEN 863107 9-1718713 24-07 20:19.59 1078,91 54
167 19390335 J.W. VAN GILS O OOSTERHOUT 2 9-3914462 24-07 21:02.45 1078,64 10
168 20070009 DAAN BESSELING T TILBURG 3 9-1004391 24-07 21:04.41 1077,70 25
169 23450196 J. THIELENS R ROERMOND 894000 9-1088015 24-07 20:49.45 1077,43 4
170 19180005 TIMMERMANS-THEUNIS D DONKERBROEK 2 9-1776802 24-07 20:50.14 1077,27 16
171 17050706 GERO DIJK A ALBLASSERDAM 927985 9-1658983 24-07 21:21.37 1077,03 9
172 11281021 G.J.A DE KLERK A ALMERE 997205 9-1520352 24-07 22:26.03 1076,84 10
173 18500811 C. PAAUWE K KRUININGEN 2 9-1724663 24-07 20:28.29 1076,48 17
174 24449082 GEBR. SAYA M MAASTRICHT 4 9-1112110 24-07 20:09.55 1076,24 13
175 18421336 MARTIN DE POORTER S SLUIS 3 9-1716361 24-07 20:03.32 1076,21 47
176 16370008 N.J.T. VOETS R ROTTERDAM 931346 9-1645175 24-07 21:25.31 1076,06 23
177 19100522 BERNARD BROUWER B BREDA 902527 9-3910442 24-07 20:59.17 1075,35 0
178 16750218 AD FORTUIN S STRIJEN 2 9-1651976 24-07 21:07.58 1075,20 41
179 18421336 MARTIN DE POORTER S SLUIS 4 9-1716354 24-07 20:04.20 1075,12 47
180 16759306 BATENBURG V.D. MERWE K KLAASWAAL 11 9-1650736 24-07 21:08.37 1074,96 46
181 16759306 BATENBURG V.D. MERWE K KLAASWAAL 12 9-1650835 24-07 21:08.41 1074,88 46
182 18160888 CARLO DOMINICUS G GOES 873836 9-1636688 24-07 20:33.15 1074,50 21
183 08210769 LUC BRAMEL L LOERBEEK 974259 9-1428911 24-07 22:06.52 1074,31 46
184 24449058 G. HEIJNEN EN ZN. G GRONSVELD 2 9-1347752 24-07 20:09.40 1074,22 16
185 23540823 H. TUBEE T THORN 886790 9-5583171 24-07 20:45.33 1074,18 6
186 18160888 CARLO DOMINICUS G GOES 2 9-1708282 24-07 20:34.53 1072,34 21
187 18350767 ARIE COPPOOLSE M MIDDELBURG 869261 9-3904943 24-07 20:30.41 1072,26 23
188 09039201 GEBR. JANSSEN G GENNEP 943639 9-1463620 24-07 21:40.15 1072,01 32
189 16759306 BATENBURG V.D. MERWE K KLAASWAAL 13 9-1650762 24-07 21:11.12 1071,70 46
190 16220488 J. KOESE S SOMMELSDIJK 906786 9-1638244 24-07 21:06.12 1071,60 5
191 09039201 GEBR. JANSSEN G GENNEP 2 9-1463633 24-07 21:41.08 1070,94 32
192 19280004 H DE JONG N NIEUW - VOSSEMEER 2 9-1738751 24-07 20:50.46 1070,45 17
193 22019001 KIMMENADE-VERBAKEL H HELMOND 911543 9-4076433 24-07 21:11.45 1070,20 15
194 25440625 J. SMITS G GREVENBICHT 2 9-1764889 24-07 20:34.56 1070,00 17
195 17660005 SEM VISSER W WOERDEN 2 9-1697943 24-07 21:53.32 1069,68 9
196 22591323 F.A. JANSEN V VALKENSWAARD 2 9-1061567 24-07 20:56.37 1069,57 46
197 16750218 AD FORTUIN S STRIJEN 3 9-1651980 24-07 21:12.34 1069,40 41
198 18421336 MARTIN DE POORTER S SLUIS 5 9-1716360 24-07 20:09.10 1068,53 47
199 19351298 R. DE LEEUW M MADE 2 9-3913145 24-07 21:13.03 1067,66 10
200 18050916 JAC VAN DE BOSCH H HENGSTDIJK 4 9-1704648 24-07 20:24.08 1067,53 61
201 25440625 J. SMITS G GREVENBICHT 3 9-1764886 24-07 20:37.05 1067,19 17
202 18629085 GEBR. SCHEELE T TERNEUZEN 852085 9-3908100 24-07 20:18.51 1066,64 3
204 12069338 COMB VERWEIJ-DE HAAN M MIJDRECHT 4 9-1531774 24-07 22:09.08 1066,36 53
205 20130621 R. VAN DER VELDEN K KAATSHEUVEL 916819 9-1005696 24-07 21:19.48 1066,32 6
206 19771123 W. GIELEN B BREDA 904344 9-1755506 24-07 21:08.08 1066,28 2
207 10240899 JAY LISSENBERG U UTRECHT 4 9-1490500 24-07 22:04.49 1066,08 26
208 10479267 COMB. SLOTBOOM U UTRECHT 960730 9-1532903 24-07 22:01.12 1066,06 6
209 18169003 COMB. FRANSE - -HEER ARENDSKERKE 3 9-3901445 24-07 20:38.49 1065,66 48
210 24259080 KURVERS-DE WEERD H HULSBERG 859169 9-1108455 24-07 20:26.34 1065,22 20
211 21511459 A. VAN LEUKEN N NISTELRODE 933896 9-1035564 24-07 21:36.52 1065,04 6
212 10240899 JAY LISSENBERG U UTRECHT 5 9-1493059 24-07 22:05.47 1064,95 26
213 17660270 FRANK HAGE W WOERDEN 3 9-1696765 24-07 21:57.24 1064,89 18
214 18320774 HENK MELIS Z ZOUTELANDE 866508 9-3904170 24-07 20:34.29 1063,87 8
215 22160952 L.M. VAN DEN BERG D DEURNE 914211 8-4051339 24-07 21:19.21 1063,84 0
216 25630822 HELMUT-GEERT SCHMITZ E EIJS 4 9-1135043 24-07 20:24.57 1063,47 44
217 19800376 G.J. VAN DER MATTEN W WOUDRICHEM 929626 9-3920593 24-07 21:34.31 1063,02 4
218 21280764 J. HOOYMANS K KERKDRIEL 4 9-1021298 24-07 21:39.53 1062,93 26
219 25810210 L. MARTENS S STEIN 2 9-1142880 24-07 20:33.16 1062,60 24
220 18421336 MARTIN DE POORTER S SLUIS 6 9-1716358 24-07 20:13.38 1062,52 47
221 18501230 F. SCHOEMAKER O OOSTDIJK 4 9-1755557 24-07 20:39.59 1061,82 41
222 18350767 ARIE COPPOOLSE M MIDDELBURG 2 9-3904931 24-07 20:38.42 1061,76 23
223 19779151 GEBR. HANEGRAAF T TERHEIJDEN 906330 8-3810511 24-07 21:13.43 1061,63 2
224 25630822 HELMUT-GEERT SCHMITZ E EIJS 5 9-1135790 24-07 20:26.22 1061,60 44
225 21510316 HANS VERSTEEGDE U UDEN 2 9-3926775 24-07 21:37.33 1060,59 8
226 17380132 H.P. VERHEIJ H HENDRIK IDO AMBACHT 924059 9-1681108 24-07 21:31.20 1060,51 8
227 23191191 J. HENDRIKS K KONINGSLUST 2 9-1076623 24-07 21:18.32 1060,49 12
228 18100258 CEES JOOSSE N NIEUWDORP 867602 9-1706617 24-07 20:38.33 1059,93 7
229 19790460 KEES DE GRAAF E EETHEN 922738 9-1755870 24-07 21:30.44 1059,72 4
230 17059250 COMB. DE JONG A ALBLASSERDAM 928149 9-1648209 24-07 21:36.09 1059,35 1
231 18421336 MARTIN DE POORTER S SLUIS 7 9-1716387 24-07 20:16.11 1059,12 47
232 19351298 R. DE LEEUW M MADE 3 9-3913147 24-07 21:20.57 1057,87 10
233 09039201 GEBR. JANSSEN G GENNEP 3 9-1463636 24-07 21:52.03 1057,83 32
234 24440019 H.WIJNANDS EN ZN V VROENHOVEN 6 9-1125917 24-07 20:23.03 1057,77 17
235 18700016 J L DE BRUINE N NIEUWERKERK 891052 9-1707731 24-07 21:02.31 1057,61 35
236 19790460 KEES DE GRAAF E EETHEN 2 9-1755874 24-07 21:32.30 1057,58 4
237 19471218 L. ROKS S STANDDAARBUITEN 897696 9-1742866 24-07 21:08.52 1057,52 24
238 24440019 H.WIJNANDS EN ZN V VROENHOVEN 7 9-1125955 24-07 20:23.15 1057,51 17
239 19770837 F. ZWIERS T TERHEIJDEN 11 9-3919740 24-07 21:18.01 1057,24 0
240 18169003 COMB. FRANSE - -HEER ARENDSKERKE 4 9-3901515 24-07 20:45.22 1057,20 48
241 18169003 COMB. FRANSE - -HEER ARENDSKERKE 5 9-3901441 24-07 20:45.30 1057,03 48
242 18370014 H.M. CALON H HOOFDPLAAT 855026 9-3905840 24-07 20:28.57 1056,96 8
243 17380965 WALTER VERHEIJ H HENDRIK IDO AMBACHT 2 9-1681257 24-07 21:35.38 1056,83 6
244 18261130 FRANK CALON C CLINGE 852326 9-3903333 24-07 20:26.46 1056,47 9
245 18050916 JAC VAN DE BOSCH H HENGSTDIJK 5 9-1704664 24-07 20:32.43 1056,25 61
246 24440010 V VAN BOGAERT M MARGRATEN 2 9-1112557 24-07 20:26.51 1056,08 18
247 24040015 MYRON MESTRINI B BEEK 864281 9-1100134 24-07 20:38.38 1055,76 1
248 23090707 MICHAEL SCHMELL H HUCKELHOVEN 4 9-1069816 24-07 21:03.14 1055,68 12
249 23080380 HERMAN HENDRIX B BROEKHUIZENVORST 2 9-1068304 24-07 21:40.19 1055,61 14
250 09039201 GEBR. JANSSEN G GENNEP 4 9-1463672 24-07 21:54.04 1055,45 32
251 18421336 MARTIN DE POORTER S SLUIS 8 9-1716377 24-07 20:19.00 1055,38 47
252 17141030 M. DE VOGEL B BODEGRAVEN 953210 9-7009032 24-07 22:04.05 1054,34 11
253 18160478 S. DE VOS ' 'S-HEERENHOEK 865859 9-3931101 24-07 20:41.26 1054,08 33
254 18500935 A.C. VAN DE LINDE R RILLAND 870192 9-3933071 24-07 20:45.45 1053,82 5
255 24049055 FAM. JACOBS B BEEK 4 9-1099981 24-07 20:40.15 1053,77 28
256 18620283 JACO RIDDERHOF O OSSENISSE 862708 9-3932975 24-07 20:39.11 1053,13 10
257 19280006 MEVR M VAN GEEL N NIEUW VOSSEMEER 889200 9-3930191 24-07 21:04.43 1052,66 17
258 15390009 F. VAN VIANEN M MONSTER 935564 9-1607061 24-07 21:48.52 1052,54 11
259 24490618 FRANS KEIJBETS L LANDGRAAF 867738 9-1113566 24-07 20:44.34 1052,36 2
260 18160888 CARLO DOMINICUS G GOES 3 9-1636670 24-07 20:50.35 1052,08 21
261 23370593 WIL BOONEN B BUGGENUM 2 9-1084766 24-07 21:13.20 1051,99 14
262 20070009 DAAN BESSELING T TILBURG 4 9-1004369 24-07 21:25.22 1051,95 25
263 19770837 F. ZWIERS T TERHEIJDEN 12 9-3919731 24-07 21:22.26 1051,83 0
264 18320898 A.J. MALJAARS Z ZOUTELANDE 866341 9-3904466 24-07 20:44.04 1051,30 18
265 19770837 F. ZWIERS T TERHEIJDEN 13 9-3919770 24-07 21:22.57 1051,20 0
266 25440625 J. SMITS G GREVENBICHT 4 9-1764928 24-07 20:49.35 1051,11 17
267 16130629 H. TIMMERS O OOSTVOORNE 2 9-1627630 24-07 21:36.35 1051,04 9
268 19790460 KEES DE GRAAF E EETHEN 3 9-1755867 24-07 21:38.00 1050,95 4
269 25970562 J. LAEVEN V VIJLEN 2 9-1146957 24-07 20:32.00 1050,16 7
270 24490588 A. HUYNEN H HEERLEN 861856 9-1113464 24-07 20:40.50 1049,98 1
271 25810004 HOK SMEETS-PENRIS S STEIN 2 9-1143714 24-07 20:43.38 1049,87 38
272 17660270 FRANK HAGE W WOERDEN 4 9-1696717 24-07 22:10.22 1049,72 18
273 18169003 COMB. FRANSE - -HEER ARENDSKERKE 6 9-3901493 24-07 20:51.18 1049,66 48
274 25810004 HOK SMEETS-PENRIS S STEIN 3 9-1143742 24-07 20:44.08 1049,24 38
275 25810004 HOK SMEETS-PENRIS S STEIN 4 9-1143762 24-07 20:44.16 1049,07 38
276 18630001 KO VAN DOMMELEN S ST. PHILIPSLAND 890952 9-3908408 24-07 21:09.20 1049,00 4
277 17141030 M. DE VOGEL B BODEGRAVEN 2 9-1669037 24-07 22:08.42 1048,98 11
278 19779151 GEBR. HANEGRAAF T TERHEIJDEN 2 9-3920021 24-07 21:24.13 1048,73 2
279 18160888 CARLO DOMINICUS G GOES 4 9-1708307 24-07 20:53.15 1048,71 21
280 22209287 VAN HAM-BARTELS W WINTELRE 4 9-1045757 24-07 21:18.55 1048,54 50
281 18500004 PIETER GOEREE D DRIEWEGEN 2 9-1718718 24-07 20:43.32 1048,05 54
282 23090707 MICHAEL SCHMELL H HUCKELHOVEN 5 9-1069803 24-07 21:09.23 1048,04 12
283 16220500 JAN POLDER M MIDDELHARNIS 905959 9-1637023 24-07 21:24.36 1047,84 19
284 18050916 JAC VAN DE BOSCH H HENGSTDIJK 6 9-1704647 24-07 20:39.23 1047,66 61
285 18320898 A.J. MALJAARS Z ZOUTELANDE 2 9-3904467 24-07 20:47.22 1047,11 18
286 16750218 AD FORTUIN S STRIJEN 4 9-1651948 24-07 21:30.58 1046,81 41
287 16140185 A.P. OVERWATER S STRIJEN 2 9-1629825 24-07 21:31.16 1046,73 27
288 25810004 HOK SMEETS-PENRIS S STEIN 5 9-1143719 24-07 20:46.09 1046,67 38
289 18160888 CARLO DOMINICUS G GOES 5 9-1636687 24-07 20:54.54 1046,64 21
290 25630512 GEERT SCHMITZ S SIMPELVELD 4 9-1134932 24-07 20:40.57 1046,43 33
291 23450196 J. THIELENS R ROERMOND 2 9-1088049 24-07 21:15.17 1045,27 4
292 12069338 COMB VERWEIJ-DE HAAN M MIJDRECHT 5 9-1531752 24-07 22:27.37 1045,12 53
293 25440625 J. SMITS G GREVENBICHT 5 9-1764909 24-07 20:54.35 1044,81 17
294 25810004 HOK SMEETS-PENRIS S STEIN 6 9-1143767 24-07 20:47.38 1044,80 38
295 20070009 DAAN BESSELING T TILBURG 5 9-1004435 24-07 21:31.21 1044,72 25
296 18421336 MARTIN DE POORTER S SLUIS 9 9-1716338 24-07 20:27.31 1044,25 47
297 16220712 D. VROEGINDEWEIJ S SOMMELSDIJK 905476 9-1637783 24-07 21:27.09 1044,20 3
298 18501230 F. SCHOEMAKER O OOSTDIJK 5 9-1720180 24-07 20:53.53 1044,12 41
299 16140185 A.P. OVERWATER S STRIJEN 3 9-1629785 24-07 21:33.59 1043,47 27
300 25630512 GEERT SCHMITZ S SIMPELVELD 5 9-1135017 24-07 20:43.18 1043,44 33
301 18320898 A.J. MALJAARS Z ZOUTELANDE 3 9-3904481 24-07 20:50.19 1043,39 18
302 25810004 HOK SMEETS-PENRIS S STEIN 7 9-1143733 24-07 20:48.49 1043,31 38
303 15071101 F. EYKEN D DEN HAAG 943310 9-1590160 24-07 22:04.12 1043,25 26
304 17120013 J. KLEPPERS S SPIJK 2 9-1673608 24-07 21:55.56 1043,01 10
305 16140185 A.P. OVERWATER S STRIJEN 4 9-1629718 24-07 21:34.25 1042,96 27
306 13169001 J. HOMMES & ZONEN A AKERSLOOT 1002242 9-1565954 25-07 05:52.09 1042,75 34
307 22591323 F.A. JANSEN V VALKENSWAARD 3 9-1061517 24-07 21:19.14 1041,42 46
308 18500004 PIETER GOEREE D DRIEWEGEN 3 9-1718790 24-07 20:48.48 1041,39 54
309 23540823 H. TUBEE T THORN 2 9-1092280 24-07 21:11.35 1041,34 6
310 18500004 PIETER GOEREE D DRIEWEGEN 4 9-1718860 24-07 20:49.24 1040,64 54
311 19351298 R. DE LEEUW M MADE 4 9-3913127 24-07 21:35.25 1040,39 10
312 19100522 BERNARD BROUWER B BREDA 2 9-3910404 24-07 21:27.55 1039,88 0
313 20069001 HOEFNAGELS-BEENS C CHAAM 3 9-3910871 24-07 21:22.27 1039,81 9
314 18050916 JAC VAN DE BOSCH H HENGSTDIJK 7 9-1704621 24-07 20:45.38 1039,73 61
315 16750218 AD FORTUIN S STRIJEN 5 9-1651956 24-07 21:37.21 1039,19 41
316 18500811 C. PAAUWE K KRUININGEN 3 9-1724662 24-07 20:58.02 1038,52 17
317 25810473 J. MARTENS S STEIN 5 9-1143053 24-07 20:52.45 1038,29 12
318 25810210 L. MARTENS S STEIN 3 9-1142879 24-07 20:52.20 1038,25 24
319 25810210 L. MARTENS S STEIN 4 9-1142869 24-07 20:52.31 1038,03 24
320 22610021 P.J. LOOYE V VELDHOVEN 2 9-1063836 24-07 21:25.10 1037,99 10
321 24440004 COLLA ALBERTS G GRONSVELD 847486 9-1111785 24-07 20:36.30 1037,95 13
322 16750218 AD FORTUIN S STRIJEN 6 9-1651923 24-07 21:38.24 1037,95 41
323 25810783 J. DRIESSEN S STEIN 2 9-1143540 24-07 20:53.54 1037,44 6
324 19249052 MEVR.HOOGENDAM &ZN F FIJNAART 899867 9-1737694 24-07 21:27.37 1037,17 11
325 19180005 TIMMERMANS-THEUNIS D DONKERBROEK 3 9-1621847 24-07 21:22.45 1036,67 16
326 18500846 E. DEK K KRUININGEN 870314 9-1719011 24-07 20:59.47 1036,36 18
327 03509002 GEBR H EN R RUITER N NIEUW-AMSTERDAM 1072191 9-4737968 25-07 07:05.52 1036,07 3
328 19800376 G.J. VAN DER MATTEN W WOUDRICHEM 2 9-3920588 24-07 21:57.28 1035,83 4
329 16041352 BEN DE KEYZER B BERKEL EN RODENRIJS 938907 9-1621976 24-07 22:06.27 1035,81 43
330 23450942 W. SCHAEFER R ROERMOND 3 9-1088447 24-07 21:23.57 1035,75 9
331 17119041 GEBR. HOLLEMAN T TIENHOVEN 943761 9-1663433 24-07 22:11.28 1035,43 12
332 18169003 COMB. FRANSE - -HEER ARENDSKERKE 7 9-3901455 24-07 21:02.53 1035,23 48
333 18500004 PIETER GOEREE D DRIEWEGEN 5 9-1286803 24-07 20:53.47 1035,17 54
334 18050916 JAC VAN DE BOSCH H HENGSTDIJK 8 9-1704523 24-07 20:49.19 1035,11 61
335 17380965 WALTER VERHEIJ H HENDRIK IDO AMBACHT 3 9-1681275 24-07 21:54.21 1034,71 6
336 25370300 P. GROLLEMAN L LANDGRAAF 866970 9-1126919 24-07 20:57.55 1034,67 4
337 24259080 KURVERS-DE WEERD H HULSBERG 2 9-1108441 24-07 20:50.32 1034,48 20
338 19770837 F. ZWIERS T TERHEIJDEN 14 9-3919788 24-07 21:37.03 1034,30 0
339 18500846 E. DEK K KRUININGEN 2 9-1719066 24-07 21:01.31 1034,22 18
340 23290428 MARC GIELEN M MAASBREE 3 9-1081053 24-07 21:41.03 1033,76 16
341 18421336 MARTIN DE POORTER S SLUIS 10 9-1716363 24-07 20:35.43 1033,75 47
342 25440625 J. SMITS G GREVENBICHT 6 9-1764945 24-07 21:03.33 1033,70 17
343 18050916 JAC VAN DE BOSCH H HENGSTDIJK 9 9-1704626 24-07 20:50.30 1033,63 61
344 25810004 HOK SMEETS-PENRIS S STEIN 8 9-1143734 24-07 20:57.11 1032,88 38
345 25810210 L. MARTENS S STEIN 5 9-1142905 24-07 20:56.46 1032,75 24
346 18320898 A.J. MALJAARS Z ZOUTELANDE 4 9-3904462 24-07 20:58.52 1032,75 18
347 25810004 HOK SMEETS-PENRIS S STEIN 9 9-1143766 24-07 20:57.18 1032,74 38
348 20070009 DAAN BESSELING T TILBURG 6 9-1004386 24-07 21:41.50 1032,30 25
349 23120572 ALB. BEUNEN O OHE EN LAAK 2 9-1073007 24-07 21:14.32 1031,43 10
350 18320898 A.J. MALJAARS Z ZOUTELANDE 5 9-3904487 24-07 20:59.57 1031,42 18
351 18050916 JAC VAN DE BOSCH H HENGSTDIJK 10 9-1704720 24-07 20:52.41 1030,92 61
352 22529001 VD.BOGAARD/LEUKEN N NUENEN 908798 9-1764282 24-07 21:41.37 1030,83 42
353 18500004 PIETER GOEREE D DRIEWEGEN 6 9-1718783 24-07 20:57.46 1030,25 54
354 24049055 FAM. JACOBS B BEEK 5 9-1099943 24-07 20:59.01 1030,20 28
355 19959037 GEBR MAAS & ZN Z ZUNDERT 3 9-3921868 24-07 21:22.42 1029,55 20
356 25810004 HOK SMEETS-PENRIS S STEIN 10 9-1143709 24-07 20:59.54 1029,54 38
357 24440010 V VAN BOGAERT M MARGRATEN 3 9-1112567 24-07 20:48.07 1028,96 18
358 18630212 RIEN FONTEYNE O OUD VOSSEMEER 887228 9-1742823 24-07 21:22.16 1028,95 12
359 25819065 SMEETS & PENRIS U URMOND 3 9-1143628 24-07 21:03.19 1028,16 8
360 20069001 HOEFNAGELS-BEENS C CHAAM 4 9-3910854 24-07 21:32.24 1027,95 9
361 18421336 MARTIN DE POORTER S SLUIS 11 9-1716355 24-07 20:40.27 1027,79 47
362 23129032 PAULSSEN & ZN. R ROOSTEREN 878564 9-1072407 24-07 21:14.50 1027,76 16
363 22160472 P. VAN DEN EIJNDEN D DEURNE 913095 9-3945932 24-07 21:48.50 1027,30 10
364 10240899 JAY LISSENBERG U UTRECHT 6 9-1493027 25-07 04:56.36 1027,27 26
365 10240899 JAY LISSENBERG U UTRECHT 7 9-1493037 25-07 03:25.41 1027,27 26
366 25630822 HELMUT-GEERT SCHMITZ E EIJS 6 9-1134892 24-07 20:53.28 1027,09 44
367 23120084 HANS BODELIER O OHE EN LAAK 881741 9-1074012 24-07 21:18.39 1026,89 13
368 24440015 J.DAENEN M MAASTRICHT 849612 9-1126211 24-07 20:47.24 1026,85 23
369 23370593 WIL BOONEN B BUGGENUM 3 9-1084738 24-07 21:34.24 1026,65 14
370 18169003 COMB. FRANSE - -HEER ARENDSKERKE 8 9-3901429 24-07 21:10.26 1026,04 48
371 06540115 JELLE JELLEMA N NIJVERDAL 1024324 9-1328522 25-07 06:29.24 1025,97 38
372 24440019 H.WIJNANDS EN ZN V VROENHOVEN 8 9-1126042 24-07 20:48.02 1025,86 17
373 18421336 MARTIN DE POORTER S SLUIS 12 9-1716357 24-07 20:42.56 1024,69 47
374 18420002 M.W.M. PARIDAEN S SINT KRUIS 842167 9-1717296 24-07 20:42.07 1024,39 2
375 22610021 P.J. LOOYE V VELDHOVEN 3 9-1063835 24-07 21:36.49 1024,20 10
376 19831194 JHC PROP H HOOGERHEIDE 874983 9-1758746 24-07 21:14.19 1024,19 8
377 14161167 C.K. NIESTEN U UITGEEST 2 9-1581106 25-07 06:05.09 1024,18 3
378 19790460 KEES DE GRAAF E EETHEN 4 9-1755848 24-07 22:01.15 1023,84 4
379 18700016 J L DE BRUINE N NIEUWERKERK 2 9-3902129 24-07 21:30.44 1023,33 35
380 18630001 KO VAN DOMMELEN S ST. PHILIPSLAND 2 9-3908409 24-07 21:30.41 1023,28 4
381 18320898 A.J. MALJAARS Z ZOUTELANDE 6 9-3904461 24-07 21:06.46 1023,12 18
382 25429112 BOIJEN & DOCHTER N NUTH 862546 9-1130905 24-07 21:03.05 1023,09 4
383 25819065 SMEETS & PENRIS U URMOND 4 9-1143681 24-07 21:07.44 1022,80 8
384 18160478 S. DE VOS ' 'S-HEERENHOEK 2 9-3931071 24-07 21:06.42 1022,63 33
385 12069338 COMB VERWEIJ-DE HAAN M MIJDRECHT 6 9-1531793 25-07 05:39.50 1021,75 53
386 23290428 MARC GIELEN M MAASBREE 4 9-1081018 24-07 21:51.25 1021,74 16
387 06540115 JELLE JELLEMA N NIJVERDAL 2 9-1328505 25-07 06:33.33 1021,72 38
388 21510316 HANS VERSTEEGDE U UDEN 3 9-1035568 24-07 22:10.59 1021,66 8
389 20130621 R. VAN DER VELDEN K KAATSHEUVEL 2 9-1005614 24-07 21:57.48 1021,18 6
390 22209287 VAN HAM-BARTELS W WINTELRE 5 9-3946600 24-07 21:41.56 1021,17 50
391 18050916 JAC VAN DE BOSCH H HENGSTDIJK 11 9-3901064 24-07 21:01.00 1020,73 61
392 18500811 C. PAAUWE K KRUININGEN 4 9-1718443 24-07 21:12.44 1020,62 17
393 18421336 MARTIN DE POORTER S SLUIS 13 9-1716346 24-07 20:46.19 1020,49 47
394 19479001 COMB DE PIJPER H HOEVEN 896143 9-3916194 24-07 21:38.21 1020,26 31
395 24440019 H.WIJNANDS EN ZN V VROENHOVEN 9 9-1125936 24-07 20:52.35 1020,25 17
396 16750218 AD FORTUIN S STRIJEN 7 9-1651916 24-07 21:53.45 1020,12 41
397 18160888 CARLO DOMINICUS G GOES 6 9-1708334 24-07 21:16.42 1020,00 21
398 24259012 GEBR. VAN DE WEERDT M MEERSSEN 856028 9-1108664 24-07 20:59.52 1019,24 5
399 19770141 F.L.A. SLIEDREGT L LANGEWEG 904918 9-3920119 24-07 21:48.17 1018,73 20
400 25020081 J. GEURTS K KLIMMEN 862460 9-1120780 24-07 21:06.37 1018,71 12
401 19831852 PH. GEERDINK H HOOGERHEIDE 873574 9-1757920 24-07 21:18.02 1018,11 8
402 16759306 BATENBURG V.D. MERWE K KLAASWAAL 14 9-1650865 24-07 21:56.11 1017,91 46
403 18160026 PETER OELE O OUDELANDE 862976 9-1705267 24-07 21:07.56 1017,74 6
404 17660270 FRANK HAGE W WOERDEN 5 9-1696732 25-07 05:16.01 1017,71 18
405 25380141 P.J.F. KOCKEN S SITTARD 871606 9-1129124 24-07 21:16.31 1017,62 8
406 18420349 FREDERIK LELIAERT A AARDENBURG 2 9-1508917 24-07 20:46.18 1017,52 22
407 25630628 M. HENDRIKS E EIJS 855954 9-1135612 24-07 21:01.17 1017,44 7
408 19280009 R DE BRUIJN S STEENBERGEN 889451 9-1738880 24-07 21:35.37 1015,80 4
409 18500811 C. PAAUWE K KRUININGEN 5 9-1718481 24-07 21:16.51 1015,71 17
410 19831852 PH. GEERDINK H HOOGERHEIDE 2 9-1757951 24-07 21:20.38 1015,04 8
411 19280006 MEVR M VAN GEEL N NIEUW VOSSEMEER 2 9-3930155 24-07 21:36.29 1014,51 17
412 23120572 ALB. BEUNEN O OHE EN LAAK 3 9-1073076 24-07 21:29.06 1014,14 10
413 24049110 KLINKERS-MERTENS B BEEK 863008 9-1100454 24-07 21:11.18 1013,75 2
414 18620283 JACO RIDDERHOF O OSSENISSE 2 9-1704842 24-07 21:11.02 1013,72 10
415 19831852 PH. GEERDINK H HOOGERHEIDE 3 9-1757954 24-07 21:21.49 1013,64 8
416 18630008 MARCO MEIJER S ST. PHILIPSLAND 892896 9-1725906 24-07 21:41.12 1013,27 8
417 18630008 MARCO MEIJER S ST. PHILIPSLAND 2 9-1725901 24-07 21:42.00 1012,35 8
418 25639147 W. KICKEN & ZN. S SIMPELVELD 857962 9-1136073 24-07 21:08.15 1011,45 3
419 24250587 WIM JANISSEN M MEERSSEN 855600 9-1109247 24-07 21:06.18 1010,99 14
420 24441097 WIL PIETERS M MAASTRICHT 848992 9-1112023 24-07 20:59.47 1010,97 9
421 25020081 J. GEURTS K KLIMMEN 2 9-1120771 24-07 21:13.27 1010,56 12
422 16220488 J. KOESE S SOMMELSDIJK 2 9-1637567 24-07 21:57.31 1010,33 5
423 22529001 VD.BOGAARD/LEUKEN N NUENEN 2 9-1764229 24-07 22:00.00 1009,78 42
424 18530002 P.LEUNIS T TERNEUZEN 853516 9-1704817 24-07 21:05.35 1009,38 4
425 24041035 W. LEMMENS B BEEK 2 9-1101435 24-07 21:14.49 1009,21 12
426 10109071 COMB STEENBEEK & ZN D DE BILT 965180 9-1481194 25-07 05:47.31 1009,06 9
427 25630822 HELMUT-GEERT SCHMITZ E EIJS 7 9-1134955 24-07 21:08.23 1009,03 44
428 18261130 FRANK CALON C CLINGE 2 9-3903339 24-07 21:04.49 1008,89 9
429 24440004 COLLA ALBERTS G GRONSVELD 2 9-1111781 24-07 21:00.01 1008,89 13
430 18500935 A.C. VAN DE LINDE R RILLAND 2 9-3933077 24-07 21:22.57 1008,39 5
431 24441097 WIL PIETERS M MAASTRICHT 2 9-1112016 24-07 21:02.03 1008,24 9
432 24449082 GEBR. SAYA M MAASTRICHT 5 9-1112112 24-07 21:03.17 1008,13 13
433 24440015 J.DAENEN M MAASTRICHT 2 9-3933157 24-07 21:03.02 1007,80 23
434 18530002 P.LEUNIS T TERNEUZEN 2 0-3907317 24-07 21:06.55 1007,79 4
435 19180005 TIMMERMANS-THEUNIS D DONKERBROEK 4 9-1216023 24-07 21:47.43 1007,52 16
436 25779085 COMB. GEBR. HENSEN E ELSLOO 862450 9-1141191 24-07 21:16.07 1007,40 4
437 18160888 CARLO DOMINICUS G GOES 7 9-1708342 24-07 21:27.25 1007,40 21
438 16140185 A.P. OVERWATER S STRIJEN 5 9-1629747 24-07 22:05.32 1007,12 27
439 25440625 J. SMITS G GREVENBICHT 7 9-1764878 24-07 21:26.05 1006,81 17
440 24440023 ERIC CAUBERGH M MAASTRICHT 847973 9-1126579 24-07 21:02.42 1006,26 7
441 19351298 R. DE LEEUW M MADE 5 9-3913109 24-07 22:05.39 1005,65 10
442 12069338 COMB VERWEIJ-DE HAAN M MIJDRECHT 7 9-1531803 25-07 05:55.33 1005,10 53
443 12069338 COMB VERWEIJ-DE HAAN M MIJDRECHT 8 9-1531903 25-07 05:55.33 1005,10 53
444 18370014 H.M. CALON H HOOFDPLAAT 2 9-3905890 24-07 21:10.45 1005,03 8
445 23120769 H.E.F. VAN WEGBERG E ECHT 881225 9-1074284 24-07 21:36.50 1005,01 14
446 09039201 GEBR. JANSSEN G GENNEP 5 9-1463638 25-07 05:27.53 1004,94 32
447 18500004 PIETER GOEREE D DRIEWEGEN 7 9-1718714 24-07 21:19.04 1004,70 54
448 18320898 A.J. MALJAARS Z ZOUTELANDE 7 9-3904479 24-07 21:22.23 1004,59 18
449 08030025 D. ALTENAAR G GIESBEEK 976481 9-1420525 25-07 06:03.22 1004,23 33
450 18421336 MARTIN DE POORTER S SLUIS 14 9-1716364 24-07 20:59.56 1003,95 47
451 18501230 F. SCHOEMAKER O OOSTDIJK 6 9-1720211 24-07 21:27.30 1003,66 41
452 18421336 MARTIN DE POORTER S SLUIS 15 9-1716423 24-07 21:00.21 1003,45 47
453 17660903 TIM HAGE W WOERDEN 956413 9-1664865 25-07 05:44.59 1002,55 14
454 24440023 ERIC CAUBERGH M MAASTRICHT 2 9-1126583 24-07 21:06.02 1002,29 7
455 18629085 GEBR. SCHEELE T TERNEUZEN 2 9-3913990 24-07 21:10.14 1002,18 3
456 25810004 HOK SMEETS-PENRIS S STEIN 11 9-1143706 24-07 21:22.59 1002,00 38
457 18050916 JAC VAN DE BOSCH H HENGSTDIJK 12 9-1704654 24-07 21:16.48 1001,91 61
458 13269001 COMB. M. & R. TEKIN M MEDEMBLIK 1031694 9-1566929 25-07 07:01.02 1001,61 5
459 19260001 A. TEUNS H HEERLE 885704 9-1737925 24-07 21:44.26 1001,44 35
460 17660005 SEM VISSER W WOERDEN 3 9-1697958 25-07 05:45.33 1001,31 9
461 16759306 BATENBURG V.D. MERWE K KLAASWAAL 15 9-1650714 24-07 22:11.21 1000,97 46
462 10570461 R. VAN DEN BOSCH V VEENENDAAL 2 9-1506917 25-07 05:57.23 1000,75 10
463 07450007 AART HUP O OENE 1011302 9-1386623 25-07 06:41.56 1000,36 77
464 19832017 A. VERBIEST H HOOGERHEIDE 874899 9-1758977 24-07 21:35.00 0999,88 1
465 13160440 E. VAN VEEN A ALKMAAR 1008889 9-1565249 25-07 06:40.13 0999,68 5
466 07450007 AART HUP O OENE 2 9-1386551 25-07 06:43.05 0999,23 77
467 18100606 M.J. HOUTEKAMER O OUD SABBINGE 875196 9-3901715 24-07 21:36.11 0998,87 19
468 16260001 J. MELAARD O OOLTGENSPLAAT 902038 9-7007984 24-07 22:03.04 0998,86 8
469 19830849 ROGIER GEERDINK H HOOGERHEIDE 873574 9-1757909 24-07 21:34.41 0998,73 3
470 18169003 COMB. FRANSE - -HEER ARENDSKERKE 9 9-3901449 24-07 21:33.44 0998,68 48
471 18421336 MARTIN DE POORTER S SLUIS 16 9-1716375 24-07 21:04.36 0998,40 47
472 18509144 COMB. KRIJGER & ZN S SCHORE 871227 9-1775967 24-07 21:33.16 0997,66 10
473 24440019 H.WIJNANDS EN ZN V VROENHOVEN 10 9-1125962 24-07 21:11.28 0997,63 17
474 18050916 JAC VAN DE BOSCH H HENGSTDIJK 13 9-1704682 24-07 21:20.36 0997,48 61
475 25630911 A. GEELEN W WIJLRE 2 9-1136252 24-07 21:17.20 0997,38 25
476 18421336 MARTIN DE POORTER S SLUIS 17 9-1716385 24-07 21:05.31 0997,32 47
477 18100606 M.J. HOUTEKAMER O OUD SABBINGE 2 9-1606368 24-07 21:37.38 0997,22 19
478 08030025 D. ALTENAAR G GIESBEEK 2 9-1421609 25-07 06:10.31 0996,90 33
479 07720162 BAS JANSEN Z ZUTPHEN 995247 9-1413309 25-07 06:29.42 0996,54 7
480 18500935 A.C. VAN DE LINDE R RILLAND 3 9-1715068 24-07 21:33.23 0996,35 5
481 18320898 A.J. MALJAARS Z ZOUTELANDE 8 9-3904476 24-07 21:29.36 0996,25 18
482 18169003 COMB. FRANSE - -HEER ARENDSKERKE 10 9-3902299 24-07 21:35.52 0996,25 48
483 24049055 FAM. JACOBS B BEEK 6 9-1100092 24-07 21:28.29 0995,25 28
484 08210769 LUC BRAMEL L LOERBEEK 2 9-1428927 25-07 06:10.23 0994,77 46
485 24440019 H.WIJNANDS EN ZN V VROENHOVEN 11 9-1125912 24-07 21:13.57 0994,73 17
486 06540115 JELLE JELLEMA N NIJVERDAL 3 9-1328513 25-07 07:01.43 0993,80 38
487 24440004 COLLA ALBERTS G GRONSVELD 3 9-1112632 24-07 21:14.33 0991,73 13
488 23120084 HANS BODELIER O OHE EN LAAK 2 9-1073996 24-07 21:49.29 0991,30 13
489 07310409 W. KUIJT L LUNTEREN 973497 9-1372813 25-07 06:13.22 0990,97 10
490 18160888 CARLO DOMINICUS G GOES 8 9-3902288 24-07 21:41.56 0990,82 21
491 24509353 COMB. M.& R. HERMANS V VOERENDAAL 2 9-1115835 24-07 21:29.17 0990,34 9
492 25630822 HELMUT-GEERT SCHMITZ E EIJS 8 9-1134900 24-07 21:24.45 0989,93 44
493 21430878 W. VAN OOIJEN R ROSMALEN 928919 9-3943320 24-07 22:39.40 0989,26 5
494 18050916 JAC VAN DE BOSCH H HENGSTDIJK 14 9-1704667 24-07 21:29.22 0987,42 61
495 14160200 JOHN HARDEBOL C CASTRICUM 999274 9-1579952 25-07 06:43.16 0987,16 20
496 18500004 PIETER GOEREE D DRIEWEGEN 8 9-1718781 24-07 21:34.43 0986,73 54
497 21309001 COMB VOS-VAN WANROOI G GEFFEN 3 9-3939305 25-07 05:37.07 0986,59 75
498 24229062 H. PEKEL & ZOON B BRUNSSUM 3 9-1105834 24-07 21:40.38 0986,18 18
499 25630512 GEERT SCHMITZ S SIMPELVELD 6 9-1134865 24-07 21:31.38 0985,58 33
500 18169003 COMB. FRANSE - -HEER ARENDSKERKE 11 9-3901444 24-07 21:46.56 0983,82 48

NPO Inkorf Lokaal Plaatsnaam DuivenGezet DuivenGemeld Percentage
- - 0 0 0,0
0429 NIEUWLEUSEN 99 3 3,0
0617 BORNE 202 36 17,8
0751 LOCHEM 21 3 14,3
0763 PUTTEN (GLD) 290 2 0,7
0803 GIESBEEK 156 44 28,2
0850 LICHTENVOORDE 8 0 0,0
0865 ZETTEN 98 38 38,8
1020 IJSSELSTEIN UTR 138 17 12,3
1139 SOEST 145 46 31,7
1264 WORMERVEER 173 48 27,7
1300 ALKMAAR 218 52 23,9
1536 MAASDIJK 149 5 3,4
1539 NAALDWIJK 102 5 4,9
1542 NOORDWIJKERHOUT 139 37 26,6
1604 BERKEL EN RODENRIJS 89 2 2,2
1614 KLAASWAAL 131 43 32,8
1622 MIDDELHARNIS 157 40 25,5
1738 HENDRIK IDO AMBACHT 208 52 25,0
1766 WOERDENSE VERLAAT 235 105 44,7
1850 KRUININGEN 382 145 38,0
1859 HOEK 220 79 35,9
1980 WERKENDAM 163 129 79,1
1983 HOOGERHEIDE 283 125 44,2
2021 TILBURG 83 20 24,1
2128 VELDDRIEL 62 6 9,7
2139 OSS 376 99 26,3
2201 HELMOND 147 63 42,9
2259 VALKENSWAARD 165 35 21,2
2312 ECHT 196 91 46,4
2337 NEER 152 39 25,7
2404 BEEK LB 195 77 39,5
2444 GRONSVELD 141 37 26,2
2449 HEERLEN 91 27 29,7
2563 SIMPELVELD 164 27 16,5
Totaal - 5578 1577 28,3
Aantal prijzen - 1394 1577 113,1

Marc Gielen uit Maasbree in Limburg
Wint 1e Nationaal Agen ZLU Jaarlingen


In het laatste weekend van juli stonden er weer een hele reeks wedvluchten op het programma. Internationaal en nationaal/sectoraal een marathon vlucht op vrijdag, Zaterdag een midfondvlucht en ook op zaterdag resp. zondag jonge duiven vluchten. En op zondag weer inkorven voor Barcelona. Bij de ZLU-organisatie stond op vrijdag 24 juli Agen/Bordeaux voor ouden en jaarlingen op het programma. Ook de sectoren 1 en 2 uit Nederland stond met een nationaal middaglossing konvooi in Bordeaux. Het weer op de losplaats van Agen/Bordeaux was op de geplande losdag prima en kon men om 7.00 uur over gaan tot lossen op de Avenue François Mitterrand. Niet minder dan 30.111 internationaal ingetekende ouden en jaarlingen kozen met een kalme west-noordwesten wind het luchtruim bij een zeer goed zicht en een temperatuur van ca. 16°C. Op de vluchtlijn stond een kalme tot matige westelijke wind en zou de temperatuur kunnen oplopen tot ca. 26°C. Toen de telling bij de inrichters, Les Amis du Bordeaux Télévie, was afgerond bleek er internationaal geteld voor beide categorieën een flinke toename te zijn en wel samen met 7.405 duiven. Waarschijnlijk is deze toename toe te schrijven aan de momentele situatie rond het Corona virus en de liefhebbers alle kansen willen benutten om zoveel mogelijk aan alle vluchten deel te nemen in de verkorte wedvluchtprogramma‘s.

Voor de jaarlingen betekende Agen ZLU de fond-doop in hun mogelijke carrière. In Nederland waren er 5.730 jaarlingen in concours en dit was een toename van 1.790 t.o.v. 2019 toen er 3.940 deelnamen. In de vrijdag-namiddag werden er heel wat Pc‘s, Laptops, I-pads en I-phones uit de kast gehaald om op diverse sites de eerste aankomsten te kunnen bekijken en hieruit een mogelijke en gehoopte vroege aankomst op eigen hok te berekenen. Het was even na half zes toen de eerste melding uit Frankrijk op een meldsite verscheen. De bekende fond liefhebber Philippe Huyghe, uit het bij veel duivenliefhebbers bekende Arras, klokte een jaarling om 17.17 uur op een afstand van 724 km. Dit zou een snelheid geven van 1172 m/min. Al snel volgde de eerste gemelde jaarling in België. Hier was het Lux Theisman uit Habay La Neuve, geheel oostelijk in de Belgische provincie Luxembourg, die om 17.45 uur op 729 km klokte met een snelheid van 1144 m/min. Nederland ging snel aan het rekenen. Hoe laat zou men hier gaan melden.

De eerste Nederlandse melding op de ZLU-site voor jaarlingen stond er om even na zeven uur op. Jean-Marc Jacquema, wonende in het Belgische Oupeye even ten zuid-oosten van Maastricht en lid en vliegend in Nederland, om 18.58 uur de eerste jaarling klokte. Afstand 834 km en dit gaf een snelheid van 1161 m/min. Nationaal winnaar werd Marc Gielen uit het Noord-Limburgse Maasbree, deel van de gemeente Peel en Maas. Marc klokte zijn jaarling om 19.58 uur op een afstand van 910 km. Dit gaf een winnende snelheid van 1169 m/min. Internationaal goed voor een voorlopige 13e plaats. De Internationale winnaar in de categorie "Jaarlingen" werd Ivan Vanvuchelen uit het oostelijk gelegen Belgische Grazen. De duif werd geconstateerd om 18.46 na een wedstrijd van 836, snelheid van 1184 m/min.Een uurtje ijsberen
Marc had voor deze ZLU Agen 16 jaarlingen mee waarvan 15 duivinnen. Daarnaast nog 13 oude duiven. Zowel ouden als jaarlingen zaten op papjongen van enkele oud terwijl er nog enkele zaten te broeden op eitjes van 10 tot 14 dagen. Op de ZLU-site had hij de eerste Nederlandse melding van Jacquema uit Oupeye zien staan en na wat rekenwerk moest hij voor 20 uur een duif kunnen klokken om hem voor te blijven. Het werd een uurtje ijsberen, zegt een dolgelukkige Marc. Mede door de westelijke wind had hij een voorgevoel dat er wel eens een verassing stond aan te komen. Zijn laptop had buiten geen bereik meer en kon verder geen aankomsten meer volgen. Plots zag hij een duif komen aanzetten en voor ze op de klep landde vloog ze nog enkele rondes. Hierdoor dacht Marc dat het een jonge duif was welke van een eerdere training die dag nog weg was en nu aarzelde om te landden. Toen ze op de klep zat zag Marc dat het een jaarling van Agen was en zijn hart sloeg enkele slagen over. Na het melden verscheen zijn naam boven aan de lijst en zou er niet meer weg gaan. De nationale zege was een feit.
Amper een kwartier later meldde zich de tweede duivin en dit is het nestzusje met de naam “Jolie" van de nationale winnares en wint de 9de Nationaal Jaarlingen. Een halbroer (‘Knol Power") van beide zusjes wint in 2019 de 11de Nat. Marseille (2.735 d.). Het duurde dan ook niet lang of van alle kanten kwamen er telefoontjes, Sms‘jes, App-jes en felicitaties enz. en ook van heel bekende kampioenen, liet Marc weten. Ongelofelijk wat er dan met je gebeurt. In enkele minuten zit je in een roes en die blijft maar voortduren. Van de overige aankomsten heeft hij maar weinig meegekregen. ‘s Avonds waren er 4 jaarlingen thuis en van de ouden 3 stuks. Bij de ouden meldt hij de 35ste duif Nationaal


Duivin “Beau" 1ste Nat. Agen jaarlingen
Zijn overwinnares kreeg de naam van zijn 10-jarige dochter Beau. Zij draagt ringnummer Nl19-1080918. Zij ging de mand in op een jong van 3-4 dagen oud. Marc had haar in de week voor de inkorving vaker zitten plagen toen ze op het nest zat en ze was tamelijk fel. Als pieper werd ze in de navluchten opgeleerd tot ca. 300 km. Als jaarling elke speelbare week mee tot ca. 400 km. Agen was voor haar de doop voor de marathon. Of ze nog eens de mand in zal gaan, is Marc nog niet zeker van. Haar vader is “De Geert" en komt rechtsreeks van de kampioen van de ochtendlossingen, n.l. Geert Tiemes uit Didam en is van het soort van Jelle Jellema. Haar moeder “Dochter Young Magic" (“Young Magic" dochter van 1ste Nat. Marseille ‘15) is een rechtstreekse duivin van Bert Saarloos & Zn. uit Klaaswaal en is van soort van Noël Peiren.


Een passie voor de fond
Marc (50) kwam thuis bij vader Ton, welke momenteel in Baarlo met de duiven op de Marathon speelt, in aanraking met de duivensport. Vanaf 1984 vloog hij samen met vader en in 2000 ging hij zelfstandig verder. In 2006 verhuisde hij naar Maasbree en meteen ging hij zich toeleggen op de marathon vluchten en met voorkeur op de ochtendlossingen. Marc is getrouwd met Josique die hem tijdens zijn trouwdag liet weten “Als je met de duivensport verder gaat, moet je het ook goed aanpakken". Iets wat hij met vol plezier en passie doet. Zijn 14-jarige zoon Juul helpt wel eens een handje mee. Momenteel staat hij, na 25 jaar in de Logistiek te hebben gewerkt, fulltime voor de klas van enkele mbo-scholen van de Gilde Opleidingen in Weert en Venlo. Zijn leervak is Logistiek. Zoals gezegd vliegt Marc het liefst op de marathon vluchten met ochtendlossing en als er dan een duif vroeg valt of zoals dit weekend een 1ste Nationaal wint dan is het haast een euforie en kan het duivengeluk niet op. Mooiere momenten zijn er haast niet en je kunt er lang van blijven genieten, aldus Marc. Marc is lid en ook bestuurslid van de Postduif in Baarlo en als hij op de internationale fondvluchten duiven inkorft, gaat hij naar Echt waar de vereniging “PV. De Liefde‘ fungeert als Nationaal Inkorf Centrum.


Basis van het hok
Door het kweek- en vlieghok van Marc lopen eigenlijk twee basislijnen welke ontstaan zijn sinds Marc in Maasbree een herstart maakte. Dit zijn duiven welke afkomstig zijn van de Belgische combinatie Stéphane Depasse en Jo Lardenoye uit Wagnelée. Hier haalden ze duiven van de oude stammen Gebr. Kuijpers, v.d. Wegen en Aarden. De tweede lijn zijn duiven van Jan Corstjens uit het witte stadje Thorn. Van deze mirakel liefhebbers kwamen eitjes en veelal uit de lijn van de fabuleuze “Cassartelli". Deze twee basislijnen houdt hij zuiver door middel van inteelt en kruist deze dan onderling> Sedert 2017 zijn er duiven ingebracht van o.a. Busscher-Albertz uit Elsloo (uit de “711), Geert Tiemes uit Didam en Bert Saarloos & Zn uit Klaaswaal.
Uit deze duiven heeft Marc op het kweekhok 30 koppels zitten en kweekt hieruit een 150 tal jonge duiven waarvan er na verspelen en zifting een 120-tal overblijven welke op de navluchten worden opgeleerd tot ca. 300 km. Deze kweekkoppels zet hij tussen half februari en begin maart samen. De kweekduiven zitten op twee afdelingen op een tuinhok van ca. 8 meter. Een deel van de jonge duiven zitten ernaast in twee afdelingen. De voorzijde van deze hokken bestaat uit draad en windbreekgaas. Open en luchtig voor jong en oud.

Nestspel voor ouden en jaarlingen
Op het tweede tuinhok van ca. 12 meter zitten ca. 48 vliegkoppels verdeeld over 5 afdelingen. Hiervan is ca. 2/3 jaarlingen. De vliegduiven zitten vanaf de winterperiode gescheiden en worden in het begin ook gescheiden opgeleerd. Veelal gaan de doffers mee op de programmavluchten tot ca. 400 km en de duivinnen op de tussenvluchten. Maar gezien er dit jaar maar een tussenvlucht op het programma stond zijn ze beiden op de programmavluchten mee geweest. Marc ziet graag dat ze een 2500 km in de vleugels hebben. Ongeveer een maand voor de eerste marathonvlucht wordt er één groep gekoppeld zodat ze op de inkorfdag papjongen hebben of iets later zodat ze ca. 10 dagen broeden. De tweede of eventueel derde groep gaat later samen. De nestduiven maken elke broed- cyclus af om dan weer aan een nieuw nest te beginnen. Een doffer of drijven of een groot jong op de vloer en eitjes in de schotel is eveneens een favoriete stand. Alles een beetje afhankelijk van het verloop van het seizoen. Als de vluchten beginnen wordt er een laag erwtenstro op de vloer gedeponeerd om het hok aangenaam en gezellig te maken. Hij leerde van Piet de Vogel dat een hok niet ‘te‘ steriel moet zijn. Duiven houden van sfeer en gezelligheid. Stro is daarin een uitkomst. De schabjes en bakken worden wel gepoetst. Voor alle afdelingen van dit hok zijn rennen aangebracht. De doffers trainen in de vroege morgen een vol uur en als ze niet willen worden ze gedwongen. Doch over het algemeen is dit geen probleem. De duivinnen trainen vrijwel niet aan huis maar worden wel tot vijf keer per week weggebracht. Als Marc ergens moet zijn gaan de duivinnen meestal mee om ze dan gezamenlijk los te laten. De week voor het inmanden voor Agen zijn de zowel de ouden als jaarlingen vijf keer weggebracht tussen 25 en 50 km.


Hele jaar door een rui-mengeling
Alle duiven, kweek-, vlieg- en jonge duiven krijgen het hele jaar door een goede eigen ruimengeling van de gebr. Simons uit Ransdaal. Eenmaal het vliegseizoen aangebroken wordt er voor de vliegduiven overgeschakeld naar twee mengelingen van Versele Laga, t.w. de Black Label Superstar- en de Plus IC Energy mengeling. Daarnaast de Koopman All-in-One van Beyers. In de rustperiode tussen de vluchten de Superstar mengeling en naar de vlucht toe de twee energierijke mengelingen. Steeds voert hij in de voerbak op de vloer en zodanig dat er soms iets blijft liggen Is dit zo dan wordt de volgende voerbeurt iets minder gegeven. Als ze goed trainen moet de bak ook goed gevuld zijn, meent Marc. Bij het voer in de bak komt ook nog een mix van snoep, mineralen, roodsteen, grit en iets uit de bak allerhande van Patagoon. Zo zijn ze goed voorbereid om een vlucht goed te volbrengen.

Medische aspecten.
Naast de prik voor pokken en PV is Marc geen vast klant van de dierenarts. De plank van het medicijnenkastje op het hok is meestal leeg als er iets misgaat. Dan gaat hij wel op consult bij de veearts. In de dagelijkse verzorging geeft hij b.v. honing bij thuiskomst, gaat er regelmatig tijmolie over het voer of natuurlijke producten, b.v. voor de darmen, van dr. Boskamp. Geen ontsmetting na een vlucht of preventieve kuren. Mocht hij zien dat er iets niet in de haak is, en de duiven b.v. niet goed trainen of er strak uitzien dan wil hij wel eens iets voor de luchtwegen geven. Doch dit is meer zeldzaam dan frequent. Natuurlijke gezondheid vindt hij zeer belangrijk.


Enkele marathon toppers
Met voornoemde basisduiven en kruisingen werd er de laatste jaren duchtig aan de succesweg getimmerd. Naast een hele reeks top 100 plaatsen in de prov., nat., en Intern. Marathon vluchten, hierbij een klein overzicht van de prijzen behaald in de top 15 in voornoemde niveaus van de laatste vijf jaren.

2016: 1e NPO St. Vincent 1.613 d. en 3e Na. St. Vincent 6.169 d.
2017: 2e NPO St. Vincent 1.639 d. en 4e Nat. St. Vincent 4.031 d.
2018: 5e NPO St. Vincent 1.706 d., 5e NPO Bordeaux 1.491 d., 7e Nat. Marseille 2.750 d.
en 7e Intern. Marseille 2.130 duivinnen, 8e NPO Bergerac 1.827 d. en 11e Nat. Bergerac 6.094 d.,
14e en 15e NPO Bordeaux 1.491 d.
2019: 11e Nat. Marseille 2.735 d, 12e Intern. Marseille 2.651 duivinnen.
2020: 1e en 9e Nat. Agen ZLU jaarlingen 5.578 d. 13e Intern. Agen jaarlingen


Een onvergetelijke dag
Voor Marc was het een super weekend. 1ste en 9de Nationaal winnen bij de jaarlingen, 35ste bij de ouden en een dag later de 28ste en 72ste provinciaal gemelde duif van de middaglossing Bordeaux (3.440 d). Wie deed beter. Marc die zelf een twintigtal jaren de pen hanteerde en o.a. voor de Fondvrienden Brabant-Limburg, Fondclub Midden-Limburg en voor PIPA reportages schreef van de winnaars, proefde vele malen de sfeer rondom een grote overwinning. Doch het zelf meemaken is iets waar je alleen maar van kunt dromen. De roes rondom deze overwinning zal nog enkele dagen aanhouden en later vele keren gememoreerd worden.

Marc van harte gefeliciteerd.


Marcel Görtzen
Wedvlucht: Internationaal - Agen (Jarige)
gelost: 24-07-2020, 07:00 uur
Nederland 5578
Belgie ---
Frankrijk ---
Engeland ---
Luxemburg ---
Internationaal -------- Duiven
Lossing Agen om 07.00 uur


WEDVLUCHT AGEN (BORDEAUX) OUDE.Internationaal georganiseerd door:

LES AMIS DU BORDEAUX TÉLÉVIÉGPS Coördinaten: Noord + 435318.0 Oost + 010023.0
Internationaal tussen de 31.000 en 32.000 duiven !!
De duivensport leeft weer, ook in corona tijden.
De eerste duiven zijn compleet verzorgd, voorzien van water en voer.
Startklaar voor transport.Incheck ZLU WCS systeem !!

De werkzaamheden in de incheckcentra Rucphen en Geleen zijn in volle gang.
Bij deze een korte impressie van de werkzaamheden.Het voer is niet aan te slepen, dan maar de kruiwagen erbij !!Weer een partij erbij, bij 12.372 duiven praten we met 18 duiven in de mand
over 688 manden die handmatig gevuld moeten worden.
Een hels karwei dat alleen maar te verwezenlijken is door mensen met een echt ZLU hart.
Internationaal georganiseerd door:

LES AMIS DU BORDEAUX TÉLÉVIÉ
GPS Coördinaten: Noord + 435318.0 Oost + 010023.0
Internationaal tussen de 31.000 en 32.000 duiven !!
De duivensport leeft weer, ook in corona tijden.


Succes mannen en bedankt voor jullie inzet.


Namens bestuur ZLU,
Hub Wetzelaer. Pr. ZLU vluchten.
Wij vragen jouw akkoord voor het gebruik van cookies op onze website. Meer informatie over wat cookies zijn, welke cookies op onze website worden gebruikt en wat ze bijhouden is beschikbaar in het onderdeel cookies van ons privacy statement    Akkoord Niet akkoord