Z.L.U. vluchten

                                                                                                        

Vluchten ZLU marathon 2023.                                                       Vluchten West Europese Olympiade Marathon 2023

Agen oude,  Barcelona, Marseille, Narbonne.                                  Pau,  Barcelona,  St.Vincent,  Perpignan.
 

Agen / Bordeaux ( Oude )

24-07-2020
Avenue François Mitterrand, 47550 Boe Agen - Bordeaux
>  Wilhelminastraat 64 Epen

WEDVLUCHT AGEN ( BORDEAUX ) OUDE

Inmanden : maandag 20 juli.
Los : vrijdag 24 juli

Internationaal georganiseerd door:

LES AMIS DU BORDEAUX TÉLÉVIÉ
GPS Coördinaten: Noord + 435318.0 Oost + 010023.0

Agen oude is zowel internationaal en ZLU alleen voor oude duiven. Oude en jaarlingen op één poulebrief is niet toegestaan. Alle duiven nemen zonder verdere kosten deel aan de internationale wedstrijd. De vrachtkosten bedragen € 3,55 per duif.

Afdracht door inrichter aan de KBDB € 0,10 per duif (verplicht) dit bedrag is niet opgenomen in de vrachtkosten. Internationale uitslag € 8,00 en is niet verplicht.

Extra ereprijzen:

 • De eerste 25 duiven van de uitslag


Op deze wedvlucht is geen dubbeling duivinnen.

De ZLU stelt 2 horloges ter beschikking aan het meerjarig asduif kampioenschap over 3 en 4 jaar. Een liefhebber kan met de zelfde duif maar een horloge winnen.
De 10 geboden, niet van Mozes maar van :Tim Hage uit Woerden,
provincie Utrecht.
1. Hoe is de voorbereiding seizoen 2020 verlopen ?
 • Eigenlijk niet zoveel anders dan in andere “niet Corona jaren"
 • In de maand april en mei zaten de duiven op weduwschap en mochten de doffers en duivinnen in het weekend bij elkaar. Soms zelfs tot en metmaandag om de duiven goed gekoppeld te houden en om het aanlopen van de duivinnen te voorkomen. Vanaf medio april heb ik de duiven wekelijks een lapvluchtje gegeven van ca 60 km. Vanaf het moment dat er ingekorfd kon worden werden de duiven wekelijks gespeeld tot en met de eerste dagfondvlucht. Tot 4 weken voor Pau werd er 1x per dag getraind, gevoerd en werden de duiven 14 uur verduisterd.
2. Verzorgt U de duiven alleen?
 • Ik verzorg de duiven alleen. Ik heb wel steun en hulp bij het loslaten en binnen laten van de duiven van mijn vrouw wanneer ik aan het werk ben.
3. Hoe groot is de vliegploeg die straks aan de ZLU vluchten gaat deelnemen ?
 • Voor de ZLU heb ik ca 40 duiven zitten
3a. Heeft U verschillende ploegen gevormd, zo ja waarom !
 • Jazeker. Ik geloof heel erg in een stuk afstandsgeschiktheid van een duif. De duiven voor Agen en Narbonne zijn bij mij andere duiven dan die ik op Barcelona of Perpignan speel. Ik vorm kleine ploegen per vlucht waarbij ik rekening houd met de mogelijkheid om ‘s avonds op de dag van lossing te kunnen klokken of de andere ochtend. Dit zijn bij mij andere duiven!


4. In welk lokaal gaat U inkorven, welke toppers ontmoet U daar ?
 • Ik korf in mijn eigen vereniging in, dat is het ZLU inkorfcentrum in Woerden.Daar wordt echt knetterhard gespeeld met toppers zoals; Frank Hage, Vincent Vork, Comb Baas-Berg, Comb Verweij-de Haan, enz enz.
5. Zoekt U een speciale vlucht uit om te “pieken “ ?
 • Nee !!
6. Is het aantal duiven per mand en het aantal manden per auto maatgevend voor de goede conditie waarmee de duiven thuiskomen na de vlucht ?
 • Jazeker. Zeker wanneer het extreem warm weer is. Zuurstof en ventilatie is cruciaal!!
7. Hoe volgt U de aankomsten van de duiven tijdens de vlucht ?
 • Ik volg de meldingen via internet en reken uit hoe laat ik de duiven kan verwachten. Vervolgens ga ik in een stoel in de tuin zitten en wacht….
8. Gaat Uw voorkeur uit naar Internationaal of Nationaal spel ?
 • Nationaal heeft sterk mijn voorkeur.
9. Hoe ervaart U de huldiging op de ZLU Sterrenshow ?
 • Gezellig samenzijn met de top van onze sport. Leuke gesprekken,een waardige huldiging, een hapje en een drankje zorgen voor een gezellig gebeuren. Misschien een idee om een keer een artiest te laten optreden.
10. Succesvol spelen op de ZLU vluchten heeft ontzettend veel met hele goede duiven te maken. Ik bezit er een paar en die probeer ik in de best mogelijke vorm in te korven. Zeker nu het seizoen zo kort is is het zaak om exact de topvorm op het hok te hebben wanneer de zlu vluchten zijn. Wanneer dat lukt is succes verzekerd. Lukt dat niet dan worden de topduiven ook gewoon prijsvliegers en dus bladvulling. Ingewikkelder is het volgens mij niet. Kwaliteit gaat zeker voor kwantiteit. Zijn er nog verbeter/aanpassingspunten inzake de ZLU organisatieop te noemen !
 • Ik zou sterk overwegen om een keer een week rust halverwege het seizoen te plannen omdat ik denk dat er dan meer duiven ingekorfd kunnen worden op de vluchten. Verder sterk blijven promoten dat er altijd zo vroeg mogelijk gelost wordt!!


Aldus Tim.


Wedvluchtverslaggeving vluchten wordt mogelijk gemaakt door:

ZLUUitvoerige reportage van de winnaar 2020 is te vinden in het :

Duivensportblad De Duif,Website ZLU en Op de Hoogte NPO.
Reportage wordt gemaakt door:

Ad van Gils.


Namens bestuur ZLU,
Hub Wetzelaer, PR wedvluchten.REISVERSLAG AGEN 2020.

WEDVLUCHT AGEN (BORDEAUX) OUDE.

Internationaal georganiseerd door:
LES AMIS DU BORDEAUX TÉLÉVIÉ

GPS Coördinaten: Noord + 435318.0 Oost + 010023.0


Aantallen Internationaal Agen 2020

De duivensport leeft weer, ook in corona tijden.


Voor vertrek richting Geleen.


Verslag loodswerk, inchecken van de duiven volgens WSC systeem:

Het omvangen/inchecken van de duiven naar Agen in Geleen en Rucphen is zonder problemen verlopen. In Rucphen 6756 duiven en in Geleen 5441 duiven.Totaal 12197 duiven in WCS bestanden. In Rucphen waren de mensen ca. 14.00 uur gereed (4 kooien). In Geleen waren we gereed om ca. 19.00 uur (2 kooien).

Onderweg zijn 4 ½ wagen; Motorwagen met aanhanger 182 manden,
Oplegger 154 manden, Oplegger 131 manden (Duitse duiven bij ons bijgeladen)
Oplegger 140 manden, Oplegger 71 manden (bijgeladen bij Belgische duiven)

Totaal 678 manden.
Uitladen incheckcentrum Geleen.


Opstelling voor inchecken WCS.


Opstelling na inchecken WCS.
Compleet verzorgd, voozien van water en voer alvorens de duiven worden ingeladen.


Uit het overzicht komen de volgende gegevens:
 1. Kolom 1 De toegevoegde geheime chipcode door WCS inlezen.
 2. Kolom 2 Datum en tijdstip van inchecken.
 3. Kolom 3 Mandnummer waarin de duif geplaatst wordt na inchecken.
 4. Kolom4 Ringnummer gecheckte duif
 5. Kolom 5 De uitslag van de controles
 6. Kolom 6 Het inkorfcentrum alwaar de duiven zijn ingekorfd.


De gouden vleugel van Giel Janssens zijn topper !


De gouden vleugel van Marc Gielen zijn topper.


Gouden opmerking:
de foto‘s van de Agen winnaars zowel op ZLU site en Pipa site zijn gemaakt door Roy de Bresser, ons ZLU bestuurslid. Klasse, mijn opvolging is geregeld !!


Reisverslag AGEN 24 juli 2020

Vertrek dinsdag 4.30 uur naar eerste afspraak in Ressons. Aankomst Ressons 8.30 uur.
Vertrek Ressons met 9 wagens om 10.30 uur. Totaal 9 wagens 1 Lathouwers duiventransport, 3 wagens Martens Transport en 5 wagens Bauwens Transport. Ressons - Chateauroux niet haalbaar binnen 4,5 uur. Extra stop parking nabij Orleans. Drinkbakken bijgevuld waar nodig. Wagens gelucht. Na 45 minuten vertrek parking naar Chateauroux.

Aankomst Chateauroux rond 16.00 uur.
Alle drinkbakken van de manden gehaald en schoongemaakt. Duiven gevoerd. Drinkbakken teruggehangen aan de manden en daarna direct gevuld met vers water.


Daarna rust voor de duiven en begeleiders.
Bij de bekendste routiers van Chateauroux L'Escalle zijn alle voorzieningen zoals toiletten, douches en eetgelegenheid aanwezig.

Afspraak vertrek donderdagochtend om 6.00 richting de losplaats in Agen.

Tegen 10.00 uur vaste stopplaats Aire du Bois de Dourre gearriveerd. Luiken en deuren wagens open en drinken aangevuld. Op parking om 11.00 uur 26 graden.Nog een kleine 100 kilometer tot aan losplaats Agen Hippodrome.

Aankomst losplaats Agen 12.30 uur. Een lange reis zonder problemen. Direct de deuren en luiken van de wagens geopend en de drinkbakken bijgevuld. In goed overleg het tijdstip van voeren van de Nederlandse duiven vastgesteld tussen 16.00 uur en 17.00 uur. Dit vooral omdat de Belgen gewend zijn tussen 13.00 uur en 14.00 te voeren. Verder gerust en tussendoor zinvolle dingen gedaan ter voorbereiding op de lossing op vrijdagochtend. Kort na 16.00 uur alle drinkbakken verwijdert van de manden en schoongemaakt. De duiven een afgemeten lepel voer (mais) gegeven. Daarna de schone drinkbakken gevuld met vers water. Al deze werkzaamheden samen met mijn chauffeur Patrick van den Hurk. Petje af voor zijn rijkunsten en de inzet bij het verzorgen van de duiven. Voor Patrick van den Hurk was het al het 6e jaar op rij dat hij de duiven van Agen mee wegbrengt en verzorgd.

In de avonduren tegen 22.00 uur de drinkbakken nog een keer tot de rand gevuld. Later op de avond wat verandering van weer en onweersneigingen. Tot regenen kwam het niet wel bliksemlicht op grote afstand. Na een goede en voor ons allemaal noodzakelijke nachtrust op vrijdagochtend rond 5.30 uur weer uit de veren. Hoofdverantwoordelijke, de amicale Paul Verduyckt uit Belgie, liep al druk bellend rond. Wat donkere wolken dreven snel over en alle seinen sprongen op groen om een verantwoorde lossing om 7.00 uur mogelijk te maken.
Om klokslag 7.00 uur volgde het verlossende lossingssein en kort daarna was de lucht gevuld met meer dan 30.000 duiven.


Snel keken we of alle manden open waren en het volgende moment waren alle duiven vertrokken. Gelost met een lichte zuidwesten wind en een zeer snel vertrek. De correspondent, de heer Jean Claude Vincent, de contactpersoon voor Agen Jean Michel Havez en de uitbater van het hippodroom nodigden alle begeleiders van de duiven uit voor een heerlijk ontbijt. Uiteraard werden de schenkers uitgebreid bedankt door Paul Verduyckt die vloeiend Frans spreekt.

Daarna begon het echte werken voor ons. De manden nakijken en dicht doen. De drinkbakken leeggooien en opruimen en daarna veel, heel veel manden in andere wagens overzetten.
Dit alles door de begeleiders van Bauwens. De begeleiders van Martens en Lathouwers waren toen al lang vertrokken met achterlating van een paar honderd plastic manden die in andere wagens overgezet moesten worden om het op de juiste plaats krijgen van de lege manden makkelijker te maken. Om 10.00 eindelijk klaar. Tijd voor een douche en hierna kon de terugreis beginnen.

Aankomst in Chateauroux met een tussenstop i.v.m. de rijtijdenwet rond 16:00 uur.
In Chateauroux gegeten en rond 18.00 vertrokken om de laatste geoorloofde tijd van 4 uur te gebruiken om weer in Ressons te geraken. Na 9 uur rust om 7:30 uur de laatste kilometers naar huis afgelegd. De gehele terugreis prachtig duivenweer gehad met een overwegende zuidwesten wind.Op zaterdagmorgen kregen we regelmatig te maken met regen. We kunnen terugkijken op een mooie reis en op een mooie vlucht. Nederlandse duiven in concours 12.361 van 1.400 deelnemers. Ruim 10% van de duiven bereikte al op de dag van lossing hun hok en op zaterdagochtend al vroeg waren alle prijzen verdiend.

Rest mij om iedereen te bedanken die bijgedragen heeft tot het slagen van AGEN 2020.

Christ van der Linden.

Heren, namens alle deelnemers op deze mooie Agen vlucht hartelijk dank !!

Namens bestuur Zuid Limburgse Unie,
Hub Wetzelaer, Pr. ZLU vluchten.
Onze vrijwilligers en de duivensport:


Ooit een sticker gezien: Zonder onze vrijwilligers geen duivensport. Dit geld niet alleen voor de duivensport maar elke organisatie heeft er mee te maken. Haal de corona perikelen bij en het is duidelijk dat de grote groep vrijwilligers nog kleiner wordt. Onderstaand een kort werkverslag van onze ZLU vrijwillgers:

Beste sportvrienden,

het was weer een bijzonder zwaar weekend voor een aantal vrijwilligers van de ZLU.
 • Zaterdagmiddag arriveerden Patrick en ondergetekende rond het middaguur terug van Agen.
 • Zaterdagmiddag moesten door Wim Donks, omvang centrum Ruchpen Brabant 2000, en een aantal anderen ongeveer 300 manden uit de wagens van Agen gelost worden, schoongemaakt worden en voorzien worden van karton en voor zover mogelijk geladen worden in de juiste wagens voor het ophalen van Barcelona zondagavond.
 • Zondagmiddag moesten 358 manden van Afdeling Brabant 2000 overgeladen worden in andere wagens of in de loods gezet worden om de juiste wagens beschikbaar te hebben voor het ophalen van Barcelona waarin de manden voor de ZLU geladen moesten worden.
 • Zondagavond met 5 wagens (4 Brabant 2000 en 1 Limburg) duiven Barcelona opgehaald.
 • Maandag vanaf 7:00 tot 13:00 de WCS controles uitgevoerd, de wagens geladen enz.


Na al dit alles komen veel vrijwilligers “gebroken" thuis en moeten rusten. Andere dingen moeten dan wel eens opgeschoven worden

Christ van der Linden


Beste sportvrienden, houdt deze mensen in ere, want zonder geen duivensport !!

Namens Zuid Limburgse Unie,
Hub Wetzelaer, Pr. ZLU vluchten.

No NPO-Lidnr Naam Plaats Afstand J-Aluring Dag/tijd M/Min Mee
1 25630008 G. JANSSENS E EPEN 850052 6-1802944 24-07 19:06.39 1169,82 6
2 23370593 WIL BOONEN B BUGGENUM 897700 7-1476679 24-07 19:47.23 1169,82 14
3 20130621 R. VAN DER VELDEN K KAATSHEUVEL 916819 8-1208356 24-07 20:08.58 1162,05 13
4 24041019 TH. PETERS E ELSLOO 862747 7-1491928 24-07 19:22.40 1161,69 7
5 25390293 A. LANCKOHR M MHEER 846346 8-1340918 24-07 19:09.23 1160,36 6
6 18530004 P.D. PLADDET H HOEK 851278 7-1337496 24-07 19:13.38 1160,36 8
7 23710314 H. JOOSTEN G GRATHEM 889540 8-1305660 24-07 19:47.22 1159,21 24
8 25639066 MAASSEN GEBR. U UBACHSBERG 859372 8-1347036 24-07 19:21.39 1158,73 9
9 25810392 Y VAN BRIEL M MEESWIJK 867671 8-1352731 24-07 19:30.10 1156,64 5
10 19390335 J.W. VAN GILS O OOSTERHOUT 909021 8-3805289 24-07 20:08.53 1152,29 5
11 24440002 JEAN-MARC JACQUEMAIN O OUPEYE 834648 8-1320745 24-07 19:07.03 1147,99 3
12 19189003 G. KOUTERS EN ZN N NOORDHOEK 900847 8-3829658 24-07 20:05.04 1147,48 7
13 23710608 J.G.J.M. JOOSTEN W WESSEM 887712 7-1489189 24-07 19:54.26 1146,27 17
14 18260614 ANGELO VD VEEKEN C CLINGE 853108 8-3822079 24-07 19:24.18 1146,19 12
15 25630822 HELMUT-GEERT SCHMITZ E EIJS 856043 6-1788948 24-07 19:27.02 1145,92 24
16 17120500 A.C. VERSLUIS L LEERDAM 940492 8-5103852 24-07 20:41.13 1145,24 10
17 18041845 M VAN NIEULANDE N NIEUW- EN ST JOOSLAN 866401 8-1138069 24-07 19:36.48 1144,82 4
18 18260012 FRANS BRAEM C CLINGE 852477 8-3821693 24-07 19:24.55 1144,39 22
19 10209002 R.KUIJER EN ZN. M MAARSSENBROEK 964688 8-1712334 24-07 21:03.55 1143,11 10
20 25630822 HELMUT-GEERT SCHMITZ E EIJS 2 8-1345487 24-07 19:29.17 1142,48 24
21 17110010 P.J. WESTERDIJK G GORINCHEM 931563 8-1791441 24-07 20:35.43 1142,02 10
22 17119041 GEBR. HOLLEMAN T TIENHOVEN 943761 7-1275423 24-07 20:46.54 1141,32 13
23 18050916 JAC VAN DE BOSCH H HENGSTDIJK 858434 7-3733812 24-07 19:33.07 1139,84 106
24 25810473 J. MARTENS S STEIN 864633 8-1351307 24-07 19:38.35 1139,80 19
25 16269040 JAN EN TWAN NOBELS A ACHTHUIZEN 900909 8-1071582 24-07 20:10.55 1139,07 16
26 25540208 J. WILLEMSEN S SITTARD 869318 8-1343672 24-07 19:43.32 1138,55 12
27 19530025 FR. BELLETER N NISPEN 881632 8-3830309 24-07 19:54.23 1138,50 17
28 18260012 FRANS BRAEM C CLINGE 2 8-3821660 24-07 19:29.13 1137,82 22
29 23710314 H. JOOSTEN G GRATHEM 2 8-1305662 24-07 20:02.02 1137,47 24
30 10471212 A.J. VAN AMERONGEN B BUNNIK 960873 9-1502492 24-07 21:04.50 1137,35 10
31 20179136 COMB VROMANS U UDENHOUT 912216 8-3815499 24-07 20:22.08 1137,24 6
32 09371265 TON WILLEMS B BALGOY 945800 8-1693796 24-07 20:51.55 1136,89 18
33 24440002 JEAN-MARC JACQUEMAIN O OUPEYE 2 8-1320744 24-07 19:14.41 1136,06 3
34 24040015 MYRON MESTRINI B BEEK 864281 8-1330495 24-07 19:41.19 1135,25 5
35 23290428 MARC GIELEN M MAASBREE 910794 8-1288158 24-07 20:22.17 1135,25 13
36 12540898 H. KOOPMAN A ALMERE 993931 8-1767081 24-07 21:35.40 1135,06 3
37 24049110 KLINKERS-MERTENS B BEEK 863008 8-1307377 24-07 19:40.27 1134,86 2
38 21309157 VAN SCHIJNDEL & ZNN G GEFFEN 933135 8-3846021 24-07 20:42.18 1134,79 30
39 25810333 TH. DAALMANS E ELSLOO 862653 8-1352068 24-07 19:40.37 1134,15 12
40 23710993 P. STAMMEN H HORN 893997 8-1306174 24-07 20:08.30 1133,79 4
41 23710993 P. STAMMEN H HORN 2 8-1306176 24-07 20:08.32 1133,75 4
42 18050916 JAC VAN DE BOSCH H HENGSTDIJK 2 7-3733998 24-07 19:37.35 1133,12 106
43 23251330 G. DE RENET S STRAMPROY 886055 8-1285257 24-07 20:02.01 1133,04 8
44 25630288 P. VERHOEVEN E EIJGELSHOVEN 865470 8-1093854 24-07 19:44.21 1132,29 9
45 10209486 C.J.J. VAN WIJK & ZN B BENSCHOP 949921 8-1709104 24-07 20:58.59 1132,23 10
46 23370593 WIL BOONEN B BUGGENUM 2 8-1293485 24-07 20:12.57 1132,10 14
47 18260012 FRANS BRAEM C CLINGE 3 8-3821694 24-07 19:33.13 1131,78 22
48 20139001 NIEUWENHUIZEN & ZN. S SPRANG-CAPELLE 915767 8-1206689 24-07 20:29.13 1131,67 29
49 19351298 R. DE LEEUW M MADE 910771 8-3804339 24-07 20:25.02 1131,35 13
50 17141030 M. DE VOGEL B BODEGRAVEN 953210 8-1102038 24-07 21:02.37 1131,25 4
51 17460125 BOB JANSEN B BERGAMBACHT 936076 6-1398731 24-07 20:47.32 1131,16 5
52 17460005 D.BOELHOUWER JR R ROTTERDAM 935030 8-1066308 24-07 20:46.46 1130,95 30
53 23090081 M. VAN HEEL M MARIA HOOP 882479 7-1459607 24-07 20:00.40 1130,42 6
54 16169050 MUDDE - HERPST K KRIMPEN AAN DEN IJSS 930703 8-1064785 24-07 20:43.29 1130,20 10
55 23120441 L. VERSTRAETEN E ECHT 880501 8-1817319 24-07 19:59.33 1129,50 11
56 10201156 J.M.G. VAN HOUTEN I IJSSELSTEIN 953219 8-1709533 24-07 21:04.23 1128,89 3
57 24490715 J.M.H. BIJSMANS K KERKRADE WEST 862392 8-1324070 24-07 19:43.58 1128,84 7
58 23120742 J. BACHUS E ELEN 874981 6-1715765 24-07 19:55.23 1128,45 30
59 10311379 R. VAN MOORSELAAR W WADENOIJEN 944449 9-1496951 24-07 20:57.07 1128,22 5
60 19390335 J.W. VAN GILS O OOSTERHOUT 2 8-3805238 24-07 20:26.17 1127,42 5
61 21309001 COMB VOS-VAN WANROOI G GEFFEN 933432 6-3640008 24-07 20:48.04 1127,24 24
62 12019232 COMB. BAAS & BERG D DE KWAKEL 970603 7-1124105 24-07 21:21.15 1126,97 19
63 18269150 GEBR.V.BEVEREN& KIDS N NIEUW-NAMEN 856486 7-3705783 24-07 19:40.04 1126,86 12
64 23090081 M. VAN HEEL M MARIA HOOP 2 6-1713879 24-07 20:03.10 1126,81 6
65 10010003 CORNE VAN OEVEREN O OVERBERG 966098 8-1701358 24-07 21:17.33 1126,58 19
66 18501230 F. SCHOEMAKER O OOSTDIJK 870672 8-1129045 24-07 19:52.51 1126,57 2
67 23450942 W. SCHAEFER R ROERMOND 894834 6-1732925 24-07 20:14.25 1126,40 2
68 24440002 JEAN-MARC JACQUEMAIN O OUPEYE 3 8-5107521 24-07 19:21.00 1126,38 3
69 21309258 COMB.F&J V.SCHIJNDEL N NULAND 933908 8-3845415 24-07 20:49.12 1126,28 2
70 24499137 COMB H. BEUGELS & ZN L LANDGRAAF 863420 8-1322260 24-07 19:46.43 1126,13 5
71 24440019 H.WIJNANDS EN ZN V VROENHOVEN 849446 8-1337659 24-07 19:34.27 1125,91 22
72 24229062 H. PEKEL & ZOON B BRUNSSUM 868459 8-1314325 24-07 19:51.21 1125,90 8
73 25639066 MAASSEN GEBR. U UBACHSBERG 2 8-1347064 24-07 19:43.18 1125,86 9
74 10209290 W.H. MURK & ZN. I IJSSELSTEIN 953567 8-1708713 24-07 21:07.10 1125,60 18
75 17640009 GERARD GRIFFIOEN Z ZEVENHOVEN 964802 5-1730467 24-07 21:17.15 1125,46 3
76 25790466 S.A. DECKERS M MEERS 863455 8-1349837 24-07 19:47.30 1125,02 8
77 24490545 M.T.C. POETH H HEERLEN 865040 6-1762242 24-07 19:49.05 1124,77 12
78 10471212 A.J. VAN AMERONGEN B BUNNIK 2 8-1721563 24-07 21:14.48 1124,09 10
79 10471212 A.J. VAN AMERONGEN B BUNNIK 3 9-1502465 24-07 21:15.12 1123,56 10
80 19189003 G. KOUTERS EN ZN N NOORDHOEK 2 8-3810069 24-07 20:22.06 1123,11 7
81 24440023 ERIC CAUBERGH M MAASTRICHT 847973 5-1105299 24-07 19:35.02 1123,09 7
82 24220021 J. QUADEN L LANDGRAAF 869377 8-1323742 24-07 19:54.28 1122,55 13
83 10240899 JAY LISSENBERG U UTRECHT 964610 9-1493005 24-07 21:19.53 1121,79 4
84 24490715 J.M.H. BIJSMANS K KERKRADE WEST 2 8-1324062 24-07 19:48.55 1121,57 7
85 19831852 PH. GEERDINK H HOOGERHEIDE 873574 6-1630215 24-07 19:59.04 1121,31 8
86 21280861 A. POULISSE K KERKDRIEL 934614 8-1805129 24-07 20:53.31 1121,29 40
87 24250161 H. NIJSTEN G GEULLE 859774 7-1501968 24-07 19:46.52 1121,15 9
88 21519266 VERSTEEGDE-DOMMELEN B BOEKEL 927049 8-3817064 24-07 20:47.40 1120,08 9
89 25540399 H. MARTENS G GELEEN 867268 8-1344087 24-07 19:54.32 1119,73 11
90 23189042 COMB J. VULLERS EN Z R ROGGEL 899313 8-1282234 24-07 20:23.13 1119,64 6
91 24049225 DEMANDT & ZN. E ELSLOO 862907 7-1830855 24-07 19:50.58 1119,25 8
92 25810473 J. MARTENS S STEIN 2 8-1351371 24-07 19:52.49 1118,81 19
93 23370089 J. BOUTEN N NEER 901084 8-1292675 24-07 20:25.28 1118,71 7
94 17660270 FRANK HAGE W WOERDEN 955629 8-1132826 24-07 21:14.22 1118,52 11
95 21280861 A. POULISSE K KERKDRIEL 2 8-1805219 24-07 20:55.41 1118,38 40
96 25429112 BOIJEN & DOCHTER N NUTH 862546 6-1782689 24-07 19:51.27 1118,08 3
97 19280006 MEVR M VAN GEEL N NIEUW VOSSEMEER 889200 8-3830044 24-07 20:15.27 1117,86 43
98 17660270 FRANK HAGE W WOERDEN 2 7-1124208 24-07 21:15.34 1116,95 11
99 17630201 J.W.LOOREN DE JONG S STREEFKERK 933251 8-1129613 24-07 20:55.51 1116,53 4
100 25639147 W. KICKEN & ZN. S SIMPELVELD 857962 8-1346933 24-07 19:48.34 1116,31 20
101 23379037 GEBR KUYPERS N NEER 900786 7-1475380 24-07 20:27.02 1116,17 6
102 25639066 MAASSEN GEBR. U UBACHSBERG 3 7-1531864 24-07 19:50.00 1116,07 9
103 25810473 J. MARTENS S STEIN 3 8-1351382 24-07 19:54.49 1115,92 19
104 17460005 D.BOELHOUWER JR R ROTTERDAM 2 8-1066283 24-07 20:57.58 1115,83 30
105 24440019 H.WIJNANDS EN ZN V VROENHOVEN 2 6-1778663 24-07 19:41.22 1115,69 22
106 17660002 D. VAN DAM Z ZEGVELD 957938 8-1131934 24-07 21:18.47 1115,46 7
107 24220021 J. QUADEN L LANDGRAAF 2 8-1323744 24-07 19:59.41 1115,04 13
108 10129141 G&J V NIEUWAMERONGEN V VEENENDAAL 966126 7-1076165 24-07 21:26.34 1114,89 16
109 21280764 J. HOOYMANS K KERKDRIEL 935251 8-1224446 24-07 20:58.55 1114,83 10
110 19390335 J.W. VAN GILS O OOSTERHOUT 3 8-3805298 24-07 20:35.24 1114,82 5
111 16820444 I. MEERKERK Z ZUIDLAND 914757 7-1266553 24-07 20:40.38 1114,70 28
112 25630822 HELMUT-GEERT SCHMITZ E EIJS 3 8-1346159 24-07 19:48.03 1114,57 24
113 12410724 N. TETTEROO P PURMEREND 1002364 6-1394389 24-07 21:59.45 1114,05 10
114 18261130 FRANK CALON C CLINGE 852326 6-3633770 24-07 19:45.05 1114,03 3
115 18500901 J.J. LINDENBERG Y YERSEKE 874881 7-1334248 24-07 20:05.21 1114,00 35
116 17071016 J.A.M.DE JONG R ROELOFARENDSVEEN 961732 8-1094379 24-07 21:23.23 1113,91 7
117 10209125 P.J. V.D. BERG & ZN. B BENSCHOP 950043 8-1708856 24-07 21:13.38 1112,94 9
118 07510274 E. FLEMING L LOCHEM 1002556 8-1605298 24-07 22:01.01 1112,69 7
119 16169050 MUDDE - HERPST K KRIMPEN AAN DEN IJSS 2 8-1064824 24-07 20:56.27 1112,68 10
120 24490618 FRANS KEIJBETS L LANDGRAAF 867738 8-1324020 24-07 19:59.53 1112,65 2
121 24490910 J.L. HANSSEN K KERKRADE 864635 5-1090232 24-07 19:57.23 1112,24 12
122 21281336 TEAM OPIJNEN O OPIJNEN 938909 8-1229650 24-07 21:04.10 1112,23 6
123 14161167 C.K. NIESTEN U UITGEEST 997701 8-1010837 24-07 21:57.20 1111,85 22
124 19959037 GEBR MAAS & ZN Z ZUNDERT 888191 8-3812608 24-07 20:18.52 1111,81 29
125 19790460 KEES DE GRAAF E EETHEN 922738 8-1195022 24-07 20:50.21 1111,26 23
126 24140194 J. HOPPENER B BOCHOLTZ 857052 8-1312246 24-07 19:51.39 1110,67 6
127 16269040 JAN EN TWAN NOBELS A ACHTHUIZEN 2 7-1247944 24-07 20:31.18 1110,45 16
128 19351298 R. DE LEEUW M MADE 2 8-3804281 24-07 20:40.14 1110,38 13
129 10000316 P.J. WESTERLAKEN V VEENENDAAL 967325 6-1324383 24-07 21:31.25 1110,06 4
130 18430750 J. DU PUY B BIERVLIET 848830 7-1333337 24-07 19:44.42 1110,02 7
131 25630288 P. VERHOEVEN E EIJGELSHOVEN 2 6-1788112 24-07 19:59.53 1109,74 9
132 23090707 MICHAEL SCHMELL H HUCKELHOVEN 890188 7-1459135 24-07 20:22.21 1109,48 5
133 18590890 H. ZEGERS S SLUISKIL 848388 8-1156999 24-07 19:44.41 1109,46 5
134 24490910 J.L. HANSSEN K KERKRADE 2 7-1507285 24-07 19:59.24 1109,36 12
135 21300810 G.J.L. VAN NIFTRIK O OSS 938465 8-3847631 24-07 21:05.59 1109,32 19
136 16220992 P.A. DE VOGEL O OUDE TONGE 899952 5-1672838 24-07 20:31.18 1109,27 9
137 18591097 C. DE MUL S SAS VAN GENT 846836 6-1586568 24-07 19:43.33 1109,08 8
138 24040404 R. SOETELMANS S SPAUBEEK 864396 7-1527415 24-07 19:59.32 1108,86 3
139 12640007 YSBR. KAPTEIN A AKERSLOOT 1003209 8-1795386 24-07 22:04.53 1108,66 14
140 16759306 BATENBURG V.D. MERWE K KLAASWAAL 912230 8-1084765 24-07 20:42.59 1108,44 8
141 15429001 TEAM VOLLEBREGT W WASSENAAR 951850 9-1609133 24-07 21:19.17 1107,73 13
142 18260012 FRANS BRAEM C CLINGE 4 8-3821643 24-07 19:49.35 1107,71 22
143 12069338 COMB VERWEIJ-DE HAAN M MIJDRECHT 969467 0-0000000 24-07 21:35.23 1107,48 25
144 12069338 COMB VERWEIJ-DE HAAN M MIJDRECHT 2 8-1750907 24-07 21:35.23 1107,48 25
145 12160005 M. KOK R RANSDORP 990635 8-1759124 24-07 21:54.37 1107,33 28
146 21280764 J. HOOYMANS K KERKDRIEL 2 9-1021348 24-07 21:05.16 1106,46 10
147 24490545 M.T.C. POETH H HEERLEN 2 8-1323448 24-07 20:01.49 1106,45 12
148 17700969 JACO WERVENBOS Z ZWIJNDRECHT 922117 8-1137023 24-07 20:53.31 1106,30 20
149 21309258 COMB.F&J V.SCHIJNDEL N NULAND 2 6-1666570 24-07 21:04.16 1106,18 2
150 24490847 J. HEUTS H HEERLEN 865119 8-1323230 24-07 20:02.10 1106,05 4
151 18040475 ADRIE DE NOOIJER A ARNEMUIDEN 869599 7-1317788 24-07 20:06.18 1105,94 9
152 18160888 CARLO DOMINICUS G GOES 873836 8-1142563 24-07 20:10.11 1105,86 7
153 16140258 W.L. VAN NEDERPELT K KLAASWAAL 912812 7-1237223 24-07 20:45.32 1105,72 9
154 25810309 M. COX S STEIN 864616 8-1351213 24-07 20:02.02 1105,60 6
155 23251241 H.C.J.G. PETERS P PANHEEL 888951 8-1285694 24-07 20:24.18 1105,25 4
156 25810473 J. MARTENS S STEIN 4 8-1351438 24-07 20:02.22 1105,15 19
157 15399001 J.M. DE WIJS & ZN D DEN HOORN 935280 8-5179937 24-07 21:06.19 1105,12 18
158 21280861 A. POULISSE K KERKDRIEL 3 8-1805082 24-07 21:06.03 1104,68 40
159 19520093 LEON BRASPENNING R RIJSBERGEN 892920 8-3807517 24-07 20:28.21 1104,62 6
160 10209486 C.J.J. VAN WIJK & ZN B BENSCHOP 2 7-1083400 24-07 21:20.11 1104,32 10
161 16269082 GEBR. HAGENS A ACHTHUIZEN 901559 8-1072093 24-07 20:36.27 1104,24 27
162 16269040 JAN EN TWAN NOBELS A ACHTHUIZEN 3 8-1071540 24-07 20:36.21 1103,58 16
163 18260012 FRANS BRAEM C CLINGE 5 8-3821678 24-07 19:52.35 1103,41 22
164 18050916 JAC VAN DE BOSCH H HENGSTDIJK 3 3-3301785 24-07 19:58.03 1103,31 106
165 15369075 P.SOLLEVELD & PALOMA M MAASDIJK 928157 8-1034020 24-07 21:01.25 1103,09 8
166 25660424 MEVR. TROISFONTAINE R REIJMERSTOK 850132 6-1759080 24-07 19:50.58 1102,68 6
167 21309157 VAN SCHIJNDEL & ZNN G GEFFEN 2 6-3640130 24-07 21:06.16 1102,65 30
168 18050916 JAC VAN DE BOSCH H HENGSTDIJK 4 7-3733859 24-07 19:58.48 1102,25 106
169 15340044 A V BERGENHENEGOUWEN P POELDIJK 935388 8-1122227 24-07 21:08.54 1101,88 9
170 23710314 H. JOOSTEN G GRATHEM 3 6-1745142 24-07 20:27.21 1101,80 24
171 24259080 KURVERS-DE WEERD H HULSBERG 859169 8-1316061 24-07 19:59.55 1101,62 5
172 24490588 A. HUYNEN H HEERLEN 861856 7-1508319 24-07 20:02.29 1101,44 9
173 25790466 S.A. DECKERS M MEERS 2 8-5105303 24-07 20:04.01 1101,32 8
174 18500901 J.J. LINDENBERG Y YERSEKE 2 8-1155290 24-07 20:14.33 1101,10 35
175 25630628 M. HENDRIKS E EIJS 855954 8-1346887 24-07 19:57.22 1101,09 10
176 17700969 JACO WERVENBOS Z ZWIJNDRECHT 2 6-1447855 24-07 20:57.35 1100,93 20
177 16269040 JAN EN TWAN NOBELS A ACHTHUIZEN 4 7-1247929 24-07 20:38.20 1100,91 16
178 25639002 CROMBACH-TROMPETTER K KERKRADE 861690 8-1347201 24-07 20:02.44 1100,87 7
179 16220992 P.A. DE VOGEL O OUDE TONGE 2 7-1245174 24-07 20:37.38 1100,68 9
180 25630920 J. SCHOENMAEKERS U UBACHSBERG 859273 8-1346119 24-07 20:00.57 1100,29 16
181 21280764 J. HOOYMANS K KERKDRIEL 3 9-1021279 24-07 21:10.02 1100,25 10
182 12160005 M. KOK R RANSDORP 2 8-1759135 24-07 22:00.30 1100,09 28
183 23120742 J. BACHUS E ELEN 2 6-1715678 24-07 20:15.35 1099,80 30
184 12410012 FRED VAN PAREEN A AMSTERDAM NOORD 989585 8-1764014 24-07 22:00.00 1099,54 8
185 24500109 M.J.M. DEGENS H HEERLEN 865685 8-1360609 24-07 20:07.22 1099,47 9
186 17700969 JACO WERVENBOS Z ZWIJNDRECHT 3 8-1137020 24-07 20:58.42 1099,46 20
187 08760385 ANTOP Z ZEVENAAR 970568 8-1678442 24-07 21:42.49 1099,40 7
188 25630512 GEERT SCHMITZ S SIMPELVELD 859065 8-1345496 24-07 20:01.31 1099,23 12
189 21309157 VAN SCHIJNDEL & ZNN G GEFFEN 3 8-3845933 24-07 21:09.04 1099,01 30
190 08760385 ANTOP Z ZEVENAAR 2 8-1678469 24-07 21:43.09 1098,98 7
191 17660903 TIM HAGE W WOERDEN 956413 8-1133000 24-07 21:30.42 1098,44 7
192 18370014 H.M. CALON H HOOFDPLAAT 855026 6-3633789 24-07 19:58.39 1098,09 6
193 13269001 COMB. M. & R. TEKIN M MEDEMBLIK 1031694 7-1164760 25-07 05:30.36 1098,01 28
194 25850222 FR. WACKERS S SUSTEREN 876807 8-1353564 24-07 20:19.01 1097,36 6
195 19280006 MEVR M VAN GEEL N NIEUW VOSSEMEER 2 7-3734430 24-07 20:30.25 1097,21 43
196 24490618 FRANS KEIJBETS L LANDGRAAF 2 3-1503771 24-07 20:10.53 1097,18 2
197 23290363 R. VAN DE RAKT B BAARLO 910657 8-1287937 24-07 20:50.04 1097,09 9
198 23129001 DAMEN - HILKENS E ECHT 883075 8-1278156 24-07 20:25.00 1096,99 17
199 19280006 MEVR M VAN GEEL N NIEUW VOSSEMEER 3 6-3631848 24-07 20:30.49 1096,67 43
200 10201156 J.M.G. VAN HOUTEN I IJSSELSTEIN 2 8-1707101 24-07 21:29.27 1096,35 3
201 18050916 JAC VAN DE BOSCH H HENGSTDIJK 5 7-1324315 24-07 20:03.15 1095,99 106
202 09111046 BAS WEIJERS G GROESBEEK 950847 8-1683854 24-07 21:27.39 1095,89 15
203 08760385 ANTOP Z ZEVENAAR 3 8-1678450 24-07 21:45.46 1095,74 7
204 24250161 H. NIJSTEN G GEULLE 2 6-1757271 24-07 20:05.10 1095,02 9
205 25630822 HELMUT-GEERT SCHMITZ E EIJS 4 8-1345610 24-07 20:01.49 1094,94 24
206 15190763 K. VAN DELFT R RIJNSBURG 957272 7-1198213 24-07 21:34.40 1094,44 8
207 16160009 J. KRIJGSMAN R RIMPEN A/D IJSSEL 931014 8-1066600 24-07 21:10.41 1094,43 9
208 15530764 AAD ZWINKELS K KWINTSHEUL 935896 8-1045603 24-07 21:15.19 1094,21 12
209 15030007 M.V.D.HELM P PIJNACKER 937921 6-1476272 24-07 21:17.14 1094,13 19
210 23379037 GEBR KUYPERS N NEER 2 8-1293235 24-07 20:43.27 1093,92 6
211 20210002 ROMY VAN DE HERIK T TILBURG 906725 8-1215108 24-07 20:48.54 1093,89 2
212 17660270 FRANK HAGE W WOERDEN 3 7-1311016 24-07 21:33.59 1093,42 11
213 22591293 A. VAN LIESHOUT V VALKENSWAARD 893807 6-1703944 24-07 20:37.35 1093,23 3
214 17660903 TIM HAGE W WOERDEN 2 6-1559353 24-07 21:35.00 1093,04 7
215 19390335 J.W. VAN GILS O OOSTERHOUT 4 8-3805257 24-07 20:51.43 1092,95 5
216 24500664 MEVR. PAPPERS H HEERLEN 866828 6-1766117 24-07 20:13.08 1092,92 5
217 18260012 FRANS BRAEM C CLINGE 6 7-3705098 24-07 20:00.02 1092,87 22
218 25810473 J. MARTENS S STEIN 5 7-1537533 24-07 20:11.18 1092,67 19
219 17660270 FRANK HAGE W WOERDEN 4 7-1311014 24-07 21:34.37 1092,63 11
220 25639058 A. & P. FRANSSEN S SIMPELVELD 858974 5-1115530 24-07 20:06.15 1092,50 8
221 17189445 GEBR. BRAS D DORDRECHT 921368 7-1283317 24-07 21:04.09 1091,47 14
222 19350411 C.J.DE HEIJDE M MADE 910841 3-1395008 24-07 20:54.32 1091,44 11
223 18501060 D.A. DE VOOGD Y YERSEKE 875776 7-3748391 24-07 20:22.27 1091,38 3
224 10169188 COMB. VAN BEKKUM G GELDERMALSEN 945073 7-0212603 24-07 21:26.03 1091,25 10
225 21280861 A. POULISSE K KERKDRIEL 4 8-1805213 24-07 21:16.43 1090,92 40
226 17381359 I VAN DER RHEE A ALBLASSERDAM 927857 8-1116070 24-07 21:10.32 1090,91 20
227 24500042 J. HABETS H HEERLEN 866197 7-1509761 24-07 20:14.03 1090,86 11
228 15419002 BERT EN JOKE N NOORDWIJK 963064 8-1040997 24-07 21:43.02 1090,63 5
229 17660270 FRANK HAGE W WOERDEN 5 7-1124210 24-07 21:36.15 1090,59 11
230 18629085 GEBR. SCHEELE T TERNEUZEN 852085 7-3711304 24-07 20:01.19 1090,58 7
231 24440881 L. VAN BOGAERT M MAASTRICHT 851675 5-1087724 24-07 20:00.58 1090,54 2
232 23120726 KOOS DE WAARD B BORN 873127 6-1715735 24-07 20:20.43 1090,43 9
233 16221220 G.M. KOESE S SOMMELSDIJK 906776 8-1067930 24-07 20:51.39 1090,33 18
234 19280006 MEVR M VAN GEEL N NIEUW VOSSEMEER 4 8-3830036 24-07 20:35.39 1090,17 43
235 18320618 JO MELIS Z ZOUTELANDE 866434 8-1148359 24-07 20:15.17 1089,47 11
236 17120013 J. KLEPPERS S SPIJK 934467 7-1285246 24-07 21:17.48 1089,38 10
237 24500003 C. ADMIRAAL V VOERENDAAL 861542 8-1327520 24-07 20:10.53 1089,34 15
238 24250587 WIM JANISSEN M MEERSSEN 855600 6-1756409 24-07 20:05.46 1088,87 7
239 25390293 A. LANCKOHR M MHEER 2 7-1526732 24-07 19:57.33 1088,48 6
240 18630055 ANDRE HAVERMANS O OUD VOSSEMEER 886897 1-1818251 24-07 20:34.55 1088,33 4
241 24440019 H.WIJNANDS EN ZN V VROENHOVEN 3 7-1523404 24-07 20:00.52 1087,82 22
242 24490545 M.T.C. POETH H HEERLEN 3 8-1323381 24-07 20:15.15 1087,76 12
243 25810473 J. MARTENS S STEIN 6 6-1795308 24-07 20:14.53 1087,75 19
244 23120441 L. VERSTRAETEN E ECHT 2 7-1462219 24-07 20:29.31 1087,69 11
245 23710136 MARTIEN DENEER W WESSEM 887833 8-1304982 24-07 20:36.18 1087,63 5
246 15369075 P.SOLLEVELD & PALOMA M MAASDIJK 2 8-1068887 24-07 21:14.06 1086,71 8
247 25810473 J. MARTENS S STEIN 7 8-1351328 24-07 20:15.51 1086,43 19
248 23540823 H. TUBEE T THORN 886790 8-1299751 24-07 20:36.36 1085,95 5
249 21281417 J. VAN BRIENEN G GELDERMALSEN 945614 8-1229145 24-07 21:30.56 1085,75 8
250 10240899 JAY LISSENBERG U UTRECHT 2 6-1354373 24-07 21:48.27 1085,72 4
251 20130621 R. VAN DER VELDEN K KAATSHEUVEL 2 8-1208360 24-07 21:04.30 1085,64 13
252 25639147 W. KICKEN & ZN. S SIMPELVELD 2 8-1346983 24-07 20:10.20 1085,57 20
253 18530004 P.D. PLADDET H HOEK 2 6-3614767 24-07 20:04.19 1085,37 8
254 25640273 R.MUIJTJENS U UBACHSBERG 858987 5-1117558 24-07 20:11.30 1085,26 8
255 23450942 W. SCHAEFER R ROERMOND 2 7-1477252 24-07 20:44.32 1085,26 2
256 18261458 GUY FIJEN N NIEUW-NAMEN 856431 7-3705574 24-07 20:09.12 1085,19 8
257 25630822 HELMUT-GEERT SCHMITZ E EIJS 5 8-1322467 24-07 20:09.04 1084,88 24
258 18050916 JAC VAN DE BOSCH H HENGSTDIJK 6 7-1324303 24-07 20:11.47 1084,18 106
259 22209287 VAN HAM-BARTELS W WINTELRE 900607 9-1045708 24-07 20:50.44 1084,11 0
260 24440019 H.WIJNANDS EN ZN V VROENHOVEN 4 8-1337550 24-07 20:03.33 1084,10 22
261 17359254 COMB. DE BRUIJN S SLIEDRECHT 925697 7-1289648 24-07 21:13.56 1084,04 14
262 25630822 HELMUT-GEERT SCHMITZ E EIJS 6 7-1530864 24-07 20:09.48 1083,87 24
263 18500935 A.C. VAN DE LINDE R RILLAND 870192 8-3832841 24-07 20:22.54 1083,81 3
264 16221220 G.M. KOESE S SOMMELSDIJK 2 8-1067927 24-07 20:56.46 1083,67 18
265 17561366 PETER V.SINTMAARTENS P PAPENDRECHT 924236 8-1126626 24-07 21:12.59 1083,53 18
266 10209290 W.H. MURK & ZN. I IJSSELSTEIN 2 8-1708725 24-07 21:40.13 1083,33 18
267 17050706 GERO DIJK A ALBLASSERDAM 927985 8-1092335 24-07 21:16.37 1083,31 4
268 17050706 GERO DIJK A ALBLASSERDAM 2 8-1092348 24-07 21:16.39 1083,27 4
269 23120572 ALB. BEUNEN O OHE EN LAAK 881393 7-1462675 24-07 20:33.43 1083,17 15
270 18050916 JAC VAN DE BOSCH H HENGSTDIJK 7 7-3733694 24-07 20:12.38 1083,01 106
271 25810309 M. COX S STEIN 2 8-1351298 24-07 20:18.28 1082,85 6
272 22209287 VAN HAM-BARTELS W WINTELRE 2 9-3946553 24-07 20:51.56 1082,55 0
273 14259001 COR SNEEKES & ZN D DRIEHUIS NH 988903 8-1007385 24-07 22:13.37 1082,40 41
274 18100363 P. HERMES L LEWEDORP 870214 7-3704139 24-07 20:23.59 1082,38 5
275 21239072 COMB. VAN BREUGEL V VUGHT 920444 7-3710449 24-07 21:10.28 1082,28 8
276 10570461 R. VAN DEN BOSCH V VEENENDAAL 967110 9-1506929 24-07 21:53.52 1081,94 0
277 25639002 CROMBACH-TROMPETTER K KERKRADE 2 8-1347169 24-07 20:16.53 1081,33 7
278 24500042 J. HABETS H HEERLEN 2 8-1324526 24-07 20:21.15 1081,06 11
279 25380419 G. HAAS S SITTARD 871803 8-1340527 24-07 20:26.37 1080,81 10
280 23129032 PAULSSEN & ZN. R ROOSTEREN 878564 7-1463833 24-07 20:32.55 1080,76 21
281 21309001 COMB VOS-VAN WANROOI G GEFFEN 2 7-3736425 24-07 21:23.45 1080,67 24
282 19831313 RONALD GEERDINK H HOOGERHEIDE 874758 8-3811573 24-07 20:29.34 1080,53 4
283 22591323 F.A. JANSEN V VALKENSWAARD 894822 9-1061550 24-07 20:48.08 1080,53 0
284 24140194 J. HOPPENER B BOCHOLTZ 2 7-1497585 24-07 20:13.20 1080,32 6
285 18260614 ANGELO VD VEEKEN C CLINGE 2 6-3609233 24-07 20:09.55 1080,00 12
286 14161167 C.K. NIESTEN U UITGEEST 2 9-1582260 24-07 22:23.51 1079,94 22
287 16269082 GEBR. HAGENS A ACHTHUIZEN 2 6-1494088 24-07 20:54.51 1079,91 27
288 18269150 GEBR.V.BEVEREN& KIDS N NIEUW-NAMEN 2 8-3822405 24-07 20:13.08 1079,88 12
289 23710284 A. VAN DIJCK A ASENRAY 895998 8-1305863 24-07 20:50.01 1079,49 8
290 19280791 J. SEVERIJNEN L LEPELSTRAAT 886113 8-3803276 24-07 20:40.53 1079,46 1
291 23290428 MARC GIELEN M MAASBREE 2 8-1288115 24-07 21:03.55 1079,25 13
292 10319002 MEVR WOUTERSE & ARIE V VARIK 941141 8-1228423 24-07 21:32.05 1079,19 12
293 25819065 SMEETS & PENRIS U URMOND 867064 8-1352484 24-07 20:23.29 1079,13 5
294 18050916 JAC VAN DE BOSCH H HENGSTDIJK 8 8-3819858 24-07 20:15.34 1079,02 106
295 21309157 VAN SCHIJNDEL & ZNN G GEFFEN 4 6-3640551 24-07 21:24.55 1078,87 30
296 14161167 C.K. NIESTEN U UITGEEST 3 8-1776581 24-07 22:24.49 1078,81 22
297 24041019 TH. PETERS E ELSLOO 2 7-1491924 24-07 20:19.45 1078,77 7
298 23710314 H. JOOSTEN G GRATHEM 4 5-1069614 24-07 20:44.36 1078,75 24
299 23010147 W. STIEL A ARCEN 928272 6-1707376 24-07 21:20.38 1078,59 10
300 18100606 M.J. HOUTEKAMER O OUD SABBINGE 875196 8-1140178 24-07 20:31.27 1078,56 7
301 16220500 JAN POLDER M MIDDELHARNIS 905959 7-1244685 24-07 21:00.05 1078,42 15
302 25639002 CROMBACH-TROMPETTER K KERKRADE 3 8-1347171 24-07 20:19.04 1078,37 7
303 23120548 JAC. RUIJTERS E ECHT 883212 6-1717760 24-07 20:39.13 1078,12 21
304 21130938 M. BESET SR E ENGELEN 926964 8-3844868 24-07 21:19.48 1078,12 29
305 25810333 TH. DAALMANS E ELSLOO 2 8-1352136 24-07 20:20.16 1077,96 12
306 14250344 J. SNEEKES D DRIEHUIS 989059 7-1185915 24-07 22:17.33 1077,93 6
307 23669089 GEBR. LENAERS W WEERT 893712 7-1488687 24-07 20:49.17 1077,69 6
308 25390293 A. LANCKOHR M MHEER 3 8-1340874 24-07 20:05.21 1077,67 6
309 21280861 A. POULISSE K KERKDRIEL 5 8-1805132 24-07 21:27.36 1077,24 40
310 21289001 COMB. VAN KLEEF-HOL G GELDERMALSEN 945489 8-1705102 24-07 21:37.43 1077,21 12
311 19280006 MEVR M VAN GEEL N NIEUW VOSSEMEER 5 8-3830145 24-07 20:45.31 1077,14 43
312 07450007 AART HUP O OENE 1011302 8-1592098 25-07 04:54.21 1077,00 0
313 24041019 TH. PETERS E ELSLOO 3 8-1307407 24-07 20:21.06 1076,95 7
315 18160478 S. DE VOS ' 'S-HEERENHOEK 865859 8-3831711 24-07 20:24.28 1076,31 12
316 19520093 LEON BRASPENNING R RIJSBERGEN 2 7-3720392 24-07 20:49.47 1076,09 6
317 18500811 C. PAAUWE K KRUININGEN 870312 8-1154925 24-07 20:28.48 1076,05 14
318 24490910 J.L. HANSSEN K KERKRADE 3 6-1765774 24-07 20:23.32 1076,04 12
319 17460005 D.BOELHOUWER JR R ROTTERDAM 3 8-1066282 24-07 21:28.58 1076,02 30
320 25810333 TH. DAALMANS E ELSLOO 3 8-1352203 24-07 20:21.44 1075,98 12
321 18260614 ANGELO VD VEEKEN C CLINGE 3 6-3609132 24-07 20:12.55 1075,91 12
322 20131081 F. LAROS K KAATSHEUVEL 914756 8-3814923 24-07 21:10.17 1075,82 10
323 19350411 C.J.DE HEIJDE M MADE 2 8-3830193 24-07 21:06.46 1075,67 11
324 24040455 WIL VAN MULKEN B BEEK 863451 8-1308589 24-07 20:22.46 1075,59 4
325 16049259 GEBR.DE ZWART D DELFT 935460 8-1054219 24-07 21:29.55 1075,34 10
326 24500003 C. ADMIRAAL V VOERENDAAL 2 8-1327519 24-07 20:21.19 1075,16 15
327 24501392 J.H. STEIJNS D DOENRADE 869378 7-1509528 24-07 20:28.36 1075,16 18
328 16220488 J. KOESE S SOMMELSDIJK 906786 7-1243403 24-07 21:03.28 1075,07 6
330 19832017 A. VERBIEST H HOOGERHEIDE 874899 6-1629745 24-07 20:34.03 1074,75 3
331 18329201 COMB. VERHAGEN-BUYL W WESTKAPELLE 868569 0-3729626 24-07 20:28.21 1074,50 10
332 18329201 COMB. VERHAGEN-BUYL W WESTKAPELLE 2 7-3729626 24-07 20:28.21 1074,50 10
333 24449082 GEBR. SAYA M MAASTRICHT 850142 8-1320718 24-07 20:11.19 1074,34 2
334 23251330 G. DE RENET S STRAMPROY 2 8-1285266 24-07 20:44.52 1074,18 8
335 23129032 PAULSSEN & ZN. R ROOSTEREN 2 8-1818709 24-07 20:38.13 1073,75 21
336 24490910 J.L. HANSSEN K KERKRADE 4 7-1507291 24-07 20:25.24 1073,55 12
337 15391137 A.W.M. VAN DIJK H HONSELERSDIJK 935254 7-1861864 24-07 21:31.14 1073,48 19
338 12069338 COMB VERWEIJ-DE HAAN M MIJDRECHT 3 8-1750843 24-07 22:03.15 1073,31 25
339 21280764 J. HOOYMANS K KERKDRIEL 4 8-1224644 24-07 21:31.24 1073,27 10
340 18329003 COMB F & J PROVOOST A AAGTEKERKE 871730 8-3823672 24-07 20:32.27 1072,96 3
341 23120742 J. BACHUS E ELEN 3 6-1715759 24-07 20:35.29 1072,96 30
342 10620592 MARCEL OUTSHOVEN Z ZEIST 965196 6-1359429 24-07 21:59.37 1072,90 4
343 16220488 J. KOESE S SOMMELSDIJK 2 7-1243329 24-07 21:05.15 1072,80 6
344 18260614 ANGELO VD VEEKEN C CLINGE 4 7-3705290 24-07 20:15.14 1072,78 12
345 19520093 LEON BRASPENNING R RIJSBERGEN 3 8-1185293 24-07 20:52.44 1072,28 6
346 23540572 J. CORSTJENS T THORN 886577 7-1484148 24-07 20:46.59 1072,06 10
347 18290348 F.H. JANSSENS K KAPELLE 873050 8-3823199 24-07 20:34.30 1071,88 3
348 25639147 W. KICKEN & ZN. S SIMPELVELD 3 8-1336864 24-07 20:20.26 1071,87 20
349 23450900 T. WESSELS R ROERMOND 893883 7-1477354 24-07 20:54.10 1071,59 2
350 19280011 P. DE JONG GZN D DE HEEN 892059 8-3830828 24-07 20:52.28 1071,58 19
351 18260665 LUC VAN DER GUCHT H HULST 853482 8-3822645 24-07 20:16.30 1071,54 7
352 18500811 C. PAAUWE K KRUININGEN 2 8-1154891 24-07 20:32.30 1071,15 14
353 15369075 P.SOLLEVELD & PALOMA M MAASDIJK 3 8-1033949 24-07 21:26.48 1070,79 8
354 19350411 C.J.DE HEIJDE M MADE 3 8-3830242 24-07 21:10.40 1070,74 11
355 23090707 MICHAEL SCHMELL H HUCKELHOVEN 2 7-1459171 24-07 20:51.25 1070,69 5
356 16820444 I. MEERKERK Z ZUIDLAND 2 5-1692998 24-07 21:14.23 1070,66 28
357 12019232 COMB. BAAS & BERG D DE KWAKEL 2 8-1116998 24-07 22:06.45 1070,42 19
358 18320618 JO MELIS Z ZOUTELANDE 2 6-1575536 24-07 20:29.48 1069,94 11
359 24490588 A. HUYNEN H HEERLEN 2 8-1322424 24-07 20:25.35 1069,85 9
360 18501060 D.A. DE VOOGD Y YERSEKE 2 6-6056239 24-07 20:38.38 1069,80 3
361 25640273 R.MUIJTJENS U UBACHSBERG 2 6-1790136 24-07 20:22.57 1069,79 8
362 13160012 M. TROMP E EGMOND BINNEN 1004350 7-1164625 24-07 22:45.50 1069,59 12
363 23540513 A.J.M. VORSELEN T THORN 886459 8-1299262 24-07 20:48.48 1069,57 4
364 22591323 F.A. JANSEN V VALKENSWAARD 2 9-1061567 24-07 20:56.37 1069,57 0
365 23379096 COMB. BEURSKENS H HAELEN 897345 5-1053682 24-07 20:59.00 1069,54 5
366 24440253 GEORGE VAESSEN G GRONSVELD 847756 8-1322146 24-07 20:12.54 1069,18 4
367 23120548 JAC. RUIJTERS E ECHT 2 6-1717715 24-07 20:46.04 1069,18 21
368 19350861 J. VAN GIJZEL M MADE 911573 6-3621367 24-07 21:12.40 1069,09 7
369 10209214 WIM EN BENNO KLOMP I IJSSELSTEIN 953420 8-1708582 24-07 21:51.57 1068,92 5
370 23180183 D.MONSO C CASTENRAY 925590 8-1282020 24-07 21:25.56 1068,89 18
371 19500606 JACCO SCHIPPEREN D DUSSEN 920558 5-1799459 24-07 21:21.27 1068,61 7
372 20139001 NIEUWENHUIZEN & ZN. S SPRANG-CAPELLE 2 8-1206664 24-07 21:17.00 1068,57 29
373 16269082 GEBR. HAGENS A ACHTHUIZEN 3 8-1072071 24-07 21:03.44 1068,54 27
374 16269082 GEBR. HAGENS A ACHTHUIZEN 4 8-1072087 24-07 21:03.45 1068,51 27
375 23180183 D.MONSO C CASTENRAY 2 7-1464911 24-07 21:26.17 1068,46 18
376 19500009 C. HANEGRAAF H HANK 919884 7-3714768 24-07 21:21.08 1068,22 4
377 23710314 H. JOOSTEN G GRATHEM 5 8-1305611 24-07 20:52.50 1068,09 24
378 12069338 COMB VERWEIJ-DE HAAN M MIJDRECHT 4 8-1750971 24-07 22:07.43 1068,03 25
379 08151167 J. PETERS B BEMMEL 961081 8-1642290 24-07 22:00.00 1067,87 24
380 21309157 VAN SCHIJNDEL & ZNN G GEFFEN 5 7-3738598 24-07 21:33.53 1067,80 30
381 25030211 A. EUSSEN R RANSDAAL 858453 8-1332317 24-07 20:23.57 1067,79 6
382 21309157 VAN SCHIJNDEL & ZNN G GEFFEN 6 8-3845932 24-07 21:33.54 1067,78 30
383 18050916 JAC VAN DE BOSCH H HENGSTDIJK 9 8-1139307 24-07 20:24.04 1067,62 106
384 23260796 J.ENGELS K KESSEL 905879 8-1287112 24-07 21:08.49 1067,23 9
385 21309157 VAN SCHIJNDEL & ZNN G GEFFEN 7 5-3542660 24-07 21:34.22 1067,21 30
386 25639058 A. & P. FRANSSEN S SIMPELVELD 2 8-1346651 24-07 20:24.54 1067,18 8
387 24440019 H.WIJNANDS EN ZN V VROENHOVEN 5 8-1337487 24-07 20:16.07 1066,99 22
388 25639147 W. KICKEN & ZN. S SIMPELVELD 4 8-1346927 24-07 20:24.17 1066,74 20
389 23370593 WIL BOONEN B BUGGENUM 3 8-1293517 24-07 21:01.39 1066,60 14
390 18500901 J.J. LINDENBERG Y YERSEKE 3 6-1584678 24-07 20:40.30 1066,28 35
391 24490715 J.M.H. BIJSMANS K KERKRADE WEST 3 6-1763581 24-07 20:28.49 1066,24 7
392 16149044 A. SAARLOOS & ZN K KLAASWAAL 913589 6-1484628 24-07 21:16.52 1066,20 10
393 04131446 J. GROOTOONK B BANT 1047943 8-0002018 25-07 06:13.55 1066,16 13
394 23290363 R. VAN DE RAKT B BAARLO 2 7-1471704 24-07 21:14.12 1066,09 9
395 25810473 J. MARTENS S STEIN 8 8-1351326 24-07 20:31.03 1066,07 19
396 24041019 TH. PETERS E ELSLOO 4 6-1749535 24-07 20:29.29 1065,80 7
397 18290046 J.H.M. ALLEMEKINDERS K KAPELLE 873244 6-1574626 24-07 20:39.20 1065,80 13
398 24250010 SJIR VLIEGEN H HULSBERG 859832 8-1316569 24-07 20:27.11 1065,23 3
399 25639066 MAASSEN GEBR. U UBACHSBERG 4 7-1531838 24-07 20:26.46 1065,20 9
400 18591097 C. DE MUL S SAS VAN GENT 2 6-1586551 24-07 20:15.11 1064,96 8
401 16149044 A. SAARLOOS & ZN K KLAASWAAL 2 8-1062359 24-07 21:17.57 1064,85 10
402 18040475 ADRIE DE NOOIJER A ARNEMUIDEN 2 5-3500304 24-07 20:36.40 1064,82 9
403 23370593 WIL BOONEN B BUGGENUM 4 6-1731241 24-07 21:03.15 1064,57 14
404 21280861 A. POULISSE K KERKDRIEL 6 8-1805104 24-07 21:37.58 1064,52 40
405 19520093 LEON BRASPENNING R RIJSBERGEN 4 8-3807507 24-07 20:58.49 1064,50 6
406 21280861 A. POULISSE K KERKDRIEL 7 9-1026248 24-07 21:37.59 1064,50 40
407 16220488 J. KOESE S SOMMELSDIJK 3 8-1067936 24-07 21:12.02 1064,26 6
408 23710276 L. HAMERS W WESSEM 887800 8-1305582 24-07 20:54.15 1064,19 4
409 25770205 P. DRIESSEN E ELSLOO 863037 8-1800666 24-07 20:31.01 1064,14 2
410 20131081 F. LAROS K KAATSHEUVEL 2 8-3814957 24-07 21:19.42 1064,04 10
411 25810042 JO STORMS G GELEEN 866230 7-1538403 24-07 20:34.06 1064,03 5
412 16040021 L.VAN DEN BERG B BERGSCHENHOEK 937945 7-1230110 24-07 21:41.35 1063,93 4
413 22160952 L.M. VAN DEN BERG D DEURNE 914211 8-4051339 24-07 21:19.21 1063,84 7
414 15399001 J.M. DE WIJS & ZN D DEN HOORN 2 8-5179918 24-07 21:39.10 1063,83 18
415 18290348 F.H. JANSSENS K KAPELLE 2 6-3635288 24-07 20:40.43 1063,77 3
416 24049225 DEMANDT & ZN. E ELSLOO 2 8-1309048 24-07 20:31.13 1063,72 8
417 24500042 J. HABETS H HEERLEN 3 8-1324534 24-07 20:34.34 1063,38 11
418 24500109 M.J.M. DEGENS H HEERLEN 2 8-1325477 24-07 20:34.06 1063,36 9
419 24490123 N. ROMIJN L LANDGRAAF 865452 8-1322185 24-07 20:33.54 1063,34 8
420 17700969 JACO WERVENBOS Z ZWIJNDRECHT 4 5-1746414 24-07 21:27.15 1063,27 20
421 19280011 P. DE JONG GZN D DE HEEN 2 6-3627451 24-07 20:59.08 1063,07 19
422 24250161 H. NIJSTEN G GEULLE 3 8-1317355 24-07 20:28.50 1062,98 9
423 25630253 W.SINTSEN V VOERENDAAL 860895 8-1321764 24-07 20:30.01 1062,81 8
424 19480844 JOS VAN OIRSCHOT JR P PUTTE 868450 8-3806901 24-07 20:37.12 1062,71 2
425 19831046 A. STUIJTS H HOOGERHEIDE 874174 7-1378367 24-07 20:42.39 1062,63 1
426 18100363 P. HERMES L LEWEDORP 2 5-3502541 24-07 20:38.56 1062,62 5
427 16140827 J.P. VAN NEDERPELT K KLAASWAAL 912433 8-1061254 24-07 21:18.45 1062,51 17
428 16301123 C.J. WIJNTJE O OUD BEIJERLAND 918292 8-5179783 24-07 21:24.19 1062,45 10
429 15530764 AAD ZWINKELS K KWINTSHEUL 2 8-1018103 24-07 21:40.58 1062,35 12
430 19959037 GEBR MAAS & ZN Z ZUNDERT 2 8-1200632 24-07 20:56.15 1062,11 29
431 18501078 J.J. DUINKERKE W WEMELDINGE 877063 7-1335875 24-07 20:46.02 1061,78 6
432 16269082 GEBR. HAGENS A ACHTHUIZEN 5 8-1072116 24-07 21:09.09 1061,72 27
433 15530764 AAD ZWINKELS K KWINTSHEUL 3 8-1045565 24-07 21:41.31 1061,69 12
434 19779151 GEBR. HANEGRAAF T TERHEIJDEN 906330 8-3810511 24-07 21:13.43 1061,63 2
435 18649002 GEBRAAD-DE WILDE S ST. MAARTENSDIJK 881691 8-3828625 24-07 20:50.32 1061,60 3
436 16740184 M.A. ORGERS H HEKELINGEN 916298 8-1098009 24-07 21:23.13 1061,49 22
437 23189042 COMB J. VULLERS EN Z R ROGGEL 2 7-1464747 24-07 21:07.26 1061,22 6
438 21280861 A. POULISSE K KERKDRIEL 8 8-1805092 24-07 21:40.43 1061,20 40
439 16269082 GEBR. HAGENS A ACHTHUIZEN 6 8-1072101 24-07 21:09.37 1061,14 27
440 18500846 E. DEK K KRUININGEN 870314 6-1855977 24-07 20:40.12 1061,10 6
441 13269001 COMB. M. & R. TEKIN M MEDEMBLIK 2 8-1787502 25-07 06:03.17 1061,10 28
442 25790466 S.A. DECKERS M MEERS 3 8-1349860 24-07 20:33.58 1060,80 8
443 23379096 COMB. BEURSKENS H HAELEN 2 6-1729810 24-07 21:06.06 1060,57 5
444 25639147 W. KICKEN & ZN. S SIMPELVELD 5 8-1346948 24-07 20:29.15 1060,19 20
445 18500935 A.C. VAN DE LINDE R RILLAND 2 8-1069437 24-07 20:40.48 1060,18 3
446 18530004 P.D. PLADDET H HOEK 3 6-3614797 24-07 20:23.00 1060,12 8
447 16221220 G.M. KOESE S SOMMELSDIJK 3 8-1068014 24-07 21:15.39 1059,75 18
448 23661239 B. HOUBEN W WEERT 890763 6-1743194 24-07 21:00.36 1059,67 4
449 19831852 PH. GEERDINK H HOOGERHEIDE 2 8-3811600 24-07 20:44.34 1059,43 8
450 25810473 J. MARTENS S STEIN 9 8-1351373 24-07 20:36.11 1059,36 19
451 04040667 ARJAN BEENS G GENEMUIDEN 1040205 8-1477046 25-07 06:12.56 1059,34 30
452 24259012 GEBR. VAN DE WEERDT M MEERSSEN 856028 8-1317656 24-07 20:28.11 1059,20 16
453 19831852 PH. GEERDINK H HOOGERHEIDE 3 7-1378674 24-07 20:44.54 1059,01 8
454 20072130 GERARD SCHELLEKENS R RIEL 899040 7-3730396 24-07 21:09.11 1058,71 4
455 20130621 R. VAN DER VELDEN K KAATSHEUVEL 3 8-1208338 24-07 21:26.02 1058,64 13
456 16221220 G.M. KOESE S SOMMELSDIJK 4 8-1068040 24-07 21:16.46 1058,37 18
457 16269082 GEBR. HAGENS A ACHTHUIZEN 7 8-1072062 24-07 21:12.11 1057,94 27
458 17110939 RON KRIJGSMAN H HOOGBLOKLAND 936000 7-1275189 24-07 21:44.45 1057,93 7
459 23180183 D.MONSO C CASTENRAY 3 8-1281950 24-07 21:35.01 1057,80 18
460 21511459 A. VAN LEUKEN N NISTELRODE 933896 6-4024816 24-07 21:42.54 1057,76 18
461 25030211 A. EUSSEN R RANSDAAL 2 8-1332306 24-07 20:31.36 1057,73 6
462 17189445 GEBR. BRAS D DORDRECHT 2 8-1104738 24-07 21:31.07 1057,69 14
463 23540513 A.J.M. VORSELEN T THORN 2 8-1299272 24-07 20:58.08 1057,66 4
464 16220500 JAN POLDER M MIDDELHARNIS 2 8-1069532 24-07 21:16.40 1057,54 15
465 25810392 Y VAN BRIEL M MEESWIJK 2 8-1352735 24-07 20:40.30 1057,49 5
466 23120769 H.E.F. VAN WEGBERG E ECHT 881225 8-1277930 24-07 20:53.20 1057,47 13
467 21280861 A. POULISSE K KERKDRIEL 9 8-1805160 24-07 21:43.49 1057,47 40
468 16269040 JAN EN TWAN NOBELS A ACHTHUIZEN 5 6-1493879 24-07 21:12.02 1057,36 16
469 18050916 JAC VAN DE BOSCH H HENGSTDIJK 10 8-3819936 24-07 20:32.01 1057,16 106
470 23120572 ALB. BEUNEN O OHE EN LAAK 2 8-1279637 24-07 20:53.46 1057,12 15
471 18040521 P. DE NOOIJER A ARNEMUIDEN 869596 7-3702138 24-07 20:42.41 1057,02 5
472 19351298 R. DE LEEUW M MADE 3 8-3804278 24-07 21:21.59 1056,60 13
473 24259080 KURVERS-DE WEERD H HULSBERG 2 5-1082795 24-07 20:33.21 1056,33 5
474 16140258 W.L. VAN NEDERPELT K KLAASWAAL 2 7-1237212 24-07 21:24.12 1056,25 9
475 25810473 J. MARTENS S STEIN 10 8-1351304 24-07 20:38.59 1055,74 19
476 24501392 J.H. STEIJNS D DOENRADE 2 7-1509525 24-07 20:43.34 1055,63 18
477 18530004 P.D. PLADDET H HOEK 4 7-1337492 24-07 20:26.37 1055,37 8
478 18050461 B. LIPLIJN S SPUI 851435 6-3606964 24-07 20:27.03 1055,00 8
479 12160005 M. KOK R RANSDORP 3 8-1759211 25-07 04:24.25 1054,99 28
480 12160005 M. KOK R RANSDORP 4 8-1759189 25-07 03:47.50 1054,99 28
481 19770141 F.L.A. SLIEDREGT L LANGEWEG 904918 8-3832571 24-07 21:17.54 1054,81 10
482 24229062 H. PEKEL & ZOON B BRUNSSUM 2 8-1314406 24-07 20:43.21 1054,79 8
483 15039274 COMB KOSTER-SOMMELIN D DELFT 938340 8-1019244 24-07 21:49.51 1054,49 16
484 25030211 A. EUSSEN R RANSDAAL 3 8-1332278 24-07 20:34.19 1054,20 6
485 24820011 J.JONGEN R RIMBURG 869727 7-1508754 24-07 20:45.03 1054,15 7
486 18649002 GEBRAAD-DE WILDE S ST. MAARTENSDIJK 2 7-1341791 24-07 20:56.25 1054,13 3
487 17189445 GEBR. BRAS D DORDRECHT 3 5-1896940 24-07 21:34.15 1053,90 14
488 18261491 TOON POUWELS K KLOOSTERZANDE 862033 8-1145094 24-07 20:38.01 1053,81 14
489 19530025 FR. BELLETER N NISPEN 2 4-3439729 24-07 20:56.50 1053,53 17
490 18591097 C. DE MUL S SAS VAN GENT 3 6-1586555 24-07 20:23.50 1053,50 8
491 19390335 J.W. VAN GILS O OOSTERHOUT 5 7-1362369 24-07 21:23.25 1052,82 5
492 15400170 H.J. JORDAAN M MAASLAND 927287 6-1462600 24-07 21:40.47 1052,80 9
493 23370593 WIL BOONEN B BUGGENUM 5 8-1293635 24-07 21:12.45 1052,71 14
494 16220992 P.A. DE VOGEL O OUDE TONGE 3 8-1068879 24-07 21:14.58 1052,62 9
495 15429001 TEAM VOLLEBREGT W WASSENAAR 2 8-4043496 24-07 22:04.26 1052,43 13
496 18281048 LEX THIJS S ST. JANSTEEN 850782 8-3822735 24-07 20:28.25 1052,41 17
497 24440019 H.WIJNANDS EN ZN V VROENHOVEN 6 8-1337411 24-07 20:27.14 1052,29 22
498 15570416 AAD BENSCHOP Z ZOETERWOUDE 951021 8-1050679 24-07 22:03.52 1052,17 10
499 17380132 H.P. VERHEIJ H HENDRIK IDO AMBACHT 924059 7-1293167 24-07 21:38.23 1052,00 2
500 18049318 GEBR. DINGEMANSE A ARNEMUIDEN 869714 6-3605264 24-07 20:46.46 1051,95 4

NPO Inkorf Lokaal Plaatsnaam DuivenGezet DuivenGemeld Percentage
- - 0 0 0,0
0429 NIEUWLEUSEN 119 1 0,8
0617 BORNE 158 5 3,2
0751 LOCHEM 73 3 4,1
0763 PUTTEN (GLD) 72 2 2,8
0803 GIESBEEK 93 40 43,0
0850 LICHTENVOORDE 80 23 28,8
0865 ZETTEN 214 0 0,0
1020 IJSSELSTEIN UTR 215 6 2,8
1139 SOEST 234 0 0,0
1264 WORMERVEER 339 0 0,0
1300 ALKMAAR 337 73 21,7
1536 MAASDIJK 149 20 13,4
1539 NAALDWIJK 198 28 14,1
1542 NOORDWIJKERHOUT 275 49 17,8
1604 BERKEL EN RODENRIJS 178 11 6,2
1614 KLAASWAAL 155 45 29,0
1622 MIDDELHARNIS 169 41 24,3
1738 HENDRIK IDO AMBACHT 296 75 25,3
1766 WOERDENSE VERLAAT 180 0 0,0
1850 KRUININGEN 279 1 0,4
1859 HOEK 386 51 13,2
1980 WERKENDAM 298 0 0,0
1983 HOOGERHEIDE 240 0 0,0
2021 TILBURG 100 0 0,0
2128 VELDDRIEL 141 2 1,4
2139 OSS 237 37 15,6
2201 HELMOND 86 17 19,8
2259 VALKENSWAARD 113 52 46,0
2312 ECHT 292 127 43,5
2337 NEER 228 58 25,4
2404 BEEK LB 242 121 50,0
2444 GRONSVELD 76 32 42,1
2449 HEERLEN 181 76 42,0
2563 SIMPELVELD 209 96 45,9
Totaal - 6642 1092 16,4
Aantal prijzen - 1660 1092 65,8


Giel Janssens, Epen
pakt het goud op Agen voor oude duiven


Op de internationale ochtendlossingen is het voor de Nederlandse deelnemers altijd mooi en handig om de meldingen in de voorvlucht op Pipa te volgen. Meestal wordt de eerste duif in Frankrijk geklokt omdat de deelnemers daar de kortste vliegafstanden hebben. Welke snelheid haalt die duif? En waar is die geklokt? Midden in (Noord-)Frankrijk of meer aan de kust? Aan de meldingen die volgen kan men meestal zien welke vliegrichting de meest gunstige is. Als er dan ook meldingen uit België komen dan kunnen we meer zeggen over de hoek waar de eerste Nederlandse meldingen verwacht mogen worden . Is het aan de westkant en in Zeeland? Of wordt het (Zuid-)Limburg? Of is de verrassing compleet en weet een liefhebber op een verdere vliegafstand de eerste Nederlandse duif te klokken? En kunnen Nederlandse duiven nog hogere snelheden halen dan de duiven in de voorvlucht? Op internationaal Agen van afgelopen weekeinde was het vooraf ook weer gissen. De duiven vertrokken er op vrijdag 24 juli om 7 uur en met totaal 30.120 duiven was het een groot konvooi. Nederland bracht 12220 duiven aan de start waarvan 6642 ouden en 5578 jaarlingen. Mooi onbewolkt weer kregen de duiven tot aan Parijs en er stond hoofzakelijk een westelijke wind. De eerste Franse (oude) duif werd om 17.17 uur geklokt in Arras en op 724 km en aan 1172 m. Voor Nederland ‘begint‘ Agen met zo‘n 850 km en dat is aan deze snelheid zo‘n twee uurtjes extra vliegen. De eerste Belgische (oude) duif werd om 17.50 uur geklokt door Olivier Preud‘homme in Gesves en dat plaatsje ligt tussen Namen en Hoei. En dat is de oostkant van België. Op 787 km kwam zijn duif tot een snelheid van 1211 m. Over 18 uur volgden twee hele snelle duiven uit Oost-Vlaanderen en wel uit Aalter en Wortegem-Petegem aan 1202 en 1186 m. die in België uiteindelijk zilver en brons hebben gewonnen. Zou de eerste Nederlandse duif dan toch aan de westkant en wel in Zeeland gaan vallen? Nee, die werd toch gemeld vanuit de oostkant en om 19.07 uur viel die bij de Belg Jean-Marc Jacquemain die halverwege Eijsden en Luik in Oupeye woont. Met 934 km heeft hij de kortste afstand van alle deelnemers en hij speelt al enige jaren met Nederland mee. Hij klokte om 19.14 en 19.21 uur zijn twee andere gekorfde duiven en had toen alles thuis! Even later kwam de tweede melding en die werd om 19.06 uur feitelijk nog vroeger geklokt door Giel Janssens in Epen. Op 850 km kwam zijn vierjarige weduwnaar tot een snelheid van 1169,8 m.
Secondenwerk


Na de duif van Giel Janssens volgden redelijk snel andere Limburgse en Zeeuwse oude duiven die niet aan 1169 m.p.m. konden tippen. Wil Boonen uit Buggenum wist om 19.47 uur te klokken en op 897 km kwam zijn duif tot een snelheid van 1169,82 m. En laat nu de duif van Giel Janssens met twee cijfers achter de komma ook die snelheid maken! Ongelofelijk maar waar! In de Engelse taal heet dat ‘too close to call‘. Te dicht op elkaar om een winnaar aan te wijzen. De klokken en het verloop daarvan moesten uiteindelijk de beslissing brengen. Opmerkelijk genoeg kwam op Pipa voor de snelheid van de duif van Wil Boonem het getal ‘81‘ voor de twee cijfers achter de komma uit de bus en die nam het over van ‘Ifcinfo‘ die met vier cijfers achter de komma tot ‘8099‘ kwam. Nu bleek Wil Boonen verschillende afstanden te hebben. Op ‘Pipa‘ en ‘IFCinfo‘ 897.692 meter en bij de ZLU ooit 897.700 meter en dat is een verschil van 8 meter. Bij de jaarlingen wint Marc Gielen uit Maasbree het goud en zijn duif maakt ook 1169 m. met ‘48‘ achter de komma. Om een nationale overwinning zal dit het kleinste verschil ooit tussen goud en zilver zijn. Na het lichten van de klokken is Giel Janssens tot winnaar uitgeroepen.Terwijl de Nederlandse duiven de hoogste snelheden van de Belgische duiven niet konden halen zo bleek er voor de overvlucht in Nederland geen nationale hoofdprijzen weggelegd. In Noord-Frankrijk, België en Nederland kregen de duiven steeds meer te maken met zware bewolking en het werd ‘s avonds al vroeg duister. De snelste duif boven de 900 km heeft R. v.d. Velden uit Kaatsheuvel en hij wint prijs 3 op 916 km. De snelste duif van de sector oost heeft A.C. Versluis uit Leerdam op 940 km aan 1145 m. en hij wint prijs 17. De snelste duif van de sector west hebben Jan en Twan Nobels uit Achthuizen en zij zitten op 900 km en winnen prijs 25 aan 1139 m. De grootste afstand in de top-100 heeft H. Koopman uit Almere met 993 km en zijn duif wint prijs 36 en werd om 21.35 uur geklokt aan 1135 m.


Janssens-Hausoul
Voor de meeste liefhebbers zal de naam ‘G. Janssens‘ op de uitslag niet direct herkenning oproepen maar tot 2020 werd er gevlogen onder de naam Janssens-Hausoul en die naam is al vele jaren uitblinkend op de grote-fondvluchten. In 2003 is de combinatie onder die naam van start gegaan. Jean Hausoul stopte na het seizoen 2001 met het fondspel op het eigen adres en in dat jaar gaf hij een groot aantal eieren aan zijn dorpsgenoot om daarmee op de grote fond beter te gaan presteren. Jean Hausoul zelf had zo‘n 15 jaar lang heel sterk weten te presteren en had een hele sterke fondkolonie opgebouwd mede door de vele contacten die het nationaal en internationaal onderhield. Een hele belangrijke kweekduivin bij hem was indertijd ‘Elza‘ van 1983. Deze duivin kwam van Raymond Hermes in Duitsland en werd bij hem gekweekt uit de 1e internationaal Pau ‘83 en de 1e nat. Pau ‘82. Eind jaren ‘80 vloog Jean pure kopprijzen op de ZLU-vluchten met weinig duiven mee. In de jaren ‘90 werd het spel uitgebreid met de middaglossingen en daarop presteerde hij groots en was hij jaren mee van de grootst uitblinkers in de Nationale Fondspiegel. Met dorpsgenoot Hub Keulers vormde Jean indertijd ook een combinatie on der naam Keulers-Hausoul en daar ging het met hetzelfde soort duiven ook heel goed. Wat heet als men in 1990 de Nationale Marathon weet te winnen en men tevens de eerste nationaal kampioen op de meerdaagse fond weet te worden in Echte kopvliegers hadden ze op beide hokken onder de pannen. Jean stopte met duivensport op het eigen erf omdat zijn gezondheid het niet meer toeliet om de duiven zelfstandig te verzorgen. En Giel Janssens bleek een uitermate goede speler en soigneur van de fondduiven. Voordat de combinatie van start ging was Giel al steeds beter op de grote fond gaan presteren. De laatste jaren werd de gezond van Jean steeds slechter en brozer. Geregeld moest hij in het ziekenhuis opgenomen worden en op 17 juli 2019 kwam hij te overlijden en wel een dag na zijn 80ste verjaardag. De geweldige uitslag op Barcelona 2019 had hij vanuit ziekenhuis nog kunnen volgen. Met 24 duiven mee werd op die Barcelona 2019 met de prijzen 15, 16, 35, 36 en 83 begonnen en aan prijs 283 was de 9de duif binnen en totaal werden er 14 prijzen gescoord en internationaal zelfs 18 stuks. Een week later werd de 3e nationaal St. Vincent (ZLU) gewonnen.


Siem
Als we stellen dat Giel en Maria Janssens op één van de mooiste stukjes Nederland wonen dan overdrijven we niet. De omgeving van Epen wordt ook wel Klein Zwitserland genoemd. Vanuit de tuin heeft Giel een schitterend uitzicht naar het zuiden en zuidwesten richting België. Van verre kan hij de duiven zien aankomen. En de vele vakwerkhuizen en de hoogteverschillen maken het landschap aldaar prachtig. De weg van Epen richting Vaals lang de Vijlenerbossen is prachtig om te rijden. Het seizoen 2020 begon Giel met 22 overjarige weduwnaars, 22 overjarige nestduivinnen voor Barcelona en 26 jarige nestkoppels. Een deel van de doffers van de duivinnen die naar Barcelona gaan zullen op Perpignan gekorfd worden. Op Pau werden 6 weduwnaars gekorfd en was het resultaat bescheiden met 1 prijsduif en wel aan plaats 366 tegen 4255 duiven. En week later gingen weer 6 (overjarige) weduwnaars naar Agen en nu om 19.06 uur kon de winnaar verwelkomd worden en om 21.05 en 21.17 uur volgden die avond nog twee constateringen. De volgende ochtend werden er twee geklokt om 6.59 en 7.02 uur en de laatste kwam rond half negen thuis. De winnende NL16-1802944 is een goede prijsvlieger in Epen en zijn vroegste voor dit jaar vloog hij op Narbonne ‘19 met de 113e nationaal. De ‘944‘ zag Giel in de verte aankomen van Agen met een andere duif. Toen hij wilde vallen ging de andere duif met hem mee en bleven ze rondvliegen. En zo werd een minuutje verspeeld en dat had ‘fataal‘ kunnen aflopen als we het uiteindelijke verschil met de duif van Wil Boonen zien. De Agenwinnaar hebben Giel en Maria vernoemd naar hun eerste kleinzoon Siem die intussen 5 maanden oud is. Eerder werd de naam Eefje gegeven aan een hele goede Barcelonaduivin en zij is vernoemd naar het eerste kind en dochter van de dochter van Giel en Maria. Als we kijken naar de afkomst van Siem kijken dan zien we dat zijn moeder uit een duivin van het ‘oude‘ eigen soort stamt en wel uit de lijn van de ‘Lourdes‘ en deze doffer was in 2006 de snelste duif van heel Nederland op de middaglossing St. Vincent. Deze donkere doffer van 2004 vloog in 2005 al vroeg van Narbonne. De ‘Lourdes‘ werd na St. Vincent gestopt en vier jaar later verkocht. Intussen waren er volgens Giel wel zo‘n 80 jongen uit hem gekweekt en vier kinderen heeft Giel nog op de kweek zitten. En eentje daarvan is de grootmoeder van ‘Siem‘ en een dochter van haar vloog bomvroeg van Barcelona 2019. De vader van de moeder is een duif van Guus van Aken uit Wijk bij Duurstede. Hij is de man die veel heeft gekweekt rondom de legendarische ‘Witbuik‘ van Hugo en Batenburg uit Klaaswaal. Deze doffer van 2008 met de naam ‘Guusje 2‘ heeft heel veel Witbuikbloed in de anderen. En hij is tevens de vader van de 3e nat. St. Vincent (ZLU) in 2019. De vader van Siem heet ‘Rode Wim‘ en komt van Coos van Houten uit het Utrechtse Ijsselstein (zie stamboom). En hij kweekte haar uit twee duiven van zijn broers Wim en Martin. Om beter op Barcelona te gaan presteren werd indertijd bij de familie van Houten aangeklopt en Jean Hausoul zei me al eerder dat deze zet een schot in de roos is.

Barcelona.
Naar Barcelona zijn dus 20 meerjarige duivinnen en 6 weduwnaars mee. Van de duivinnen zijn er 10 stuks twee jaar en dus nieuwelingen en de tien ouderen zaten in de succesvolle ploeg van 2019. Giel vertelde me wel een heel opmerkelijk verhaal over Barcelona 2019. De eerste drie toen waren tweejarige duivinnen en dus nieuwelingen die het jaar daarvoor als jaarling Marseille hadden gevlogen. Van die vlucht kwamen ze toen na 3, 4 en 7 dagen in Epen aan. In 2018 zei Giel voor Marseille al dat het niet goed zat met de conditie en dat deed Jean de opmerking ontlokken dat Giel altijd wat aan de duiven ziet. Na de vlucht liet Giel een bacteriologisch onderzoek doen bij Ferry Vandersanden in Veldwezelt (B) en daarbij werd staphylococcen gevonden. Zeer tegen de zin van Jean besloot Giel na die Marseille niet meer te korven. Voor Barcelona 2019 zag Giel dat de duiven in vorm waren en dat hem zeggen: "Als die niet komen dan hebben we ze niet meer zitten". En daarop antwoordde Jean dat ze ze nog wel hadden zitten en de latere uitslag was het bewijs. En met de duiven wordt in Epen niet kinderachtig omgegaan. Als jaarling moeten ze zeker mee naar grote fond en de ploeg jaarlingen op nest is dit jaar al op drie dagfondvluchten mee geweest waarvan eentje in Duitsland. Met 26 koppels jaarlingen werd er begonnen en daarvan zitten er nu nog dertien stuks. De nodigen zijn op de vele trainingsvluchten achtergebleven en zij die er nog zitten mogen zich op Perpignan en Narbonnen gaan bewijzen. In de morgen trainen de weduwnaars in Epen nadat Giel een grote ronde met de hond heeft gelopen. De ‘Barcelonaploeg‘ traint ‘s middags tussen 1 en 2 een uurtje verplicht en dan moet alles naar buiten en van de nest. Een tikje op de vloer is dan genoeg om alles naar buiten te laten gaan. De jarige nestkoppels trainen daarna ook een uurtje verplicht allemaal. De havik is een groot probleem in Epen. Zo heeft hij dit jaar 4 overjarige weduwnaars gepakt en ook twee duivinnen van de Barcelonaploeg waaronder de 111e Barcelona ‘19. Giel ziet ze dan met tweeën jagen. Eentje jaagt de duiven op en de ander valt van boven aan en pakt de duif die van de groep afgaat. Het gevaar is vooraf niet in te schatten. Zo zie je ze dagen niet en dan is het weer raak. In 2018 was het echt raak met 30 duiven die aan huis gepakt werden! De Barcelonaduivinnen gaan op de eerste jongen van dit jaar naar Spanje. Ze hebben twee keer mogen overbroeden en zijn twee keer kort gescheiden geweest. Vooraf gaan de duiven zo veel mogelijk mee en de nestduivinnen blijven slechts thuis al ze moeten leggen. De duiven worden in de bak gevoerd en kunnen daar ook drinken. Door het afzonderlijk laten drinken kan er ook gericht iets gegeven worden in het drinkwater. Giel vertelde verder een bacteriologisch onderzoek belangrijk te vinden omdat daardoor iets met zekerheid valt vast te stellen en in deze heeft hij een groot vertrouwen in dierenarts Ferry Vandersanden. Hij gebruikt ook zijn producten evenals die van Belgica-de Weerd met Witte Neuzen en Orni-Speciaal. Als voer krijgen de duiven de Galaxy-lijn van Beyers en wordt er naar een vlucht toe een ‘vettere‘ mengeling toegevoegd.


Hokken
De Agenwinnaar Siem zit op het tuinhok alwaar de weduwnaarsploeg zijn onderkomen heeft. De jarige nestduiven zitten daar ook. Boven de garage en de berging zitten de nestduiven voor Barcelona op twee kleinere afdelingen. Er is daar ook een verblijf voor de jongen en voor de kwekers. Daarnaast heeft Giel daar ook vijf kweekboxen om zekerheid over de afkomst te hebben van elk koppel. Naar de jonge duiven wordt helemaal niet omgekeken. Die worden ingespeeld op de natoer en alles wat overblijft krijgt als jaarling een plaatsje. De jongen worden ‘s avonds losgelaten en mogen het dan een paar uurtjes ‘uitzoeken‘. Al met al heeft Giel Janssens aan de verzorging en begeleiding van zijn duiven een dagtaak. De duiven worden goed en serieus gade geslagen en Giel ziet al snel of zijn duiven in orde zijn. Ze moeten vliegen en in ritme blijven voor het grote werk. En dan zo‘n nationale zege op Agen oud behalen is natuurlijk schitterend. Een beloning voor serieus en hard mag men dat noemen. Maar zonder de klasse van de duif zelf is die natuurlijk niet te behalen en dat ‘Siem‘ die bezit heeft hij op deze Agen meer dan bewezen.


Een dikke proficiat voor Giel en Maria Janssens in Epen!


Ad van Gils
Wedvlucht: Internationaal - Agen (Oude)
gelost: 24-07-2020, 07:00 uur
Nederland 6642
Belgie ---
Frankrijk ---
Engeland ---
Luxemburg ---
Internationaal -------- Duiven
Lossing Agen om 07.00 uur


WEDVLUCHT AGEN (BORDEAUX) OUDE.Internationaal georganiseerd door:

LES AMIS DU BORDEAUX TÉLÉVIÉ

GPS Coördinaten: Noord + 435318.0 Oost + 010023.0
Internationaal tussen de 31.000 en 32.000 duiven !!
De duivensport leeft weer, ook in corona tijden.
De eerste duiven zijn compleet verzorgd, voorzien van water en voer.
Startklaar voor transport.Incheck ZLU WCS systeem !!De werkzaamheden in de incheckcentra Rucphen en Geleen zijn in volle gang.
Bij deze een korte impressie van de werkzaamheden.Het voer is niet aan te slepen, dan maar de kruiwagen erbij !!Weer een partij erbij, bij 12.372 duiven praten we met 18 duiven in de mand
over 688 manden die handmatig gevuld moeten worden.
Een hels karwei dat alleen maar te verwezenlijken is door mensen met een echt ZLU hart.
Internationaal georganiseerd door:

LES AMIS DU BORDEAUX TÉLÉVIÉ
GPS Coördinaten: Noord + 435318.0 Oost + 010023.0
Internationaal tussen de 31.000 en 32.000 duiven !!
De duivensport leeft weer, ook in corona tijden.


Succes mannen en bedankt voor jullie inzet.


Namens bestuur ZLU,
Hub Wetzelaer. Pr. ZLU vluchten.
Wij vragen jouw akkoord voor het gebruik van cookies op onze website. Meer informatie over wat cookies zijn, welke cookies op onze website worden gebruikt en wat ze bijhouden is beschikbaar in het onderdeel cookies van ons privacy statement    Akkoord Niet akkoord