Z.L.U. vluchten

                                                                                                        

Vluchten ZLU marathon 2024.                                                       Vluchten West Europese Super Marathon 2024

Agen oude,  Barcelona, Marseille, Narbonne.                                  Pau,  Barcelona,  St.Vincent,  Perpignan.
 

Narbonne

29-07-2022
Rue de la Pinède Narbonne
>  Einsteinstraat 21 Kruiningen
.

VOORBESCHOUWING WEDVLUCHT NARBONNE

.
Inmanden: maandag 25 juli
Los : vrijdag 29 juli.
Internationaal georganiseerd door: L‘INDEPENDANTE LIÈGE

.


.
GPS Coördinaten: Noord + 430836.0 Oost + 030000.0

.
De vrachtkosten bedragen € 4,80 per duif. Afdracht door inrichter aan de KBDB € 0,10 per duif (verplicht) dit bedrag is niet opgenomen in de vrachtkosten. Internationale uitslag op papier € 8,00 en is niet verplicht.( zie inkorf instructie kosten uitslagen) Alle duiven nemen zonder verdere kosten deel aan de internationale wedstrijd.

Als u een uitslag wenst van de oude duiven en jarige duiven dan dient u op de poulebrief bij uitslag een 2 aan te geven, zet u een kruisje dan ontvangt u de uitslag van de oude.

.
Deelname met jaarlingen toegestaan in het ZLU- concours.

.
Internationale zijn twee aparte concoursen voor oude en jaarlingen. Indien u de jaarlingen niet wilt poelen dan kunt u internationaal volstaan met een poulebrief, oude en jarige
Wilt u op de jaarlingen wel poelen dat moet u een aparte poulebrief internationaal invullen

Dubbeling duivinnen: u dient een aparte poulebrief in te vullen. Oude en jarige duivinnen vliegen Internationaal in een concours
- internationaal: € 0,25 per duif; uitslag in internationale uitslag.


Extra ereprijzen:
  • De eerste 25 duiven van de uitslag
  • Snelste twee eerst getekenden (1 prijs)
  • Snelste drie eerst getekenden (1 prijs)
  • Prijswinnaar met de verste afstand, prijs behaald per tiental (1 prijs)

De ZLU stelt 2 prijzen ter beschikking aan het meerjarig asduif kampioenschap over 3 en 4 jaar. Een liefhebber kan met de zelfde duif maar een prijs winnen.

.
Ereprijs voor de eerste prijswinnaar is beschikbaar gesteld door:

.
AFDELING LIMBURG

.

.
Weet U nog wie de winnaar was van Narbonne in 2017 !

.
NICO VAN DEN HURK UIT OSS
ZEGEVIERT OP NATIONAAL NARBONNE ZLU EN INTERNATIONAAL
WINNAAR IN DE CATEGORIE “JAARLINGEN"


.


.
Gelukkig kon dit jaar de internationale wedvlucht Narbonne ZLU op vrijdag 28 juli op tijd en stond gelost worden. Nu gingen de manden al om 6.45 uur open en de duiven kenden een snel vertrek.Op de losplaats was er een hoog wolkendek met zeer goed zicht en de wind waaide zwak vanuit het noord-noordwesten en zou later ruimen naar zuidwest. Schijnbaar had men nu geen last van de droge, koude en sterke wind de zo genaamde ‘tramontane‘ (de overkant van de bergen) in deze regio. Hierin kunnen windvlagen voorkomen van meer dan 150 km per uur. Vorig jaar blies deze wind om het hardst en mede hierdoor was men gedwongen om twee dagen uit te stellen en zelfs naar een kortere losplaats Bram uit te wijken. Waren er vorig jaar in Nederland nog 5.042 duiven ingemand voor Narbonne, nu was de deelname helaas weer iets verder teruggelopen en wel naar 4.589 duiven. Internationaal kon de organisatie van L‘Independante de Liège in samenwerking met Cureghem Centre toezien op een toename naar 18.927 duiven. Het was net 16.45 uur toen de eerste duif werd gemeld in Reichshoffen ten noord-oosten van Straatsburg in Frankrijk. Jacky en Sylvi Gasser klokten hun duif op een afstand van 738 km en dit liet een snelheid uitrekenen van 1229 m/min. Al snel kwamen er ook meldingen uit het zuid-oosten van België. En hier liet Guy en Michel Regnier uit Pesche een snelheid uitrekenen van 1233 m/min.

De verwachtingen waren dat de eerste duiven in Limburg zouden aankomen en dit gebeurde in Nijswiller waar Jo en Florian Hendriks om 18.28 uur een jaarling klokten op een afstand van 881 km. De snelheid van hun duif was 1252 m/min. De aankomsten in Zuid Limburg volgden elkaar snel op. Na een uurtje stonde er 75 meldingen uit Limburg op de lijst doch de snelste duif zat inmiddels bij Hugo en Anita Batenburg-van de Merwe uit Klaaswaal die op een afstand van 963 km om 19.31 klokte. Amper een minuut later had Nico van den Hurk uit het Oost Brabantse Oss een jaarling duivin geklokt. Zijn afstand 977 km. Snelheid 1273 m/min. Op het einde van de avond kon aan de Dr. v.d. Steenlaan de vlag al gehesen worden en kon het feest al beginnen. De nationale zege uit Narbonne was voor Nico. Nico had 16 duiven mee waaronder 14 jaarlingen en van elk geslacht de helft. Hij klokte verder de volgende morgen om 8.13, 8.21, 9.05, 9.41, 9.48 etc.

.
.


.
Seizoen 2022.
.
De 10 geboden, niet van Mozes maar van :

.
Luuk Becker
Wonende te: Nijverdal
Provincie: Overijssel


.


.


.
1. Hoe is de voorbereiding seizoen 2022 verlopen ?
Tot nu toe voorloopt de voorbereiding heel erg goed. Vanaf begin maart ben ik begonnen met los laten van de duivinnen ( Ik vlieg alleen met de duivinnen).
Ik heb ze vanaf het aller eerste moment mee gehad met de afdeling. Ik ben begonnen met 29 duivinnen waarvan 17 oude duivinnen en 12 jaarlingen en ze gaan elk weekend mee naar een vlucht. De eerste weken waren lastige vluchten met Noordoosten wind. Tijdens die 2 vluchten in totaal 4 duiven kwijt geraakt, 2 jaarlingen en 2 oude. De overige weken waren ze allemaal netjes op zaterdag thuis.

a. Geeft U afdeling voldoend mogelijkheden om op te leren ?
Afdeling 9 heeft een goed vliegprogramma. Ik doe vanaf het eerste moment elke week mee dus heb genoeg mogelijkheden om op te leren

b. Gaat U zelf op pad om duiven op te leren/aan te leveren voor opleren.
Het weekend voordat de vluchten begonnen, heb ik de duiven naar Almelo gebracht, 5 kilometer, om het kompas goed te zetten voor het weekend er op. Voor de rest doe ik geen africhtingen/lap vluchtjes ook niet in de loop van het seizoen. Wel doe ik inkorvingen op centraal georganiseerde africhtingsvluchten met 1 nacht mand zoals Hank. De georganiseerde africhtingen zijn altijd ver rijden voor ons dus dan rijden we om de beurt dat doe ik samen met vriend Willem Tuten.

2. Verzorgt U de duiven alleen of krijgt/heeft U hulp van derden ?
Ik doe zelf de verzorging op het hok, ik maak de planningen en ik bepaal waar en wanneer ze worden ingekorfd. Maar de planning en inkorf momenten overleg ik wel altijd met mijn vader Jan Becker. Hij komt ook elk vlucht kijken naar de thuiskomst van de duiven.

3. Hoe groot is de vliegploeg die straks aan de ZLU vluchten gaat deelnemen ?
Ik vlieg alleen met de duivinnen omdat ik weinig tijd heb als vader van 3 jonge kinderen en een eigen tandtechnisch laboratorium. Ik ben dit jaar begonnen met 17 oude duivinnen en 12 jaarlingen. Ik vlieg met de jaarlingen geen ZLU. De planning voor de jaarlingen is ochtendlossing, Ruffec. Dus voor de ZLU blijven er nu nog 15 duivinnen over die het moeten doen.

a. Heeft U verschillende ploegen gevormd, zo ja waarom !Ja, 3 ploegen.
Ploeg 1 moet op 10 dagen broeden naar Sint Vincent NPO en daarna naar St. Vincent ZLU, de stand hangt af van hoe snel ze weer leggen.
Ploeg 2 gaat met kleine jongen naar Pau en daarna naar Marseille, de stand hangt af van hoe snel ze weer leggen.
Ploeg 3 gaat met kleine jongen naar Agen en daarna naar Narbonne, de stand hangt af van hoe snel ze weer leggen. Barcelona wordt overgeslagen omdat mijn vliegploeg te klein is en ik wil graag duiven 2 keer spelen. Perpignan doe ik niet mee omdat ik dan op vakantie ben.

4. In welk lokaal gaat U inkorven, welke toppers ontmoet U daar ?
Ik korf in Borne in. De toppers waar ik het tegen moet opnemen daar zijn Jelle Jellema en Harold Zwiers.

.


.
Foto van mijn vader met onze tweeling is genomen net na dat ik mijn eerste duif
van Narbonne had gedraaid en die won eerste in het NIC Borne.


.
5. Zoekt U een speciale vlucht uit om te “pieken “ ?
Narbonne is zeer speciaal voor ons! Gezien de afstand en de ligging aan de oostzijde is het al een prachtige vlucht voor Oost Nederland, maar na de internationale overwinning bij de oude duiven in 2016 van mijn vader Jan Becker is het de ‘vlucht der vluchten‘ in huize Becker.

6. Is het aantal duiven per mand en het aantal manden per auto maatgevend voor de goede conditie waarmee de duiven thuiskomen na de vlucht ?
Ja, 100% zeker! Als je duiven thuis krijgt van de ZLU zien ze er altijd super uit! En bij de NPO komen ze vaak belabberd weer thuis. Dit jaar staan wel 2 NPO vluchten op ons programma. St. Vincent met een B ploeg en de jaarlingen naar Ruffec omdat de ZLU te moeilijk is op onze afstand met de jaarlingen die alleen taartvluchten hebben gehad. Alle goeie bewezen vliegers gaan niet naar NPO overnachtigs vluchten vanwege het slechte vervoer en lossingen.

7. Hoe volgt U de aankomsten van de duiven tijdens de vlucht ?
Ik volg het via PIPA en als er een duif in Fiante gemeld wordt kijk ik niet meer ook niet op mijn telefoon en wacht ik en geniet ik van de aankomst van mijn eigen duiven.
En dan zie ik wel hoeveelste gemelde ik ben.

8. Gaat Uw voorkeur uit naar Internationaal of Nationaal spel ?
Mijn voorkeur gaat uit naar de internationale ochtendlossingen. Dat is het aller mooiste wat er bestaat in het leven van een duivenmelker en dan nog het liefst een echte zware kraker! Als dan de eerste komt, geeft dat de kick waar je het voor doet.

9. Hoe ervaart U de huldiging op de ZLU Sterrenshow ?Het aller grootste duivenfeest van Nederland met echt respect voor hun winnaars/kampioenen!
Een vaasje winnen dat is waar je ‘s nacht van droomt.

.


.
10. Hoe groot is je hok en met welke duiven heb je je hok opgebouwd?
Ik heb een Dumo hok van 5,5 meter lang en 2,10 meter diep. Mijn hok bestaat uit duiven van mijn vader. De stam van mijn vader is begonnen in de jaren 90. Toen hebben we duiven gehaald bij Gebr. Lowik en Wim Derksen. Rond 2007 hebben we daar de super duiven van Jan Peters bij ingevoegd. In 2015 zijn daar de toppers van Freialdenhoven en zonen bij gekomen en later zijn er ook 2 top duiven van Ultje Jellema bij gekomen. Die vormen de basis van mijn hok waar ik mee vlieg.
.
Aldus Luuk
===========================

.
Ja sportvrienden,
en waar doen we het allemaal voor, juist voor de erkenning van ons werk, onze hobby, en een plaats op het ZLU erepodium 2022.

.


..
Sportvrienden,

Deze reportages worden mede mogelijk gemaakt dankzij de sponsoring van:

.

..
PIGEON PIXELS FALCO EBBEN.

.

.
De Zuid Limburgse Unie,
al meer dan 63 jaar een begrip in de
Nederlandse duivensport !


.
Reporter van het verslag van Narbonne is:
.
Marcel Görtzen.

.

.
Dank zij de medewerking van
duivensportblad De Duif
worden de uitvoerige reportages elke week opgenomen in De Duif.


.
.
Namens bestuur ZLU,
Hub Wetzelaer. Pr. ZLU vluchten.
.

Narbonne 2022
allerlei !

.
Sportvrienden,
het seizoen loopt langzaam ten einde. Narbonne staat op de losplaats of is misschien zelfs al gelost, de wind zal vrijdag bepalend zijn. De medewerkers in Rucphen hebben het dit jaar niet gemakkelijk gehad, onder tropische temperaturen werd de werkzaamheden afgesloten, gelukkig kon met reeds vroeg beginnen en rond 08.00 uur draaide de WCS machine overuren.

.


.
Joeri Krijgsman, onze nieuwe aanwinst, succes makker en bedankt !
Water en voer alvorens de duiven op de wagens gaan !

.


.


.


.
Goedemiddag collega‘s, namens onze Ron, vervoerscoördinator in Rucphen

Vanochtend stonden bij aankomst bij de loods in Ruchpen de groep vrijwilligers al te wachten om met frisse moed aan de slag te gaan met controleren. Vele liefhebbers hebben totaal geen benul wat er allemaal moet gebeuren om onze duiven op transport te krijgen met de strengste veiligheidseisen die de ZLU hanteert voor een eerlijk concours. Vandaar hierbij ook een oproep voor diegene die geïnteresseerd is om eens te komen kijken tijdens het controleren van een vlucht. Bel mij gerust is op en hopelijk krijgen we nieuw elan uit den lande om dit proces te waarborgen in de toekomst !! Zoals Hub in de regelmaat zegt…. Vele handen maken licht werk !! Voor Narbonne 2022 zijn er een prachtig aantal duiven ingezet om precies te zijn 6257 stuks. De vooruitzichten zijn wederom ons weer gunstig gezind voor een mooi concours voor ons gevleugelde vrienden.

Succes allemaal.
Ron Krijgsman

.


.


.
Het convooy startklaar !

.
Bericht van de inrichter

Beste, Hub.
Hieronder vindt u het aantal duiven ingekorfd voor Narbonne.

Belgique & nbsp; 11.763 (en 2021 : 11777)
Luxembourg & nbsp; 113
Allemagne & nbsp; 1.029
France & nbsp; 6.987
Pays -Bas & nbsp; 6.257
TOTAL &n bsp; 26.149

Acht vrachtwagens staan klaar bij de vervoerders om morgenvroeg om 6 uur met de duiven te vertrekken naar Chateauroux en daar te overnachten.

.


.


.
Het Comite doet er alles aan om het duiventransport en de lossing in zo goed mogelijke omstandigheden te laten verlopen. Tevens zal er een lid van het comite van de Indepandante de Liege ter plaatse aanwezig zijn om alles in goede banen te leiden.

Sportieve groeten , Comité de l‘Indépendante de Liège

Namens bestuur ZLU,
Hub Wetzelaer, Pr. ZLU vluchten.

No NPO-Lidnr Naam Plaats Afstand J-Aluring Dag/tijd M/Min Mee
1 18500811 C. PAAUWE K KRUININGEN 926430 1-1241205 30-07 06:51.04 936,67 30
2 19351298 R. DE LEEUW M MADE 958081 8-5180742 30-07 08:16.45 891,45 14
3 16750218 AD FORTUIN S STRIJEN 962088 1-1178424 30-07 09:10.52 852,26 25
4 21670002 NICO PRONK M MILL 972208 1-2141053 30-07 09:25.24 850,28 12
5 17530441 SIL VAN VLIET T TER AAR 1014740 1-1212928 30-07 10:24.26 843,91 35
6 4040667 ARJAN BEENS G GENEMUIDEN 1078201 1-1526609 30-07 11:41.16 842,83 25
7 4040667 ARJAN BEENS G GENEMUIDEN 2 1-1526565 30-07 11:47.37 838,66 25
8 7130477 J. DOPPENBERG JR. V VOORTHUIZEN 1024200 9-1366038 30-07 10:46.12 836,63 6
9 6800030 W.MULDERIJ W WIERDEN 1059138 1-1618367 30-07 11:28.21 836,37 26
10 6540115 JELLE JELLEMA N NIJVERDAL 1055701 0-1165796 30-07 11:31.46 831,41 14
11 18500811 C. PAAUWE K KRUININGEN 2 1-1241086 30-07 09:04.09 825,59 30
12 12649127 GEBR. BRUGEMANN A ASSENDELFT 1047278 0-1381292 30-07 11:31.18 825,08 20
13 19530025 FR. BELLETER N NISPEN 932274 8-5180995 30-07 09:13.40 823,81 8
14 17530010 VINCENT VORK N NOORDEN 1013039 0-1515122 30-07 10:55.05 821,55 10
15 13070933 D. RUITER L LUTJEBROEK 1074745 9-1558018 30-07 12:13.53 819,24 24
16 12649011 KAPTEIN-SOETERBROEK A AKERSLOOT 1055249 0-1382918 30-07 11:50.47 818,80 21
17 15390409 TH. VAN RUYVEN N NAALDWIJK 982773 9-1606535 30-07 10:25.36 816,53 12
18 15340044 A V BERGENHENEGOUWEN P POELDIJK 991386 9-1638447 30-07 10:39.29 814,29 4
19 19280006 MEVR M VAN GEEL N NIEUW VOSSEMEER 943475 8-3830145 30-07 09:46.44 810,04 35
20 18290925 S. DIJKEMA W WEMELDINGE 933767 1-4151294 30-07 09:35.59 809,17 14
21 15429206 GEBR. VAN DIJK N NOORDWIJK 1016555 0-1439603 30-07 11:21.45 806,95 12
22 17140006 P. V.D. BOOGAARD K KAMERIK 1007716 0-1525039 30-07 11:11.22 806,58 8
23 6540115 JELLE JELLEMA N NIJVERDAL 2 0-1745552 30-07 12:12.55 805,32 14
24 7510634 H.B. WEGH L LOCHEM 1036669 9-1390354 30-07 11:51.22 804,01 4
25 11390012 HAN VOERMAN S SOEST 1019548 0-1357242 30-07 11:30.42 803,62 7
26 2260119 BENNIE HOMMA B BALK 1101243 0-4216653 30-07 13:13.49 802,76 20
27 22599427 KLESSENS-DE LEPPER V VALKENSWAARD 931571 1-2145096 30-07 09:42.40 802,62 14
28 12649011 KAPTEIN-SOETERBROEK A AKERSLOOT 2 9-1768978 30-07 12:17.21 802,26 21
29 4040667 ARJAN BEENS G GENEMUIDEN 3 1-1526628 30-07 12:47.32 801,32 25
30 17530441 SIL VAN VLIET T TER AAR 2 1-1212925 30-07 11:29.59 800,28 35
31 24509353 COMB. M.& R. HERMANS V VOERENDAAL 887975 0-1698952 30-07 08:52.32 799,59 4
32 10471212 A.J. VAN AMERONGEN B BUNNIK 1005347 9-1502453 30-07 11:19.34 799,44 10
33 21280043 GERARD SCHALKWIJK L LOPIK 992141 1-1025127 30-07 11:04.14 798,68 14
34 19280006 MEVR M VAN GEEL N NIEUW VOSSEMEER 2 0-2028616 30-07 10:03.19 798,66 35
35 21371128 J. VAN HEUMEN O OSS 974418 9-3942666 30-07 10:43.17 797,86 33
36 16759306 BATENBURG V.D. MERWE K KLAASWAAL 963873 1-1177153 30-07 10:30.55 797,30 52
37 12060373 G. RIGTER A AMSTELVEEN 1027839 9-1532156 30-07 11:51.16 797,23 24
38 19350411 C.J.DE HEIJDE M MADE 958246 0-2003452 30-07 10:26.18 795,69 6
39 17660270 FRANK HAGE W WOERDEN 1004111 0-1524417 30-07 11:25.01 795,01 20
40 21130954 GEORGE SCHENK D DEN BOSCH 969914 9-3938676 30-07 10:43.25 794,09 20
41 2270571 J.S.OUTHUIJSE H HARLINGEN 1129014 0-1042775 30-07 14:05.21 793,21 11
42 6070013 WIJAN SMIT W WIERDEN 1058646 0-1196108 30-07 12:37.20 792,80 10
43 11281021 G.J.A DE KLERK A ALMERE 1042645 0-1353033 30-07 12:17.59 792,29 7
44 21309001 COMB VOS-VAN WANROOI G GEFFEN 972607 0-2043951 30-07 10:50.19 791,82 85
45 10201920 SVEN VAN HOUTEN I IJSSELSTEIN 998709 1-1026520 30-07 11:23.48 791,50 21
46 2260119 BENNIE HOMMA B BALK 2 0-4216707 30-07 13:33.44 791,27 20
47 6530010 RICK TUTEN D DALMSHOLTE 1065760 9-1276880 30-07 12:50.29 790,34 7
48 17530010 VINCENT VORK N NOORDEN 2 1-1213038 30-07 11:43.55 790,25 10
49 17140006 P. V.D. BOOGAARD K KAMERIK 2 0-1524914 30-07 11:38.26 789,48 8
50 16759306 BATENBURG V.D. MERWE K KLAASWAAL 2 1-1177147 30-07 10:43.02 789,39 52
51 12019001 GEBR VERHEIJEN A AMSTERDAM 1031840 0-1772809 30-07 12:10.04 788,83 6
52 8650383 HEIKAMP & V. DOORN Z ZETTEN 997232 1-1712938 30-07 11:26.25 788,69 59
53 23379096 COMB. BEURSKENS H HAELEN 927041 5-1053682 30-07 09:58.59 787,64 8
54 6170001 H. KUIPERS B BORNE 1054905 1-1572751 30-07 12:42.12 787,13 22
55 17469003 GEBR. DE VREEDE B BERKENWOUDE 990114 0-1512531 30-07 11:20.06 786,99 10
56 16759306 BATENBURG V.D. MERWE K KLAASWAAL 3 1-1177205 30-07 10:47.15 786,68 52
57 8700782 JOOP STEENTJES S SILVOLDE 1006993 9-1459443 30-07 11:42.07 786,64 6
58 25660424 MEVR. TROISFONTAINE R REIJMERSTOK 877807 1-1410582 30-07 08:58.03 786,53 8
59 17071016 J.A.M.DE JONG R ROELOFARENDSVEEN 1013470 0-1745948 30-07 11:50.49 786,36 9
60 13160001 J. VERMAAS H HEEMSKERK 1049959 0-1397979 30-07 12:39.59 784,73 6
61 16379211 KOOTKAR P. EN ZN R ROTTERDAM 984487 8-1076400 30-07 11:16.54 784,51 28
62 21130954 GEORGE SCHENK D DEN BOSCH 2 9-3938686 30-07 10:59.18 783,90 20
63 17381278 W. VAN DEN BERG H HENDRIK-IDO-AMBACHT 974138 9-1680445 30-07 11:05.13 783,56 12
64 18160036 H. LINDENBERG Y YERSEKE 932252 0-1544560 30-07 10:11.47 783,55 9
65 18350236 J.C. HOEK M MIDDELBURG 930527 7-3707858 30-07 10:11.34 782,24 10
66 18160017 J.J. LINDENBERG Y YERSEKE 931000 0-1544979 30-07 10:12.12 782,22 24
67 18630055 ANDRE HAVERMANS O OUD VOSSEMEER 941268 8-5134873 30-07 10:25.21 782,21 7
68 2270571 J.S.OUTHUIJSE H HARLINGEN 2 0-1042733 30-07 14:25.48 781,97 11
69 24041019 TH. PETERS E ELSLOO 892664 0-1683440 30-07 09:23.38 781,92 7
70 6170001 H. KUIPERS B BORNE 2 1-1572777 30-07 12:52.15 781,27 22
71 16169050 MUDDE - HERPST K KRIMPEN AAN DEN IJSS 981691 0-1462621 30-07 11:18.37 781,22 3
72 17460008 HENRY VISSER L LEKKERKERK 982410 0-1513266 30-07 11:20.07 780,86 14
73 6530596 LUUK BECKER N NIJVERDAL 1056873 0-1165030 30-07 12:55.31 780,84 16
74 18649002 GEBRAAD-DE WILDE S ST. MAARTENSDIJK 937604 9-3908761 30-07 10:23.52 780,12 21
75 18500811 C. PAAUWE K KRUININGEN 3 0-1545372 30-07 10:09.52 779,91 30
76 2270571 J.S.OUTHUIJSE H HARLINGEN 3 0-1042819 30-07 14:29.57 779,73 11
77 11281047 W. KUIJER H HUIZEN 1031561 1-1053989 30-07 12:25.47 779,25 18
78 21281328 G. VAN TUYL H HELLOUW 979301 8-1228773 30-07 11:19.32 778,75 10
79 21309001 COMB VOS-VAN WANROOI G GEFFEN 2 1-2137940 30-07 11:11.42 778,27 85
80 20139001 NIEUWENHUIZEN & ZN. S SPRANG-CAPELLE 960335 0-2030033 30-07 10:56.42 777,79 9
81 21300810 G.J.L. VAN NIFTRIK O OSS 977535 9-3941311 30-07 11:19.21 777,46 43
82 23129032 PAULSSEN & ZN. R ROOSTEREN 908744 0-1750443 30-07 09:51.22 777,13 16
83 15039274 COMB KOSTER-SOMMELIN D DELFT 992644 0-1419246 30-07 11:40.55 776,16 15
84 18320898 A.J. MALJAARS Z ZOUTELANDE 929758 1-2104206 30-07 10:19.54 776,16 17
85 21309157 VAN SCHIJNDEL & ZNN G GEFFEN 972340 0-2041958 30-07 11:14.52 776,09 19
86 18049318 GEBR. DINGEMANSE A ARNEMUIDEN 930637 1-1227365 30-07 10:21.30 775,85 8
87 10000316 P.J. WESTERLAKEN V VEENENDAAL 1007199 1-1015015 30-07 12:00.32 775,64 6
88 19471218 L. ROKS S STANDDAARBUITEN 948264 0-1570895 30-07 10:44.49 775,48 30
89 19240014 P MARIJNISSEN F FIJNAART 949492 1-2117317 30-07 10:47.02 775,07 20
90 16759306 BATENBURG V.D. MERWE K KLAASWAAL 4 1-1177160 30-07 11:05.59 774,83 52
91 25810473 J. MARTENS S STEIN 894706 9-1143071 30-07 09:36.57 774,67 11
92 10010003 CORNE VAN OEVEREN O OVERBERG 1006961 8-1701396 30-07 12:02.27 774,32 15
93 21371128 J. VAN HEUMEN O OSS 2 1-2139537 30-07 11:20.26 774,31 33
94 21371128 J. VAN HEUMEN O OSS 3 1-2139475 30-07 11:21.16 773,80 33
95 15179002 ED & NICK DE VROOME R RIJSWIJK 996569 9-1589357 30-07 11:51.51 772,62 4
96 18500811 C. PAAUWE K KRUININGEN 4 1-1241079 30-07 10:21.12 772,54 30
97 13160001 J. VERMAAS H HEEMSKERK 2 0-1398007 30-07 13:02.21 771,83 6
98 19471218 L. ROKS S STANDDAARBUITEN 2 0-2032236 30-07 10:51.42 771,13 30
99 12060004 H. HENDRIKS V VINKEVEEN 1018945 0-1363792 30-07 12:25.16 770,02 11
100 7720197 WILFRED PASMAN E EMPE 1028884 1-1670957 30-07 12:38.35 769,79 10
101 6541234 HENK LEEFTINK N NIJVERDAL 1056571 1-1590432 30-07 13:14.56 769,57 15
102 21510316 HANS VERSTEEGDE U UDEN 967665 1-2125540 30-07 11:20.29 768,91 6
103 19390335 J.W. VAN GILS O OOSTERHOUT 955216 8-3805259 30-07 11:04.29 768,80 5
104 20139001 NIEUWENHUIZEN & ZN. S SPRANG-CAPELLE 2 0-2030059 30-07 11:11.12 768,76 9
105 19770837 F. ZWIERS T TERHEIJDEN 954778 1-2118564 30-07 11:04.53 768,20 26
106 13160001 J. VERMAAS H HEEMSKERK 3 0-1412498 30-07 13:09.35 767,75 6
107 19390335 J.W. VAN GILS O OOSTERHOUT 2 9-3914403 30-07 11:06.12 767,74 5
108 16221246 R. VAN DEN BOS S STAD A/H HARINGVLIET 959896 1-1166187 30-07 11:13.30 767,00 7
109 9019173 TH. & B. BURGERS W WEURT 991307 9-1440514 30-07 11:54.55 766,72 25
110 21309157 VAN SCHIJNDEL & ZNN G GEFFEN 2 9-3939739 30-07 11:30.15 766,68 19
111 17630694 ARCO VAN VLIET A AMMERSTOL 986167 0-1522564 30-07 11:49.17 766,08 7
112 16140185 A.P. OVERWATER S STRIJEN 963031 1-1159473 30-07 11:19.21 765,92 75
113 9371273 JOHN WILLEMS E EWIJK 991218 6-1323724 30-07 11:56.24 765,77 31
114 13260020 K.DROOG A ANDIJK 1080429 1-1108888 30-07 13:53.27 765,48 47
115 16220008 J.C. WAGNER S STAD A/H HARINGVLIET 960180 9-1637540 30-07 11:16.35 765,34 16
116 25540399 H. MARTENS G GELEEN 896344 8-1315687 30-07 09:53.14 765,30 6
117 18500811 C. PAAUWE K KRUININGEN 5 1-1241118 30-07 10:32.34 765,29 30
118 25630911 A. GEELEN W WIJLRE 882411 1-1406972 30-07 09:35.03 765,28 5
119 23290428 MARC GIELEN M MAASBREE 939916 9-1080988 30-07 10:51.24 764,53 11
120 16379423 GEBR. VOETS R ROTTERDAM 984801 7-1266999 30-07 11:50.17 764,43 10
121 17071016 J.A.M.DE JONG R ROELOFARENDSVEEN 2 8-1094361 30-07 12:27.54 764,36 9
122 10209486 C.J.J. VAN WIJK & ZN B BENSCHOP 996689 9-1488306 30-07 12:06.25 764,09 10
123 14160200 JOHN HARDEBOL C CASTRICUM 1052090 0-1412304 30-07 13:19.03 764,02 8
124 9371273 JOHN WILLEMS E EWIJK 2 0-1309814 30-07 11:59.57 763,68 31
125 12649008 COMB ZOMERDIJK-BERK N NOORDBEEMSTER 1057834 0-1401119 30-07 13:27.29 763,51 3
126 2260135 HARRY DE JONG W WIJCKEL 1100875 8-4299233 30-07 14:24.30 763,17 5
127 14250012 C.K. NIESTEN U UITGEEST 1049932 0-1412570 30-07 13:18.10 762,94 9
128 4100563 GERARD KOK I IJSSELMUIDEN 1069955 0-1105336 30-07 13:44.46 762,75 2
129 17460419 RIK ROS L LEKKERKERK 982370 9-1683928 30-07 11:50.11 762,60 7
130 12100891 O. PALS B BOVENKERK 1026359 9-1535732 30-07 12:48.12 762,41 22
131 18320898 A.J. MALJAARS Z ZOUTELANDE 2 9-1718251 30-07 10:41.34 762,37 17
132 21309001 COMB VOS-VAN WANROOI G GEFFEN 3 1-2137879 30-07 11:37.54 762,29 85
133 21309157 VAN SCHIJNDEL & ZNN G GEFFEN 3 8-3845933 30-07 11:37.45 762,17 19
134 21300810 G.J.L. VAN NIFTRIK O OSS 2 1-2138607 30-07 11:44.51 762,00 43
135 16750218 AD FORTUIN S STRIJEN 2 1-1178481 30-07 11:25.29 761,46 25
136 12020001 R. VAN DER WAL M MIJDRECHT 1017366 9-1529934 30-07 12:38.07 761,44 21
137 9111127 B. VAN DER HORST G GROESBEEK 982359 0-1303811 30-07 11:52.21 761,31 7
138 17119041 GEBR. HOLLEMAN T TIENHOVEN 990471 1-1189319 30-07 12:03.03 761,29 17
139 13169001 J. HOMMES & ZONEN A AKERSLOOT 1054305 0-1396875 30-07 13:27.23 761,02 15
140 16759306 BATENBURG V.D. MERWE K KLAASWAAL 5 1-1177184 30-07 11:28.45 760,90 52
141 15429003 COMB VAN TILBURG N NIEUW-VENNEP 1021781 0-1376646 30-07 12:45.08 760,74 18
142 12069338 COMB VERWEIJ-DE HAAN M MIJDRECHT 1018588 8-1751062 30-07 12:41.14 760,58 33
143 6170001 H. KUIPERS B BORNE 3 0-1122405 30-07 13:29.57 760,05 22
144 16379423 GEBR. VOETS R ROTTERDAM 2 1-1118705 30-07 11:58.03 759,85 10
145 16140185 A.P. OVERWATER S STRIJEN 2 1-1748052 30-07 11:29.40 759,69 75
146 13160012 M. TROMP E EGMOND BINNEN 1057324 0-1397760 30-07 13:33.51 759,65 8
147 6541234 HENK LEEFTINK N NIJVERDAL 2 1-1590391 30-07 13:33.18 759,41 15
148 17640009 GERARD GRIFFIOEN Z ZEVENHOVEN 1014863 0-1515402 30-07 12:38.30 759,34 8
149 21309001 COMB VOS-VAN WANROOI G GEFFEN 4 0-2043871 30-07 11:43.08 759,18 85
150 7510634 H.B. WEGH L LOCHEM 2 9-1390392 30-07 13:07.57 758,94 4
151 22010662 JOHAN MEULENDIJKS B BAKEL 951362 1-2141578 30-07 11:16.58 758,08 21
152 17381359 I VAN DER RHEE A ALBLASSERDAM 977786 8-5173609 30-07 11:52.34 757,64 6
153 24500109 M.J.M. DEGENS H HEERLEN 892720 1-1389885 30-07 10:00.31 757,50 28
154 16759306 BATENBURG V.D. MERWE K KLAASWAAL 6 1-1177126 30-07 11:34.38 757,39 52
155 15190763 K. VAN DELFT R RIJNSBURG 1011205 7-1198213 30-07 12:37.27 757,20 3
156 9039227 COMB. KROON & ERREN V VEN-ZELDERHEIDE 979620 1-1003244 30-07 11:55.51 757,14 40
157 12649007 DIRK&ELITSA VELDHUIS D DIEMEN 1033489 0-1748413 30-07 13:08.03 756,55 5
158 15010002 A. HEUVELMAN ' 'S-GRAVENZANDE 989022 1-1117568 30-07 12:10.30 755,84 8
159 12060373 G. RIGTER A AMSTELVEEN 2 9-1532223 30-07 13:02.10 755,67 24
160 10201920 SVEN VAN HOUTEN I IJSSELSTEIN 2 1-1026523 30-07 12:23.43 755,62 21
161 18320898 A.J. MALJAARS Z ZOUTELANDE 3 1-2100660 30-07 10:52.41 755,48 17
162 16379211 KOOTKAR P. EN ZN R ROTTERDAM 2 0-1472216 30-07 12:05.30 755,26 28
163 21300810 G.J.L. VAN NIFTRIK O OSS 3 0-2041822 30-07 11:57.02 754,83 43
164 17530441 SIL VAN VLIET T TER AAR 3 1-1212950 30-07 12:47.01 754,44 35
165 13169001 J. HOMMES & ZONEN A AKERSLOOT 2 0-1396973 30-07 13:39.33 754,40 15
166 17669001 THEO & SEM VISSER W WOERDEN 1004169 1-1221382 30-07 12:33.42 754,05 19
167 24440019 H.WIJNANDS EN ZN V VROENHOVEN 877689 1-1387623 30-07 09:46.00 754,03 30
168 16750218 AD FORTUIN S STRIJEN 3 1-1178455 30-07 11:38.36 753,63 25
169 25810473 J. MARTENS S STEIN 2 9-1143023 30-07 10:09.14 753,61 11
170 13169001 J. HOMMES & ZONEN A AKERSLOOT 3 0-1396937 30-07 13:41.24 753,40 15
171 25630822 HELMUT-GEERT SCHMITZ E EIJS 882591 9-1134953 30-07 09:53.54 753,13 34
172 17660067 WIEBE BENSCHOP W WOERDEN 1003764 1-1221127 30-07 12:35.03 752,98 21
173 18649002 GEBRAAD-DE WILDE S ST. MAARTENSDIJK 2 0-2024294 30-07 11:07.46 752,63 21
174 18160888 CARLO DOMINICUS G GOES 931961 1-1166748 30-07 11:03.01 750,97 43
175 7440882 BERT EIKELBOOM H HEERDE 1052404 1-1641941 30-07 13:43.47 750,76 26
176 15530111 RAOUL BOULAND W WATERINGEN 991854 7-1219744 30-07 12:23.44 750,42 9
177 22340116 A. VAN ESCH E EINDHOVEN 941426 8-1258432 30-07 11:16.52 750,22 3
178 16041352 BEN DE KEYZER B BERKEL EN RODENRIJS 991729 8-5172944 30-07 12:24.15 750,03 43
179 25630512 GEERT SCHMITZ S SIMPELVELD 885343 1-1407890 30-07 10:03.04 749,61 43
180 18329201 COMB. VERHAGEN-BUYL W WESTKAPELLE 932633 1-2104335 30-07 11:06.30 749,40 25
181 10010003 CORNE VAN OEVEREN O OVERBERG 2 8-1701439 30-07 12:45.51 749,31 15
182 25390293 A. LANCKOHR M MHEER 874413 0-1711360 30-07 09:49.21 749,06 11
183 22592035 R. DAMEN D DOMMELEN 931823 9-1062098 30-07 11:06.19 748,86 6
184 16379211 KOOTKAR P. EN ZN R ROTTERDAM 3 9-3933182 30-07 12:16.41 748,84 28
185 8400007 TONNIE NATROP ' 'S-HEERENBERG 1000800 9-1440108 30-07 12:38.37 748,76 13
186 9039227 COMB. KROON & ERREN V VEN-ZELDERHEIDE 2 0-1300008 30-07 12:11.21 748,17 40
187 10471212 A.J. VAN AMERONGEN B BUNNIK 2 8-1721521 30-07 12:46.03 748,00 10
188 9019173 TH. & B. BURGERS W WEURT 2 8-1679571 30-07 12:27.34 747,84 25
189 17660270 FRANK HAGE W WOERDEN 2 7-1311014 30-07 12:45.29 747,39 20
190 24500001 HARRIE C?RVERS H HOENSBROEK 891904 1-1381111 30-07 10:15.23 747,37 8
191 12020001 R. VAN DER WAL M MIJDRECHT 2 0-1361724 30-07 13:04.01 746,96 21
192 16220992 P.A. DE VOGEL O OUDE TONGE 954783 1-1166740 30-07 11:40.59 746,52 31
193 19800246 PETER VAN ESSEN W WOUDRICHEM 975535 0-1581996 30-07 12:09.10 746,30 31
194 22589111 VERHAGEN V/D STEEN S ST. OEDENRODE 955188 9-1030576 30-07 11:42.01 746,23 16
195 7130477 J. DOPPENBERG JR. V VOORTHUIZEN 2 9-1366094 30-07 13:14.31 746,22 6
196 4040667 ARJAN BEENS G GENEMUIDEN 4 1-1526531 30-07 14:27.18 746,01 25
197 17350301 C. MUILWIJK H HARDINXVELD GIESSEND 975926 0-3916028 30-07 12:10.20 745,93 10
198 20069111 COMB. AARTS B BAARLE NASSAU 934648 9-3922815 30-07 11:15.11 745,82 26
199 24490758 Q.H. RICHARDSON S SCHINVELD 899015 0-1697150 30-07 10:28.21 745,24 2
200 10010003 CORNE VAN OEVEREN O OVERBERG 3 0-1102401 30-07 12:53.35 745,02 15
201 18160017 J.J. LINDENBERG Y YERSEKE 2 0-1545024 30-07 11:12.32 744,48 24
202 21280043 GERARD SCHALKWIJK L LOPIK 2 0-1323600 30-07 12:34.43 744,45 14
203 25440625 J. SMITS G GREVENBICHT 902474 0-1713203 30-07 10:34.53 744,07 12
204 22010662 JOHAN MEULENDIJKS B BAKEL 2 1-2141518 30-07 11:40.38 744,05 21
205 25630822 HELMUT-GEERT SCHMITZ E EIJS 2 7-1530866 30-07 10:08.27 743,89 34
206 16041352 BEN DE KEYZER B BERKEL EN RODENRIJS 2 0-1452538 30-07 12:35.41 743,60 43
207 17381774 H. DE JONG P PAPENDRECHT 973835 0-1509621 30-07 12:11.44 743,54 11
208 6541234 HENK LEEFTINK N NIJVERDAL 3 1-1590439 30-07 14:03.47 743,13 15
209 14250012 C.K. NIESTEN U UITGEEST 2 1-1113946 30-07 13:55.55 742,57 9
210 24490910 J.L. HANSSEN K KERKRADE 889905 0-1696306 30-07 10:21.11 742,09 3
211 16021363 J.M. VAN DEURSEN R ROTTERDAM 978371 8-1051982 30-07 12:22.16 741,04 22
212 21281417 J. VAN BRIENEN G GELDERMALSEN 987703 9-1024525 30-07 12:35.21 740,77 4
213 25810473 J. MARTENS S STEIN 3 9-1143109 30-07 10:29.53 740,72 11
214 19280006 MEVR M VAN GEEL N NIEUW VOSSEMEER 3 1-2129668 30-07 11:36.07 740,49 35
215 16140185 A.P. OVERWATER S STRIJEN 3 1-1159581 30-07 12:02.55 740,27 75
216 16759306 BATENBURG V.D. MERWE K KLAASWAAL 7 1-1177198 30-07 12:04.23 740,08 52
217 24500109 M.J.M. DEGENS H HEERLEN 2 1-1351008 30-07 10:28.38 739,84 28
218 4330021 PIETER WOORD U URK 1076062 0-1129533 30-07 14:37.11 739,47 12
219 24449058 G. HEIJNEN EN ZN. G GRONSVELD 877494 1-1386141 30-07 10:09.08 739,17 6
220 18370016 CALON-HA H HOOFDPLAAT 916505 9-3904480 30-07 11:02.15 738,97 8
221 13260020 K.DROOG A ANDIJK 2 1-1108971 30-07 14:44.51 738,58 47
222 15399122 COMB. P.&S. VERBEEK N NAALDWIJK 988160 0-1437656 30-07 12:40.36 738,20 10
223 19959037 GEBR MAAS & ZN Z ZUNDERT 936624 1-2120730 30-07 11:30.53 738,15 23
224 16759306 BATENBURG V.D. MERWE K KLAASWAAL 8 1-1177245 30-07 12:07.56 738,07 52
225 17660890 A. VAN DER BIJL JR. W WOERDEN 1003604 0-1524153 30-07 13:02.49 737,50 6
226 17381774 H. DE JONG P PAPENDRECHT 2 0-1509645 30-07 12:22.31 737,47 11
227 24220021 J. QUADEN L LANDGRAAF 894749 1-1380328 30-07 10:35.34 737,29 17
228 12649127 GEBR. BRUGEMANN A ASSENDELFT 2 0-1381263 30-07 14:03.01 736,99 20
229 25540399 H. MARTENS G GELEEN 2 9-1133104 30-07 10:38.21 736,91 6
230 19630015 MARK VALENTIJN S ST. WILLEBRORD 942157 1-2126167 30-07 11:42.03 736,03 20
231 16269040 JAN EN TWAN NOBELS A ACHTHUIZEN 954753 0-1470019 30-07 11:59.10 736,03 7
232 7510634 H.B. WEGH L LOCHEM 3 0-1228358 30-07 13:50.31 736,00 4
233 18700016 J L DE BRUINE N NIEUWERKERK 948360 1-2132574 30-07 11:50.41 735,91 8
234 15429206 GEBR. VAN DIJK N NOORDWIJK 2 0-1440804 30-07 13:23.36 735,78 12
235 23099004 DAMEN - HILKENS E ECHT 912893 8-1278077 30-07 11:03.03 735,58 5
236 22580227 JOHAN VAN BOXMEER S ST. OEDENRODE 954059 1-2144761 30-07 11:59.11 735,49 9
237 16820444 I. MEERKERK Z ZUIDLAND 969461 8-1089018 30-07 12:20.29 735,29 3
238 18421336 MARTIN DE POORTER S SLUIS 907319 1-2131866 30-07 10:56.10 735,17 18
239 10319002 MEVR WOUTERSE & ARIE V VARIK 982243 0-1330854 30-07 12:38.05 735,17 10
240 25810004 HOK SMEETS-PENRIS S STEIN 894851 1-1415363 30-07 10:39.31 734,98 12
241 6540115 JELLE JELLEMA N NIJVERDAL 3 0-1165850 30-07 14:18.28 734,93 14
242 16759306 BATENBURG V.D. MERWE K KLAASWAAL 9 1-1177164 30-07 12:13.32 734,92 52
243 24440019 H.WIJNANDS EN ZN V VROENHOVEN 2 1-1387654 30-07 10:16.27 734,81 30
244 25630008 G. JANSSENS E EPEN 876475 0-1716666 30-07 10:14.53 734,75 26
245 10209290 W.H. MURK & ZN. I IJSSELSTEIN 999432 1-1024708 30-07 13:02.18 734,71 15
246 19630015 MARK VALENTIJN S ST. WILLEBRORD 2 1-2129426 30-07 11:44.45 734,48 20
247 16041352 BEN DE KEYZER B BERKEL EN RODENRIJS 3 0-1452493 30-07 12:52.16 734,47 43
248 21309001 COMB VOS-VAN WANROOI G GEFFEN 5 8-3845567 30-07 12:26.14 734,47 85
249 18370016 CALON-HA H HOOFDPLAAT 2 9-3905898 30-07 11:10.27 734,11 8
250 23129032 PAULSSEN & ZN. R ROOSTEREN 2 0-1658745 30-07 11:00.01 734,03 16
251 7510561 G.J. EGGINK L LAREN 1037469 9-1390192 30-07 13:55.23 734,03 2
252 23450942 W. SCHAEFER R ROERMOND 923484 9-1088431 30-07 11:20.21 733,89 2
253 19100016 MARC DE WEERD B BREDA 944461 8-1167545 30-07 11:49.00 733,85 31
254 18160017 J.J. LINDENBERG Y YERSEKE 3 0-1545013 30-07 11:30.43 733,81 24
255 15039274 COMB KOSTER-SOMMELIN D DELFT 2 0-1419223 30-07 12:56.13 733,00 15
256 19770837 F. ZWIERS T TERHEIJDEN 2 1-2118578 30-07 12:04.35 732,99 26
257 17119041 GEBR. HOLLEMAN T TIENHOVEN 2 1-1734110 30-07 12:53.17 732,99 17
258 17660002 D. VAN DAM Z ZEGVELD 1006861 1-1221287 30-07 13:15.55 732,84 17
259 17660002 D. VAN DAM Z ZEGVELD 2 0-1524643 30-07 13:15.57 732,82 17
260 12640046 E. VAN VEEN A ALKMAAR 1061292 1-1101863 30-07 14:30.35 732,64 7
261 7440882 BERT EIKELBOOM H HEERDE 2 0-7023544 30-07 14:18.56 732,40 26
262 24040006 F. MERTENS N NUTH 891274 1-1376257 30-07 10:39.17 732,18 3
263 20072130 GERARD SCHELLEKENS R RIEL 942873 0-2028479 30-07 11:49.48 732,16 71
264 17381416 J. BOL A ALBLASSERDAM 977514 9-1680751 30-07 12:37.07 732,16 11
265 13169001 J. HOMMES & ZONEN A AKERSLOOT 4 0-1397025 30-07 14:22.01 732,15 15
266 9039201 GEBR. JANSSEN G GENNEP 976302 1-1002804 30-07 12:35.39 732,05 19
267 9111127 B. VAN DER HORST G GROESBEEK 2 0-1303779 30-07 12:44.08 731,94 7
268 19630015 MARK VALENTIJN S ST. WILLEBRORD 3 1-2126170 30-07 11:49.22 731,85 20
269 13260020 K.DROOG A ANDIJK 3 1-1108954 30-07 14:58.51 731,58 47
270 23710314 H. JOOSTEN G GRATHEM 920050 0-1681743 30-07 11:19.41 731,54 8
271 19280006 MEVR M VAN GEEL N NIEUW VOSSEMEER 4 0-2028560 30-07 11:51.47 731,50 35
272 16140185 A.P. OVERWATER S STRIJEN 4 1-1159625 30-07 12:18.47 731,35 75
273 21511459 A. VAN LEUKEN N NISTELRODE 971805 1-1314875 30-07 12:31.20 731,05 13
274 16140185 A.P. OVERWATER S STRIJEN 5 1-1159692 30-07 12:19.55 730,72 75
275 16140827 J.P. VAN NEDERPELT K KLAASWAAL 964077 1-1158946 30-07 12:21.47 730,48 33
276 25630512 GEERT SCHMITZ S SIMPELVELD 2 1-1407857 30-07 10:34.13 730,35 43
277 22470683 J. POPPELIERS H HAPERT 929891 8-1259413 30-07 11:35.52 729,98 5
278 25630822 HELMUT-GEERT SCHMITZ E EIJS 3 8-1346130 30-07 10:31.09 729,93 34
279 8030025 D. ALTENAAR G GIESBEEK 1010231 1-1679224 30-07 13:27.00 729,41 8
280 10240899 JAY LISSENBERG U UTRECHT 1009957 0-1326412 30-07 13:26.44 729,35 12
281 17530441 SIL VAN VLIET T TER AAR 4 1-1212939 30-07 13:33.33 729,22 35
282 25819065 SMEETS & PENRIS U URMOND 897178 1-1415518 30-07 10:52.23 729,19 9
283 16480020 JOHAN HAMSTRA P POORTUGAAL 974575 8-1160673 30-07 12:38.44 729,07 8
284 19831313 RONALD GEERDINK H HOOGERHEIDE 927063 1-2119659 30-07 11:34.19 728,64 12
285 17530441 SIL VAN VLIET T TER AAR 5 1-1212978 30-07 13:34.39 728,64 35
286 18590890 H. ZEGERS S SLUISKIL 906456 1-2107178 30-07 11:06.05 728,61 14
287 16041352 BEN DE KEYZER B BERKEL EN RODENRIJS 4 0-1452454 30-07 13:03.10 728,59 43
288 16041352 BEN DE KEYZER B BERKEL EN RODENRIJS 5 0-1452445 30-07 13:03.39 728,33 43
289 17460419 RIK ROS L LEKKERKERK 2 9-1789146 30-07 12:50.53 728,28 7
290 16140185 A.P. OVERWATER S STRIJEN 6 1-1748077 30-07 12:25.05 727,87 75
291 19770837 F. ZWIERS T TERHEIJDEN 3 1-2118596 30-07 12:13.48 727,84 26
292 6540115 JELLE JELLEMA N NIJVERDAL 4 0-1745549 30-07 14:32.34 727,79 14
293 2260119 BENNIE HOMMA B BALK 3 0-4216712 30-07 15:36.13 727,27 20
294 16269040 JAN EN TWAN NOBELS A ACHTHUIZEN 2 0-1469969 30-07 12:15.33 726,85 7
295 18160888 CARLO DOMINICUS G GOES 2 1-2101926 30-07 11:44.12 726,85 43
296 12649011 KAPTEIN-SOETERBROEK A AKERSLOOT 3 5-1600522 30-07 14:33.55 726,80 21
297 18040475 ADRIE DE NOOIJER A ARNEMUIDEN 930597 0-2017233 30-07 11:42.35 726,70 10
298 24220021 J. QUADEN L LANDGRAAF 2 9-1113712 30-07 10:53.27 726,58 17
299 17381278 W. VAN DEN BERG H HENDRIK-IDO-AMBACHT 2 0-1509283 30-07 12:42.50 726,52 12
300 25630008 G. JANSSENS E EPEN 2 0-1716462 30-07 10:29.26 725,90 26
301 8700782 JOOP STEENTJES S SILVOLDE 2 8-1676899 30-07 13:29.31 725,75 6
302 13169001 J. HOMMES & ZONEN A AKERSLOOT 5 0-1396872 30-07 14:35.13 725,50 15
303 17660890 A. VAN DER BIJL JR. W WOERDEN 2 0-1524157 30-07 13:25.30 725,41 6
304 24040015 MYRON MESTRINI B BEEK 893468 0-1685166 30-07 10:53.48 725,34 13
305 25630822 HELMUT-GEERT SCHMITZ E EIJS 4 0-1717294 30-07 10:38.52 725,30 34
306 20139001 NIEUWENHUIZEN & ZN. S SPRANG-CAPELLE 3 7-1387967 30-07 12:26.10 725,24 9
307 6540115 JELLE JELLEMA N NIJVERDAL 5 0-1165801 30-07 14:38.28 724,84 14
308 25810783 J. DRIESSEN S STEIN 895241 9-1143510 30-07 10:57.07 724,82 13
309 16759306 BATENBURG V.D. MERWE K KLAASWAAL 10 1-1177169 30-07 12:31.58 724,74 52
310 24490847 J. HEUTS H HEERLEN 891712 7-1508014 30-07 10:52.27 724,70 7
311 8650383 HEIKAMP & V. DOORN Z ZETTEN 2 0-1291285 30-07 13:18.21 724,55 59
312 17640009 GERARD GRIFFIOEN Z ZEVENHOVEN 2 0-1514653 30-07 13:42.57 724,41 8
313 9371273 JOHN WILLEMS E EWIJK 3 8-1693684 30-07 13:10.43 724,20 31
314 17070509 R.A.M. DE JONG R ROELOFARENDSVEEN 1013362 9-1660501 30-07 13:41.34 724,05 18
315 18509144 COMB. KRIJGER & ZN S SCHORE 927735 9-1719865 30-07 11:43.54 723,72 2
316 23370810 J. NIJSSEN H HAELEN 927478 1-1361846 30-07 11:43.36 723,69 5
317 22580201 B. GIEBELS S ST. OEDENRODE 955094 1-2144484 30-07 12:22.13 723,44 28
318 16140185 A.P. OVERWATER S STRIJEN 7 1-1159671 30-07 12:34.59 722,46 75
319 18329201 COMB. VERHAGEN-BUYL W WESTKAPELLE 2 1-1236813 30-07 11:53.07 722,35 25
320 10109071 COMB STEENBEEK & ZN D DE BILT 1009967 1-1018959 30-07 13:40.24 722,23 7
321 25630512 GEERT SCHMITZ S SIMPELVELD 3 1-1407894 30-07 10:48.52 721,63 43
322 13070933 D. RUITER L LUTJEBROEK 2 9-1558077 30-07 15:11.22 721,61 24
323 23120912 RUUD BEUNEN O OHE EN LAAK 911697 7-1464176 30-07 11:25.41 721,46 6
324 12100891 O. PALS B BOVENKERK 2 7-1131936 30-07 14:05.05 721,22 22
325 19959037 GEBR MAAS & ZN Z ZUNDERT 2 0-2011122 30-07 12:00.42 721,20 23
326 21280044 RAYMOND SCHALKWIJK L LEERDAM 986259 9-1488779 30-07 13:09.53 721,01 4
327 16740184 M.A. ORGERS H HEKELINGEN 969881 9-1649794 30-07 12:47.11 721,00 21
328 25660424 MEVR. TROISFONTAINE R REIJMERSTOK 2 0-1720298 30-07 10:41.08 720,03 8
329 19800246 PETER VAN ESSEN W WOUDRICHEM 2 1-1275631 30-07 12:57.08 719,88 31
330 17381278 W. VAN DEN BERG H HENDRIK-IDO-AMBACHT 3 0-1509293 30-07 12:55.35 719,67 12
331 16021363 J.M. VAN DEURSEN R ROTTERDAM 2 0-1450158 30-07 13:02.09 719,31 22
332 25570039 J. STEVENS S SCHINVELD 898581 9-1134195 30-07 11:11.40 719,06 3
333 19280004 H DE JONG N NIEUW - VOSSEMEER 943494 9-1738708 30-07 12:14.20 718,94 12
334 9119001 JANSSEN - WEIJERS G GROESBEEK 985371 0-1304752 30-07 13:12.41 718,89 12
335 17530441 SIL VAN VLIET T TER AAR 6 1-1118553 30-07 13:53.47 718,77 35
336 13160010 P. LAAN B BAKKUM 1057321 9-1565456 30-07 14:53.05 718,74 6
337 19500037 L VAN DEN KIEBOOM R RAAMSDONKSVEER 961337 0-1572524 30-07 12:39.36 718,70 2
338 16140827 J.P. VAN NEDERPELT K KLAASWAAL 2 1-1158975 30-07 12:44.33 718,09 33
339 17669001 THEO & SEM VISSER W WOERDEN 2 9-1697944 30-07 13:40.59 717,79 19
340 18421158 E. ULIJN W WATERLANDKERKJE 910342 8-3825591 30-07 11:30.44 717,52 4
341 17380821 P.J. WESTERLAKEN A ALBLASSERDAM 977484 9-1679398 30-07 13:04.41 717,32 3
342 16260001 J. MELAARD O OOLTGENSPLAAT 955111 0-1469508 30-07 12:34.18 716,89 11
343 17660270 FRANK HAGE W WOERDEN 3 1-1068041 30-07 13:42.45 716,84 20
344 15039274 COMB KOSTER-SOMMELIN D DELFT 3 0-1419326 30-07 13:27.06 716,66 15
345 16140827 J.P. VAN NEDERPELT K KLAASWAAL 3 1-1158977 30-07 12:48.01 716,24 33
346 25630822 HELMUT-GEERT SCHMITZ E EIJS 5 9-1135795 30-07 10:55.12 715,69 34
347 20021411 JACK VAN DELFT D DONGEN 954026 0-1587152 30-07 12:35.09 715,62 8
348 15390107 A. BRANSEN JR N NAALDWIJK 987864 1-1136988 30-07 13:22.27 715,61 6
349 10240899 JAY LISSENBERG U UTRECHT 2 0-1326598 30-07 13:53.35 715,48 12
350 24440019 H.WIJNANDS EN ZN V VROENHOVEN 3 1-1387568 30-07 10:48.51 715,40 30
351 10010003 CORNE VAN OEVEREN O OVERBERG 4 1-1713151 30-07 13:50.28 714,93 15
352 16220992 P.A. DE VOGEL O OUDE TONGE 2 1-1166742 30-07 12:37.47 714,77 31
353 18640010 J.J.M. STEKETEE B BRUINISSE 950605 8-3821316 30-07 12:31.57 714,77 4
354 8430525 A.H.J. PETERS Z ZELHEM 1016741 8-1659111 30-07 14:05.33 714,23 2
355 12020001 R. VAN DER WAL M MIJDRECHT 3 1-1064595 30-07 14:07.54 713,49 21
356 12060373 G. RIGTER A AMSTELVEEN 3 9-1532273 30-07 14:23.15 713,16 24
357 17071016 J.A.M.DE JONG R ROELOFARENDSVEEN 3 7-1271556 30-07 14:03.32 712,94 9
358 23710314 H. JOOSTEN G GRATHEM 2 9-1097566 30-07 11:52.31 712,93 8
359 6170001 H. KUIPERS B BORNE 4 9-1312597 30-07 15:01.58 712,79 22
360 24500664 MEVR. PAPPERS H HEERLEN 893743 1-1391170 30-07 11:16.10 712,62 8
361 25630008 G. JANSSENS E EPEN 3 8-1359453 30-07 10:52.26 712,33 26
362 18620451 J.F.J. COOPS K KLOOSTERZANDE 918087 0-1334720 30-07 11:51.55 711,74 10
363 12069338 COMB VERWEIJ-DE HAAN M MIJDRECHT 2 0-1364989 30-07 14:13.18 711,65 33
364 19800246 PETER VAN ESSEN W WOUDRICHEM 3 1-1275634 30-07 13:13.08 711,48 31
365 15429003 COMB VAN TILBURG N NIEUW-VENNEP 2 0-1376630 30-07 14:18.20 711,38 18
366 18320898 A.J. MALJAARS Z ZOUTELANDE 4 1-2104212 30-07 12:09.21 711,18 17
367 20131081 F. LAROS K KAATSHEUVEL 959127 0-2013007 30-07 12:50.39 711,18 5
368 21309001 COMB VOS-VAN WANROOI G GEFFEN 6 8-3845634 30-07 13:09.37 711,17 85
369 13079070 VERTELMAN EN ZNN H HOOGKARSPEL 1074594 0-1391743 30-07 15:33.04 711,15 10
370 24040015 MYRON MESTRINI B BEEK 2 1-1376335 30-07 11:18.29 711,09 13
371 16260001 J. MELAARD O OOLTGENSPLAAT 2 8-1071802 30-07 12:46.00 710,65 11
372 24041019 TH. PETERS E ELSLOO 2 0-1683459 30-07 11:18.39 710,35 7
373 17460005 D.BOELHOUWER JR R ROTTERDAM 984988 9-1683588 30-07 13:28.42 710,31 18
374 4040667 ARJAN BEENS G GENEMUIDEN 5 1-1526602 30-07 15:40.07 710,22 25
375 16220992 P.A. DE VOGEL O OUDE TONGE 3 1-1166726 30-07 12:46.24 710,19 31
376 17640009 GERARD GRIFFIOEN Z ZEVENHOVEN 3 9-1687509 30-07 14:11.00 710,19 8
377 6540115 JELLE JELLEMA N NIJVERDAL 6 0-1165773 30-07 15:09.07 709,90 14
378 7549091 COMB.FOPPEN-VLIJM H HARDERWIJK 1040720 9-1393011 30-07 14:48.41 709,57 22
379 19351298 R. DE LEEUW M MADE 2 1-2112417 30-07 12:53.38 708,83 14
380 24490715 J.M.H. BIJSMANS K KERKRADE WEST 888190 0-1696248 30-07 11:15.19 708,67 6
381 18050461 B. LIPLIJN S SPUI 908992 0-1532137 30-07 11:45.20 708,31 10
382 25810783 J. DRIESSEN S STEIN 2 7-1537746 30-07 11:26.38 707,91 13
383 26189005 GROLLEMAN&GROLLEMAN L LANDGRAAF 893128 1-1397448 30-07 11:23.51 707,79 10
384 25810473 J. MARTENS S STEIN 4 9-1143107 30-07 11:26.07 707,77 11
385 15369199 GEBR MIDDELBURG N NAALDWIJK 987529 0-1434747 30-07 13:38.20 707,23 10
386 9111127 B. VAN DER HORST G GROESBEEK 3 9-1467088 30-07 13:31.08 707,17 7
387 9039227 COMB. KROON & ERREN V VEN-ZELDERHEIDE 3 0-1299995 30-07 13:27.17 707,16 40
388 6530596 LUUK BECKER N NIJVERDAL 2 1-1587246 30-07 15:16.51 707,01 16
389 17120013 J. KLEPPERS S SPIJK 980037 1-1191991 30-07 13:28.15 706,97 19
390 19790460 KEES DE GRAAF E EETHEN 967114 9-1755870 30-07 13:10.01 706,95 10
391 26189005 GROLLEMAN&GROLLEMAN L LANDGRAAF 2 1-1397426 30-07 11:25.35 706,82 10
392 10019004 G&J V NIEUWAMERONGEN V VEENENDAAL 1006145 9-1482527 30-07 14:05.34 706,78 8
393 16220488 J. KOESE S SOMMELSDIJK 962613 1-1165129 30-07 13:04.13 706,65 10
394 17140006 P. V.D. BOOGAARD K KAMERIK 3 0-1524913 30-07 14:08.05 706,63 8
395 13160539 P. ZUURBIER H HEILOO 1061065 0-1398146 30-07 15:23.36 706,62 4
396 14250001 K. SNEEKES S SANTPOORT NOORD 1040295 0-1071663 30-07 14:54.16 706,59 44
397 16021363 J.M. VAN DEURSEN R ROTTERDAM 3 8-1078623 30-07 13:27.05 706,36 22
398 21670002 NICO PRONK M MILL 2 8-1751028 30-07 13:18.47 706,15 12
399 12019232 COMB. BAAS & BERG D DE KWAKEL 1020506 9-1532951 30-07 14:27.12 706,14 7
400 10200019 ARJAN VAN BEKKUM G GELDERMALSEN 987207 0-1320894 30-07 13:40.33 705,88 20
401 25810473 J. MARTENS S STEIN 5 9-1797198 30-07 11:29.46 705,73 11
402 16140185 A.P. OVERWATER S STRIJEN 8 1-1159613 30-07 13:07.12 705,41 75
403 16751345 J.J. HOLLAAR S STRIJENSAS 960532 9-1652258 30-07 13:05.10 704,63 9
404 9371273 JOHN WILLEMS E EWIJK 4 6-1323685 30-07 13:48.47 704,60 31
405 18329201 COMB. VERHAGEN-BUYL W WESTKAPELLE 3 1-2104339 30-07 12:25.44 704,55 25
406 12100891 O. PALS B BOVENKERK 3 0-1369132 30-07 14:38.47 704,54 22
407 25630512 GEERT SCHMITZ S SIMPELVELD 4 1-1407887 30-07 11:19.21 704,13 43
408 24440015 J.DAENEN M MAASTRICHT 879918 1-1385728 30-07 11:12.18 703,77 9
409 18261130 FRANK CALON C CLINGE 906800 1-2102401 30-07 11:50.36 703,71 10
410 12019232 COMB. BAAS & BERG D DE KWAKEL 2 0-1361057 30-07 14:32.41 703,47 7
411 15420959 TANJA ZWAAN R RIJNSBURG 1011994 9-1610356 30-07 14:20.39 703,43 6
412 18281048 LEX THIJS S ST. JANSTEEN 905874 9-3903633 30-07 11:50.00 703,32 6
413 11399433 J VD BRAKEL & DR S SOEST 1018990 0-1357533 30-07 14:30.54 703,29 4
414 12640001 TH.B.W. RENTING W WESTZAAN 1045584 0-1748264 30-07 15:09.01 703,14 10
415 22580201 B. GIEBELS S ST. OEDENRODE 2 6-3647890 30-07 13:00.33 703,03 28
416 25440002 DE VRIES G GREVENBICHT 902523 1-6141087 30-07 11:45.50 702,99 3
417 23370810 J. NIJSSEN H HAELEN 2 7-1475045 30-07 12:21.44 702,78 5
418 18501078 J.J. DUINKERKE W WEMELDINGE 933821 0-1738221 30-07 12:31.01 702,64 8
419 10240431 J. VAN DER SLUIS K KOCKENGEN 1013211 0-1326655 30-07 14:25.07 702,10 8
420 21371128 J. VAN HEUMEN O OSS 4 1-2139505 30-07 13:30.00 702,03 33
421 21309001 COMB VOS-VAN WANROOI G GEFFEN 7 1-2137841 30-07 13:27.35 701,95 85
422 18530005 HANS VERHOEK S SLUISKIL 906651 1-2131549 30-07 11:54.15 701,61 6
423 2260119 BENNIE HOMMA B BALK 4 0-4216681 30-07 16:31.36 701,61 20
424 18100015 SJAAK DE VOS ' 'S-HEERENHOEK 925403 0-2030817 30-07 12:21.09 701,52 12
425 15570416 AAD BENSCHOP Z ZOETERWOUDE 1003976 9-1618596 30-07 14:13.58 701,12 6
426 10010003 CORNE VAN OEVEREN O OVERBERG 5 1-1015962 30-07 14:18.14 701,11 15
427 16751345 J.J. HOLLAAR S STRIJENSAS 2 0-1481608 30-07 13:12.03 701,09 9
428 24040015 MYRON MESTRINI B BEEK 3 1-1376361 30-07 11:36.42 700,92 13
429 16269082 GEBR. HAGENS A ACHTHUIZEN 955369 0-1470138 30-07 13:05.27 700,70 16
430 18500846 E. DEK K KRUININGEN 926323 0-2022660 30-07 12:24.05 700,65 8
431 24500003 C. ADMIRAAL V VOERENDAAL 888664 9-1115379 30-07 11:30.21 700,65 6
432 19280009 R DE BRUIJN S STEENBERGEN 941613 6-1860687 30-07 12:46.16 700,47 4
433 23120572 ALB. BEUNEN O OHE EN LAAK 911880 0-1657719 30-07 12:04.11 700,27 16
434 12069338 COMB VERWEIJ-DE HAAN M MIJDRECHT 3 0-1364984 30-07 14:36.34 700,27 33
435 24440023 ERIC CAUBERGH M MAASTRICHT 878466 1-1386427 30-07 11:16.37 700,19 17
436 16260001 J. MELAARD O OOLTGENSPLAAT 3 8-1071817 30-07 13:06.47 699,83 11
437 18620283 JACO RIDDERHOF O OSSENISSE 919170 9-3932961 30-07 12:15.30 699,79 21
438 18500811 C. PAAUWE K KRUININGEN 6 1-1241108 30-07 12:26.11 699,62 30
439 15030007 M.V.D.HELM P PIJNACKER 991547 9-1623222 30-07 13:59.33 699,48 18
440 14250001 K. SNEEKES S SANTPOORT NOORD 2 0-1071799 30-07 15:10.32 698,87 44
441 18261504 WIM KOOREMAN K KLOOSTERZANDE 916519 8-3822378 30-07 12:14.01 698,56 10
442 17669001 THEO & SEM VISSER W WOERDEN 3 0-1524881 30-07 14:19.44 698,44 19
443 17660270 FRANK HAGE W WOERDEN 4 1-1221098 30-07 14:20.06 698,22 20
444 12060373 G. RIGTER A AMSTELVEEN 4 0-1390413 30-07 14:54.22 698,09 24
445 4040667 ARJAN BEENS G GENEMUIDEN 6 1-1526611 30-07 16:07.05 697,83 25
446 17640009 GERARD GRIFFIOEN Z ZEVENHOVEN 4 0-1514656 30-07 14:36.40 697,66 8
447 19770837 F. ZWIERS T TERHEIJDEN 4 0-2009339 30-07 13:10.34 697,65 26
448 17380965 WALTER VERHEIJ H HENDRIK IDO AMBACHT 975530 0-1510185 30-07 13:40.21 697,63 4
449 15039274 COMB KOSTER-SOMMELIN D DELFT 4 7-1190327 30-07 14:04.58 697,59 15
450 2260119 BENNIE HOMMA B BALK 5 0-4216721 30-07 16:41.06 697,39 20
451 16140185 A.P. OVERWATER S STRIJEN 9 1-1159482 30-07 13:23.06 697,29 75
452 12069044 GEBR. JACOBS N NES A/D AMSTEL 1023969 0-1365546 30-07 14:50.41 697,20 6
453 17180250 PIET VAN DE MERWE D DORDRECHT 971150 0-1500443 30-07 13:35.09 697,09 13
454 19071304 J. VAN MEER W WOUW 937405 1-1249205 30-07 12:46.52 697,02 8
455 16379423 GEBR. VOETS R ROTTERDAM 3 6-1497772 30-07 13:55.00 696,96 10
456 25630008 G. JANSSENS E EPEN 4 1-1407400 30-07 11:19.35 696,95 26
457 18100015 SJAAK DE VOS ' 'S-HEERENHOEK 2 0-2030808 30-07 12:30.23 696,64 12
458 24040404 R. SOETELMANS S SPAUBEEK 893310 1-1374608 30-07 11:44.45 696,40 5
459 23669089 GEBR. LENAERS W WEERT 926882 0-1681233 30-07 12:33.09 696,30 15
460 16260121 MARISKA V.D. MADE A ACHTHUIZEN 954616 0-1469038 30-07 13:13.12 696,19 14
461 9039227 COMB. KROON & ERREN V VEN-ZELDERHEIDE 4 1-1003318 30-07 13:49.38 695,93 40
462 18500022 JOOST CORRE K KAPELLE 930724 1-1235007 30-07 12:39.23 695,93 8
463 16269040 JAN EN TWAN NOBELS A ACHTHUIZEN 3 7-1247963 30-07 13:14.27 695,66 7
464 21280861 A. POULISSE K KERKDRIEL 975649 0-1613566 30-07 13:44.49 695,49 35
465 20069111 COMB. AARTS B BAARLE NASSAU 2 0-2011850 30-07 12:46.03 695,40 26
466 19280006 MEVR M VAN GEEL N NIEUW VOSSEMEER 5 1-2129680 30-07 12:59.09 695,19 35
467 23120742 J. BACHUS E ELEN 905989 0-1657606 30-07 12:05.18 695,15 15
468 18501078 J.J. DUINKERKE W WEMELDINGE 2 9-3906941 30-07 12:45.29 695,07 8
469 18500811 C. PAAUWE K KRUININGEN 7 1-1241082 30-07 12:34.59 695,01 30
470 17180250 PIET VAN DE MERWE D DORDRECHT 2 0-1500476 30-07 13:39.43 694,81 13
471 7549091 COMB.FOPPEN-VLIJM H HARDERWIJK 2 0-1230024 30-07 15:20.04 694,71 22
472 18640010 J.J.M. STEKETEE B BRUINISSE 2 9-3902165 30-07 13:10.52 694,45 4
473 19280006 MEVR M VAN GEEL N NIEUW VOSSEMEER 6 0-2028623 30-07 13:00.49 694,34 35
474 20079003 COMB VD HULST & ZN T TILBURG 949417 1-2122649 30-07 13:09.42 694,17 12
475 7549091 COMB.FOPPEN-VLIJM H HARDERWIJK 3 0-1230025 30-07 15:21.28 694,06 22
476 24250587 WIM JANISSEN M MEERSSEN 885479 1-1384721 30-07 11:38.08 693,88 14
477 9119001 JANSSEN - WEIJERS G GROESBEEK 2 0-1281129 30-07 14:02.51 693,51 12
478 18050461 B. LIPLIJN S SPUI 2 0-1532120 30-07 12:13.07 693,30 10
479 24259012 GEBR. VAN DE WEERDT M MEERSSEN 885548 9-1108631 30-07 11:39.23 693,25 31
480 25630822 HELMUT-GEERT SCHMITZ E EIJS 6 0-1717218 30-07 11:35.09 693,23 34
481 12069338 COMB VERWEIJ-DE HAAN M MIJDRECHT 4 8-1750881 30-07 14:53.26 692,24 33
482 18649002 GEBRAAD-DE WILDE S ST. MAARTENSDIJK 3 1-2132834 30-07 12:57.33 691,68 21
483 18290002 P. BREEN K KATTENDIJKE 934470 0-1537397 30-07 12:53.21 691,51 9
484 21309157 VAN SCHIJNDEL & ZNN G GEFFEN 4 9-3939555 30-07 13:49.07 691,02 19
485 15391137 A.W.M. VAN DIJK H HONSELERSDIJK 991147 0-1435903 30-07 14:16.20 691,02 14
486 20079003 COMB VD HULST & ZN T TILBURG 2 1-2122551 30-07 13:16.16 690,85 12
487 4100440 H. KALTER I IJSSELMUIDEN 1071999 0-1107564 30-07 16:13.55 690,76 10
488 24490847 J. HEUTS H HEERLEN 2 9-1113245 30-07 11:53.12 690,61 7
489 16140827 J.P. VAN NEDERPELT K KLAASWAAL 4 1-1158950 30-07 13:38.27 690,38 33
490 6530596 LUUK BECKER N NIJVERDAL 3 0-1164979 30-07 15:53.25 690,13 16
491 19240014 P MARIJNISSEN F FIJNAART 2 1-2117303 30-07 13:18.16 689,90 20
492 24259012 GEBR. VAN DE WEERDT M MEERSSEN 2 9-1108632 30-07 11:45.38 689,88 31
493 17381774 H. DE JONG P PAPENDRECHT 3 9-1680051 30-07 13:53.46 689,80 11
494 22591188 TH. ELSHOF V VALKENSWAARD 932074 0-2016296 30-07 12:53.33 689,63 3
495 13260020 K.DROOG A ANDIJK 4 1-1108955 30-07 16:28.44 689,61 47
496 16220992 P.A. DE VOGEL O OUDE TONGE 4 0-1466231 30-07 13:27.55 688,92 31
497 10010003 CORNE VAN OEVEREN O OVERBERG 6 1-1707186 30-07 14:43.46 688,87 15
498 7510274 E. FLEMING L LOCHEM 1033609 0-1228004 30-07 15:22.50 688,69 5
499 18379160 S V.D VELDE & ZN. B BRESKENS 918656 1-2105347 30-07 12:36.05 688,61 8

NPO Inkorf Lokaal Plaatsnaam DuivenGezet DuivenGemeld Percentage
429 Nieuwleusen 100 33 33,0
617 Borne 156 44 28,2
713 Voorthuizen 98 30 30,6
751 Lochem 57 21 36,8
823 Didam 34 3 8,8
850 Lichtenvoorde 20 5 25,0
865 Zetten 229 57 24,9
1020 IJsselstein (UTR) 125 28 22,4
1139 Soest 175 31 17,7
1264 Wormerveer 321 86 26,8
1536 Maasdijk 102 28 27,5
1539 Naaldwijk 232 51 22,0
1542 Noordwijkerhout 229 49 21,4
1614 Klaaswaal 236 69 29,2
1622 Middelharnis 176 48 27,3
1738 Hendrik ido ambacht 422 141 33,4
1766 Woerdense verlat 263 85 32,3
1850 Kruiningen 345 114 33,0
1859 Hoek 239 59 24,7
1980 Werkendam 232 58 25,0
1983 Hoogerheide 387 108 27,9
2021 Tilburg 191 60 31,4
2128 Velddriel 120 31 25,8
2139 Oss 421 107 25,4
2201 Helmond 96 23 24,0
2259 Valkenswaard 96 30 31,2
2312 Echt 151 44 29,1
2337 Neer 105 25 23,8
2404 Beek (LB) 253 86 34,0
2444 Gronsveld 162 45 27,8
2449 Heerlen 207 65 31,4
2563 Simpelveld 281 83 29,5
Totaal - 6261 1747 27,9

Chris Paauwe uit Kruiningen, Zeeland.
Wint 1ste Nationaal Narbonne ZLU
en 1ste Internationaal Narbonne Jaarlingen.


.


.
Kruiningen. Narbonne is een Franse stad gelegen in het zuid-oostelijke departement Aude aan de kust van de middellandse zee. Het ligt in de vlieglijn van het ca. 50 km zuidelijker gelegen Perpignan, de sluitvlucht van het seizoen. De organisatie van internationaal Narbonne ligt in handen van de L‘Independante de Liège. Internationaal is er een afzonderlijk concours voor oude duiven en jaarlingen ingericht. En er kunnen ook oude en jaarling duivinnen in een afzonderlijk concours worden gedubbeld. In Nederland kennen we één gezamenlijk concours waaraan dit jaar 6.261 ouden en jaarlingen deelnemen. De laatste jaren was er in Nederland een stijgende lijn te zien in het aantal deelnemende duiven op Narbonne, doch dit jaar liep de deelname met 1.927 duiven terug. Internationaal waren er door de vijf deelnemende landen 26.149 duiven ingetekend. Ook hier zien we een minder aantal deelnemende duiven en wel met 2.665 duiven. Tot nu toe was het nationale en internationale marathon seizoen vrij zwaar en dit zou wel een reden kunnen zijn waarom het aantal daalde.

Vrijdagmorgen was het op de losplaats aan de Rue de la Pinède in Narbonne, aan de rand van de baai ‘Anse de Galère‘, licht bewolkt en een temperatuur van 23 °C. In Frankrijk zou de temperatuur tegen het middaguur kunnen oplopen tot ca. 29 °C. De wind op de vluchtlijn was overwegend westelijk en zwak. Om 7.20 uur klonk het sein om te lossen. Het wachten op een eerste aankomst vanuit Frankrijk. Het wachten werd doorbroken toen er op de site van PIPA de eerste aanmelding verscheen even na de klok van 20 uur. Een beetje vreemd was dat de eerste melding ditmaal niet uit Frankrijk kwam maar uit de Belgische gemeente Hamois in de provincie Namen. Hier klokte Joseph Liegeois een oude duif om 19.57 uur. Zijn afstand 816 km en dit gaf een snelheid van 1078 m/min. Hij zou hiermee internationaal winnaar worden.

In Frankrijk moesten de liefhebbers haast drie kwartier wachten tot de bekende liefhebber Gerard Ledoux uit Rollot, even ten noordoosten van Compiègne, de eerste duif thuiskreeg en wel om 20.42 uur. Zijn afstand bedroeg 717 km en dit leverde een snelheid op van 894 m/min. Op vrijdagavond waren er totaal 10 duiven gemeld, waarvan drie uit België en zeven uit Frankrijk.
De radarbeelden gaven aan dat in Frankrijk drie duiven aan de westkant en drie aan de oostkant zaten en de drie Belgische duiven en één Franse duif in het midden. Zouden de duiven dan toch in onbestendig weer terecht zijn gekomen en ze deed afwijken van de vlieglijn. Het was de Belgische liefhebber Philippe Dermience uit Jemelle, eveneens uit de provincie Namen, die de eerste jaarling klokte om 21.31 uur en dit op een afstand van 798 km. Snelheid 937 m/min. In Duitsland was het de SG Zoller uit Zweibrücken die om 8.04 en 8.16 klokten en behalen een snelheid van resp. 714 en 706 m/min. Afstand 758 m/min.

Zaterdag morgen arriveerde de eerste duif in Nederland bij Chris Paauwe uit Kruiningen, een plaats op Zuid-Beveland in de Provincie Zeeland. Het was een jaarling en ze werd geklokt om 6.51 uur. Ze legde de afstand van 926 km af met een snelheid van 936 m/min. Internationaal was het de 3de gemelde duif en ook de eerste jaarling welke gemeld werd.

.


.
Feest in Kruiningen
Chris had voor deze ZLU-wedvlucht 30 duiven ingemand waarvan er 12 een koppeltje vormden en daarnaast nog drie losse doffers en drie losse duivinnen waarvan de partner in hetzelfde weekend van Narbonne waren ingemand voor nationaal Bergerac. Van deze 30 duiven waren 24 jaarling. De meesten van hen hadden voorheen Agen ZLU gevlogen en enkelen waren ingemand voor nationaal Dax, zoals de winnares. Op enkele uitzonderingen na broeden ze op een koppel eitjes van 10 tot 15 dagen oud. Enkelen hadden de zorg voor een jong van enkele dagen. Toen Chris vrijdagavond de eerste meldingen op PIPA zag kwam er bij hem de gedachte op “Als dit maar goed gaat". Volgens hem waren de duiven na de lossing in slecht weer terecht gekomen waarbij het konvooi uiteen werd gedreven. Hij had er een zwaar hoofd in. Zaterdag morgen was hij om 6 uur al in huis bezig. Af en toe ging hij even buiten kijken of er soms een duif was gearriveerd ofwel van Bergerac ofwel van Narbonne. Op zijn telefoon heeft hij een APP met een verbinding met het systeem. Op PIPA had hij kunnen zien dat er pas 14 duiven waren gemeld. Plots zoemde zijn telefoon en dacht dat het een duif van Bergerac zou zijn, daar er nog geen duif in Nederland gemeld was van Narbonne op de ZLU site. Toen hij op het display keek zag tot zijn schrik en blijdschap dat het een duif van Narbonne was. Het was zijn “Thunder Queen". En even later stond ze boven aan de meldlijst. Wachten werd het nu op mogelijke vroege meldingen op de verdere afstanden. De uren verstreken en geen duif in het land zou sneller zijn. Daarna werd het een roes waar Chris in terecht kwam. App-jes, bezoekjes, telefoontjes, berichtjes, felicitaties, controleurs en de fotograaf deden hem een dag beleven om niet snel meer te vergeten. Een nationale overwinning was een feit en daarnaast ook de snelste jaarling van het internationale concours. Chris klokte verder duiven op 9.04-10.09-10.21-10.32- 12.26 en tot 19.27 uur waren er 16 thuis. Zijn meldingen staan genoteerd als 1-11-75-96-117-438- 469 etc.

.


.


.
“Thunder Queen"
Het was de jaarling krasduivin “Thunder Queen" welke ervoor zorgde dat de naam Chris Paauwe uit Kruiningen werd bijgeschreven in het register van nationale winnaars van de ZLU vluchten. Zij draagt ringnummer Nl21-1241205 en kreeg als alias de naam “Thunder Queen". In de hand een mooi duivinnetje en een echt wringertje, zegt Chris. Haar baas had er het volste vertrouwen in dat ze vroeg zou komen want ze had 3 weken eerder op nationaal Dax al had laten zien dat ze uit het goede hout was gesneden. Ze werd in de afd. Zeeland 4de tegen 757 d. en Nationaal in Sector 1 was ze goed voor de 39ste prijs tegen 4.798 d. Op Dax was ze ingemand op eitjes en voor Narbonne had Chris er een jong van enkele dagen oud ondergeschoven. En op deze neststand zegevierde ze op deze pittige nationale Narbonne tegen 6.261 d. en internationaal de 3de gemelde duif (26.149 d). Ook was het de eerste internationaal gemelde jaarling.

Chris kweekte haar uit:
Vader is “Klnz. Miss Gijsje" afkomstig van Jo van Schijndel en Znn. uit Geffen en is een volle broer van de 3de Nat. Perpignan ‘21 en halfbroer van “Little Rock" o.a. 1ste Asduif ZLU ‘19 en 1ste Asduif WHZB/TBOTB ‘19

Gr. vader is “Frank" van Arjan Beens uit “Mr. Beautiful" x “Olympic Miss Gijsje" (o.a. 7de Nat. Cahors ‘10)
Gr. moeder is “Kld. Queen Tonny" van Jo van Schijndel en Znn., uit “Klz Genaaiden"van Wim Muller en Znn x dochter “Queen Tonny" van Frans Bungeneers.
Moeder is “Kld. Jill" afkomstig van Jan Morsink uit Marle en is een zuivere Jellema duivin.
Gr. vader is “Zoon Jill" van Jelle Jellema uit Zn “Hilton" x “Jill" (o.a. 2de Int. Perpignan ‘17)
Gr. moeder “Dochter Anka" van Jelle Jellema uit “Hbr Kleine Jade" x “Anka" (o.a. 7de Int. Pau ‘16)
Zie verder stamkaart.

.


.
De liefhebber Chris Paauwe
Chris, 56 jaar, is ZZP‘er en runt een eigen bedrijf met de naam “PaauweSupport" in Kruiningen. Op de site staat ‘De missie van PaauweSupport is om organisaties te ondersteunen in het op orde krijgen en/of optimaliseren van haar financiële, administratieve en bedrijfsvoering processen om de organisatiedoelstellingen te kunnen behalen‘.In het ouderlijke huis in Kruiningen beoefende vader Jaap ook de duivensport en Chris kreeg al heel jong de affiniteit met de duiven van vader en dit is ook later zo gebleven. Jaren hebben ze in een vader-zoon combinatie gevlogen In 2004 ging hij zelfstandig vliegen op zijn huidige adres. Zijn voorliefde was steeds het marathon spel en de ZLU-vluchten spraken hem het meeste aan. Hier wilde hij pieken.
De start op de hokken werd gemaakt doordat zijn zuster een aanschaf deed van meubelen bij Hans Eyerkamp en zonen. Hierdoor mocht Chris in 2003 zijn keuze maken uit de kweekhokken van Eyerkamp. Er kwamen 12 zomerjongen van hun edele fondduiven, zoals kleinkinderen van hun “Black Giant" uit “Kleine Donkere" Jan Hendrix Broekhuizenvorst en ook uit de lijn van de “Daxter" (6de Nat Mont de Marsan – 7412 d) slaagde Chris geweldig. Deze Eyerkamp duiven werden aangevuld met een 8-tal duiven van o.a. Jelle Jellema Nijverdal, o.a. een kleindochter “Saffier" 1ste Nat. Ruffec ‘03 Sect 4 tegen 3.285 d. Deze Jellema duiven verkreeg hij in 2010 en 2011 via de diverse verkopen van Jellema duiven op de veilingsite van Toppigeons.
Een zuiver gekweekte Jellema, “Pier" genaamd, won in 2017 de 2de Nat. Agen ZLU (6.219 Od) Ook van Ko van Dommelen kwamen er duiven, zoals een zoon van de “Vechter" met o.a. 149ste Barcelona (7.016 d). Uit de Ko van Dommelen duiven kweekte hij zijn “Kim" welk in 2017 de 2de Nat. Dax won (4.788 d) Op de verkoop van Jos Pepping kocht hij o.a. een zoon van de “Scherpe". De “Scherpe" vloog o.a. 6e Nat. Mountauban (6.526 d.), 5e Nat. St. Vincent (6.052 d.). Verder een dochter van de “Kras Kweker" van Jos. Arjan Beens o.a. een zoon van de “Rik" met o.a. een 2de Nat. Bergerac ‘07 (15.194 d). Deze Beens duiven kwamen er via een verkoop van Poelman uit Rotterdam.

.


.
Uitsluitend nestspel
Toen hij op zijn huidige adres met de duivensport startte wist hij een hok van een liefhebber over te nemen en weer op te bouwen. Het is 7,5 meter en is verdeeld in vier afdelingen. De eerste jaren heeft hij zaag en hamer gebruikt om het hok zodanig te krijgen dat het klimaat goed was. Zijn tuin ligt vlak bij de Westerschelde en hier kan het goed waaien en dit beïnvloedde het klimaat op het hok. Door enkele aanpassingen met o.a. de ramen dicht te houden en enkele blokjes onder de bovenste pannen te steken werd het klimaat ineens veel beter en gingen de duiven goed presteren. Op twee afdelingen zijn 35 woonbakken voor de 100 vliegduiven, waarvan de helft jaarlingen. Er wonen ook een 8-tal koppels ergens in een hoekje op de vloer. Diverse jaarlingen ((late(tere) jongen)) zitten gewoon op een schapje. Dus gewoon paters en nonnekes. Dan een afdeling voor de 25 kweekkoppels en een afdeling voor ca. 90 jonge duiven. Voor de afdeling van de jonge duiven en de kweekduiven is een ren van 1.50 meter diepte geplaatst. Inmiddels zit een deel van de kweekduiven elders. Rond de kerstdagen worden de kweekduiven gekoppeld en tracht Chris de besten tegen de besten te koppelen en zo een geschikte combinatie te kunnen vinden. Zijn motto is Kweken, Spelen en Selecteren en met de besten weer verder gaan. De kweekduiven brengen vier rondes jongen groot. De vliegduiven laat hij ook rond de kerstdagen samen en ze mogen hun eigen partners kiezen. Niet alles koppelt, zegt Chris, er zitten nogal wat latere jongen tussen en die koppelen zo vroeg niet. Van de eerste rond van de kweekduiven en vliegduiven selecteert hij een groep voor de verkoop op de voorjaarsbeurs in Houten. De jonge duiven worden in hun geboorte jaar geleerd tot ca. 300 km. Voor de latere jongen is het vaak passen en meten om ze toch de mand in te krijgen. In het verleden was er een mogelijkheid in hun club PV de Nishoek te Kruiningen om er duiven voor een korte leervlucht in te manden. Helaas kregen ze nu geen losvergunningen meer van de NPO. Meerdere keren gaat hij er dan zelf mee op pad. Na het grootbrengen van de ronde jongen worden de vliegduiven gescheiden en zo vanaf de eerste wedvlucht ingemand. De oude en jaarlingen gaan wekelijks mee tot en met de een vlucht van 400 km terwijl de jaarlingen nog een dagfondvlucht moeten vliegen. Ze hebben dan een 1500 tot 2000 km op de vleugel. De vliegduiven worden daarna zodanig gekoppeld dat ze op hun eerste marathon vlucht op eitjes van ca. 10 tot 15 dagen broeden. Daarna is het steeds weer uitrekenen om deze stand (eitjes) te krijgen voor een bepaalde vlucht. Alleen de duiven welke naar Barcelona worden ingemand azen een jong van ca. 4 dagen oud.

.


.
Voorbereiding van het seizoen.
De start van een nieuw seizoen begin voor Chris dus rond de kerstdagen. Dan zet hij de kweek- en vliegduiven samen. Voor de vluchten beginnen gaat hij met duiven voor een controle door dr. Henk de Weerd in Breda. Alleen op diens advies wordt er iets verstrekt. Begin november geeft hij dan een 14-daagse kuur met parastop en einde november volgt dan een enting tegen paramixo. In maart krijgen ze een enting tegen pokken, vervolgens een wormpil en krijgen ze een druppel in de bek tegen paratyfus (ParaBoost). Aansluitend een druppel in de nek tegen luizen. In het seizoen, voor de grote vluchten beginnen weer even op controle bij Henk de Weerd. In april en BS-kuurtje van vier dagen tegen het geel. Dit herhaalt hij tijdens het seizoen een a twee keer naar eigen inzicht. Voor het inmanden naar een marathon vlucht 2 à 3 dagen Orni Speciaal en of Belga Tai. De laatste 2 à 3 dagen Belgasol en ook na de vlucht Belgasol in het water. Vier dagen voor het inmanden naar Narbonne kregen ze twee dagen Orni-Speciaal en aansluitend Belgasol in het water.

.


.
Verzorging
Tijdens de rui, winter, kweek- en aanloop naar de marathon vluchten de diverse mengelingen van Van Tilburg. Vanaf half mei, als de marathon vluchten starten, krijgen de vliegduiven een mix van elk de helft All-in One Koopman en Jellema Premium Power (energie en vetrijk) in de voerbak en steeds genoeg. De laatste vier dagen voor het inmanden geeft hij aan de duiven welke de mand in gaan Premium Power extra in potjes in de woonbak. Als supplementen o.a. snoepzaad, P40, TOVO en pinda‘s. Grit en vitaminepoeder staat altijd ter beschikking.

Tenslotte
Nadat Chris zich had toegelegd op de marathon vluchten wist hij al vrij snel meerdere seizoenen sterk voor de dag te komen met kopprijzen op allerlei niveau. In 2021 wist hij met zijn duivin “Nicolle" de 1ste Nationaal Dax te winnen in Sector 1 tegen 5.612 d. en ook werd het 1ste Nat. tegen 11.124 d. En amper een jaar later mag hij het nog eens beleven op nationaal Narbonne ZLU met zijn duivin “Thunder Queen", 1ste Nationaal, 3de Internationaal en 1ste Jaarling Internationaal. Chapeau!

Marcel Görtzen
Wedvlucht: Internationaal - NARBONNE
gelost: 29-07-2022, 07.20 uur
Nederland 6257
Belgie 11.763
Duitsland 1029
Frankrijk 6987
Engeland ---
Luxemburg 113
Internationaal 26.149 DuivenLossing Narbonne om 07,20 uur

.


.


.


.

Wij vragen jouw akkoord voor het gebruik van cookies op onze website. Meer informatie over wat cookies zijn, welke cookies op onze website worden gebruikt en wat ze bijhouden is beschikbaar in het onderdeel cookies van ons privacy statement    Akkoord Niet akkoord